A Kodi telepítése az Xbox One-on

xbox one és kodiAz Xbox One nemcsak nagyszerű játékrendszer, hanem kiváló eszköz a video streamingjéhez is. Az egyik módja annak, hogy streaming videolejátszóként a legtöbbet lehessen kihozni, a Kodi telepítése az Xbox One-ra. A Kodi eredetileg az Xbox alkalmazásként indult (eredetileg XBMC vagy Xbox Media Center néven ismertté vált), így a Kodi Xbox alkalmazás kötelezővé vált.


Ez a cikk elmagyarázza, hogyan kell telepíteni a Kodi-t az Xbox One-ra, bemutatja a legjobb Xbox One Kodi-építmények listáját, és feltárja az Xbox One legjobb Kodi-kiegészítéseit..

Mi az a Kodi??

A Kodi a Kodi Alapítvány nyílt forrású streaming médialejátszója. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára a videó streamingjét az interneten keresztül, anélkül, hogy támaszkodnának a webböngészőre vagy a védett alkalmazásokra. Ennek eredményeként a Kodi gyakran felhasználható spam hirdetések megkerülésére, amikor online TV-műsorokat vagy filmeket néz. Az Xbox One mellett a Kodi telepíthető az Amazon Fire Stick, Nvidia Shield, Apple TV, Android, iOS, PC vagy Mac rendszerre..

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Figyelem: mindig használjon VPN-t a Kodi-val

A videó streaming bizonyos kockázatokat hordoz magánéletében és biztonságában. Ez igaz, ha a Kodi-t vagy más szoftvert használ az Xbox One-on a videó streamingjéhez. Az internetszolgáltató naplózhat információkat arról, hogy milyen műsorokat vagy filmeket néz és mikor közvetíti őket. Az is csökkentheti a sebességet, ha úgy gondolja, hogy túl sok sávszélességet használ online videók megtekintése közben. Ez pufferelést és egyéb, a teljesítményt érintő problémákat okozhat.

A legjobb módja annak, hogy megvédje magát ezekkel a problémákkal, ha VPN-t használ videofelvétel vagy internet használata közben. A VPN titkosítja az Ön adatait, így az internetszolgáltató vagy a hackerek számára rendkívül nehéz megismerni, hogy mit csinál. Ez megakadályozza az internetszolgáltatót abban, hogy naplót vegyen tevékenységeiről és a hackerek hozzáférjenek személyes adataihoz.

Alapértelmezés szerint nehéz a VPN telepítése az Xbox One-ra. Azonban a Kodi felhasználók számára általánosan ajánlott opciónk az IPVanish, mivel megfelel a szükséges kritériumoknak, amelyeket a Kodi VPN-jének osztályozásakor használunk. Az Xbox VPN-kre vonatkozó útmutatónk segítséget nyújt abban, hogy kitalálja, hogyan kell telepíteni az Xbox One-ra.

OLVASÓ OLDAL: Kapjon 60% -ot az IPVanish-ról ezzel a linktel.

A Kodi telepítése az Xbox One-on

A Kodi telepítése az Xbox One-ra egyszerű. Csak hajtsa végre a következő lépéseket:

  1. Az Xbox One főmenüjében kattintson a „keresés”Gombotxbox one keresés2. Írja be
  2. „Kodi” a keresőmezőbexbox one kodi keresés
  3. Kattints a Kodi ikon, amikor megjelenik
  4. Nyomja meg a „kap”Gombot. A Kodi letölti és telepíti
  5. Amikor befejezi a telepítést, kattintson a gombra dob elindítani Kodixbox kodi indító gomb 2

Ehhez csak a Kodi Xbox One-ra való telepítéséhez van szükség.

Miért különbözik a splash képernyő és mi a Kodi 18 Leia??

Kodi 18 Leia splash screen

Ha a Kodi-t más eszközökön is használta, meglepheti a fröccsenő képernyő, amely akkor jelenik meg, amikor az első indul az Xbox One-on. A splash képernyő különbözik azért, mert az Xbox One a Kodi 18 Leia Beta-t, a Kodi kísérleti verzióját használja. Ez különbözik a Kodi 17.6 Kryptontól, amelyet például a Google Play Áruházban találnak.

Lehet, hogy van néhány hiba a program ezen verziójában. Ennek ellenére a legtöbb felhasználó úgy találta, hogy a Kodi 18 Leia Beta tökéletesen stabil a normál, mindennapi használatra. A Kodi 18 Leia hivatalos, stabil verziója várhatóan az év végén jelent meg.

