A Kodi Github böngészőt a TVAddons alkalmazásból ismerteti így

github böngésző főoldalán

Eddig a Kodi felhasználóknak telepítéseket kellett telepíteniük vagy zip fájlokat kell letölteniük a GitHubból a kiegészítők eléréséhez. A TVAddons új GitHub böngészője eltávolítja egy lépést ebben a folyamatban, és lehetővé teszi kiegészítők telepítését közvetlenül a GitHubból. Nem kell forrást hozzáadnia a Kodi fájlkezelőjéhez, nem kell nyomon követnie, hogy mely kiegészítők vannak egy adott repóban, és nem kell letöltenie a potenciálisan nem biztonságos forrásokból..

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan kell használni a TVAddons GitHub böngészőt (más néven Git böngészőt). Azt is megvizsgáljuk, hogy a közösség hogyan reagál erre az eszközre, és feltárjuk, hogy ez az eszköz milyen hatással lesz a Kodi felhasználókra és harmadik felek fejlesztõire. Megvizsgáljuk az esetleges biztonsági problémákat is, amelyeket a kiegészítők közvetlenül a Githubból történő telepítése okozott.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Fontos: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Néhány Kodi-felhasználó virtuális magánhálózatokhoz (VPN) csatlakozik, hogy elrejtse az illetéktelen adatfolyamot az internetszolgáltatótól (ISP). Ennek ellenére a VPN-eknek számos legitim felhasználása van, és nagyban profitálhatnak a legtöbb emberből, beleértve azokat is, akik csak hivatalos forrásokból származnak.

Mivel a VPN-k az összes bejövő és kimenő hálózati forgalmat titkosítják, ezt egyetlen külső megfigyelő sem tudja olvasni. Ez megakadályozza, hogy a Man-in-the-Middle (MitM) támadások többsége hozzáférhessen a rendszeréhez. Ezenkívül ez a titkosítás megakadályozza az internetszolgáltatót abban, hogy eladja a böngészési szokásait, vagy felhasználja azokat a hálózati kapcsolat indításának igazolására..

Minden VPN-nek van valamilyen hatása az internet sebességére, de néhányuk gyorsabb, mint mások. Azt is tudnia kell, hogy néhány VPN-szolgáltató részletes naplót vezet a meglátogatott webhelyekről. Ezek viszonylag könnyen megtalálhatók. Ezért elengedhetetlen, hogy olyan VPN szolgáltatót válasszon, amelyben megbízható a személyes adatai.

Az IPVanish használatát javasoljuk. Elhanyagolható hatással van az internet sebességére, és stabil kapcsolatot biztosít több mint 50 ország szervereivel. Az IPVanish szinte ugyanolyan hordozható, mint a Kodi, és telepíthető PC-re, Amazon Firestick-re, Apple TV-re és még sok másra..

KODI BIZTONSÁGOS HASZNÁLATA: Az IPVanish gyors, biztonságos és megbízható világszerte több mint 1200 szerverrel.

A GitHub böngésző használata

Mielőtt elkezdené a GitHub böngésző használatát, előbb telepítenie kell a TVAddons lerakatot és az Indigo eszközt. Az alábbiakban lépésről lépésre ismertetjük, hogyan kell ezt megtenni:

 1. Kattints a fogaskerek ikon a Kodi főoldalának bal felső sarkában.
 2. A Beállítások menü, választ Fájl kezelő.
 3. Megjelenik az összes jelenleg hozzáadott forrás. Görgessen le az aljára és kattintson a gombra Forrás hozzáadása.
 4. A felső szövegmezőbe írja be a következő szöveget idézőjel nélkül: „http://fusion.tvaddons.co”. Ne felejtse el megadni a forrás nevét (itt használtunk a Fusion-t, de a TVAddons is jó választás).
 5. Ha kész, kattintson a Rendben gomb.

fúzió hozzáadása forrásként

Hogyan telepíthetem a Godi böngészőt a Kodi-hoz

A GitHub Browser eszköz szerepel az Indigo kiegészítőben, és nem telepíthető önállóan. Az Indigo és a Git böngésző telepítéséről a következőképpen olvashat:

