A Kodi Colossus repo nem fog telepíteni, vagy hiányzik? Itt van miért, és néhány alternatíva.

Hiányzó a Colossus repo

Ha ellátogatott erre az oldalra, valószínűleg azért van, mert úgy találta, hogy a Kodi Colossus repo nem fog működni, hiányzik, vagy nem lesz telepítve. Ha kipróbálta az url-t, amelyben mindenki azt mondja, hogy található, de 404-es hibát kapott, vagy üzenetet kapott, amelyben kijelenti, hogy „a Colossal1-nek még nincs nyilvános adattára”, ez a cikk elmagyarázza, miért nem találja meg. 

A rövid válasz az, hogy a Colossust offline módba vették, mert egyik fő fejlesztőjének megszakítási és lemondási levelet küldtek az MPA-tól (Mozgóképszövetség). Ez a levél azzal vádolta a Colossust, hogy megkönnyítette a kalózkodást olyan kiegészítők elhelyezésével, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára az engedély nélküli tartalom közvetítését.

További részletek és a Colossus repo alternatíváinak felsorolása, olvassa tovább.

A Kodi letölthető szoftver, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különféle videókat nézhessenek az internetről. Telepíthető a legtöbb népszerű TV-eszközre, beleértve az Apple TV-t és az Nvidia Shield-et. Használható PC-n vagy okostelefonon vagy egy Amazon Firestick-rel is.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Fontos: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Azok az emberek, akik a Colossus Kodi kiegészítéseit vagy más repokat használnak a nem hivatalos műsorok és filmek közvetítéséhez, gyakran a VPN-ket használják tevékenységeik titkának tartására. Vannak jó okok, amelyek miatt mindenki, aki videót közvetít, VPN-t használjon.

A VPN-k a felhasználók adatainak titkosításával és a hackerek számára olvashatatlanná tétele révén védik a felhasználókat a MiTM (közép-ember) támadások ellen. A MiTM támadások különös aggodalomra adnak okot azok számára, akik a Covenant (szintén nem működik) és más kiegészítők használatát próbálják használni, mint például az, hogy az eredeti repo offline módba került. A VPN-k hozzájárulnak az ISP sebesség-csökkentés által okozott pufferelés megakadályozásához is, és feloldhatják a geo-blokkolt tartalmat.

Ugyanakkor nem minden VPN jön létre egyenlően. Néhányan nyilvántartást vezetnek a felhasználók tevékenységeiről, ezzel új biztonsági és adatvédelmi kockázatokat hozva létre. Mások túl lassúak a HD video lejátszásához, vagy nehéz telepíteni.

Ezen okok miatt azt javasoljuk, hogy a Kodi-felhasználók az IPVanish-t alkalmazzák, amikor videókat közvetítenek. Az IPVanish több mint 850 szerverrel rendelkezik, nagy sebességet tartva és maximalizálva a felhasználók számára elérhető tartalmat. Ezenkívül nem tartalmaz naplókat, és az Amazon Fire Stick és az Nvidia Shield natív alkalmazásának köszönhetően könnyen telepíthető. Összességében nagyszerű VPN-választás a video streamingjéhez és a magánélet védelméhez.

OLVASÓ OLDAL: A Comparitech olvasók akár 60% -ot spórolhatnak meg az IPVanish tervein.

Miért hiányzik a Colossus repo?

A Colossus repo lement 13:00 körül. Keleti idő, november 15. A repo hivatalos github oldala elkezdett olyan üzenet megjelenítését, amely szerint: „A Colossal1-nek még nincs nyilvános adattára.” Közben sok más olyan oldal, amely a repó másolatát hordozta, teljesen offline állapotba lépett és 404 hibát jelenített meg..

Ugyanezen a napon a Colossus repo egyik fejlesztője, a jsergio123 bejelentette twitter oldalán: „Sajnálom, de megállítom az urlresolver, metahandler és egyéb kiegészítőim fejlesztését. Nem vagyok felelős a szövetségért és a bennuért, de a colossus beleegyezett abba, hogy törli a repót is. ”A Twitter egyik felhasználójának adott válaszában Jsergio megjegyezte, hogy ha valaha is visszatér a Kodi addon fejlesztéséhez, akkor csak ettől legális kiegészítőket fog kidolgozni. előre mutatni.

TheAlphaP és MPA

A második fejlesztő, aki a TheAlphaP néven szerepelt a Twitteren, szintén tweetelt a 15. napon, jelezve, hogy jogi bajban van, és már nem fejleszt tovább jogsértő kiegészítőket. Fiókja eltűnt. Ugyanebben az időben offline állapotba került az Echocoder nevű harmadik Colossus fejlesztő Twitter-fiókja is.

Ezt követően a TVAddons közzétett egy levelet az MPA-tól az TheAlphaP-nek. Ez a csoport olyan óriási tartalomszolgáltatókból és streaming szolgáltatásokból áll, mint a Netflix, az Amazon, a Sky, a Disney és a Warner Brothers. A levél azzal vádolja az AlphaP-t, hogy „jogsértő kiegészítőket fejlesztett ki”, amelyek „jogellenes hozzáférést biztosítanak a védett, szerzői joggal védett művekhez”.

Nem egyértelmű, hogy Jsergio és Echocoder is megkaptak-e szüneteltetési és lemondási leveleket, vagy egyszerűen csak halltak arról, mi történt az AlphaP-vel, és úgy döntöttek, hogy abbahagyják a Colossus részvételét. A lényeg az, hogy a szerzői jog tulajdonosai most már meghatározták a Colossus repo egyik vagy több fejlesztőjének identitását, és jogi lépéseket kezdenek velük szemben. Ennek eredményeként Colossus eltűnt.