Most, hogy telepítette a Kodi-t, ideje megvizsgálni néhány olyan konstrukciót, amelyek kompatibilisek az Xbox One-tal.

Kapcsolódó cikk: A Kodi 18 vagy a Kodi 17.6 letöltése és telepítése

Az Xbox One Kodi épít

A Kodi összeállítás lehetővé teszi a Kodi másolatának egyszerre konfigurálását anélkül, hogy módosítania kellene a felületeket, a menübeállításokat és az egyéb beállításokat, és további kiegészítők telepítése nélkül. A build telepítésének nagy előnye, hogy lehetővé teszi a Kodi személyre szabását. Az egyik hátrány az, hogy az építmények gyakran telepítik a szerzői jogokat sértő kiegészítőket, amelyek biztonsági kockázatot jelenthetnek.

Ha úgy dönt, hogy a Kodi buildt használja az Xbox One-hoz, azt javasoljuk, hogy távolítsa el a mellékelt kiegészítők nagy részét, és telepítse a sajátját. A következő szakasz néhány olyan kiegészítést javasol, amelyek hasznosnak és biztonságosnak tekinthetők.

Közben itt található a Kodi Xbox One-ra készített legjobb példáinak listája. Az összes verzió kompatibilis a Kodi 18 Leia-val, amely minden Xbox One-felhasználó számára szükséges funkció.

Duff X

A Duff X-et kifejezetten az Xbox One számára fejlesztették ki, és egy splash képernyőt tartalmaz, amelyen az Xbox One logó és a zöld színben a „Duff” szó szerepel, a szokásos Kodi 18 Leia logó felett. A Duff X főmenüje a következő kategóriákat tartalmazza: Zene, Filmek, TV-műsorok, Anime, Gyerekek, 4K UHD, Sport, TNT Előnézet, SD varázsló, Kiegészítők és Beállítások.

A Duff X a következő előre telepített bővítményekkel jön: FlixNet, Incursion, Covenant, Placenta, Supremacy, Yoda, YouTube, Genesis Reborn, Maverick TV és mások. A YouTube kivételével ezen kiegészítők egyikét nem javasoljuk.

Mágikus sárkány

Kodi mágikus sárkány

A Magic Dragon a népszerű Aeon Nox Kodi bőrt használja. Ez egy hatalmas vörös sárkány képeit, valamint a The Meg jelenetét jeleníti meg, amelynek hatalmas cápa van a háttérben. A menüelemek közé tartoznak a Filmek, TV-műsorok, Kedvencek, Játékok, Alkalmazások és Sport.

A Magic Dragon felépítés magában foglalja a Magic Dragon, a Yoda, a Just Sports, a Maverick TV, a Supremacy, a Numbers, a Joker Sports és más kiegészítőket..

Kronos Lite

Kodi kronos lite

A Kronos Lite vízszintes menüvel rendelkezik, és fekete háttérrel rendelkezik, ahol a főmenü képen lebeg az energiatakarékosság. A következő főmenü-kategóriákkal rendelkezik: Sport, Élő TV, Beállítások, Beállítások, Filmek, TV-műsorok és Gyerekek.

Aranyépítő Leia

Az Arany Építő Leia Leia arany háttérrel rendelkezik, és emberek képeit, valamint képekhez arany sárkányát tartalmazza. A főmenüikonokon az arany tűz látható, amely felcsavarodik az egyes ikonok szövege felé. Kategóriái vannak az Eszközök, Kedvencek, Extrák, Gyerekek, Filmek, TV-műsorok, Sport, Zene, Live TV, rendszer és áramellátás kategóriákban..

Leia Silvo

Kodi Leia Silva Build

Leia Silvo 35 különféle témát kínál a felhasználók számára. A fenti kép a Trónok játék témája. Leia Silvo főmenü kategóriákat kínál: Élő TV, Filmek, TV-műsorok, Saját hely, Sport és Gyerekek.

Lásd még: A 2018 10 legjobb Kodi-építménye

A legjobb Kodi kiegészítők az Xbox One-hoz

Függetlenül attól, hogy épít-e, vagy sem, szükség lesz néhány Kodi-kiegészítésre telepítve az Xbox One-ra, ha tartalmat szeretne streamálni az internetről. Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb Kodi kiegészítőket, amelyeket az Xbox One felhasználók számára találtunk.

