A Kodi Bob Unleashed Addon telepítése: Biztonságos? Melyek az alternatívák?

A Kodi Bob Unleashed kiegészítő telepítésére gondol? Megbontjuk a Bob Unleashed kiegészítőt, ha használni szeretné, és vessünk egy pillantást néhány remek alternatívára..

bob szabadon hagyott bob korlátlan bob kodi kiegészítő

A Kodi ismert, hogy sokan telepítették a népszerű, nyílt forráskódú médialejátszót, amely a kábel helyettesítésére szolgál és a szórakozás egyik fő forrása. Számos eszközön, például az Amazon Fire TV, Roku, iPhone, Mac, Windows és más eszközökön használják, a Kodi mindenféle média szórakoztató központjaként szolgál. A Kodi különféle funkciókkal és felülettel rendelkezik, amely támogatja a zene, filmek és TV-műsorok streamingjét. Természetesen a Kodi erejét a felhasználó által telepített kiegészítőkből származik, amelyek a felhasználó preferenciáinak megfelelően eltérő tartalmi formákat biztosítanak..

Bár számos kiegészítő választható ki a Hivatalos Kodi-tárházon keresztül, egyes felhasználók a harmadik fél kiegészítőit választják. Az egyik különösen népszerű külső kiegészítő a Bob, amely a legújabb filmeket és televíziós műsorokat közvetíti a felhasználók számára. Sajnos a Bob által közvetített tartalom nagy része jogosulatlan. Bob nem tárol semmilyen tartalmat, de közvetlenül kapcsolódik a nem hivatalos adatfolyamokhoz.

Ebben az útmutatóban áttekintjük, mi a Bob, és részletesebben elmagyarázzuk, hogyan működik a Bob kiegészítő, és néhány olyan tudnivalót, amelyekre figyelemmel kell lennie, beleértve a Bob és más Kodi kiegészítőkkel kapcsolatos adatvédelmi aggályok áttekintését.. 

A nem hivatalos tartalom streamingjére vonatkozó törvény a lakóhelyétől függően változik, ami óriási kockázatot jelent a jogosulatlan tartalom streamingjének. Ezt szem előtt tartva fontos megérteni a Kodi kiegészítők, például Bob, használatával járó kockázatokat annak megértésével, hogy miként működnek.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy adatfolyamát továbbítja.

Hogyan kell használni a Kodi-t biztonságosan és magántulajdonban?

Gyakran a harmadik féltől származó kiegészítőket nem vizsgálják meg annyira alaposan, mint a hivatalos kiegészítőket. Ezért a harmadik féltől származó kiegészítők használata általában nagyobb kockázatot jelent, és növeli a feltört verziók futtatásának esélyét. A lerakaton keresztül telepített kiegészítők az Ön tudta nélkül is frissíthetők.

Ennek ellenére a hivatalos kiegészítők is eltérésekkel járnak. Ezért egyetlen felhasználó sem teljesen biztonságos, még akkor sem, ha a hivatalos adattárhoz ragaszkodnak. Az ilyen fenyegetésekkel szembeni védelme érdekében a legjobb, ha letölt és telepít egy VPN-t vagy virtuális magánhálózatot, amely elősegíti az identitás védelmét, az adatok és tevékenységek névtelenségét, a földrajzi helyzet alapján megkerüli a tartalom blokkolását, és megakadályozza a jelentős mindkét típusú Kodi-kiegészítőkkel kapcsolatos kockázatok száma.

Függetlenül attól, hogy törvényes Kodi-kiegészítőket használ, vagy sem, az Internet szolgáltatók (ISP-k) gyakran megkísérlik az online video streaming sebességét beállítani. A VPN megszerzése megakadályozza, hogy az internetszolgáltató nyomon kövesse a bejövő és kimenő adatokat, miközben kiküszöböli az online video sebesség fojtásának veszélyét is, ideértve a jogszerű streaming tevékenységeket is..

Az egyik ajánlott virtuális magánhálózat az IPVanish, amely a Kodi felhasználók körében az egyik legnépszerűbb VPN. Az IPVanish észlelhetetlenné teszi a felhasználói tevékenységet, könnyen megakadályozza, hogy az internetszolgáltató láthassa, amit közvetít, és segít megakadályozni a „középső ember” támadásokat, valamint az internetes eltérítés és kémkedés egyéb típusait. Bár az összes VPN lelassítja az internetkapcsolatot, az IPVanish az egyik leggyorsabb, így nem rontja meg a megtekintési élményt, valójában még a Kodi pufferelésével kapcsolatos néhány általános probléma megoldásában is segíthet..

