A FilmOn Kodi kiegészítő telepítése és használata

A film egyszerű

Legális módszereket keres tévénézéshez online? A FilmOn Kodi kiegészítő mindent tartalmaz, amire szüksége van. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, mi a FilmOn, hogyan működik, és hogyan telepítheti a Kodi-ra.

A Kodi egy nyílt forráskódú szoftver, amely lehetővé teszi a saját otthoni médiaközpont gyors és egyszerű beállítását. Nagyon hordozható, és sokféle eszközre telepíthető, beleértve a PC-t, Roku, Apple TV, Raspberry Pi, Amazon Fire TV, Amazon Firestick, USB flash meghajtó, Nvidia Shield, Android és iPhone. A legjobb az egészben, hogy a Kodi szabadon használható, és a legtöbb funkcionalitást fenntartja, függetlenül attól, hogy melyik platformot használja.  

A Kodi nem tartalmaz semmilyen médiumot, ezért meg kell találnia néhányat, mielőtt bármit megnézhet. Ennek kétféle módja van: audio- vagy videofájlokat importálhat eszközének tárolójából, vagy telepítheti a Kodi pluginokat, úgynevezett kiegészítőket. Ezek a kiegészítők megtalálják az interneten tárolt tartalmat, és médiakönyvtárakat hoznak létre. A Kodi számára több száz kiegészítő áll rendelkezésre, amelyek többsége lehetővé teszi hatalmas mennyiségű média elérését anélkül, hogy arra kényszerítené, hogy folyamatosan mikroman kezelje a készüléken lévő fájlokat..

A FilmOn egy online szolgáltatás, amely lehetővé teszi az emberek TV-állomások nézését a világ minden tájáról. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan kell telepíteni a FilmOn hivatalos Kodi kiegészítését, valamint hogyan oldhatja meg a használata során esetleg felmerülő problémákat..

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy adatfolyamát továbbítja. Mindig végezzen kutatást saját magával, mielőtt bármilyen Kodi kiegészítőhez, adatfolyamhoz vagy tárolóhoz hozzáférne.

Fontos: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Noha néhány ember VPN-t használ az illegális streaming elrejtésére, valójában számos oka van annak, hogy valakinek miként járhat előnye a VPN használatának.

  Как да инсталирате VPN на кутия с Android TV или Kodi Box

Minden Kodi-kiegészítő sebezhető. Miután veszélybe került, a támadó egy középtávú (MitM) támadást használhat a hálózati forgalom lehallgatására. Számos nagyobb internetszolgáltatót (ISP) szándékosan csökkentették ügyfeleik internetes sebességével.

Nem minden VPN azonos: bár minden egyes VPN kissé lelassítja a kapcsolatot, egyesek nagyobb sebességet kínálnak, mint mások. Mivel a Kodi videókat közvetít, olyan VPN-re van szüksége, amely minimális mértékben befolyásolja a letöltési sebességet. Egyes VPN-k nyomon követik ügyfeleik tevékenységeit is, ami meghiúsítja az sVPN használatának célját.

Javasoljuk az IPVanish használatát. Ez egy gyors, biztonságos VPN, amely nem tárolja a forgalom naplóit, és szinte bármilyen eszközre telepíthető, amely képes a Kodi futtatására, beleértve az Amazon Firestick készüléket. Mivel az IPVanish saját szerverinfrastruktúrát épít és tart fenn, megoldhatja a felmerülő problémákat, mint a legtöbb versenytárs..

HASZNÁLATA KODI VPN-SZERKEZÉSBEN: megtakaríthat 60% -ot egy IPVanish éves tervvel itt.

Mi a Kodi FilmOn Simple kiegészítő?

Telepítse a FilmOn Kodi kiegészítőt

A FilmOn olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy élő TV-streameket nézzenek az interneten keresztül. A FilmOn ingyenesen használható, de külön fizethet további csatornák, kiváló minőségű adatfolyamok és DVR-funkciók feloldásához.