Tubi TV

TubiTV Kodi addon

A Tubi TV Kodi addon közvetíti a TubiTV.com webhelyről, amely egy népszerű VOD szolgáltatás, hatalmas filmek és műsorok katalógusával. A Tubi TV tartalmának webböngészővel vagy a hivatalos applikációval történő megnézése számos megszakítást okoz a hirdetések során, ám ezek a hirdetések kiküszöbölésre kerülnek, ha az Xbox One-on a Kodi-kiegészítő segítségével nézik..

A Tubi TV olyan népszerű filmeket hordoz, mint például Conan The Barbarian (2011), Óriási, Rossz hadnagy (főszerepben Nicholas Cage), A Rock School, Igaz Grit, és mások, valamint a tévéműsorok tetszés szerint Farkas vér, A gyilkos pont, Camelot, A horror mesterei, Tánc Akadémia, és több. A Tubi TV emellett mind dokumentumfilmek, mind anime címek erős gyűjteményét hordozza.

A Tubi TV számos műsorát bizonyos országokon kívüli felhasználók számára blokkolják. Amit elmondhatunk, az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és a kanadai lakosok mindegyike különböző TV-műsorokat és filmeket kínál a Tubi TV-n keresztül. A VPN használata segít megkerülni ezeket a blokkokat, hogy feloldja a teljes katalógust.

A Tubi TV megtalálható a Kodi1 lerakatban. A kiegészítő telepítésével és használatával kapcsolatos információkért olvassa el a Tubi TV for Kodi teljes útmutatóját.

Ropogás

telepítse a kodi crackle-t

A Crackle Kodi addon stream a SonyCrackle.com webhelyről. A szolgáltatásból származó összes hirdetést a Kodi addon segítségével kiküszöböljük, lehetővé téve ingyenes TV-műsorok és filmek megszakítás nélküli megtekintését. Crackle hordozza az első ötöt Sziklás filmek, Ocean's 11's, Mad Max, Kommandó, Talladega Éjszaka: Ricky Bobby balladája, és sok más klasszikus és nagyra értékelt film. Olyan műsorai vannak, mint például Seinfeld, Walker: Texas Ranger, és a Crackle eredeti SuperMansion, üzembe helyezés, és Megragad.

Ezen felül a Crackle kiváló animációs sorozatokkal rendelkezik, köztük Férfiak fekete: az animációs sorozat, Látványos Pókember, Robotech, és Kard művészet online.

A pattogás megtalálható a hivatalos Kodi-lerakatban és az eracknaphobia repójában. A telepítésről és a felhasználásról a Crackle for Kodi teljes útmutatójában olvashat.

Popcornflix

Kodi Popcornflix addon main

A Popcornflix Kodi addon csatlakozik a Popcornflix.com webhelyhez, egy másik nagyszerű ingyenes VOD szolgáltatáshoz. A listán szereplő korábbi kiegészítésekhez hasonlóan a Popcornflix for Kodi kiküszöböli az összes reklámot a szolgáltatásból. Megnézhet olyan horror filmeket, mint például Maga a következő, Suspiria, és Az utolsó ördögűzés, komédiák, mint a Gyerek kannabisz és Hamarosan, és sok más film és műfaj az Xbox One-on a Popcornflix Kodi addon segítségével.

A Popcornflix a hivatalos Kodi adattár része. Így lehet nézni a Popcornflix-et a Kodi-n.

Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

A Pluto.tv Kodi addon összekapcsolja az Xbox One-t a Pluto.tv-vel, amely több mint 100 ingyenes IPTV csatorna forrása. Ezt a kiegészítőt felhasználhatja olyan népszerű hírcsatornák, mint a CBSN, a Cheddar Business News és a Newsy, valamint a különféle résközönségek számára fenntartott csatornák, beleértve az IGN (játékosok számára), az Anime All Day, a World Poker Tour, az Impact Wrestling, a FailArmy, a Hagyma, MinecrafTV, 4KTV, Crime Network, Classic TV és még sok más.

A Pluto.tv a hivatalos Kodi lerakatban található. Így telepítheti és használhatja a Pluto.tv Kodi kiegészítőt.

USTVNow

Kodi USTVNow Plus Addon Main

Az USTVNow egy ingyenes, legnépszerűbb TV-szolgáltatás, amelyet az Egyesült Államok katonai állomásai külföldön forgalmaznak. Bárki feliratkozhat rá. A Kodi addon csatlakozik ehhez a szolgáltatáshoz az Xbox One segítségével. Ingyenesen kínál az összes amerikai hálózati csatorna New York-i leányvállalatát: a CW, a Fox, a PBS, a My 9, az ABC, az NBC és a CBS-t..

