A Kodi Szövetség addon nem működik, vagy nem fogja telepíteni? Itt van miért

A szövetség és számos hasonló hozzáadás hirtelen leállt. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, miért hiányzik a Szövetség kiegészítése, és mi történik a továbbiakban.

A Colossus tároló nagyon jól ismert és számos engedély nélküli streaming-kiegészítőt tartalmaz, köztük a Covenant, a Bennu és a SportsDevil. November 15-én ezt a lerakatot kiürítették, kiegészítéseit elérhetetlenné téve, kivéve ha már telepítve vannak. Ez a cikk azokat a tényezőket tárgyalja, amelyek miatt a Colossus offline állapotba került.

Folyamatosan sürgetjük az olvasóinkat, hogy csak a Kodi hivatalos kiegészítéseit használják, de úgy gondoljuk, hogy ideje lenne ezt megismételni. A hivatalos kiegészítőknek sokkal kevesebb biztonsági rése van, és nem áll fenn annak a veszélye, hogy váratlanul offline módba lépjenek, mint például a Covenant volt..

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Fontos: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

A virtuális magánhálózatokat (VPN-ket) gyakran használják azok az emberek, akik el akarják rejteni az engedély nélküli adatfolyamot az internetszolgáltatóktól (ISP). Ennek ellenére számos módon lehet egy VPN hasznot hozni a Kodi felhasználó számára, még akkor is, ha csak hivatalos forrásokat használnak.

Például, mivel egy VPN titkosítja a hálózati forgalmat, az nem használható arra, hogy igazolja az internet-szolgáltató általi kapcsolatmenedzselést. Ez azt is jelenti, hogy a legtöbb Közép-ember támadás nem fog működni, ami segít megvédeni Önt és személyes adatait.

Minden VPN bizonyos mértékben lelassítja a kapcsolatot, és néhány VPN szolgáltató részletes naplót vezet az online tevékenységekről. Ez elsősorban legyőzi a VPN használatának célját, tehát különféle szolgáltatók kutatására fizet, amíg meg nem találja az igényeinek megfelelőt..

Az IPVanish használatát javasoljuk. Az IPVanish nem követi nyomon tevékenységeit, és biztonságos, stabil kapcsolatot kínál több mint 50 különböző országgal. Ez egyben a leghordozhatóbb VPN-k, dedikált Android, iOS és Amazon Firestick alkalmazásokkal.

OLVASÓ OLDAL: megtakarít 60% -ot egy éves IPVanish tervvel itt.

Mi történt a szövetséggel??

November 15-én a Jsergio123, az URLResolver addon létrehozásáért felelős Kodi fejlesztő, többek között bejelentette, hogy megállítja az összes kiegészítéssel kapcsolatos munkát. Azt is megjegyezte, hogy a Colossus csapata beleegyezett ugyanabba. Kezdetben spekulációk folytak a jogi fenyegetésekkel kapcsolatban, de a helyzet mértéke csak néhány órával később került egyértelművé.

Az The_Alpha néven ismert, az Egyesült Királyságban működő Kodi fejlesztő korábban a Bennu addon dolgozott, és pletykálták, hogy kapcsolatban áll a Colossus adattárral. Röviddel azután, hogy a jsergio123 nyugdíjazása megszakadt, The_Alpha kézbesített levelet kapott az otthoni címén..

The_Alpha megszűnik és lemond az MPA leveleiről

Ez a levél a mozgókép-szövetség (MPA) törvényes képviselõinek küldött fegyverszünetnek bizonyult, amelyet egy olyan szervezet alkot, amely olyan súlyos csapásokkal foglalkozik, mint a Disney, a Paramount Pictures és a Twentieth Century Fox. A levél egy példányát kiszivárogtattuk a TVAddons-nak, egy másik Kodi fejlesztőcsoportnak, amely jelenleg a saját folyamatban lévő jogi kérdéseivel szembesül. Nem sokkal később The_Alpha deaktiválta Twitter-fiókját.