Valójában két FilmOn Kodi-kiegészítő van: FilmOn.TV és FilmOn Simple. A FilmOn Simple csak azokat a csatornákat kínálja, amelyeket az Ön régiójában meg lehet nézni, míg a FilmOn.TV az összes ingyenes csatornát kínálja, és prémium felhasználók számára is gondoskodik. A FilmOn.TV-re összpontosítunk, mivel szélesebb körű médiakönyvtárat kínál és testreszabhatóbb.

A FilmOn.TV meglehetősen jól szervezett tartalomkönyvtárral rendelkezik. Az élő közvetítéseket származási ország és műfaj szerint kategorizálják. Kis mennyiségű igény szerinti tartalom is megtalálható, de ezek többnyire régebbi címek, amelyekre már nem vonatkozik engedély, például a 1973-as verzió A kölcsönvevők.

Sajnos egy adott csatornára vagy TV-műsorra nem lehet keresni. Ennek ellenére az egyes kategóriák általában csak egy tucat csatornát tartalmaznak, tehát nem különösebben nehéz megtalálni, amit keres. Minden csatorna rendelkezik TV-útmutatóval, így láthatja, hogy mi történik a nap későbbi szakaszában, és nagy a videó lehetőségek széles választéka. Ezek lehetővé teszik a nagyítást, a kontraszt megváltoztatását és még a 3DTV-n való megjelenítéshez történő konfigurálást is.

  Mi a LibreELEC? Hogyan és miért kell használni a LibreELEC Kodi villát

A FilmOn Simple Kodi kiegészítő telepítése

A FilmOn.TV telepítése meglehetősen egyszerű. Feltételezzük, hogy már rendelkezik hozzáféréssel az Indigóhoz. Ha nem, kattintson ide, hogy megtudja, hogyan telepítse az Indigo tárolót.

Az Indigo telepítése után térjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére. Innentől kattintson a Kiegészítői opciót a bal oldali menüben.

Telepítse a FilmOn első lépését

Ezután menj ide Program-kiegészítők és kattintson a gombra Indigó addon 

Telepítse a FilmOn második lépését

Innentől kattintson a gombra Addon Installer

Addon telepítő

Ezután válassza a lehetőséget Keresés: Addon / Szerző szerint és írja be „Filmon”

Filmon indigo

Végül három lehetőséget fog látni. Kattintson FilmOn Simple és telepítse.

filmon

A FilmOn Kodi kiegészítő konfigurálása

Most, hogy telepítette a FilmOn Simple alkalmazást, azonnal elkezdheti élő TV-nézését. Ha van prémium fiókja, akkor van még egy lépés.

A jobb egérgombbal kattintson a FilmO Simple ikonra. Kattints a Beállítások lehetőséget a megjelenő menüben. , Kattintson a FilmOn fiók beállítással kijelentheti, hogy prémium felhasználó vagy. A gombnak szürkéből fehérre kell váltania, amikor ez a beállítás aktiválva van. Ezután írja be a FilmOn felhasználónevét és jelszavát az alábbi mezőkbe.

A Kodi FilmOn kiegészítő konfigurálása

Ezután be kell állítanunk a letöltési helyet. Ez az a hely, ahol azt szeretné, hogy az összes rögzített műsor tárolódjon. Kattintson a FilmOn letöltési útvonal lehetőséget, és a fájlkezelő segítségével keresse meg a megfelelő helyet. Kattints a rendben gombot a jobb oldalon, ha kész.

A DVR helyének beállítása a FilmOn-ban
Ha kész, kattintson a rendben gombot a beállítások menü jobb oldalán. Most már elkezdheti a kiegészítő használatát. Próbálja meg megnyitni a rendelkezésre álló patakok egyikét. Ha az adatfolyam nem töltődik be, próbáljon ki még néhányat. Ha semmilyen adat nem töltődik be, akkor lépjen ki a kiegészítőből és térjen vissza a Beállítások menü. Ezúttal kattintson a FilmOn minőség beállítása és értékének változtatása Alacsony. Ez csökkenti a felhasznált sávszélességet, és lehetővé teszi, hogy a patakok lassú internetkapcsolatokkal működjenek. Most megpróbálhatja újból betölteni az egyik TV-streamet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez megoldotta-e a problémát.

