A hat legjobb kiegészítő, amely legális, ingyenes filmeket nézhet a Kodi-on

Ingyenes filmek a Kodi-nHa ingyenes filmeket keres a Kodi-on, könnyű információt találni arról, hogyan lehet őket kinyerni a nem hivatalos adatfolyamoktól. Sokkal nehezebb információt találni a kiegészítőkről jogi filmek a Kodi-on. Mégis rengeteg Kodi-kiegészítő van, amelyek jogszerűen közvetítik az ingyenes filmeket. Ez a cikk felsorolja a hat legfontosabb kiegészítőt, amelyekkel legális, ingyenes filmeket nézhetnek a Kodi-en és hol találhatók. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a cikk a szerző kutatásán alapul, és nem jelent jogi tanácsot.

A Kodi egy ingyenes, nyílt forrású streaming video lejátszó. Telepíthető PC-re, Mac, Android vagy iOS telefonokra, az Apple TV új és régi verzióira, vagy az Amazon Fire TV bármely verziójára..

Kapcsolódó cikk: A legjobb 105 Kodi-kiegészítő.

Fontos: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

A virtuális magánhálózatokat (VPN) gyakran átjárónak tekintik a nem engedélyezett video streaminghez. Ugyanakkor minden Kodi-felhasználónak VPN-t kell használnia, beleértve az embereket is, akik csak hivatalos forrásokból érkeznek adatfolyamra.

A VPN lehetővé teszi az Internet sebességének magas szinten tartását és a pufferolás megakadályozását, ha az internetszolgáltató sebességszabályozást végez. Feloldja azt a tartalmat is, amely szerint a streaming szolgáltatások rejtőzhetnek egy földrajzi blokk mögött. Ezenkívül segíthet megakadályozni a középtávú támadásokat.

Ugyanakkor nem minden VPN képes ugyanolyan hatékonyan kezelni ezeket a problémákat. Egyes VPN-ek nyilvántartást vezetnek a felhasználói adatokról, amelyeket a hackerek esetleg ellophatnak. Mások túl lassúak a Kodi felhasználók által megkövetelt nagyfelbontású videó kezeléséhez. Még másokat nehéz telepíteni, mivel nincs natív alkalmazásuk a népszerű TV-készülékekhez.

Ezen okok miatt azt javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók használják ki az IPVanish előnyeit. Az IPVanish több mint 950 szerverrel rendelkezik, nagy sebességgel és puffermentesen tartva a videókat. Ez egy natív alkalmazás az Amazon Fire TV és az Nvidia Shield számára, és nem tart nyilván a felhasználói tevékenységeket.

OLVASÓ OLDAL: Takarítson meg 60% -ot az IPVanish-on

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

A legjobb Kodi kiegészítők ingyenes, legális filmekhez

A következő kiegészítések teljesen legális forrásokból származnak, és ezek egyike sem fizetett fillért.

Ropogás

Hivatalos Crackle Kodi addon

A Crackle egy televíziós és film streaming video-webhely, amelyet a reklámmal fizetnek. Nincs előfizetési díja. Talált olyan filmeket, mint a Sherlock Holmes: Az árnyék játék (főszereplő: Robert Downey, Jr), A dió professzor (főszerepben Eddie Murphy) és A hobbi: váratlan utazás (főszerepben Elijah Wood és Ian McKellan), többek között.

Van néhány különféle kiegészítő, amelyek segítségével elérheti a Crackle-t a Kodi-ból, de a legjobban működik az eracknaphobia repójától. A telepítéshez először töltse le az eracknaphobia repo zip fájlt erről a github oldalról. Ezután tegye a következőket:

 • Lépjen a „kiegészítők” menübe, és válassza a „csomag telepítő” ikont (amelyik nyitott doboznak tűnik)
 • Kattintson az „Install from zip file” elemre, és válassza ki a korábban letöltött ZIP fájlt
 • Menjen vissza a csomagtelepítőhöz és válassza az „install from repository” lehetőséget
 • Keresse meg a Crackle kiegészítőt az eracknaphobia repójában, és kattintson a „Telepítés” gomb megjelenítéséhez.
 • Kattintson az „install” gombra

Itt található a részletesebb telepítési útmutató és tippek a Crackle for Kodi használatához.