Ez az egyetlen két megerősített MPA-fenyegetés fogadója, de ez nem akadályozta meg a többi fejlesztőt a további óvintézkedések megtételétől. Echo Coder, aki korábban a Bennán dolgozott, magyarázat nélkül törölte Twitter-fiókját. Ezenkívül az Origin repo és a Smash lerakat offline állapotba került. A Smash esetében a lerakat offline állapotba került, hogy eltávolítsa a fentebb említett új, halott kiegészítőket. Az Ares varázsló Twitter-fiókját offline állapotba vették, ám a csapat üzenetet hagyott a Pulse CCM felépítésében, amelyben azt mondta a felhasználóknak, hogy „üljenek szorosan”.

Jsergio123 Kodi lemondása

A Jsergio123 azóta megerősítette a Twitteren, hogy ha valaha is visszatérne, csak jogi kiegészítőket fejlesztett ki. Caz Wallace, a Simply Caz repo mögött álló ember, ugyanezt mondta, feltárva, hogy ő is levelet kapott az MPA-tól.

Caz Wallace Csak a Kodi fejlesztése

A Gracie repócsapatának otthont kínált a most már kitelepített kiegészítők, és új URL-re költözött. A csapat azt mondta, hogy a régi URL hamarosan offline állapotban lesz, miután a régi repó és annak kiegészítői elérhetetlenek lesznek.

Lucifer, a Kodi addon fejlesztője, amely a Cartoon Crazy és a KissPanda kiegészítőkért felelős, szintén bejelentette nyugdíjba vonulását, és igazolást küldött arról, hogy törölte GitHub fiókját. Azonban néhány Lucifer-kiegészítőt más fejlesztők is felvettek, és újból átalakították őket. Például a Cartoon Crazy ma Spinz Cartoon Crazy, és Chris Spez, a Noobsandnerds csapat új tagja fogja fenntartani. A Dandy Media, egy másik meglehetősen népszerű fejlesztő, szintén törölte mind a Kodi adattárát, mind a Twitter fiókjukat.

Mi történik ezután?

Nem világos, hogy a Szövetség visszatér-e online. Annak ellenére, hogy a Szövetség újratöltése vagy forklizálása hasonló jogi következményekkel járna a fejlesztők számára, mint a The_Alpha és a jsergio123, amikor az Exodus idén offline állapotba lépett, akkor a többi fejlesztő gyorsan felvette, mielőtt a Szövetség megjelent, és helyébe lépett..

Meg kell jegyezni, hogy az egyetlen ember, aki jogi fenyegetéseket kapott, olyan kiegészítők fejlesztői voltak, amelyek engedély nélküli hozzáférést biztosítanak a tartalomhoz. Mint ilyen, a hivatalos addon fejlesztők válaszai sokkal visszafogottabbok voltak: Gracie Green, a Gracie repo alkotója felszólította a nyugodtságot..

Mivel az URLResolver kiegészítőt a kalózkodáson kívül is használják, a TVAddons csapata úgy döntött, hogy továbbra is fenntartja azt, bár megemlítik, hogy a jsergio123 segítség nélkül a frissítések egy ideig lassabban érkezhetnek.

Hogyan lehet a rendszert biztonságban tartani?

Mivel legalább egy Kodi fejlesztő törölte a GitHub fiókot, ez a név most bárki számára ingyenes. Láttuk már ezt, amikor egy Exodus fejlesztő kilép, ezért fontos cselekednünk.

Először fontolja meg a telepített kiegészítőket. Ha rendelkezik a Colossus vagy az Alpha tárolók bármelyikével, akkor érdemes megfontolni azok eltávolítását. Még ha ezek a kiegészítők jelenleg is működnek, nincs garancia arra, hogy továbbra is ezt fogják tenni, és nem valószínű, hogy mostantól támogatni fogják őket.

Mivel a helyzet továbbra is folyamatban van, és nincs egyértelmû elképzelésünk arról, hogy a fejlesztõknek mennyi ideje ment végbe, nehéz konkrét tanácsokat adni. Ennek ellenére minden Kodi-felhasználónak erősen javasoljuk, hogy kapcsolja ki az automatikus frissítéseket, ha még nem tették meg. Ennek oka az, hogy ha egy fejlesztő szervere vagy a GitHub fiók sérül, a támadó rosszindulatú frissítéseket telepíthet a felhasználó megerősítése nélkül.

