A Kodi piramis addon: a piramis jogszerű? Biztonságos a telepítés?

Kodi Pyramid addon

Szeretné telepíteni a Pyramid Kodi kiegészítőt? Ez az útmutató áttekintést nyújt a Piramisról, amit ebben a kiegészítőben talál, és néhány érdekes Piramis-kiegészítő alternatíváról.

Ha véget akar érni a felháborító kábeltévé-számláknak, a Kodi médialejátszó kiváló eszköz, amely segít ennek megvalósításában. Ez lehetővé teszi, hogy a streaming szolgáltatásainak nagy részét vagy egészét egyetlen csomagba integrálja, és sokféle eszközre telepíthető, például Roku, Apple TV, Amazon Fire Stick, PC vagy Android telefon..

A Kodi még otthoni filmeket közvetíthet közvetlenül a számítógépről sok más eszközre, ideértve az intelligens TV-t is.

Sajnos azonban néha nehéz lehet megtalálni a megfelelő Kodi kiegészítőt a kívánt tartalom típusához.

Ez különösen igaz a gyermekek programjaira és dokumentumfilmeire. A legtöbb Kodi-kiegészítés a felnőttek számára készült filmek vagy TV-műsorok keresésére koncentrál, így más típusú tartalmakat gyakran figyelmen kívül hagynak.

Sok Kodi-felhasználó fordult a Piramis addonhoz, hogy foglalkozzon ezzel a problémával. A Piramis kifejezetten azért ismert, mert népszerű dokumentumfilmeket, gyermek-televíziós műsorokat, brit szórakoztató programokat, világszerte webkamerákat és sok más típusú tartalmat talál, amelyek más mellékletekben alulreprezentáltak. Ezért nagyon népszerűvé vált.

Lehet, hogy kíváncsi vagy. A nagyszerű tartalom mellett biztonságos a Pyramid? Jogi??

Az alábbiakban megvitatjuk, mi a piramis, hogyan működik, és milyen kockázatokat vállal egy ember a használatával.

Hogyan kell használni a Kodi-t biztonságosan és magántulajdonban?.

Noha a Kodi kiváló program a tartalom streamingjére, vannak bizonyos kockázatok a médialejátszó használatával kapcsolatban. Számos Kodi-felhasználó harmadik fél által létrehozott kiegészítőkön keresztül továbbítja a tartalmat, és a magántulajdonban történő továbbításhoz a virtuális magánhálózatokra (VPN) támaszkodik. Azonban azok, akik a Kodi-t hivatalos és legitim streaminghez használják, részesülhetnek a VPN-ben is.

Az összes Kodi-kiegészítést - akár hivatalos is - független programozók fejlesztették ki, akik esetleg nem megbízhatók. Bármelyik kiegészítőt eltéríthetjük a Man-in-the-Middle (MitM) támadásokkal, amelyek lehetővé teszik a hackerek számára a rendszerhez való hozzáférést és az adatok ellopását. Ezenkívül néhány Kodi-kiegészítést már a múltban is feltörtek a felhasználók kívánságai és ismeretei ellen. 

Ezenkívül az internetszolgáltatók elfogták, csökkentve a videoátvitelt folytató ügyfelek sebességét. Ez szünetekhez, puffereléshez, szemcsés videóhoz és rossz hangzáshoz vezethet. A két probléma kezelésének legjobb módja a VPN használata, amikor a Kodi-val folytatott streaming.

A VPN átirányítja az Ön adatait egy biztonságos hálózaton keresztül, és titkosítja a személyes adatait, hogy megbizonyosodjon arról, hogy azok nem kerülnek-e hackerek kezébe. Ez azt is megakadályozza, hogy az internetszolgáltató tudja, mit csinál, kihúzza a gőzt a sebességfojtó erőfeszítéseikből és védi magánéletét. Megállíthatja a Kodi pufferelését is.

A legnépszerűbb és leghasznosabb VPN szolgáltatás a Kodi felhasználóknál az IPVanish. Az IPVanish saját szerverekkel és infrastruktúrával rendelkezik. Ez lehetővé teszi a gyorsabb sebességet. A streaming video-ban ez különösen fontos, mivel megakadályozza a zavaró pufferelést és a szemcsés videót. Noha a VPN-eknél némi sebességcsökkenés következik be, az IPVanish csak elhanyagolható mértékben befolyásolja a sávszélességet, ezáltal tökéletes megoldást kínálva a biztonságos és online adatfolyamhoz. Fontos szempont, hogy az IPVanish egyes VPN-ektől eltérően nem vezet naplót ügyfeleinek tevékenységéről. Ez elengedhetetlen, ha a Kodi magáncélú használata aggodalomra ad okot.

