A Kodi telepítése iPad vagy iPhone készülékre

A Kodi hihetetlenül nagy teljesítményű, nyílt forráskódú médialejátszó, mint amely szinte bármit közvetíthet. Például bárhonnan megnézheti kedvenc TV-műsorait, és a Kodi segítségével minden fontos sporteseményt elkaphat. A legjobb az egészben, hogy ingyenes! Az egyetlen kérdés az, hogyan állíthatja be a Kodi készüléket a mobil eszközén, hogy bárhonnan felhasználhassa hihetetlen kínálatát?

Ha iPad vagy iPhone felhasználó vagy, a Kodi telepítése nem olyan nehéz. Annak ellenére, hogy ez nem olyan egyszerű, mint az App Store látogatása, viszonylag gyorsan megtehető. Valójában számos módon telepítheti a Kodi készüléket iPadre vagy iPhone-ra, többek között az asztali számítógépen keresztül.

Ebben a bejegyzésben lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan telepítheti a Kodi-t egy iPad vagy iPhone készülékre, az asztal és a Cydia Impactor alkalmazás segítségével. Ezen oktatóanyag alkalmazásában egy iPhone-hoz csatlakoztatott Windows eszközt fogunk használni. Ugyanakkor megteheti a hasonló lépéseket egy Mac asztal és egy iPad, vagy más benne lévő kombináció használatával. Lássunk neki!

Használjon VPN-t a Kodi-val

Mielőtt beragadnának a telepítési folyamatba, érdemes megjegyezni, hogy erősen ajánlott telepíteni egy virtuális magánhálózatot (VPN), mielőtt a Kodi segítségével streaming vagy letöltődik. Ez rendkívül ajánlott, mivel további biztonságot nyújt az eszköz forgalmának titkosításával és újrairányításával. Ez lehetővé teszi, hogy a streaming tevékenységét magántulajdonossá tegye, ki az internetszolgáltatójától és más, valamint feloldja a földrajzilag zárolt tartalmakat. Az internetszolgáltatókról ismert, hogy lelassítják a nehéz streamereket, és a Kodi pufferolással kapcsolatos problémák gyakoriak azok számára, akik nem használnak VPN-t.

Ezenkívül, míg a Kodi alkalmazás nem tartalmaz fenyegetést, a később telepíthető különféle Kodi kiegészítők biztonsági és adatvédelmi kockázatot hordoznak. Néhány kiegészítőt a múltban eltérítették, és kémkedésként használták fel a felhasználók számítógépeit és az internetes tevékenységeket. Az egyik népszerű kiegészítő, az Exodus, még a DDoS botnet létrehozására is használták a gyanútlan felhasználók számára. Tekintettel arra, hogy sok olyan kiegészítő alacsony biztonságban van, amelyben sok kiegészítő működik és online szállítják, a legjobb, ha elkerüljük személyazonossága és adatainak nyilvánosságra hozatalát. A VPN ezt rendkívül biztonságos, titkosított adatkapcsolat használatával fogja megtenni az Ön számára.

Ideális esetben gyors, megbízható VPN-t, például IPVanish-t szeretne találni. Ez a szolgáltató komolyan veszi a magánélet védelmét, és szuper gyors streaming sebességet kínál. Sőt, óriási 60% -os árengedményt kínálnak az olvasóink számára is. Könnyen telepíthető, és hozzáférést biztosít minden Kodi-kiegészítőhöz, ezért erősen ajánlott.

Most, hogy ez már nincs útban, kezdjük el felkészülni a Kodival!

1. lépés: Töltse le a Cydia Impactor legújabb verzióját

A Cydia Impactor lehetővé teszi, hogy könnyedén oldalra töltsön alkalmazásokat iOS-eszközre anélkül, hogy a börtönből törés lenne. Nyissa meg a Cydia Impactor honlapját és válassza ki a megfelelő verziót.

Ebben az esetben a Windows verziót fogjuk használni. Miután a mappát mentette az asztalra, ki kell töltenie a fájljait. Nyissa meg a mappát, és válassza a lehetőséget Fájlok kicsomagolása.

Az Impactor fájlok.
Most már felkészültél, továbbmehetsz Kodiba.

2. lépés: Töltse le a Kodi legújabb verzióját

A Cydia Impactor honlapja.Mivel a Kodi új verzióit rendszeresen teszik közzé, a legjobb megoldás az, ha egyenesen a legfrissebb fájl forrásához menünk. Ne feledje azonban, hogy a Kodi megad egy DEB fájlt, és ehhez a telepítéshez szüksége lesz egy IPA fájlra. Ne aggódjon, elmondjuk Önnek, hogyan kell elvégezni az átalakítást. Ha azonban inkább nem akarja átmenni ezt a lépést, egyszerűen megkeresheti a „legújabb Kodi IPA fájlt”, és elég gyorsan meg kell találnia azt..

Ha szívesen elvégzi a konvertálást, akkor lépjen a Kodi honlapra és kattintson a kékre Letöltés gombot a jobb felső sarokban.

