A Kodi Android alkalmazás telepítése és használata

A Kodi Android alkalmazás telepítése és használata

Ha szereti a műsorokat és filmeket nézni Android okostelefonján vagy táblagépén, érdemes tudnia, hogyan kell telepíteni és használni a Kodi Android alkalmazást.

A Kodi egy ingyenes médialejátszó a Kodi Alapítványtól. Ez lehetővé teszi az Android készülékén tárolt, vagy szinte bárhol az interneten keresztül közvetített videók vagy zenék lejátszását. A Kodi telepíthető Windows és Macintosh PC-re, Amazon Fire Stick-re, Nvidia Shield-re és Apple TV-re.

Ez a cikk elmagyarázza, hogyan telepíthető és használható a Kodi for Android.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Ha úgy dönt, hogy a Kodi segítségével filmeket és műsorokat közvetít az internetről, akkor a magánélet védelme érdekében mindig használjon virtuális magánhálózatot (VPN). A WiFi hálózatokat gyakran azoknak a hackereknek a célpontja képezi, akik a középtávú támadásokat használják a felhasználók személyes adatainak ellopására. A VPN hozzájárulhat az Ön védelméhez azáltal, hogy titkosítja az adatait, és olvashatóvá teszi őket a hackerek számára.

Ezenkívül a VPN lehetővé teszi, hogy IP-címet válasszon olyan országtól, amelyben fizikailag nem található. Ez további streaming-lehetőségeket kínál Önnek, ha felszabadítja a streaming oldalak által felállított földrajzi tartalmi blokkokat..

Nem minden VPN jó a Kodi felhasználók számára. Különösen az Android felhasználók számára kimutatták, hogy a Google Play Áruházban elérhető nagyszámú VPN nem megbízható és még a felhasználók számára kémkedő rosszindulatú programokat is hordoz. Sokan nem tudják megfelelően elrejteni a felhasználó tartózkodási helyét, mivel nincsenek szerverek elég országban. Vannak olyan VPN-k is, amelyek naplókat vezetnek a felhasználók viselkedéséről, és ezzel adatvédelmi kockázatot jelentenek.

Ezért javasoljuk az IPVanish alkalmazást a Kodi felhasználók számára. Ez egy app az Amazon Fire Stick és az Nvidia Shield. Android-felhasználók számára könnyen telepíthető a Google Play Áruházból. Az IPVanish szerverek több mint 60 országban vannak. Szigorú politikája van a naplók vezetése ellen. Ez egy nagyszerű lehetőség a Kodi-felhasználók számára, hogy élvezhessék a streaming-et anélkül, hogy aggódnának a magánéletük megsértése miatt.

KODI LEGJOBB VPN: Az IPVanish a legjobb választásunk. Nagy, túlterhelt szerverhálózattal rendelkezik, és jó sebességet ér el. Az erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások teszik az IPVanish-ot kedvencévé a Kodi és az Amazon Fire TV Stick felhasználók számára. Próbálja ki kockázatmentesen a 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

A Kodi telepítése az Androidon

A Kodi Android alkalmazás telepítése egyszerű. Csak keresse meg a Google Play Áruház Kodi bejegyzését, és kattintson az OK gombra telepítés.

Ha valamilyen okból nem fér hozzá Kodi-hoz a Google Play Áruházban, akkor inkább a Kodi hivatalos webhelyéről töltheti le. Ha letölti a hivatalos webhelyről, akkor meg kell nyitnia Android-beállításait, és válassza a lehetőséget Biztonság -> ismeretlen források a telepítőfájl futtatásához. Alapértelmezés szerint az ismeretlen források ki vannak kapcsolva. Az ismeretlen források bekapcsolásával alkalmazásokat telepíthet a Google Play Áruházon kívülről.

Ezen enyhe hátrány mellett a webhelyről történő telepítés ugyanolyan jó, mint a Google Playről történő letöltés.