OLVASÓ OLDAL: Takarítson meg akár 60% -ot az IPVanish terveknél.

A VPN beszerzése segít biztonságban tartani a Kodi kiegészítők (hivatalos vagy egyéb) használatakor is. Ez azt is biztosítja, hogy minden Kodi-tevékenysége magántulajdonban maradjon. Azáltal, hogy a magánéletét VPN-en keresztül fenntartják, a Kodi adatfolyam-tevékenysége nem kerül közvetítésre, és nem lesz látható olyan személyek számára, akik esetleg el akarják lopni az adatait. Az IPVanish vagy a legfontosabb ajánlás, azonban számos jó VPN található a Kodi számára.

Mi a Bob Unleashed Kodi kiegészítő?

bob szabadon hagyott bob korlátlan bob kodi kiegészítő

Bob az egyik legnépszerűbb harmadik fél által gyártott kiegészítő, amelyet a felhasználók választottak a legújabb TV-műsorok, filmek és élő tartalom közvetítéséhez. A NoobsandNerds fejlesztő csapata nemrég kiadta a Bob frissített verzióját, más néven Bob Unleashed. Függetlenül attól, hogy milyen kiegészítőt használ, a Bob úgy működik, hogy anyagát különféle streaming webhelyekről szerezte be. A kiegészítő ezután tartalomkategóriákat jelenít meg a felhasználók számára, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy kiválassza, melyik kategóriában érdekli őket. Innentől a felhasználók kiválaszthatják a streaming linket a megtekinteni kívánt tartalom megtekintéséhez..

A „noobsandnerds” elnevezésű, harmadik féltől származó lerakatban elérhető. Bob inkább általános szolgáltatójaként működik az alkategóriáinak, úgynevezett lejátszási listáknak, amelyek a ténylegesen továbbítandó tartalmat tartalmazzák. A Bobban elérhető tartalom nagy részét kalóz streaming webhelyekről szerezzük. Mivel Bob a tartalmat biztosító lejátszási listák csomópontjaként működik, az egyes lejátszási listák feladata a streaming tartalom listájának összeállítása, amely gyakran jogosulatlan forrásokból származik..

Nagyon esélye van a kalóz tartalom streamingre, még akkor is, ha nem igyekszik megtenni. Alig van legális streaming tartalomforrás a Bob-on. Mivel a Bob lehetővé teszi, hogy az egyes lejátszási listák kalóz helyekről nyújtsanak tartalmat, nem gondoljuk, hogy a Kodi-felhasználók számára biztonságos a Bob telepítése vagy használata.

Ehelyett azt javasoljuk, hogy nézd meg a Bob alternatíváit az alábbiakban, azok számára, akik biztonságosabb módszereket keresnek a TV- és filmfolyamok megtekintéséhez.

Legjobb Bob Kodi-kiegészítők

Javasoljuk, hogy ne vegyen igénybe Bobot, és javasoljuk ehelyett választani a nagyszerű alternatívák egyikét.

USTVNow

kodi_ustvnow_install bob kodi kiegészítő

Az USTVNow kiegészítő egy legitim kiegészítő, amelyet a Kodi hivatalos tárházban találtak, amely élő közvetítést és igény szerinti tartalmat biztosít a felhasználók számára. Az eredetileg az Egyesült Államok katonai tagjai és a külföldön élő amerikaiak számára készült. Ez a kiegészítő lehetővé teszi bárki számára, hogy feliratkozzon a szolgálatára, és emellett nem igényli a tartózkodási helyének igazolását.

Ezzel a kiegészítéssel ingyenesen hozzáférhet néhány szokásos OTA-csatornához, például az NBC, CBS és FOX csatornákhoz. Havonta 19 dollárért, több mint 25 csatornát szerezhet, egy DVR opcióval együtt. Az USTVNow akár filmeket is kölcsönzhet, így jó alternatíva lehet a streamingről, szemben Bob-val.

Nézze meg az USTVNow telepítési útmutatóját itt. 

