A Kodi telepítése Android-fiókokba – gyors üzembe helyezési útmutató

Android-Logo

Lehet, hogy hallotta, hogy ezer ingyenes TV-műsor és film nézheti az Android dobozt, amely a Kodi-t futtatja. De arra gondolhatott, vajon a Kodi telepítése bonyolult-e, vagy inkább egy „teljesen betöltött” Kodi dobozt kell vásárolnia. Ez a cikk elmagyarázza, hogyan telepíthető a Kodi az Android dobozokhoz, valamint az Android Kodi dobozokhoz tartozó legjobb kiegészítők. Ez azt is elmagyarázza, hogy miért kerüljük el a „teljesen feltöltött” Kodi dobozokat.

Mi az a Kodi??

A Kodi a Kodi Alapítvány nyílt forrású szoftver-médialejátszója. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy videókat, zeneszámokat, podcastokat és egyéb tartalmakat lejátsszanak, amelyeket egy eszközön tárolnak vagy az internetről közvetítenek.

A Kodi a közelmúltban zümmögő témává vált, mivel olyan népszerűségnek örvendenek a harmadik fél által készített kiegészítők, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a kalóz tartalom közvetítését. A Kodi Alapítvány azonban határozott álláspontot képviselt a szerzői jogokat sértő kiegészítők ellen, és úgy tervezte, hogy az alkalmazás blokkolja ezeket a kiegészítőket, kivéve, ha a felhasználó kifejezetten megváltoztatja a beállításokat, hogy lehetővé tegyék őket. Számos olyan kiegészítés létezik, amelyek hivatalos forrásokból származnak, beleértve a cikkben ajánlottakat is.

A Kodi telepíthető Android dobozokba vagy Apple TV, Nvidia Shield, Amazon Fire TV / Stick, PC, Mac, vagy Android vagy iOS telefonokra..

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Lásd még: Kodi kalózkodás elleni lépések

Figyelem: mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Az Internet szolgáltatók gyakran jelentik a legnagyobb problémát a Kodi felhasználók számára. Nemcsak az adatcsatlakozásokat gyakran gördítik a videofolyamokhoz, hanem a törvénymódosítások lehetővé teszik egyes internetszolgáltatók számára, hogy gyűjtsék az Ön böngészési adatait. Ezek a műveletek a Kodi-felhasználókat jelentős adatvédelmi kockázatoknak teszik ki.

Ezenkívül egyes olyan webhelyek, amelyekről a Kodi-on keresztül közvetíthet, földrajzi tartalmat blokkolnak. Ez lehetővé teszi számukra, hogy blokkolják a különböző országokból vagy régiókból származó kapcsolatokat, korlátozva ezzel a megtekintett mennyiségét.

A VPN vagy virtuális magánhálózat segít megkerülni az internetszolgáltatók figyelését és fojtását, valamint megkerülheti a földrajzi tartalom blokkjait a különböző streaming webhelyeknél.

Nem minden VPN jó a Kodi felhasználók számára. Néhányuknak nincsenek alkalmazásai a Google Play Áruházban, ezért nehezen telepíthetők az Android dobozokba. Mások túl lassúak a HD streaminghez, vagy nyilvántartást vezetnek a felhasználók tevékenységeiről.

Javasoljuk az IPVanish alkalmazást a Kodi felhasználók számára. Tesztelésünk során azt találtuk, hogy ez a piacon az egyik leggyorsabb VPN. Van egy alkalmazás a Google Play számára, amely egyszerűen telepíthető bármilyen Android dobozra vagy Nvidia pajzsra. Szigorú nem naplózási politikája van. Az IPVanish egy nagyszerű lehetőség a Kodi-felhasználók számára a magánélet védelmére, miközben kedvenc műsoraikat nézik.

