A Kodi Ares varázsló nem működik? Itt van miért, és néhány alternatíva

Ha megpróbálta telepíteni a Kodi Ares varázslót, akkor valószínűleg észrevette, hogy hiányzik. Az Ares varázsló házigazdájaként használt URL most 404 hibát ad vissza, és sok más internetes oldal, amely korábban ehhez az URL-hez kapcsolódott, szintén offline állapotban van. Ez a cikk magyarázza miért a Kodi Ares varázsló nem működik, és már nem érhető el, és néhány alternatívát kínál, amelyek segítségével továbbra is nagyszerű tévé- és film-műsorokat készíthet a Kodi segítségével.

Ares repó hiányzik

A Kodi egy nyílt forráskódú médialejátszó, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy filmeiket és műsoraikat lejátsszák az eszközükön. Ha kiegészítéseken keresztül módosítja, akkor gyakorlatilag bármilyen videó lejátszására is használható az interneten. A Kodi telepíthető Apple TV, Amazon Firestick, PC, Mac, Android vagy iOS telefonokra. Könnyen vezérelhető okostelefon vagy távirányító segítségével.

Kodit néha azzal vádolják, hogy eszközként szolgál az engedély nélküli tartalom továbbviteléhez a szerzői jogok tulajdonosának engedélye nélkül. A Kodi-nak azonban rengeteg olyan kiegészítése van, amelyek csak hivatalos forrásokból származnak.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Fontos: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Azok az emberek, akik a Kodi-t használják az engedély nélküli tartalmak streamingjére, általában tudják, hogy VPN-t használnak, amikor ezt teszik, de sok Kodi-felhasználó nem veszi észre, hogy a VPN-k mindenkinek előnyösek, akik videókat továbbítanak.

VPN nélkül a Kodi-felhasználókat MiTM támadásoknak lehet kitéve rosszindulatú kódolók által, mivel a felhasználó adatai esetleg nem vannak titkosítva. Az internetszolgáltató lelassíthatja a felhasználó adatait is a választott webhely alapján, amelyből adatfolyamot folytathat, ha nem használ VPN-t. Ez pufferelést és alacsony minőségű videót eredményez.

Nagyszerű lenne, ha minden VPN meg tudja oldani ezeket a problémákat. Sajnos néhány közülük sokkal kevésbé hatékony, mint mások. Egyes VPN-ek naplókat vezetnek, és megtámadják a felhasználók magánéletét, míg mások nehéz telepíteni, vagy túl lassúak, mert nincs elég kiszolgálóuk a forgalom kezeléséhez.

Javasoljuk az IPVanish alkalmazást a Kodi felhasználók számára. Az IPVanish több mint 800 szerverrel rendelkezik, natív alkalmazásával rendelkezik az Amazon Firestick és az Nvidia Shield számára, és nem tart naplókat. Ez kiváló minőségű videofilmet biztosít a felhasználók számára, miközben egyidejűleg megvédi őket a magánélet és a biztonság veszélyeitől.

OLVASÓ OLDAL: A Comparitech olvasók akár 60% -ot spórolhatnak meg az IPVanish tervein.

Miért nem működik az Ares varázsló??

2017. november 19-én az Ares varázsló elsődleges fejlesztője az Ares Projekt fórumán kijelentette, hogy kézhez kapta a Mozgóképszövetség (MPA) felfüggesztési és lemondási levelet. Ez egy fórum egyik tagja szerint állította ki, aki Redditnek továbbküldte. A „Tekto” néven működő fejlesztő szerint a megszűnési levél azt állította, hogy megsérti mindkét E.U. és az Egyesült Királyság törvénye a szerzői jogokat sértő tartalomra mutató hivatkozásokkal ellátott kiegészítők és repók kínálásáról.

A levélre válaszul a Tekto és az Ares varázslón dolgozó más fejlesztők leépítették a repót és az abban található összes kiegészítőt. Azt is megígérték, hogy soha nem fog visszatérni, mondván: „Hadd tisztázzam 100% -át. Soha nem fogjuk visszahozni az Ares varázslót, az Ares portált vagy az Ares Repot. ”

A múltban a Kodi-tárolók, amelyek jogsértő harmadik fél-kiegészítőket tartottak, mindig azt állították, hogy nem sértik a törvényt, mert maguk nem adják meg a tartalmat, csak a tartalomra mutató hivatkozásokat tartalmazzák. A szüneteltetési levél azonban azt állította, hogy Brien vs Ziggo tisztázta a törvényt, és világossá tette, hogy a Kodi repók felelősségre vonhatók, ha nem tisztítják meg a jogsértő kiegészítőket. Miután bemutatta ezt az érvelést, a Tekto beleegyezett abba, hogy a jogsértő tartalomhoz vezető kiegészítők vagy repók fejlesztése illegális. Ennek eredményeként az Ares varázsló repoját örökre leállította.

Az Ares Wizard repo alternatívái

Annak ellenére, hogy az Ares már nem elérhető, még mindig rengeteg Kodi repo található az interneten. Ezeknek a repóknak a politikája minden olyan kiegészítés megtisztítását irányozza elő, amely hozzáférést biztosít a kalóz anyaghoz. Ezeket az MPA jogi lépései nem befolyásolták. Mások továbbra is tartalmaznak jogsértő kiegészítőket, mint a legálisak, de bármilyen okból még nem szüntették meg azokat. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a repókat, amelyeket a Comparitech-nél találtunk a leghasznosabbnak, valamint néhány kiegészítésük leírását..