Tubi TV

Tubi TV Kodi addon

A Tubi TV egy másik televíziós és filmhely, amelyet a reklámmal fizetnek. Több mint 20 000 engedéllyel rendelkező TV-műsorral és filmmel rendelkezik, amelyeket ingyenesen lehet megnézni előfizetési díj nélkül. Mind a 20 000 eléréséhez azonban VPN-t kell használnia a felugráshoz, mivel a Tubi TV tartalma különböző régiókban eltérő. Filmgyűjteménye tartalmazza Jeepers Creepers, Bandits (főszereplők Bruce Willis és Billy Bob Thornton), Minden elveszett (főszerepben Robert Redford), Túlvilág (főszerepben Christina Ricci) és még sokan mások.

A Tubi TV Kodi kiegészítő elérhető a Kodi1 repo github oldalon. A fájl neve kezdődik plugin.video.tubi. Miután letöltötte a fájlt, kövesse ezeket a lépéseket a telepítéséhez.

 • választ addons a Kodi főmenüjéből
 • Kattintson az ikonra, amely úgy néz ki, mint egy nyitott doboz
 • Választ telepítés zip fájlból
 • Keresse meg a plugin.video.tubi fájlt, és kattintson a telepítésre.

LÁSD MÉG: A legjobb Kodi kiegészítők az anime megtekintéséhez

YouTube Kodi kiegészítő

Sokan úgy gondolják a YouTube-ra, mint olyan helyre, ahol rövid videókat találnak, például vicces klipeket és filmelőzeteseket. Valójában azonban sok a teljes hosszúságú film a YouTube-on. Ezek közül a filmek közül néhány köztulajdonban van, míg más esetekben a szerzői jogok tulajdonosai felajánlották azokat a YouTube-on a reklámmegosztó bevételért cserébe. Függetlenül attól, hogy mi az oka, sok film ingyenesen megnézhető a YouTube-on.

Íme néhány a legjobb YouTube-csatornák közül, amelyekkel ingyenes filmeket találhat:

 • PopcornFlix
 • Horror királyai
 • FilmRise
 • MyFlix
 • Maverick filmek
 • Klasszikus filmek csatornája
 • FilmTube

A YouTube Kodi kiegészítő telepítéséhez egyszerűen kattintson a gombra telepítés a lerakatból az addons telepítő menüjében válassza ki a hivatalos alkalmazást Kodi addon lerakat. Nincs szükség más fájlok letöltésére, mint maga a Kodi.

A YouTube Kodi telepítéséről és konfigurálásáról további információt olvashat a cikkben.

FilmRise

filmrise

Már említettem a FilmRise YouTube csatornát az egyik legjobb helyként ingyenes filmek megtalálására, de a hozzáféréshez nem kell a YouTube-kiegészítőt használni. Van egy dedikált Kodi kiegészítő, amelyet kifejezetten a FilmRise YouTube-csatornájához készítettek. Ez a kiegészítő a FilmRise tartalmát könnyedén navigálható menükbe sorolja, lehetővé téve a filmek böngészését.

A FilmRise egy televíziós és film terjesztő cég, amely több ezer filmhez fűződik jogokkal. YouTube-csatornája olyan népszerű csillagokkal készült filmeket tartalmaz, mint a P.U.N.K.S. (főszereplője Jessica Alba) és Az éjszakai kertek (főszerepben John Malkovich).

A FilmRise Kodi addon a Kodi hivatalos lerakat része. A telepítéshez hajtsa végre a következő lépéseket:

 • A főmenüből válassza a lehetőséget addons
 • Kattintson az ikonra, amely úgy néz ki, mint egy nyitott doboz.
 • választ telepítés a lerakatból
 • Ha egynél több lerakat van felsorolva, válassza a lehetőséget Kodi addon lerakat
 • kettyenés video kiegészítők
 • Választ FilmRise - YouTube
 • választ telepítés

Kapcsolódó cikk: További információ a FilmRise Kodi kiegészítő telepítéséről, konfigurálásáról és használatáról.