Ha a Kodi-t a hivatalos webhelyről telepíti, feltétlenül változtassa meg a ismeretlen források kikapcsolás, ha azt akarja, hogy megakadályozzuk a rosszindulatú szoftverek véletlenszerű telepítését a jövőben. Mivel a Kodi-t letöltötte a hivatalos webhelyről, valószínűtlen, hogy rosszindulatú verziót szerezzen. De érdemes lehet ezt a védelmet abban az esetben, ha más, kevésbé jó hírű webhelyekre látogat.

Lásd még: Mi az a Kodi? Hogyan kezdjem el??

A Kodi használata az Android telefonján vagy táblagépén tárolt videók lejátszásához

Miután telepítette a Kodi-t, felhasználhatja a készüléken tárolt legtöbb videó megtekintésére. A videók azonnal megnézéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

A főmenüben kattintson a gombra videók

Kodi videók 2

Fájlok kiválasztása

kodi fájlok

Választ Videók hozzáadása ...

kodi videók hozzáadása

Kattintson a jobb felső sarokban tallózás

Kodi videókat böngész

Keresse meg a mappát, amely a videóit tartalmazza

kettyenés rendben

Adjon nevet a videógyűjteménynek, és írja be ezt a nevet, ahova mondja írja be a médiaforrás nevét

kodi név forrása

kettyenés rendben újra

Ha gyűjteménye filmeket tartalmaz, kattintson a gombra ez a könyvtár tartalmazza és válassza ki filmek a lehetőségek listájából

kodi, amelyet ez a könyvtár tartalmaz

kodi Ez a könyvtár filmeket tartalmaz

Ha gyűjteménye TV-műsorokat tartalmaz, kattintson a gombra ez a könyvtár tartalmazza és válassza ki TV műsorok a lehetőségek listájából

kodi Ez a könyvtár TV-műsorokat tartalmaz

kettyenés rendben még egyszer. A Kodi az IMDb-ből származó információkat használja a videóid kategorizálásához és könnyű megtalálásához. Ez a folyamat néhány percet vehet igénybe

Kodi filmek szkennelése 2

Miután Kodi befejezte a mappát a videók számára, kattintson a gombra videók a főmenüből

Választ fájlok. Most látnia kell a videógyűjteményt opcióként felsorolva

Kodi videóim

Kattintson a gyűjtemény címére

Böngésszen a videógyűjteményen, amíg meg nem találja a lejátszani kívánt videót. Kattintson a játék elindításához

Kapcsolódó cikk: Hogyan tölthet le filmeket legálisan és biztonságosan a Kodi-on

Filmek vagy műsorok streamingje a Kodi segítségével

Ha még nincs videó a készüléken, vagy ha egyszerűen csak valami újat szeretne nézni, akkor a Kodi segítségével filmeket és műsorokat közvetíthet az internetről. Ehhez először telepítenie kell a Kodi kiegészítőt minden használni kívánt streaming webhelyhez.

Kiegészítők telepítése a hivatalos Kodi repo használatával

A legbiztosabb hely a Kodi kiegészítők megtalálására a hivatalos Kodi lerakatban. Így telepítheti egy kiegészítőt a hivatalos repóból.

A főmenüben kattintson a gombra addons

Kodi kiegészítések

választ Letöltés

kodi kiegészítők letöltése

Választ video kiegészítők

A Kodi videó kiegészítőket tölt le

Görgessen lefelé a listán, amíg meg nem találja a kívánt kiegészítőt

Kodi válasszon kiegészítőt

Kattintson a kiegészítő címére. Ezzel megjelenik az információs képernyő

kettyenés telepítés

telepítse a kodi crackle-t

Itt található a felhasználható legjobb kiegészítők listája a hivatalos Kodi repo-ból