BBC iPlayer

iplayer bob kodi kiegészítő

A BBC iPlayer segítségével a felhasználók TV-műsorok és filmek széles választéka közül választhatnak, és akár rádió tartalmat is hallgathatnak. Ez a kiegészítő törvényes, és a hivatalos Kodi kiegészítő tárházon keresztül telepíthető. A Kodi BBC iPlayer egyik legszebb dolga az, hogy mindig a lehető legjobb streaming minőséget kapja, ami kiváló alternatívát jelent Bob számára. Ez a kiegészítő azonban csak az Egyesült Királyságban érhető el, és érvényes TV licencre van szüksége. Ha utazó brit lakos vagy tengerentúlon él, de van TV-licence, akkor továbbra is hozzáférhet a BBC iPlayerhez VPN használatával, és csatlakozhat az Egyesült Királyságbeli szerverhez..

Nézze meg a BBC iPlayer útmutatónkat itt.

FilmOn.TV

filmon bob kodi kiegészítő

A FilmOn.TV egy jól ismert streaming kiegészítő, amely törvényesen élő streaming tartalmat biztosít a felhasználók számára. A Kodi Hivatalos Repository-ban elérhető, a kiegészítő különféle kategóriákra bontható (egy adott országra jellemző), például a Canadian Live TV, az Egyesült Királyság, a francia, az olasz, az orosz, az indiai, a magyar, a latino és más országok számára. Vannak külön részek a sporthoz, dokumentumfilmekhez, filmekhez, zenéhez, vásárláshoz és egyéb dolgokhoz, így ez kiváló alternatíva Bob számára.

Az Egyesült Királyság Live TV szakaszában több mint 40 élő csatorna nézhető. Készíthet egy ingyenes fiókot a kiegészítő használatához, de ha azt akarja, hogy a kiegészítő további prémium csatornákat tartalmazzon, akkor fizetett fiókot kell létrehoznia. Felhívjuk figyelmét, hogy az ingyenes csatornákat csak az Egyesült Államokon belül tesztelték, így az Egyesült Királyság felhasználói számára szükség lehet VPN használatára az ingyenes csatornák elérése érdekében..

Bob Kodi kiegészítő áttekintése és adatvédelmi problémák

Rendkívüli népszerűsége miatt fontos megérteni, hogyan működik a Bob kiegészítő, és ismeri a vele járó kockázatokat. A Bob egy film, TV és élő közvetítés-kiegészítő, amely tartalmának nagy részét kalóz patakok révén biztosítja.

A Bob használatakor a kalóz tartalom streamingének kockázata áll fenn, valószínűleg az Ön tudta nélkül. Kevés olyan, ha legális TV-műsor és film található a Bobról. Számos cím elérhető Bob mindegyik lejátszási listáján. Legtöbbjük kalóz és néhány országban akár illegális is.

A Bob segítségével számos lejátszási lista közül választhat, és a keresést csak a legjobban közvetített jogi címekre korlátozhatja. Ebben a tekintetben azonban a címek száma, amelyeket jogilag továbbíthatsz, korlátozott, mivel a Bob által biztosított tartalom nagy része jelenlegi vagy új, és valószínűleg egyik sem engedélyezett streamingre.

Ne feledje, hogy a Bob használatával kapcsolatos aggályaink túlmutatnak az identitás védelmén, ha kalóz filmeket vagy TV-műsorokat közvetítünk. A Bobot, mint bármely más Kodi-kiegészítőt, harmadik felek közvetítik, akik hozzáférhetnek az Ön streaming-tevékenységéhez, és ami még rosszabb, a merevlemezéhez. A Kodi kiegészítőket általában nem biztonságos HTTP szerverektől töltik le, és a Bob tartalmának sajnos a legtöbb tartalma szintén nem biztonságos.

A múltban néhány harmadik féltől származó kiegészítőt a saját alkotóik is eltérítették, hogy rosszindulatú programként lehessen felhasználni. A Bob Kodi kiegészítőt az alkotók vagy a külső felek is eltéríthetik, különösen, ha a noobsandnerds lerakattól eltérő letöltési helyről találják meg. Egyszerűen feltölthetik a kiegészítő módosított változatát egy új helyre, forgalmazhatják azt a kiegészítőt a Kodi felhasználók számára, majd a kiegészítő verzióját felhasználva kémkedhetnek a felhasználói tevékenységekre. Ezek a közvetítői eltérések a Kodi kiegészítőknél fordultak elő a múltban, ezért javasoljuk VPN használatát, és hivatalos alternatív kiegészítőkhöz forduljon harmadik fél kiegészítői helyett, például Bob.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

Adblock
detector