OLVASÓ OLDAL: Takarítson meg 60% IPVanish tervet

Lásd még: Hogyan telepíthetünk VPN-t Android vagy Kodi dobozra

Kerülje a „teljesen betöltött” Kodi dobozokat

Az alábbi utasítások ismertetik a Kodi telepítését egy Android Kodi mezőbe. Sok kereskedő azonban megpróbál eladni valamit, amelyet úgynevezett „teljesen feltöltött” Kodi doboznak hívnak. Ez általában egy Kodi-val felszerelt Android-eszköz és egy csomó előre telepített kiegészítő. Nem javasoljuk a teljesen betöltött Kodi doboz vásárlását.

A teljesen betöltött Kodi-dobozok szinte mindig több olyan szerzői jogokat megsértő kiegészítőt tartalmaznak a repókból, amelyek nem jó hírűek. Ezek a kiegészítők rosszindulatú programokat tartalmazhatnak. Lehet, hogy az eszköz lefagy, összeomlik vagy egyszerűen leállíthatja a működését. Még akkor is, ha ezek a kiegészítők nem okoznak teljesítményproblémákat, általában tele vannak halott linkekkel a nem hivatalos streaming webhelyekhez, amelyeket valamilyen okból leálltak. Ennek eredményeként gyakran csak csalódást okoznak a felhasználók számára.

Javasoljuk, hogy vásároljon egy Android dobozt vagy más olyan streaming eszközt, amely nem megsértett. Miután megkapta az eszközt, egyszerűen telepíthető a Kodi és a hivatalos forrásokból származó megbízható kiegészítők. A Kodi telepítésének megjelenését akár másik felülettel vagy felépítéssel is módosíthatja (bár a teljes legitimitás érdekében el kell távolítania néhány kiegészítést az összeállításból)..

A cikk többi része elmagyarázza, hogyan kell telepíteni a Kodi új vagy használt Android dobozra.

Hogyan telepíthetem a Kodi-t Android dobozokra

Kétféle módon telepítheti a Kodi egy Android dobozra. Telepítheti a Google Play Áruházból (ajánlott), vagy oldalról töltheti le számítógéppel.

1. módszer - Google Play Áruház

Kodi Google Play

A Kodi telepítéséhez a Google Play Áruházból egyszerűen nyissa meg az üzletet, és keresse meg a „Kodi”A keresősávon. Kattintson a hivatalos Kodi alkalmazásra, amelyet az „XBMC Alapítvány közzétett.” A zöld könyvjelzőn a kiadó neve mellett kell jelölni, hogy igazolja, hogy az a Kodi Alapítvány hivatalos számlájáról származik..

Amikor megjelenik az alkalmazás információs képernyője, kattintson a gombra telepítés. A Kodi letölti és telepíti az eszközére. Ehhez csupán a Kodi telepítése egy Android dobozba a Google Play Áruházon keresztül

2. módszer - Kodi oldalsó betöltése a számítógép segítségével

Ha valamilyen okból nem fér hozzá a Google Playhez, vagy ha a Kodi-tól a boltban elérhető verziótól eltérő verziót szeretne telepíteni, akkor a Kodi-ot számítógépre vagy Mac-re telepítheti Android-eszközére. Az alábbiakban bemutatjuk a következő lépéseket:

 • Az Android mezőben nyissa meg a beállítások app
 • kettyenés Biztonság
 • Mozdítsd meg a ismeretlen források csúsztassa az „on” helyzetbe, vagy jelölje be a kifejezés melletti négyzetet
 • Amikor megjelenik a párbeszédpanel, olvassa el a figyelmeztető információkat, majd kattintson az OK gombra rendben. Telepítjük a Kodi-t a hivatalos weboldalról, így nagyon kevés a veszélye az ismeretlen források engedélyezésének. Ugyanakkor nem rossz ötlet ezt a beállítást megváltoztatni, ha végzett
 • Keresse meg a számítógépről a hivatalos Kodi letöltési oldalt
 • Görgessen le és kattintson a gombra Android

Kodi válassza az Android lehetőséget

 • Ha a Kodi aktuális stabil kiadását szeretné, kattintson a 32 vagy 64 bites gombra, az Android verziójától függően. Az AnTuTu Benchmark segít megtalálni ezt az információt, ha nem ismeri. Ha fejlesztési verziót vagy előzetes kiadást szeretne, olvassa el ezt a cikket a Kodi 18 Leia telepítéséről