  • Youtube - Lehetővé teszi a YouTube-videók lejátszását a Kodi-n keresztül, és az összes hirdetés blokkolását
  • WNBC programok - Csatlakozik az NBC.com-hoz, és közvetíti az epizódokat hirdetések nélkül
  • PopcornFlix- Több száz ingyenes filmet biztosít a PopcornFlix.com webhelyről
  • SnagFilms - Több mint 5000 film- és TV-cím közvetítése a SnagFilms.com-tól
  • Zattoo Box - Egyesült Királyság és német élő televízió a svájci Zattoo-tól (VPN-re van szükség, ha Svájcon kívül van)
  • USTVnow - lehetővé teszi az USA hálózati csatornáinak ingyenes megtekintését
  • Ropogás - Ingyenes filmek és műsorok a Sony Crackle szolgáltatásából. Ad-mentes a Kodi-on. Ez régen az eracknaphobia repójának része volt (VPN-re van szükség, ha az Egyesült Államokon kívül van)
  • Pluto.tv - Több mint 100 élő csatorna, beleértve a hírcsatornákat, mint például a CBSN és a Newsy
  • PBS Kids - Olyan népszerű gyermekbemutatókat biztosít, mint a Curious George, Caillou és a SciGirls (VPN-re van szükség, ha az Egyesült Államokon kívül van)

Kiegészítők telepítése nem hivatalos Kodi repók segítségével

Miután telepítette és felhasználta néhány hivatalos Kodi-kiegészítőt, előfordulhat, hogy több tartalmat szeretne, mint amennyit a hivatalos repo tartalmaz. Ha igen, akkor további lehetőségeket szerezhet, ha telepít egy harmadik féltől származó repot a Kodi-ba.

Ha úgy dönt, hogy ezt megteszi, fontos megérteni, hogy nem minden harmadik fél által készített repóbiztonság vagy törvényes. Néhány Kodi repos ház-kiegészítő, amely kalóz tartalmat közvetít. Néhányukban kiegészítőket is tartalmaz, amelyek károsíthatják a készüléket. Annak megakadályozása érdekében, hogy véletlenül telepítsen egy káros kiegészítőt, a Kodi alapértelmezett biztonsági beállításai megakadályozzák, hogy harmadik fél által telepített kiegészítőket telepítsen..

Ezeket a beállításokat megkerülhetjük, amint azt az alábbiakban magyarázzuk. De ne feledje, hogy kizárólag megbízható forrásokból kell telepítenie a kiegészítőket. Az alábbiakban néhány olyan külső kiegészítést javasolunk, amelyek biztonságunknak gondolunk, valamint azokat, amelyeket véleményünk szerint el kell kerülni..

Telepítse a Kodi kiegészítőt egy harmadik féltől származó repóból az Androidon

Így telepítheti a Kodi kiegészítőt harmadik féltől származó repóból az Androidon.

Keresse meg a harmadik fél repójának URL-jét. Például itt van az általunk ajánlott repó URL-je, amelyet „eracknaphobia's repo” -nak nevezünk.

Koppintson a Letöltés gombot az oldalon

Választ letöltés ZIP. Ez letölti a repo ZIP fájlt

A Kodi főmenüjében érintse meg a fogaskerék ikont

Kodi fogaskerék ikonra

Választ rendszerbeállítások

Kodi 17 Rendszerbeállítások

Koppintson a képernyő bal oldalán a elemre addons az addon beállítások almenü megjelenítéséhez

A Kodi rendszerbeállítási kiegészítései

Koppintson a képernyő jobb oldalán a elemre ismeretlen források. Figyelmeztetés jelenik meg, amely szerint az ismeretlen forrásokból történő telepítés károsíthatja a készüléket

kodi ismeretlen források

kettyenés Igen ismeretlen források engedélyezése

kodi ismeretlen források igen

Menjen vissza a Kodi főmenüjébe, és koppintson a elemre addons

Koppintson a „csomagtelepítő” ikonra, amely úgy néz ki, mint egy nyitott doboz a bal felső sarokban

Válassza ki a Kodi csomagtelepítőt

választ telepítés zip fájlból

Kodi telepítés zip fájlból

Keresse meg a Letöltés mappát az Android fájlrendszerében

Válassza ki a korábban letöltött ZIP fájlt. Ez telepíti a lerakatot a Kodi-ba

Amikor a lerakat befejezi a telepítést, koppintson a elemre telepítés a lerakatból