 1. Térjen vissza Kodi főoldalára, és kattintson a Kiegészítők lap.
 2. A következő oldalon kattintson a doboz ikonra a bal felső sarokban.
 3. választ Telepítés zip fájlból.
 4. Görgessen a források között mindaddig, amíg meg nem találja az előző szakaszban hozzáadott forrást.
 5. Kattintson rá, majd írja be a kezdődik, itt mappába. Csak egy fájl van benne, tehát kattintson rá az Indigo telepítéséhez. Ha probléma nélkül telepíti, akkor a jobb felső sarokban megjelenik egy felugró ablak.
 6. A GitHub böngészőhöz való belépéshez nyissa meg az Indigo alkalmazást és válassza a lehetőséget Addon Installer. A böngésző az első lehetőség a következő oldalon.

Keresés a Git böngészővel

Amikor megnyitja a GitHub böngészőt, értesítést fog látni. Ez arra kéri, hogy keressen egy GitHub fejlesztői felhasználónevet, nem pedig a repó nevét vagy addon azonosítóját. Ennek oka egyszerű; a népszerű kiegészítők folyamatosan forkálva vannak, és ha közvetlenül a fejlesztőt keresi, akkor mindig megtalálja a legújabb, változatlan változatot.

github böngésző értesítés

Először egy konkrét fejlesztőt keresünk. kettyenés Keresés a GitHub felhasználónév alapján és írja be az alábbiakat idézőjel nélkül: „tvaddonsco”. A TVAddons repo már telepítette az előző lépésben, de ez lehetővé teszi, hogy megismerje a GitHub böngésző funkcióit. Észre fogja venni, hogy dönthet úgy, hogy maga a repót vagy a kiegészítőket telepíti külön-külön. Korábban az egyetlen kiegészítő telepítéséhez a felhasználóknak manuálisan kell navigálniuk a fejlesztő GitHub-jában, letölteni egy ZIP-fájlt, hozzáadni a forrást, és végül telepíteni. Mint ilyen, a GitHub böngésző egyszerűsíti ezt a folyamatot, és jelentősen felgyorsítja.

Most próbáljuk meg telepíteni egy kiegészítőt. Miután keresett egy fejlesztőt, csak kattintson a kiegészítőre, és erősítse meg, hogy telepíteni szeretné. Ha minden működik, akkor lehetősége van további kiegészítők telepítésére vagy a Kodi újraindítására a telepítés befejezéséhez.

Mit jelent ez a Kodi-felhasználók számára??

Ez az eszköz nagyon egyszerűvé teszi a Kodi kiegészítők telepítését, és eltávolítja az adattárak felvételének szükségességét. A Kodi számára virágzó harmadik fél fejlesztési helyzete van, ám az új felhasználók számára nehéz lehet lépést tartani az összes addonnal, amelyek mozgatják a helyet, offline állapotba kerülnek vagy frissülnek. Mint ilyen, egy kattintással, felhasználóbarát módon böngészhet és telepíthet egy kiegészítő legújabb verzióját, csökkentenie kell a belépés akadályát.

Kedvező előnyként a Github böngésző gyorsabbá és könnyebbé teszi a Kodi néhány általános kérdésének megoldását. Különösen a hiányzó függőségeket könnyebben megtalálhatja a Github Browser eszköz segítségével.

A felhasználóknak azonban vigyázniuk kell, hogy ne legyenek önelégültek. A múltban láttuk olyan eseteket, amikor a GitHub fejlesztői törli a fiókjukat, és egy harmadik fél regisztrálja felhasználónevével. Ezekben az esetekben a harmadik fél továbbra is megjelenik a GitHub Böngészőben a kezdeti fejlesztőt keresve, és valószínűleg nincs jele annak, hogy valami hibás. A védelme érdekében és a veszélyekkel kapcsolatos figyelmeztetés érdekében fontos, hogy szemmel tartsuk a fejlesztő közösségi média csatornáit, valamint a Kodi fórumokat..

A MetalKettle törölt tweetjeA MetalKettle tweetjét, amikor megtalálta GitHub nevét, újra regisztrálták.

