A legjobb Exodus alternatívák a Kodi felhasználók számára

Kodi exodus alternatívák

Nehezen találja az Exodus Kodi kiegészítőt? 2018 májusától az Exodus már nem működik a javításon - az addont az eredeti alkotója vagy más fejlesztők már nem támogatják. Mint ilyen, szüksége lesz egy jó, szilárd Exodus alternatívára. Szerencsére jó helyen vagy! 

Az Exodus az egyik legnépszerűbb harmadik fél által létrehozott kiegészítő, ám tartalmát a hivatalos forrásokból nem kapták le. Hosszú listánk van a nagyszerű TV- és film-kiegészítőkből, amelyek kitöltik TV-igényeit.

Ebben a cikkben felfedjük a Kodi Exodus kiegészítőjének legjobban hivatalos kiegészítőit, különféle tartalomtípusokhoz. Míg az Exodus és néhány társa (Gurzil, szövetség, Neptunusz emelkedik, stb.) nem az általunk javasolt kiegészítések, számos hivatalos lehetőség kínál számos ingyenes streaming tartalmat a Kodi-on..

A Kodi nyílt forráskódú szoftver, amely minden eddiginél könnyebbé teszi a házimozi rendszer beállítását. Nagyon sokoldalú, és számosféle platformon telepíthető, beleértve a PC-t, Androidot, iPhone-ot, Roku, Raspberry Pi, Nvidia Shield, Amazon Fire TV és Firestick, valamint az USB hüvelykujj-meghajtót..

A Kodi használata teljesen legális, ám néhány olyan külső gyártó kiegészítése, mint például az Exodus, méltánytalanul rosszindulatúvá tette a médiában. Arra buzdítjuk az olvasóinkat, hogy amennyire csak lehetséges, keressenek hivatalos tartalomforrásokat, és vizsgálják meg országaiknak a tartalom streamingre vonatkozó törvényeit, mielőtt megkísérelnék a Kodi-ot erre a célra használni..

LÁSD MÉG: A legjobb Kodi kiegészítők tévékhez és filmekhez

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Fontos: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Bár egyes Kodi-felhasználók virtuális magánhálózatokat (VPN-ket) használnak, hogy elrejtsék a nem hivatalos adatfolyamot az internetszolgáltatóktól (ISP), sokféle módon léteznek a törvényköteles Kodi-felhasználók számára előnyök a VPN-től.

A VPN megakadályozza az internetszolgáltatót abban, hogy a forgalmi előzmények alapján fojtsa a hálózati sebességet, és Kodi pufferolással kapcsolatos problémákat okozhat. Mivel az összes hálózati forgalom titkosítva van, a VPN megakadályozhatja a legtöbb Közép-ember támadást is, és növeli a rendszer biztonságát.

Míg az összes VPN lelassítja az internet sebességét, mások úgy teszik, hogy az internet használata nehéz, míg mások rosszindulatú programokat tartalmazhatnak, vagy részletes naplókat vezethetnek az Ön böngészési szokásairól. Ezért fontos olyan VPN szolgáltatót találni, amelyben megbízható lehet az adatok biztonságának és névtelenségének megőrzése érdekében.

Az IPVanish használatát javasoljuk. Minimális hatással van az internetes sebességre, nem tart naplót tevékenységeiről, és több mint 50 országban kínál kiszolgálókkal való kapcsolatot. Ezenkívül nagyon hordozható, sokféle eszközre telepíthető, beleértve az Amazon Firestick készüléket.

OLVASÓ OLDAL: akár 60% -ot spórolhat meg itt egy IPVanish-tervnél. Az IPVanish hét napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, így kockázatmentesen kipróbálható.

Miért kellene kerülni az Exodust??

Az Exodus elkerülésének fő oka az, hogy a tartalmat nem hivatalos forrásokból terjeszti. Míg az egyes szolgáltatók letilthatók, az Exodus egyáltalán nem tartalmaz legitim forrást, és lehetetlen hozzáadni a sajátját. Ez rossz választást jelent a Kodi-felhasználók számára, akik megfelelő licenccel rendelkező tartalmat szeretnék megnézni.