Noha a Colossus nem működik, még mindig rengeteg módon megnézheti a TV-műsorokat és filmeket a Kodi-en olyan törvényes kiegészítők segítségével, amelyek nem sértik a szerzői jogokat. Az alábbiakban felsoroljuk a repokat, ahol megtalálhatja ezeket a kiegészítőket.

A Kodi Colossus repo alternatívái

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a repókat, amelyek házirendje az engedély nélküli forrásokból származó bővítmények elutasítása. Ennek eredményeként ezek a repók továbbra is online.

TVAddons

TVAddons repo

A TVAddons korábban nagyon sok jogsértő kiegészítőt tartalmazott, beleértve a népszerű Exodus kiegészítőt. Azonban a Bell Canada, a Videotron, a TVA és a Rogers beperelte. Ennek eredményeként az eredeti webhelyet megszüntették. Ahelyett, hogy eltűnne, a TVAddons megtisztította az összes, a szerzői jogokat sértő kiegészítőt, és új helyre nyitotta meg.

Az új TVAddons-tárház sok értékes Kodi-kiegészítőt tartalmaz. Íme néhány figyelemre méltó.

 • USTVCatchup - Lehetővé teszi a felhasználók számára a hálózati és kábel TV-műsorok nézését, miután közvetítésre kerülnek a hálózat hivatalos webhelyéről.
 • Felnőtt úszni - Lehetővé teszi a felhasználók számára a felnőtt úszás csatorna hivatalos webhelyén történő műsorok nézését, beleértve az Aqua Teen Hunger Force, a Attack on Titan és a The Boondocks epizódjait..
 • Rossz ajak olvasása - Lehetővé teszi, hogy vicces videókat nézzen meg alternatív párbeszéddel a slágerektől és a politikai beszédektől.
 • FilmOn Simple - Több mint 600 ingyenes televíziós csatornát biztosít a Filmon.com-tól, beleértve a filmeket, extrém sportokat, híreket, zenét és egyebet.
 • Indigó - Hibaelhárítási alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy a Kodi legjobban alakjában maradjon. Megnézheti a naplófájlokat, törölheti a gyorsítótárat, visszaállíthatja a gyári értékeket, és számos más típusú karbantartást végezhet.

Kapcsolódó cikk: Az Indigo Kodi add telepítése és használata

Az eracknafóbia repója

eracknaphobias repo információs képernyő

Az Eracknaphobia repo-je valószínűleg legismertebb egy Crackle-kiegészítővel, amely valóban működik. Itt van néhány más, amelyek szintén fontosak.

 • AMA Pro Racing - Lehetővé teszi a Motocross és a Supercross események élő közvetítését, kábel előfizetés nélkül.
 • FXNOW - Fizetett előfizetésre van szükség. Lehetővé teszi a felhasználók számára a Fodi műsorok és filmek nézését a Kodi-on keresztül, ideértve a amerikai horror történet, Anarchia fiai, és Az amerikaiak
 • Élő adás - a Livestream.com videóit játssza le

Olvass tovább: A Crackle Kodi kiegészítő telepítése

BludHavenGrayson

A BludHavenGrayson repója

Ez a lerakat nem nagyon ismert, és csak néhány kiegészítéssel rendelkezik. De azokat, amelyeket megvan, érdemes megnézni néhány felhasználó számára. Íme néhány a legjobb kiegészítések közül.

 • Becsület gyűrűje - Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy figyeljék az RoHW minden epizódját az elmúlt évről.
 • TVPlayer - Több mint 60 törvényes adatfolyamot biztosít az Egyesült Királyságbeli televíziós csatornákról. Előfordulhat, hogy VPN-t kell nézni néhányuk megtekintéséhez, ha az Egyesült Királyságon kívülről csatlakozik.
 • TVCatchup.com - hasonló a TVAddons-hoz USTVCatchup, TVCatchup.com hozzáférést biztosít a hálózati és kábel TV-műsorokhoz, miután azok levegőztek.

A BludHavenGrayson ezen a github oldalon található.

Kapcsolódó cikk: A legjobb Kodi repók

Hivatalos Kodi addon-lerakat

Kodi hivatalos repó

Természetesen nem kell online online tárolót keresnie, hogy nagyszerű Kodi-kiegészítőket kapjon. Csak használhatja azt, amelyet előre telepített a Kodi-hez. Itt található a Kodi hivatalos lerakatának legjobb kiegészítői.

 • PSVue - Fizetett előfizetésre van szükség. Hozzáférést biztosít a felhasználóknak a hálózati és kábeltelevíziós csatornák katalógusához, beleértve a CNBC-t, a CNN-t, a Disney Jr.-t, a Fox Sports-ot, az Animal Planet-t és még sokan mások.
 • Crunchyroll - Megnézheti a Crunchyroll anime címeinek hatalmas gyűjteményét.
 • Dailymotion.com - Lehetővé teszi, hogy a Dailymotion.com oldalról több ezer felhasználó által feltöltött videót nézzen meg.
 • Pluto.tv - Több mint 100 ingyenes TV-csatorna számára biztosít hozzáférést, ideértve a Bloomberg, az IGN, az Food TV és még sok más.

Olvass tovább: Hogyan telepítsük a Pluto.tv Kodi kiegészítőt

Következtetés

Most már tudja, miért hiányzik a Colossus repo. A lerakathoz kapcsolódó fejlesztőket bezárták egy olyan jogi eljárás miatt, amely azzal vádolta őket, hogy szerzői jogokat sértő kiegészítőket hoztak létre. Rengeteg egyéb kiegészítő is elérhető, amelyek segítségével tévét és filmeket nézhetnek a Kodi-on. Használja a még mindig online online repók listáját, hogy megtalálja, amit keres.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

Adblock
detector