A Kodi Android verziója

 • Megjelenik egy párbeszédpanel, amelyben megkérdezi, hova kívánja menteni a fájlt. Ne felejtse el elmenteni valahova, amire emlékezni fog

A Kodi menti a telepítő fájlt

 • Húzza ki az Android dobozt a televízióból, és csatlakoztassa a számítógéphez USB-n keresztül
 • Várja meg a számítógépén, amíg a rendszer felismeri, hogy az Android doboz csatlakoztatva van. Ezután nyissa meg a Windows Intézőt (vagy a Finder szoftvert Mac rendszeren)
 • Keresse meg az éppen letöltött fájlt. Meg kell hívni Kodi-17.6-kripton-armeabi-v7a.apk vagy valami hasonlót. Húzza és dobja az Android dobozába
 • Válasszuk le az Android dobozt a számítógépről, csatlakoztassuk a TV-hez, és indítsuk újra
 • Amikor a kezdőképernyő betöltődik, nyissa meg a Fájl kezelő vagy Files app
 • Keresse meg a mappát, ahová eldobta a Kodi telepítési fájlt. Kattintson a fájlra. A Kodi néhány másodpercen belül telepíti

Érdemes lehet megnéznie a Kodi telepítését egy Android telefonra vagy táblagépre.

A legjobb Kodi kiegészítők az Android dobozokhoz

Miután a Kodi feltöltötte az Android dobozába, bármilyen filmet, zeneszámot vagy más, az eszközén tárolt tartalmat lejátszhat. A tartalom internetről történő streamingjéhez telepítenie kell néhány kiegészítőt. Íme néhány a Kodi-kiegészítők közül, amelyeket telepíthet Android-dobozába.

Tubi TV

TubiTV Kodi addon

A Tubi TV Kodi kiegészítéseket közvetít a Tubi TV-ből, amely egy ingyenes VOD szolgáltatás a világ egyik legnagyobb katalógusával. Vannak olyan filmei, mint a Jogilag szőke, Düh: Carrie 2, Tökéletes idegen, 28 nappal később, Az új srác, és mások, valamint a TV-műsorok, mint például Farkas vér, Atlanta műanyag, Harmadik rock a Napból, és több. Ha a Tubi TV-t egy böngészőn vagy a Google Play alkalmazáson keresztül nézi, akkor a reklámokban időről időre megszakad a program. De a Kodi-n keresztül egyetlen hirdetés sem jelenik meg.

A Tubi TV számos műsorát földrajzilag blokkolják az adott országokon kívüli felhasználók. Alapvetően a Tubi TV katalógusnak négy külön verziója van: Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Kanada és a „nemzetközi” (azaz mindenki más). A VPN segítségével elkerülheti ezeket a blokkokat, és feloldhatja mind a négy verziót.

Kövesse ezeket az utasításokat a Tubi TV for Kodi telepítéséhez.

Ropogás

Crackle Kodi addon

A Crackle Kodi addon streamjei a Crackle-től származnak, amely a Sony által nyújtott ingyenes VOD szolgáltatás. Eredeti műsorai vannak, mint például üzembe helyezés, valamint olyan népszerű filmek, mint a Sziklás 2, Barátság extrákkal, Charlie's Angels: Teljes fojtószelep, Ébredő alvilág, és több. Ha a Crackle tartalmat a Crackle Android alkalmazás segítségével figyeli, a hirdetések megjelennek. Ezek kiküszöbölésre kerülnek, ha a Kodi-en keresztül nézünk.

A Crackle for Kodi telepítéséhez indítsa el a Kodi főmenüjét. kettyenés kiegészítők → letöltés → videó kiegészítők → Crackle (az „eracknaphobia” kiadóból) → telepítés.

