A Kodi Bennu kiegészítőt nem telepíti, vagy hiányzik? Itt van miért

Kodi bennu hiányzik - kérdőjelek

Gondjai vannak a Kodi Bennu bővítmény megtalálásával, vagy azt találta, hogy nem működik? Kap egy 404-es hibát vagy nyilatkozatot, amely azt mondja: “A Colossal1-nek még nincs nyilvános adattára”, amikor megpróbálja telepíteni? Ennek oka az az oka, hogy a Colossus tárolót, amelyben Bennu működött, bezárták. A fejlesztőket a Mozgóképszövetség szövetsége megszüntette és megszüntette.

Ennek eredményeként a Bennu már nem érhető el. A cikk többi része részletesebben elmagyarázza, mi történt, néhány alternatív kiegészítésekkel kapcsolatban, amelyek továbbra is rendelkezésre állnak.

A Kodi egy video médialejátszó, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy filmeket és műsorokat streaming bárhonnan az interneten. A Kodi-ból származó videókat egy Roku-ra vetíthetik, ha tükrözik egy Android vagy iOS telefon képernyőjét. Ez közvetlenül telepíthető PC-re, Mac-re vagy Apple TV-re.

Fontos: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

A nem engedélyezett tartalmat streamáló bennu felhasználók általában VPN-t használnak annak megakadályozására, hogy internetszolgáltatóik tudják, mit néznek. Mindazonáltal minden Kodi-felhasználónak VPN-t kell alkalmaznia, függetlenül attól, hogy melyik tartalmat néz, vagy milyen forrásokból streamál.

A videó streaming nélküli VPN nélküli kihasználása a hackerek támadásainak és az ISP sebességének gátolása általi pufferelésnek van kitéve. Ezenkívül lehetővé teszi a streaming szolgáltatások számára a tartalom blokkolását annak a helynek a alapján, amelyen a felhasználó hozzáfér az internethez. A VPN titkosítja a felhasználó adatait, és megakadályozza, hogy azokat a hackerek, streaming szolgáltatók vagy a felhasználó internetszolgáltatója olvassa..

Ezen előnyök ellenére nem minden VPN egyformán hatékony. Néhányan nyilvántartást vezetnek a felhasználók viselkedéséről, lehetővé téve egy új biztonsági kockázatot, ahol a régieket megszüntették. Néhány VPN-en szintén lassú a sebesség a korlátozott kiszolgálókapacitás miatt.

Ezen okok miatt javasoljuk az IPVanish használatát minden Kodi-felhasználó számára. Az IPVanish szerverei több mint 60 országban vannak, így a sebesség magas és a video puffermentes. Szigorú „nincs naplózás” politikája. Ezen felül natív alkalmazásokkal könnyű telepíteni az Amazon FireStick és az Nvidia Shield alkalmazáshoz.

OLVASÓ OLDAL: Takarítson meg 60% -ot az IPVanish-on

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Lásd még: Miért nem működik a Kodi Colossus??

Miért hiányzik a Bennu Kodi kiegészítő?

2017. november 15-én a „TheAlphaP” néven ismert Bennu addon fejlesztő megállási és lemondási levelet kapott a Mozgóképszövetségtől (MPA). Ez a csoport néhány nagyon nagy médiavállalatból áll, köztük a Disney, a Paramount, a NetFlix, az Amazon és a 20th Century Fox. A levelet a TVAddons közzétette online. Az TheAlphaP-t azzal vádolja, hogy olyan kiegészítőket fejlesztett ki, amelyek „jogellenes hozzáférést biztosítanak a védett, szerzői joggal védett művekhez”.

Ugyanezen a napon a TheAlphaP tweetelt, hogy “jótékonysági dolgok vége”, majd törölte twitter-fiókját. Ezt követően egy másik Colossus fejlesztõ tweetelt: „Megállítom az urlresolver, metahandler és más kiegészítéseim fejlesztését… A Colossus vállalta, hogy törli a repót is.” Ez a fejlesztõ, a jsergio123 néven is kijelentette, hogy már nem fog tovább dolgozni. Kodi kiegészítések, kivéve, ha 100% -ban legálisak voltak.