Ennek ellenére sok fejlesztő nem tartja fenn a közösségi média fiókokat. Ennek eredményeként nehéz lehet a kiegészítő fejlesztőkkel és azok kiegészítőivel kapcsolatos frissített és releváns információk megtalálása.

Ennek ellenére egy kiegészítő telepítése a GitHub böngészőn keresztül önmagában biztonságosabb, mint a tárolóból történő telepítés. Hagyományosan, az automatikus frissítéssel rendelkező Kodi felhasználók kockázatát jelentik a rosszindulatú frissítések véletlenszerű telepítésében. A GitHub böngészővel az addon frissítésének egyetlen módja egy későbbi verzió telepítése. Hacsak a fejlesztő GitHub-fiókja vagy a TVAddons eszköz nem sérül, a támadó nem tud rosszindulatú kódot telepíteni a rendszerére.

Mit jelent ez a Kodi fejlesztők számára??

A GitHub böngésző kiadása azt mutatja, hogy a TVAddons továbbra is meghatározó szerepet játszik a fejlesztési életben, annak folyamatban lévő perei ellenére. A GitHub böngésző lehetővé teszi a TVAddons számára, hogy elkerüljék maguknak a potenciálisan szerzői jogokat sértő kiegészítőket. További. mivel a böngészőnek törvényes alkalmazásai vannak, és nem említenek vagy nem javasolnak jogosulatlan kiegészítéseket, a TVAddons számára nehéz lenne perelni a Github böngésző tárolását.

Harmadik féltől származó fejlesztőknél a legnagyobb változás az adattárakkal kapcsolatos. Amikor bizonyos repók bezártak vagy elhagyták őket, láthattuk, hogy kisebb fejlesztési csapatok összecsapnak, hogy új otthont keressenek kiegészítéseikhez. A GitHub böngésző lényegében feleslegessé teszi ezt a folyamatot, mivel a kiegészítők most csak közvetlenül a GitHub-on tárolhatók..

Közösségi reakció a GitHub böngésző eszközre

Ennek az eszköznek a kiadására vegyes reakciók fordultak elő. Néhány Kodi-felhasználó csalódott volt amiatt, hogy a GitHub böngészőt beépítették az Indigo kiegészítőbe, és önálló pluginként nem érhetők el. Erre válaszul a TVAddons csapat tagja megerősítette, hogy hamarosan elérhető lesz egy önálló verzió.

tvaddons önálló nyilatkozat

Úgy tűnik, hogy a közösségnek két fő aggodalma van e funkcióval kapcsolatban. Az első az, hogy a külső fejlesztők GitHub felhasználóneveit nehéz lehet megtalálni, ha nem olvassa el a Kodi blogjait, vagy kövesse őket a közösségi médiában. A TVAddons azt mondta, hogy remélik, hogy a blogok nagyobb hangsúlyt fektetnek a fejlesztők GitHub nevének megemlítésére.

A második aggály az, amely már egy ideje fennáll. Néhány Kodi-felhasználó úgy gondolja, hogy a kiegészítők telepítésének megkönnyítésével a Kodi nagyobb ellenőrzés alá kerül, ami viszont a kiegészítők offline eléréséhez vezet. Ritka azonban, hogy hivatalos vagy nem szerzői jogokat megsértő kiegészítőt vonnak le. A média fokozott figyelme miatt csak azokat a kiegészítőket veszélyezteti, amelyek nem engedélyezett forrásokat használnak, amire a Kodi fejlesztési csapata a múltban hangosan ellenzi.

Következtetés

Mivel a GitHub böngésző eszköz csak néhány napja volt aktív, nem lehetünk biztosak abban, hogy hosszú távon milyen hatással lesz. Ha azonban kipróbálni szeretné, van listája a legjobb filmekhez, sporthoz (beleértve a Super Bowl-t) és a rajzfilmekhez készült Kodi kiegészítőkhöz..

Haladó útmutatót keres? Segítünk Önnek az SPMC, a Kodi egyik legnépszerűbb villájának telepítésében, automatikusan szinkronizálhatja a figyelési előzményeket, vagy azonnal feliratozhatja a feliratokat bármire, amit megnéz.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1

Adblock
detector