A Kodi frissítése az Amazon Fire TV Stick eszközön

Tűz-TV_Stick_Front

Az Amazon Fire TV Stick az egyik legnépszerűbb eszköz, amellyel telepíthető a Kodi, az ingyenes és a nyílt forráskódú házimozi alkalmazás. Sajnos a Kodi még mindig nem érhető el az Amazon App Store-ban a Fire TV-hez, ezért harmadik féltől származó eszközökkel és a Kodi APK hivatalos fájljával kell telepíteni. Ez azt jelenti, hogy a Kodi nem kap fontos frissítéseket jellemzői, funkciói és biztonsága szempontjából.

Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan lehet a Kodi-t egy Fire TV Stick-en egyszerűen frissíteni. Ha még nem tette meg, akkor nézd meg a Kodi telepítésének Fire TV Stick-re vonatkozó útmutatónkat. Akkor megmutatjuk, hogyan kell frissíteni a Kodi-t, a telepített tárolókkal és kiegészítőkkel együtt.

Mielőtt elkezdené, szerezzen VPN-t

Javasoljuk, hogy minden Kodi-felhasználó VPN-t alkalmazzon annak érdekében, hogy megvédje magát a Kodi-kiegészítők által jelentett, mind hivatalos, mind nem hivatalos fenyegetésektől. A Fire TV Stick összes internetes forgalmának titkosításával és egy közvetítő szerveren keresztül továbbítva a hackerek nem tudják megfejteni online tevékenységeidet, vagy azonosítani a valódi IP-címét és tartózkodási helyét. Számos VPN automatikusan kiszűri a rosszindulatú programokat is. A VPN-k akkor is hasznosak a földrajzilag zárolt tartalom feloldásához, amelyek általában csak egy adott ország nézői számára elérhetők.

Legfontosabb ajánlásaink az IPVanish, egy hatalmas globális szerverhálózattal és elég sávszélességgel rendelkező VPN, amely minimális pufferolással képes kezelni mind a HD igény szerinti, mind az élő streameket. Az IPVanish nem naplózott szolgáltató, amely katonai titkosítást használ az adatok biztonságának megóvása érdekében átvitel közben. Ezt a VPN-t könnyű telepíteni Firestick vagy Fire TV-re.

60% megtakarítás: Olvasóink akár 60% -os exkluzív engedményt kaphatnak az IPVanish tervekből, ideértve egy 7 napos kockázatmentes próbaverziót.

Hogyan frissíthetem a Kodi 16 Jarvis-t a Kodi 17 Krypton-ra a Fire TV-n

Ha frissíti a Kodi-t egy teljesen új verzióra, például Kryptonról (Kodi 16-as verzió) Krypton-ra (Kodi 17-es verzió), azt javasoljuk, hogy frissítés előtt távolítsa el teljesen a régi Kodi-verziót. Kezelje a különféle főbb szoftververziókat, mint például teljesen új alkalmazásokat. Meg kell szabadulnia minden régi bőrtől és az egyedi Kodi építményektől is. Ha nem távolítja el a Kodi régi verzióját, függőségi hibák, összeomlások és más összeférhetetlenségek okozhatnak problémákat..

Sajnos a tiszta telepítés azt jelenti, hogy az összes tárolót és kiegészítőt újra kell telepítenie. Ezek a fő szoftververzió-frissítések nem gyakran fordulnak elő, tehát ez nem valami, amit rendszeresen tennie kell.

A Kodi frissítéséhez a Kodi 16 Jarvis-ről a Kodi 17 Krypton-ra a Fire TV-n, kövesse az alábbi utasításokat:

 1. Ha a bőrön Kodi-t használ, váltson vissza az alapértelmezett bőrre, a Confluence-re. Ehhez menjen Beállítások > Megjelenés > Bőr. Válassza ki a bőr nevét, és váltson Confluence-re.
 2. Távolítsa el a Kodi régi verzióját. A Fire TV kezdőképernyőjén ugorjon a Beállítások > Alkalmazások > A telepített alkalmazások kezelése
 3. Görgessen le és válassza a lehetőséget Kodikodi fire tv stick eltávolítás
 4. választ Eltávolítás, és akkor Eltávolítás ismét a megerősítéshez
 5. Ha még nem tette meg, töltse le és telepítse a Downloader alkalmazást. Megtalálhatja a Fire TV kezdőképernyőn található keresési funkció használatával. Világos narancssárga logóval rendelkezik.tűz tv letöltő
 6. Gépelje be a következő URL-t a Downloader-be a Kodi legújabb verziójának beszerzéséhez: https://www.comparitech.com/go/latest-kodi/
 7. Amint a letöltés befejeződik, a rendszer felszólítja a Kodi telepítésére. Olvassa el az engedélyeket és kattintson Telepítéskodi fire tv stick 1

Az általunk biztosított link (https://www.comparitech.com/go/latest-kodi/) egy átirányítási URL, amely mindig a Kodi legújabb stabil verziójára mutat, amely kompatibilis a Fire TV-vel. Kényelmesebb, hogy sokkal könnyebb beírni ezt az URL-t, mint a Kodi webhely hivatalos URL-jét, de ugyanahhoz az APK fájlhoz vezet.