Olvasó üzlet: Az Comparitech olvasók 60% -ot spórolhatnak meg előfizetésükkel.

Az IPVanish az összes tesztelt Kodi-kiegészítővel működik, és az összes népszerű eszközön működik. Ez a Firestick vagy Fire TV kedvenc VPN-je is, mivel van egy dedikált alkalmazás, és nincs szükség bonyolult oldalsó betöltésre.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy adatfolyamát továbbítja.

Mi a Kodi piramis addon??

A Pyramid Kodi addon egy fejlesztői csoport hozta létre, akik „Tomb Raider Builds” csoportnak hívják magukat. Ez a csoport már ismert volt arról, hogy népszerű filmet készített & A Tomb Raider nevű TV-kiegészítő.

A Tomb Raiderhez hasonlóan, a Piramis sem tartalmaz otthoni tartalmat. Egyszerűen keresési algoritmusokat használ a tartalom keresésére, amelyet a felhasználó keres az interneten.

A Pyramid azonban különbözik a csoport korábbi addonjától, mivel javította a keresési képességeket, amelyek középpontjában az alulreprezentált tartalom megtalálása áll. Például a Piramis ismert, hogy különösen jó a következő listában található tartalmak keresésében.

 • Brit televíziós sorozatok, hírek és filmek
 • Történelem & tudományos dokumentumfilmek
 • Gyerekek programozása
 • Webkamerák
 • Sportesemények
 • Globális hírek
 • Zene

Sok esetben az ilyen típusú tartalmakat nehéz megtalálni más kiegészítők segítségével, ezért a Pyramid olyan népszerűvé vált.

De ennek a népszerűségnek ellenére vannak olyan kockázatok a Pyramid használatában, amelyeket más Kodi kiegészítések nem hordoznak.

A legnyilvánvalóbb kockázatot az okozza, hogy a Pyramid stream-ekből származó webhelyek többsége vagy esetleg az összes nem rendelkezik engedéllyel a rendelkezésre bocsátott programok biztosítására. A Piramis többnyire kalóz tartalmat biztosít, ez sok országban illegális cselekedet.

Ezenkívül a Pyramid egy harmadik fél kiegészítője, amely nem része a hivatalos Kodi-lerakatnak. Ez azt jelenti, hogy még nem ment keresztül a szigorú ellenőrzési folyamaton, a hivatalos Kodi kiegészítőknek át kell menniük. Ez azt jelenti, hogy a Piramis érzékenyebb lehet a hackelésre, összehasonlítva más hasonló tartalommal rendelkező kiegészítőkkel.

Ezen okok miatt nem javasoljuk a Pyramid Kodi addon használatát. Ehelyett javasoljuk az alább felsorolt ​​kiegészítők használatát.

Alternatívák a Piramis addonhoz.

A következő kiegészítések ugyanolyan típusú tartalmat nyújtanak, mint a Piramis, de csak a szerzői jogok tulajdonosai által engedélyezett forrásokból. Ezek a kiegészítők a Kodi hivatalos lerakatában találhatók. 

BBC iPlayer

A Kodi piramis addon: a piramis jogszerű? Biztonságos a telepítés?

Egyesült Királyságbeli szórakoztatáshoz egyetlen kiegészítő sem versenyezhet a BBC iPlayer-rel. Ha olyan népszerű műsorokat szeretne nézni, mint a Doctor Who, az Atlantis, a Broadchurch, vagy az élő koncerteket és a BBC Earth dokumentumfilmeket, az iPlayer mindegyikével megvan. Ha megnézhető a BBC-n, meg lehet nézni az iPlayer-en.

Ha Egyesült Királyságban él, a BBC műsorok nézésére vonatkozó éves engedély 149 fontba kerül. Ez még mindig sokkal olcsóbb, mint a kábeltelevízió.

Játszani

A Kodi piramis addon: a piramis jogszerű? Biztonságos a telepítés?