Kodi17 Krypton telepítés a lerakatból

Válassza ki az éppen telepített tárolót

válasszon eracknaphobias repo-t

Válassza ki a telepíteni kívánt kiegészítőt. Megnyílik az információs képernyő

válasszon Simpsons világ kodi kiegészítőt

Koppintson a telepítés. A kiegészítő telepítésének néhány másodpercen belül meg kell történnie

telepítse a 2. Simpsons világot

Kapcsolódó cikk: Hét Kodi repo-t szeretünk, és néhányan óvatosak

Néhány nagyszerű külső bővítmény az Android Kodi alkalmazáshoz

Itt található a Kodi számára a legjobb harmadik fél által létrehozott kiegészítők listája. Mindezek a kiegészítők engedélyes forrásokból származnak, és olyan repókból származnak, amelyek szigorú politikával rendelkeznek a rosszindulatú programok ellen.

  • Tubi TV (Kodi1 repo) - Egy újabb ingyenes kiegészítő ezer filmmel és TV-műsorral, amelyek százai nagyra értékelik a Rotten Tomatoes oldalt. Ugyancsak blokkolták a hirdetéseket a Kodi játékán keresztül. A tartalom eltérő az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Kanadában, ezért a teljes könyvtár feloldásához VPN szükséges
  • CW TV hálózat (MetalChris repo) -  Lehetővé teszi a CW műsorok igény szerinti nézését
  • Indigó (TV-kiegészítések repo) - Hibaelhárítási és karbantartási eszköz a Kodi számára
  • USTVCatchup (TVAddons) - Igényelhető epizódok Cooking Channel, ABC és más amerikai csatornáktól (VPN-re van szükség, ha az Egyesült Államokon kívül van)
  • UKTV Play (TVAddons) - Az Egyesült Királyság televíziójának élő közvetítése (VPN-re van szükség, ha az Egyesült Királyságon kívül)
  • BigStar filmek és TV (MetalChris) - Játékfilmek és TV-műsorok független stúdiókból
  • Internetes archívum (videó) (MetalChris) -  Klasszikus filmek az 1920-tól 1940-ig

Lásd még: Kodi nem működik? Hogyan javíthatjuk a Kodi általános problémáit

Harmadik féltől származó kiegészítők elkerülése érdekében

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a kiegészítőket, amelyekről ismert, hogy a kalóz tartalom folyik. Ezeknek a kiegészítőknek nagy része névtelen fejlesztőktől származik, akik közül néhányan nyugdíjba vonultak vagy kiléptek a Kodi közösségből, mert a szerzői jogok tulajdonosai jogi lépéseket tartanak. Az ezeket a kiegészítőket tartó repo-k többségét bezárták, de egyes másolatok más, alacsony hírnevű repókban is felbukkantak. Úgy véljük, hogy ezeket a Kodi kiegészítéseket veszélybe sodorják a felhasználók, és nem javasoljuk ezeket a kiegészítőket. Itt csak azokat soroljuk fel, hogy az olvasók tudják, mire távol maradhatnak.

 • Szövetség
 • Kivonulás
 • Kodi Durex Build
 • 9Anime
 • Független
 • Joshua
 • cCCloud TV
 • Openload
 • Megváltás
 • Uránusz
 • Elízium
 • Bob korlátlan

Reméljük, hogy élvezte ezt az útmutatót a Kodi Android alkalmazás telepítéséhez és használatához. Ha további információra van szüksége arról, hogyan lehet a legtöbbet kihozni a Kodi-tól, olvassa el néhány, a témáról szóló cikkünket, beleértve a YouTube Kodi-kiegészítő telepítését, a Tubi TV Kodi-kiegészítő telepítését és a FilmRise használatát a Kodi, többek között.

Kapcsolódó: A legjobb VPN Androidra

Kép:

A Google, Inc. „Android Robot” licence, a CC BY 3.0 alapján engedélyezett

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3

Adblock
detector