Kapcsolódó cikk: A Crackle for Kodi telepítése

USTVNow

Kodi USTVNow Plus Addon Main

Az USTVNow Kodi addon streamje az USTVNow-tól, amely egy top-the-top TV szolgáltatás, amely ingyenes és prémium csomagot is kínál. Iratkozzon fel az USTVNow hivatalos webhelyén. Az ingyenes csomag az NBC, az ABC, a CW, a PBS, a CBS, a My 9 és a FOX kínálatát kínálja. A prémium csomag 18 további csatornát kínál 19,00 dollárért havonta, beleértve az AMC-t, a Bravo-t, a Fox News-t, a Nickelodeont és mások.

Az USTVNow for Kodi telepítéséhez kattintson a gombra addons a főmenüből. Ezután kattintson a gombra letöltés → videó kiegészítők → USTVNow → telepítés. A telepítés után kattintson a jobb gombbal, és válassza a lehetőséget beállítások. Írja be az USTVNow felhasználónevét és jelszavát. A kiegészítőnek helyesen kell működnie, miután ezt megtette.

Lásd még: Az USTV Now kiegészítő használata a Kodi-hoz

USTVcatchup

Kodi USTVcatchup addon fő

Az USTVcatchup adatfolyamok több amerikai hálózat és kábelcsatorna hivatalos weboldalairól származnak, ideértve az ABC, Cooking Channel, DIY Network, Food Network, Freeform, HGTV, NBC, PBS Kids, Smithsonian Channel és Travel Channel webhelyeket. Megnézheti a Gray anatómiája, Tánc a csillagokkal, Ezek vagyunk mi, Superstore, Flip vagy Flop, és még tovább ezt a kiegészítőt.

Az USTVcatchup Kodi telepítéséhez először telepítse az Indigo Kodi kiegészítőt. Ezután kattintson a gombra addon telepítő az Indigo főmenüből, majd videó kiegészítők → U → USTV felvétel → telepítés → folytatás.

Olvass tovább: Az Indigo Kodi kiegészítő telepítése

Popcornflix

Kodi Popcornflix addon main

A Popcornflix Kodi addon folyamok a Popcornflix-ből, egy ingyenes VOD szolgáltatásból, amely a Screen Media Ventures tulajdonában van. Nagyon sok népszerű filmet hordoz, köztük Amityville terror, Állatöv, Hugo, Patriot Games, Tanú, Igaz Grit, és mások. Ha a Popcornflix tartalmat a hivatalos Android alkalmazás segítségével figyeli, hirdetések jelennek meg. Kodi révén ezeket kiküszöbölik.

A Popcornflix for Kodi telepítéséhez kattintson a gombra kiegészítők → letöltés → videó kiegészítők → Popcornflix → telepítés a főmenüből.

További információkért olvassa el a Popcornflix megtekintését a Kodi-on

Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

A Pluto.tv egy ingyenes, over-the-top TV szolgáltatás, több mint 100 csatornával. Hírcsatornái vannak, mint például a Bloomberg, Newsy, Cheddar és CBS News, valamint olyan csatornákkal, amelyek olyan érdeklődési köröket céloznak meg, mint például a Flicks of Fury (a Kung-Fu filmek rajongói számára), World Poker Tour, Stand Up TV, Macskák 24/7 , Anime All Day, 4K TV, megoldatlan rejtélyek és így tovább.

A Pluto TV telepítéséhez a Kodi-hoz válassza a lehetőséget kiegészítők → letöltés → videó kiegészítők → Pluto TV → telepítés. A telepítés után kattintson a jobb gombbal a kiegészítőre, és írja be a Pltuo.tv felhasználónevét és jelszavát. Ha még nem rendelkezik fiókkal, ingyenesen feliratkozhat a Pluto.tv webhelyen.

Kapcsolódó cikk: A Pluto.tv Kodi kiegészítő telepítése és használata

Reméljük, hogy élvezte ezt az útmutatót a Kodi telepítéséről az Android dobozokra. Ha további információra van szüksége a Kodi leghatékonyabb kihasználásának módjáról, érdemes elolvasnia néhány, a témával kapcsolatos cikkünket is, ideértve az anime megtekintését a Kodi-on, a legjobb sportos Kodi-kiegészítőket és a legjobb kiegészítőket a filmek.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − 94 =

Adblock
detector