SuperRepo

superrepo

Egyelőre a SuperRepo továbbra is elérhető ezen a címen. Ugyanakkor tartalmaz néhány jogsértő kiegészítőt, például az 1Channel és a Icefilms. Ha úgy dönt, hogy a SuperRepo-t használja, csak azt javasoljuk, hogy telepítse azokat a kiegészítőket, amelyek licencből származó forrásokból származnak, például az alábbiakban felsoroltakból.

A SuperRepo a Kodi repók legnagyobb katalógusa. Íme néhány a benne található legjobb kiegészítők közül.

 • Big Star filmek & tévé - Hozzáférést biztosít több száz független filmhez és niche-TV-műsorhoz, beleértve a hasonló horror filmeket is A dolog a küszöbön, a pszichoszok és az örökké, valamint olyan műsorokat, mint a Doodles vitorlázás és Queer as Folk
 • FilmRise - A Filmek és a show-k újabb nagyszerű kiegészítője, a FilmRise lehetővé teszi a FilmRise YouTube-csatorna teljes katalógusának megtekintését, beleértve a filmeket, mint például az Ördög a testben (főszerepben Rose McGowan) és a Saját testvérem (sertés) (főszerepben Scarlett Johansson), valamint olyanokat, mint például a kriminalisztikai fájlok. és a felfedezés világa
 • YouTube-tároló - A YouTube stream-műsorai sorozatok és epizódok szerint kategorizálva

LÁSD MÉG: A SuperRepo telepítése

Keresi az üveg repo

Kodi látszó üveg repo

A Looking Glass repo jelenleg elérhető itt. Ne feledje azonban, hogy tartalmaz néhány jogsértő kiegészítőt, például a Serendipity. Kizárólag az erről a repo-ból származó kiegészítőket javasoljuk, amelyek licencforrásokból származnak.

A Looking Glass repo számos hasznos Kodi-kiegészítéssel rendelkezik. Íme néhány, amely figyelemre méltó.

  • Fantasztikus vadállatok - Kodi kiegészítés a természetvédelmi dokumentumfilmek szerelmeseinek. Ingyenes dokumentumfilmeket nyújt az Animal Planet, a National Geographic és mások számára.
  • Kalapács idő - Hozzáférést biztosít a lakásfelújítás és a barkácsolás videóinak gyűjteményéhez a Homes.com, a Buildipedia és mások részéről.
  • Arany mozi - Megnézheti a filmek „1920-as” aranykorának filmeit (1920–1960). Tartalmazza Robin Hoodot (1922), az Elveszett világot (1925), a The Mohicans utolsóját (1920) és mások.

Olvass tovább: A legjobb Kodi repók

Kodinerds.net repo

Kodinerd repója

Ha szeretne zenei videót vagy sport-kiegészítőket találni, a Kodinerds.net az egyik legjobb hely a kereséshez. Íme néhány a legjobb kiegészítők közül, amelyeket kínál.

 • SoundCloud - Hozzáférést biztosít a SoundCloud.com webhelyen elérhető összes zenéhez
 • DailyMotion - Lehetővé teszi a DailyMotion.com videomegosztó webhelyen elérhető videók ezreinek megtekintését
 • DAZN - Fizetett előfizetésre van szükség. Hozzáférést biztosít a DAZN streaming szolgáltatásából a napi 24 órás sporteseményekhez. Kapható Ausztriában, Németországban, Japánban, Svájcban és Kanadában.

Kapcsolódó cikk: A legjobb 105 Kodi-kiegészítő, és hogyan lehet filmeket nézni a Kodi-on.

Az eracknafóbia repója

eracknaphobias repo információs képernyő

Az Eracknaphobia repójának szigorú kalózkodás elleni politikája van. Az elkövetkező években elérhetőnek kell lennie az interneten. A repo jelenleg ezen a github oldalon található. Íme néhány a legjobb kiegészítések közül.

  • Ropogás - Lehetővé teszi több száz ingyenes TV-műsor és film megtekintését a Crackle streaming szolgáltatásból, ideértve az eredeti műsorokat is üzembe helyezés és Megragad, valamint olyan slágereket, mint a Sötét zsaruk és Nagyon rossz.
  • NHL.TV - Előfizetésre van szükség. Hozzáférést biztosít a felhasználóknak a piacon kívüli NHL-játékokhoz.
  • MLB.TV - Az MLB.TV előfizetők számára hozzáférést biztosít a Major League Baseball játékokhoz a Kodi útján
  • AMA Pro Racing - Lehetővé teszi, hogy figyelje az AMA motocross akciókat a Kodi-on

LÁSD MÉG: A Crackle Kodi addon telepítése

Következtetés

A Kodi Ares varázsló hiányzik, mert jogi lépéseket tettek a fejlesztőjével szemben a szerzői jogokat sértő anyagokra állítólag hivatkozások biztosításáért. Fejlesztője a törvény betartása érdekében önként leállította a repót. Számos nagyszerű Kodi repo még mindig online elérhető. Kövesse ezt az útmutatót és keresse meg azokat a replikákat, amelyek megadják a szükséges tartalmat.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2

Adblock
detector