A PlayOn egy olyan DVR szolgáltatás, amely lehetővé teszi online műsorok és filmek felvételét Hulu, Netflix, Amazon, HBO Now és sok más streaming csatornából. A PlayOn használatához előfizetésre van szüksége ezeknek a csatornáknak az egyikére. Évente 30 dollárra van szüksége magának a PlayOn-nak.

A PlayOn addon használható ezeknek a DVR-felvételeknek a lejátszásához vagy a tartalom streamingjéhez közvetlenül a Netflixből, a HBO Now-ból stb..

A tartalom rögzítésének képessége különösen hasznos olyan szolgáltatásoknál, mint a Netflix, amelyek katalógusa gyakran változik. Ha egy film vagy dokumentumfilm már nem lesz elérhető az egyik streaming szolgáltatásán, a PlayOn gyakran e-mailben figyelmezteti erre a tényre, hogy rögzítse, mielőtt elhagyná a katalógust..

A gyermekek számára szánt tartalom iránt érdeklődő felhasználók számára a Netflix, a HBO Now és az Amazon Prime Video széles körű gyűjteményt tartalmaz. És rengeteg dokumentumfilmjük is van.

VÉGREHAJTÁS: Próbálja ki 7 napig a Playon alkalmazást

Vimeo

A Kodi piramis addon: a piramis jogszerű? Biztonságos a telepítés?

A Vimeo a Youtube-hoz hasonló videómegosztó szolgáltatás. De a hirdetések megjelenítése helyett a Vimeo kis havi díjat számít fel a társaságoknak a videóinak a platformján történő tárolására.

A termelőknek felmerülő többletköltségek miatt a Vimeo a Youtube-hoz képest több kiváló minőségű tartalmat vonz. Dokumentumfilmek, rövidfilmek, animációk és zenei videók széles választékát kínálja.

A Vimeo Kodi addon hozzáférést biztosít a webhely összes tartalmához. És nem csak, hogy a szolgáltatásért nem számít fel díjat, hanem ingyenes is.

Kodi piramis addon: Áttekintés és adatvédelmi aggályok

A Pyramid Kodi addon nagyon sok tartalmat biztosít, különösen az, amely más mellékletekben általában alulreprezentált. Erről nincs kérdés.

Különösen érzékeny azonban arra, hogy rosszindulatú programká váljon, mivel nem lehet tudni, hol lehet hiteles másolatot találni. A múltban a Tomb Raiders Build csoportnak volt egy Facebook oldala, mellyel lépést tartott a kiegészítő rajongóival, de ezt az oldalt már törölték. Nincs már hivatalos weboldal, ahol megtalálhatók a fejlesztők.

Ehelyett úgy tűnik, hogy az addon alkotói kiszivárogtak a látványból, miközben maga az addon egyik tárolóból a másikba költözött, különböző URL-ekre helyezve.

Noha a Pyramid Kodi addon lehetővé teszi az emberek számára sok szórakoztató és hasznos streaming tartalom megtekintését, határozottan vannak jobb módok ugyanazon cél elérésére..

Egyéb kerülendő kalózkodás-kiegészítők:

 • Kodi szövetség
 • Kodi SALTS
 • Kodi SportsDevil
 • Kodi Bennu
 • Kodi Smoothstreams
 • Kodi Genesis Reborn
 • Kodi Goodfellas
 • Kodi Gurzil
 • Kodi UK Turk
 • Kodi Bob

Útmutatók a biztonságos és legális Kodi kiegészítők és összetevők megtalálásához:

 • A legjobb Kodi épít
 • Kodi Live TV
 • A legjobb Kodi sport-kiegészítők
 • A legjobb Kodi film kiegészítések
 • A legjobb Kodi Bolywood kiegészítők
 • Hogyan nézhetem az NFL-t a Kodi-n
 • Hogyan nézhetem az MLB-t a Kodi-n
 • Hogyan nézhetem a bokszot a Kodi-n
 • Hogyan nézhetem az NHL-t a Kodi-n
 • Hogyan nézhetem az UFC-t a Kodi-n
 • Hogyan lehet nézni az EPL-t a Kodi-n
 • Hogyan nézhetek anime-ot a Kodi-n

A hivatalos Kodi-kiegészítésekhez való ragaszkodás és ezeknek az útmutatóknak a követése segít megszabadulni attól a kiegészítőktől, amelyek veszélyeztethetik a biztonságot, vagy jogi problémákat eredményezhetnek a kalóz tartalom elérése révén..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 + = 91

Adblock
detector