A Kodi honlapja.
A megjelenő oldalon görgessen le a Válaszd ki a fegyvered szakasz, ahol választhat a letöltések közül:

Kodi féle
Kattintson az iOS feliratú ikonra, válassza ki a megfelelő DEB fájlt, és mentse el az asztalra.

A Kodi for iOS fájl letöltése.
Ezután megbizonyosodunk arról, hogy használható-e a telepítési módszerünkben.

3. lépés: A DEB fájlt konvertálja IPA fájlba

Mielőtt a Kodi fájlt a Cydia Impactor használatával használhatná, konvertálnia kell egy nem archiváló segédprogrammal. Windows esetén használhat olyan eszközt, mint a 7-Zip, vagy a MacOS felhasználók választhatják a The Unarchiver lehetőséget. Ezen oktatóanyag céljára a 7-Zip-et fogjuk használni.

Az archiváló telepítése után kattintson a jobb gombbal az asztalára mentett DEB fájlra. Itt válassza ki 7-Zip > Fájlok kicsomagolása és válassza ki a kibontott fájlok helyét. Lehet, hogy könnyebb egyszerűen megtenni a dolgokat, és most mindent elmenthet az asztalra.

Ha ez kész, nyissa meg a kibontott mappát, és megjelenik egy fájl neve data.tr. Tegye ugyanazt a fájlt (kattintson a jobb gombbal, és válassza a lehetőséget 7-Zip > Fájlok kicsomagolása).

Az
Most nyissa meg a kibontott mappát, és belül talál egy Alkalmazások mappába. Nyissa meg ezt, és látni fogja a Kodi.app mappába. Hozzon létre itt egy új mappát, és nevezze el valami egyszerűnek Kodi New.

Az
Ezután húzza a Kodi.app mappát az új mappába. Most be kell csomagolnia ezt az új mappát egy archívumba. Kattintson a jobb gombbal és válassza a lehetőséget 7-Zip > Hozzáadás az archívumhoz.

Az
A megjelenő ablakban ellenőrizze, hogy a név véget ér-e .ipa és az archívum formátuma: .postai irányítószám.

Az
Ezután készen áll az új IPA-fájlra, amely készen áll a használatra.

Az
Húzza ezt az asztalra, hogy megkönnyítse a dolgokat.

4. lépés: Csatlakoztassa készülékét az asztalához, és nyissa meg a Cydia Impactor alkalmazást

AzMost, hogy készen áll a Cydia Impactor alkalmazásra és a Kodi IPA fájljára is, ideje csatlakoztatni iPhone vagy iPad készülékét az asztalához USB kábel segítségével. Ha az iTunes automatikusan megnyílik, zárja be. Lehet, hogy válaszolnia kell az eszközére is, és megkérdezi, vajon megbízhat-e a számítógépet:

Az
Itt az ideje visszatérni a korábban kibontott Cydia Impactor fájlokhoz. Nyissa meg a mappát, és válassza a lehetőséget impactor (mellette egy szerszám szimbólummal):

Az
Ez elindítja az alkalmazást, de ne nyomja meg a Start gombot.

A Cydia Impactor alkalmazást.
Amint az alkalmazás készen áll, ideje elkezdeni a telepítést.

5. lépés: Indítsa el a telepítési folyamatot

A Cydia Impactor alkalmazás megnyitásakor ideje használni a korábban létrehozott Kodi IPA fájlt. Egyszerűen húzza a fájlt az alkalmazás felületére. Ezután a Cydia Impactor megkéri Önt, hogy írja be az Apple iTunes felhasználónevét, majd jelszavát. 

Noha ez kissé zavarónak tűnik, nem kell aggódnia, nem rögzíti ezeket az információkat, és egyszerűen eljuttatja az Apple-hez, hogy a telepítés megkezdődhessen..

Ideje leülni és várni, amíg a telepítés megtörténik. Az alkalmazáson üzenetek sorozatát látja, valamint egy zöld sávot, amely jelzi a telepítési folyamat előrehaladását.

A telepítés folyamatban van.
Miután megállt, itt az ideje, hogy továbblépjen a következő lépésre.

6. lépés: Bízzon felhasználói azonosítójában fejlesztőként az eszközén

Egy Apple ID felhasználónév felugró ablak.A folyamat utolsó lépése, mielőtt élvezheti a Kodi-t, az, ha elfogadja, hogy bízik felhasználói azonosítójában, mint eszközének fejlesztője. Ehhez menjen be Beállítások > Tábornok > Eszköz kezelés.

Az
Most csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja Bizalom , ahol a „” lesz az, amelyet korábban használtál.

Az
Végül, nyomja meg Bizalom a kapott felugró ablakban, megerősítve:

A bizalom megerősítését felugró ablak.
Ha ez megtörtént, kiléphet Beállítások ahol a kezdőképernyőn fészkelő Kodi alkalmazás található.

Dariusz Sankowski „okostelefon”, licencével a CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 87 = 97

Adblock
detector