Kapcsolja ki az automatikus frissítést a 4. lépésben

Az automatikus frissítések kikapcsolásához kattintson a gombra fogaskerek ikon a Kodi főoldalán. Ezután kattintson a gombra Rendszerbeállítások és görgessen le a Kiegészítői fül a bal oldalon. A jobb oldalon válassza a Értesítse, de ne telepítse a frissítéseket választási lehetőség. Ez tudatja Önnel, ha egy új frissítés elérhető, így teljes körűen kutathatja azt, és megnézheti, hogy legitim-e vagy sem.

Alternatívák a Szövetség kiegészítéséhez

Ne feledje, hogy a Kodi széles választékát kínálja a legális kiegészítők közül. Korábban lefedtük a legjobb tárolókat, sőt, még sport-, film- és élő TV-kiegészítőkkel kapcsolatos konkrét ajánlásokkal is rendelkezünk.

Ropogás

Hivatalos Crackle Kodi addon

A Crackle-kiegészítő lehetővé teszi a Kodi-felhasználók számára a tartalom elérését a Crackle-streaming platformon. Míg a hasonló kiegészítők általában csak kevéssé ismert címeket kínálnak, addig a Crackle számos olyan kritikus filmet tartalmaz, mint például kezdet és Shutter Island.

A legjobb dolog a Crackle esetében, hogy teljesen ingyenes és legálisan használható. Meg kell jegyezni, hogy a Crackle régiókban zárolja tartalmát, így bármilyen videó megnézése előtt csatlakoznia kell a VPN egyik amerikai szerveréhez..

A Crackle addon az Eracknaphobia lerakatból érhető el.

BigStar filmek & tévé

BigStar Filmek és TV Kodi kiegészítő

BigStar filmek & A TV bőséges, ingyenesen megtekinthető filmek és TV-műsorok könyvtárával büszkélkedhet. Míg a web alapú verzió megköveteli a felhasználóktól, hogy hitelkártyát regisztráljanak, a Kodi addon nem. Ennek célja, hogy a felhasználók meghatározott címeket vásárolhassanak, de mivel ezt nem lehet megtenni a Kodi-n keresztül, nincs rá szükség.

Ez a kiegészítő több ezer címet tartalmaz, amelyek közül választhat. Noha többségük nem közismert, televíziós műsorokat egész évszakra kínál, például A Közvetítők. A tartalom kategóriánként van csoportosítva és meglehetősen jól szervezett, így soha nem nehéz megtalálni pontosan azt, amit keres.

BigStar filmek & A TV elérhető a MetalChris tárolóból, és további Kodi filmek kiegészítéseket talál itt.

PlayOn böngésző

Playon Kodi addon

A PlayOn böngésző lehetővé teszi számos más előfizetési szolgáltatás tartalmának integrálását a Kodi-ba. Noha elérhető egy ingyenes verzió, ez csak néhány szabadon megtekinthető forrást tartalmaz. A teljes szolgáltatás havi 2,50 dollárba kerül, és lehetővé teszi a Netflix, a Hulu és az Amazon Prime Video fiókok összekapcsolását sok mással együtt..

A fizetett tagság felszabadítja a DVR funkcióit és a hirdetések kihagyásának lehetőségét is, tehát határozottan érdemes befektetés.

A PlayOn böngésző addon a Kodi addon hivatalos lerakatában található.

Snagfilms

SnagFilms Kodi addon

A Snagfilms egy ingyenes és legális Kodi kiegészítő, több mint 5000 független film és dokumentumfilm könyvtárával. Ezek 720p formátumban érhetők el és kategóriákba vannak csoportosítva az egyszerűbb böngészés érdekében. Ezek a kategóriák mindent lefednek a sci-fi-től a politikáig, tehát biztosak vagyunk benne, hogy talál valami érdekeset.

Nincs keresési funkció, de mivel a Snagfilms viszonylag ismeretlen címeket szolgál fel, jobb az új tartalom keresése, mint a már látott dolgok újratelepítése..

A Snagfilms addon megtalálható a hivatalos Kodi addon lerakatban.

A Kodi fejlesztési helyzete továbbra is elhúzódik e közelmúltbeli fejleményektől, és egyelőre bizonytalan a Kodi engedély nélküli streaming sorsa. Ennek ellenére továbbra is figyelemmel kísérjük a helyzetet, és folyamatosan tájékoztatjuk Önt minden további fejleményről a helyzet előrehaladtával.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 + = 54

Adblock
detector