Internetes archívum filmek

internetes archív videó

Ingyenes filmeket akar hirdetések nélkül? Ezek közül több mint 5300 található az internetes archívumban. Ezek olyan köztulajdonban levő filmek, amelyek szerzői jogai lejártak, tehát általában a klasszikusok az 1920-tól 1940-ig. Sokan nagy slágerek voltak az első megjelenésükkor, és ma is élvezetesek.

Például az Internet Archive tartalmazza a Cyrano De Bergerac, egy film, amelyet a könyv sok rajongója a legpontosabbnak tart. Ez is tartalmaz Csillag születik (1939), Utolsó a mohikánusok közül (1920), Mentés a Gilligan szigetéről, Dick Tracy félelmetesnek találkozik, és Az élő halottak éjszaka (1968), többek között.

Az Internet Archívum Filmek Kodi addonja megtalálható a SuperRepo lerakatban. A telepítéshez kövesse az alábbi lépéseket:

 • Lépjen a http://srp.nu webhelyre
 • Kattintson a Kodi verziójára
 • Választ összes
 • Kattintson a zip fájl nevére, amelynek valamivel hasonlóval kell kezdődnie superrepo.kodi.krypton.all
 • A fájl letöltése után lépjen a addons menü a Kodi-n belül
 • Kattintson a nyitott doboz ikonra a képernyő bal felső sarkában
 • kettyenés telepítés zip fájlból
 • Keresse meg a korábban mentett fájlt, és kattintson a telepítésre
 • Menjen vissza a „csomag-telepítő” menübe, ha ismét rákattint a nyitott doboz ikonra
 • kettyenés telepítés a lerakatból
 • Választ SuperRepo tároló
 • választ Internetes archívum filmek
 • kettyenés telepítés

Az Internet Archive Movies egy teljesen legális kiegészítő. A SuperRepo azonban tartalmaz más kiegészítőket is, amelyek nem hivatalos forrásokból származnak. Javasoljuk, hogy kerülje el ezeket a kiegészítőket.

LÁSD MÉG: Kétféle módon telepítheti a SuperRepo lerakatot

MovieZoot

MovieZoot Kodi addon

Az Internet Archive Filmekhez hasonlóan a MovieZoot egy olyan webhely is, amely nyilvános filmeket közvetít. Sok klasszikusot tartalmaz, például A herceg és a showgirl (főszerepben Marilyn Monroe), Búcsú a fegyverektől (főszerepben Gary Cooper és Helen Hayes) és Arab összeesküvés (főszerepben Sean Connery).

A MovieZoot Kodi addon a SuperRepo lerakatban található. A telepítéshez kövesse az Internet Archive Filmek telepítésére vonatkozó utasításokat (fent), majd kattintson a gombra MovieZoot és telepítés az utolsó két lépésben.

Kapcsolódó cikk: A legjobb Kodi repók

Következtetés

Számos Kodi-kiegészítés használható ingyenes, legális filmek letöltésére. Végül az, hogy melyik kiegészítőt telepítenie vagy használni kell, attól függ, hogy mely filmeket szeretné látni. Bizonyos esetekben jobb, ha inkább előfizetési díjat igénylő kiegészítőket telepít, mint ingyenes szolgáltatást. Ez leggyakrabban akkor fordul elő, ha újabb, nagyon népszerű filmeket akar megnézni.

Még akkor is, ha úgy dönt, hogy díjalapú szolgáltatást használ, legalább ezek az ingyenes kiegészítők biztonsági másolatként érhetők el. További információ a filmek, sportok, TV-műsorok és egyéb tartalmak megtekintésére szolgáló legfontosabb Kodi-kiegészítőkről: Kodi-filmeket ismertető útmutatóink, hol találhatók a Bollywood-filmek, a Kodi élő TV-jei, vagy a sport legjobb kiegészítői.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 + = 48

Adblock
detector