A Colossus hivatalos github oldala egy olyan üzenet megjelenését kezdte megjeleníteni, amely szerint „A Colossal1-nek még nincs nyilvános adattára.” Más oldalak is lementek, amelyek 404 hibát jelenítettek meg, amelyek tartalmazták a repó másolatát vagy akár a tároló telepítésére vonatkozó utasításokat. A Colossus repo volt az egyetlen hely, ahol Bennu hivatalos, frissített példányait találta meg. Tehát, bár előfordulhat, hogy régi példányok lebegnek valahol az interneten, a felhasználóknak most nincs módjuk megtudni, hogy megsértették-e az általuk talált másolatot. Ezenkívül az addon végül megszűnik, mivel a streaming-forrásokhoz fűződő kapcsolatok elavulttá válnak.

Annak ellenére, hogy Bennu offline állapotban van, még mindig rengeteg nagyszerű Kodi-kiegészítő áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a tévék és filmek közvetítését engedélyezett, legális forrásokból. Az alábbiakban felsorolunk néhányat.

Alternatívák Bennu-hoz

Íme néhány a legális Kodi-kiegészítők közül, amelyek közvetítik a TV-t és a filmeket.

Tubi TV

A Kodi Bennu kiegészítőt nem telepíti, vagy hiányzik? Itt van miért

A Tubi TV egy ingyenes video-streaming szolgáltatás, amelyet hirdetéssel fizetnek. Ez egy hatalmas filmgyűjteményt foglal magában, amelyben a népszerű színészek szerepelnek, és amelyeket kiemelkedő rendezők és írók készítettek. Például a Tubi TV hordozza Brothers (főszereplők Toby McGuire és Natalie Portman), A lányok leginkább alkotóitól Amerikai spplendor) és Joe (főszereplő Nicholas ketrec és rendező: David Gordon Green). Népszerű TV-műsorai is vannak, mint például Kutya: A Bounty Hunter, Kis sólyom, és Durham megye.

A Tubi TV Kodi addon elérhető ezen a github oldalon.

Ropogás

Crackle film menü

A Crackle egy újabb online video-streaming szolgáltatás, amelyet teljes egészében a hirdetéssel fizetnek. Néhány évvel ezelőtt népszerű hálózati és kábeltelevíziós műsorokat közvetít, mint például a Heroes, Hősök újjászületnek, és A pajzs, valamint olyan nagy hollywoodi filmek, mint a Jupiter: Növekvő, Stephen King IT-je, Macskanő, és Kardhal. A Crackle néhány figyelemre méltó eredeti show-t is készít, mint például üzembe helyezés.

A Crackle Kodi addon az epnapofóbia repójában van. A következőképpen telepítheti.

USTVNow

USTVNow Kodi addon menü

Az USTVNow az amerikai emigránsoknak szánt kábelcsere-szolgáltatás. Ingyenes TV-t kínál a CBS, az NBC, a FOX, az ABC, a CW és a PBS számára. Havonta 19 dollárért, további 21 csatornát kínál, köztük a BBC America, a FOX News, az Animal Planet és a SyFy csatornákat. Ha hajlandó extra 10 dollárt fizetni havonta, felhasználhatja ezeket a csatornák rögzítésére is.

Itt megismerheti az USTVNow Kodi kiegészítő telepítését és használatát.

Játssz a Kodi-ba (böngésző addon)

játszani a kodi-hoz játszani most

A Kodi-hoz való játék valójában nem Kodi-kiegészítő, de ide belefoglaltam, mert Bennu alternatívájaként minősül. Ez egy webböngésző-kiegészítő, amely lehetővé teszi, hogy videókat indítson az internetről, hogy lejátszhassák a Kodi-on. Különböző streaming webhelyekkel működik, például a Hulu, a YouTube, a Twitch, az AnimeLab, a DailyMotion és a Facebook..

A Play to Kodi telepíthető akár a Chrome-ra, akár a Firefox-ra, de a legjobban a Firefox-szal működik. Itt található.

Következtetés

A Bennu Kodi addon tároló tárolót bezárták. Az addon fejlesztőjét az MPA jogi dokumentumokkal kézbesítette, állítva, hogy megsértette a törvényt azáltal, hogy segítette a felhasználókat a kalóz filmek és műsorok közvetítésében. Jelenleg a Bennu nem érhető el.

Szerencsére rengeteg kiegészítő elérhető Kodi számára, amelyek továbbra is online és teljesen legálisak. Kövesse ezt az útmutatót, hogy megtalálja őket.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

Adblock
detector