Ha nem fér hozzá prémium streaming TV-szolgáltatáshoz, például a Fubo TV-hez, a PS Vue-hez, a DirecTV Now-hoz, a Sling TV-hez vagy másokhoz, akkor a USTVNow Kodi kiegészítés kiváló módszer a kedvenc hálózati TV-műsorok ingyenes ingyen megtekintésére..

Az USTVNow a Kodi hivatalos lerakatában található. Így telepítheti és használhatja az USTVNow Kodi kiegészítőt.

Zattoo Box

zattoo box kodi addon

A Zattoo Box Kodi addon csatlakozik a svájci sztereó TV-szolgáltatáshoz, a Zattoo.com-hoz. Ha Svájc területén kívül helyezkedik el, akkor használatához csatlakoznia kell egy svájci VPN szerverhez. A szolgáltatáshoz e-mail címmel és jelszóval is regisztrálnia kell.

A telepítés után a Zattoo Kodi kiegészítő az Xbox One-hoz hozzáférést biztosít a legjobb ingyenes UKTV csatornákhoz, beleértve a BBC 1-4, iTV 1-4, a BBC News, a BBC Parlament, a CBBC, a CBeebies, az iTVBe lehetőséget. , 4, 5, 5USA, 5Spike, 5Select, 4, S4C, Drama, Dave, Pick és még sokan mások. Ide tartoznak a német nyelvű csatornák is, például a ZDF, a Das Erste és a Swiss1.

A Zattoo Box Kodi addon megtalálható a hivatalos Kodi lerakatban. A telepítéshez kattintson a gombra kiegészítők → letöltés → videó kiegészítők → Zattoo Box a főmenüből. A szolgáltatásra feliratkozhat a hivatalos weboldalon.

Játszani

PlayOn böngésző Kodi addon

Ha feliratkozik olyan prémium VOD szolgáltatásokra, mint a Netflix és a Hulu, akkor érdemes megfontolnia a Playon feliratkozását és a Playon Kodi kiegészítő használatát is. A Playon egy olyan DVR szolgáltatás, amely lehetővé teszi a számítógépen a legkülönfélébb online szolgáltatások, például Netflix, Hulu, DirecTV Now, YouTube, Crackle és még sok más címének törvényes rögzítését a számítógépére..

A Playon Kodi addon lehetővé teszi, hogy ezen rögzített címek bármelyikét a Kodi segítségével megnézhesse az Xbox One-on. Ezenkívül a Kodi használatával a Playonhoz kapcsolódó bármely szolgáltatást megnézheti. A Playon Kodi addon segítségével megnézheti például a Netflix-et a Kodi-on, bár nincs kifejezetten a Netflix számára működő Kodi-kiegészítő..

A Playon költsége 35 USD / év, azon felül, hogy bármilyen egyéni szolgáltatást vegyen igénybe.

Playon a hivatalos Kodi-tárhelyen található. Itt található egy teljes útmutató a Playon és a Kodi használatához.

PS Vue

PSVue Kodi addon

Noha a Pluto.tv, az USTVNow és más ingyenes IPTV-szolgáltatások nagyon sok nagyszerű tartalmat kínálnak, érdemes lehet látni olyan prémium TV-csatornákat, amelyek általában műholdas és kábeltelevíziós szolgáltatással érhetők el. Lehet, hogy nem szeretné foglalkozni a tévék és az internet kötegelésével kapcsolatos gondokkal. Ha igen, akkor az egyik lehetőség előfizetni a PlayStation Vue-ra és nézni annak csatornáit az Xbox One PS Vue Kodi kiegészítésével..

A PlayStation Vue 40+ csatornát kínál 44,99 USD-ért, beleértve a Cartoon Network, a CNBC, a Disney Jr., az ESPN, az FS1, az FS2, a SyFy, a TNT és mások csatornáit. Az első hét napig ingyenes próbaverzió érhető el a hivatalos weboldalon.

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt az útmutatót a Kodi telepítéséhez és használatához az Xbox One-on. A Kodi-val kapcsolatos további információkért nézze meg néhány további Kodi-cikkünket, beleértve a YouTube telepítését a Kodi-on, a legjobb Kodi-kiegészítőket a filmekhez, a legjobb Kodi-kiegészítőket az anime-hoz és mások.

Felső kép:

Az Inspired Images által az „Xbox one pad play”, CC0 engedéllyel rendelkezik

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 − 39 =