Hogyan frissítsük a Kodi-t a Fire TV Stick kisebb frissítéseinek és javításának frissítése érdekében

Ha ugyanazon a fő szoftververzión frissíti a Kodi-t, akkor nem kell először eltávolítani a régi verziót. Például a Krypton 17.3-ról 17.5-re történő frissítéskor nincs szükség tiszta telepítésre. Mindig javasoljuk a Kodi legújabb stabil verziójának használatát. Annak ellenére, hogy ezek technikailag csak kisebb frissítések és javítások, gyakran tartalmaznak fontos biztonsági fejlesztéseket és hibajavításokat.

A Kodi frissítéséhez ugyanazon fő szoftververzión belül kövesse az alábbi utasításokat:

 1. Ha a bőrön Kodi-t használ, váltson vissza az alapértelmezett bőrre, a Confluence-re. Ehhez menjen Beállítások > Megjelenés > Bőr. Kattintson a bőrnevére, és váltson Confluence-re.
 2. Ha még nem tette meg, töltse le és telepítse a Downloader alkalmazást. Megtalálhatja a Fire TV kezdőképernyőn található keresési funkció használatával. Világos narancssárga logóval rendelkezik.Fire Stick letöltő
 3. Gépelje be a következő URL-t a Downloader-be a Kodi legújabb verziójának beszerzéséhez: https://www.comparitech.com/go/latest-kodi/kodi tűz tv-stáb 3
 4. Amint a letöltés befejeződik, a rendszer felszólítja a Kodi telepítésére. Olvassa el az engedélyeket és kattintson Telepítés

Hogyan lehet frissíteni a Kodi-tárolókat egy Fire TV Stick-en

A Kodi naprakészen tartása egészséges gyakorlat, de ne hagyja figyelmen kívül a repókat és a kiegészítőket. Legtöbbünk nem csak a Kodi készleteket és a hivatalos repó kiegészítőit használja, ezért fontos, hogy a frissítések naprakészen maradjanak azok számára is..

A repók frissítésének elmulasztása függőségi hibákat okozhat, és ezzel megakadályozhatja, hogy a kiegészítők megfelelően frissüljenek. A Kodi repo frissítéséhez kövesse az alábbi utasításokat:

 1. A Kodi kezdőképernyőjén ugorjon a Kiegészítői > Telepítés a lerakatból
 2. Hosszú sajtó a tároló, amelyből a kérdéses kiegészítő származott, és válassza ki InformációKodinerd repója
 3. választ frissítés és válassza ki a legújabb verziót

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Hogyan frissítsük a Kodi kiegészítőket a Fire TV Stick-en

A kiegészítők naprakészen tartása biztosítja a legjobb források, a legújabb szolgáltatások és az optimális biztonság elérését. A kiegészítők frissítése egy egyszerű feladat Kodi-ban:

 1. A Kodi kezdőképernyőjén ugorjon a Kiegészítői
 2. Hosszú sajtó válassza ki a kérdéses kiegészítőt InformációPS Vue Kodi addon
 3. választ frissítés és válassza ki a legújabb stabil verziót

Legyen óvatos, ha automatikusan frissíti a kiegészítőket. A múltban voltak olyan kiegészítők karbantartói, amelyek frissítések útján vezettek be rosszindulatú kódot. Ez a kód futhat a háttérben a harmadik fél számára készített kriptovaluták bányászatához, ellophatja a bejelentkezési hitelesítő adatait, naplózhatja a megtekintett tevékenységek naplóit, hozzáadhatja eszközt a botnethez, és / vagy rosszindulatú programokat, hirdető programokat és kémprogramokat futtathat. Még ha nem is szándékos, a kiegészítő frissítések új támadási vektorokat hozhatnak létre a hackerek számára, véletlenül új biztonsági réseket nyitva. Mindig használjon VPN-t!

A www.hdmi-experte.com “Fire-TV Stick Front” licence, a CC BY 4.0 alapján engedélyezett

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

Adblock
detector