  Има ли приложение за интелигентна телевизия Kodi? Можете ли да инсталирате Kodi на смарт телевизор?

Következtetés

A FilmOn.TV az egyik legjobb módja annak, hogy a Kodi-val legálisan élő TV-t nézzenek. Ingyenes tagsági tervei lenyűgöző számú csatornát kínálnak, de a hozzáadott DVR-funkció és a megnövekedett állomások választása miatt még prémium tagságát is megéri.

A FilmOn tartalom könyvtára jól szervezett és a Kodi addon elegendő testreszabási lehetőséget biztosít, hogy sokoldalú legyen, ám mégsem feltétlen. Ha ingyenes, legális kiegészítőt keres a világ minden tájáról származó TV-csatornák nézésére, a FilmOn.TV nagyszerű választás.

About the author

Comments

  1. ingyenes FilmOn szolgáltatás is tartalmaz, de könnyen telepíthető és használható a Kodi-val. A kiegészítő lehetővé teszi az élő TV-csatornák közvetlen nézését, valamint a korábban sugárzott műsorok visszanézését is. A FilmOn Simple kiegészítő használata egyszerű, és a Kodi felhasználói számára kényelmes megoldást kínál a TV-nézéshez online.

    Azonban fontos megjegyezni, hogy a Kodi kiegészítők használata során mindig tartsuk tiszteletben a szerzői jogokat, és csak legális forrásokból szerezzük be a tartalmakat. A VPN használata is ajánlott, hogy biztonságosan és anonim módon élvezhessük a TV-nézést online. A FilmOn Kodi kiegészítő használata lehetővé teszi a TV-csatornák élő nézését, de mindig tartsuk szem előtt a törvényeket és a kalózkodás kockázatait.

  2. álja, amelyek ingyenesen elérhetők a FilmOn szolgáltatásban, míg a FilmOn.TV kiegészítő további fizetős csatornákat is tartalmaz. A FilmOn Simple Kodi kiegészítő telepítése rendkívül egyszerű, és lehetővé teszi az ingyenes TV-csatornák élő közvetítését a világ minden tájáról. A kiegészítő használata során azonban fontos, hogy tiszteletben tartsuk a szerzői jogi korlátozásokat, és ne használjuk illegális adatfolyamokhoz. A Kodi egy nagyszerű eszköz a saját otthoni médiaközpontunk létrehozásához, és a FilmOn kiegészítő lehetővé teszi számunkra, hogy élő TV-csatornákat nézzünk online. Azonban mindig fontos, hogy tiszteletben tartsuk a törvényeket és a szerzői jogi korlátozásokat, és ne használjuk a Kodi-t illegális adatfolyamokhoz.

  3. a FilmOn ingyenesen kínál, míg a FilmOn.TV kiegészítő további fizetős csatornákat is tartalmaz. A FilmOn Simple Kodi kiegészítő lehetővé teszi az ingyenes TV-csatornák élő közvetítését, és számos országban elérhető. A kiegészítő telepítése és használata egyszerű, és a Kodi felhasználók számára kiváló lehetőséget kínál a TV-nézésre online.

    A Kodi és a FilmOn kiegészítők használata során fontos, hogy tiszteletben tartsuk a szerzői jogi korlátozásokat, és csak legális tartalmakat nézzünk. A VPN használata ajánlott a biztonságos és privát streaming érdekében. A FilmOn Simple Kodi kiegészítő telepítése és használata egyszerű, és a Kodi felhasználók számára kiváló lehetőséget kínál a TV-nézésre online. Azonban mindig fontos, hogy tiszteletben tartsuk a törvényeket és a szerzői jogi korlátozásokat, és csak legális tartalmakat nézzünk.

Comments are closed.