Mivel az Exodus annyira népszerű, felhívta a szerzői jogoktulajdonosok figyelmét. A múltban a Mozgóképszövetség azt állította, hogy az Exodus és hasonló kiegészítők a szerzői jogok új hullámának élvonalában állnak. Ez a Kodi számára könnyű bűncselekményvé teszi a szervezeteket, és a jövőben a szoftver szigorúbb szabályozásához vezethet.  

Fontos szem előtt tartani azt is, hogy az Exodus harmadik fél kiegészítője. Ez azt jelenti, hogy valószínűtlen, hogy szigorúan tesztelték-e a fejlesztés során, és valószínűleg több feltáratlan biztonsági rést tartalmaz, mint az alább javasolt hivatalos kiegészítők..

Ezenkívül az Exodust már nem támogatják a fejlesztők, így az idő múlásával csak érzékenyebbé válik. Valójában az Exodus legfrissebb frissítése nem biztonságos forrásból származott.

A múltban az Exodus olyan kódot tartalmazott, amely a Kodi felhasználói számítógépeit bothálóvá változtatta. Ezt a kódot azóta eltávolították, de a fejlesztők gondolkodásmódjára utal, hogy valaha is benne volt.

Lásd még: A Kodi SALTS addon biztonságos-e??

Legjobb Exodus Alternatívák

Noha az Exodus nem használ hivatalos forrásokat, sok Kodi-kiegészítés használ. Ezek kevésbé vannak kitéve az eltérítésnek, és gyakran hasonló méretű tartalomkönyvtárakat kínálnak. Ennek eredményeként felhasználhatók az Exodus kiegészítő helyettesítésére, a tartalom készítőinek támogatásának megmutatására és az ISP-n belüli jogsértési értesítések kockázatának eltávolítására..

A filmek legjobb hivatalos alternatívái

PlayOn böngésző

Playon Kodi addon

A PlayOn olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi több streaming szolgáltatásból származó fiókok összekapcsolását, és az összes rendelkezésre álló tartalom egy helyen történő megjelenítését.

A PlayOn böngésző addon a legegyszerűbb és legbiztonságosabb mód a Netflix, az Amazon Prime Video és a Hulu tartalmak megtekintésére a Kodi segítségével, mivel ezeknek a szolgáltatóknak még nincs hivatalos kiegészítője. Prémium fiókra van szükség ezeknek a forrásoknak a hozzáadásához, de havonta 2,50 dolláron nagyon megfizethető.

A PlayOn böngésző megtalálható a hivatalos Kodi addon lerakatban.

FilmRise - YouTube

FilmRise Kodi addon

A FilmRise - A YouTube addonja a linkeket a független FilmRise kiadó YouTube-csatornáitól kapja le.

Ez a kiegészítő több ezer filmet tartalmaz, amelyek nagy része HD formátumban érhető el. Mivel a FilmRise médiakönyvtárában kevés olyan, amely kereskedelmi sikert ért el, ez a kiegészítő remek hely új filmek felfedezésére vagy olyan címek keresésére, amelyek sehol másutt nem érhetők el..

A FilmRise - YouTube addon a Kodi addon hivatalos lerakatából érhető el.

Ropogás

Hivatalos Crackle Kodi addon

A Crackle a Sony tulajdonában lévő video streaming platform. A legtöbb ismert filmet kínálja, mint a legtöbb hivatalos kiegészítőt, és teljesen ingyenesen használható.

Meg kell jegyezni, hogy a Crackle tartalma csak az Egyesült Államokban érhető el, így a tengerentúli felhasználóknak VPN-jüket össze kell kapcsolniuk egy amerikai szerverrel, mielőtt bármit megnézhetnek..

A hivatalos Kodi repo Crackler-kiegészítő már nem működik, de ez a frissített változat, a Crackle, megtalálható az eracknaphobia-tárházban. A Crackle telepítési útmutatójában megismerheti a Crackle telepítését.

Snagfilms

SnagFilms Kodi addon

A Snagfilms egy olyan streaming platform, amely független filmeket gyűjt. Ezek a Kodi-n keresztül megtekinthetők a hivatalos Snagfilms kiegészítő használatával.

A Snagfilms több mint 5000 cím közül választhat, amelyek mindent lefednek a sci-fi-től a politikáig. Tartalma kategóriánként van csoportosítva, és annak ellenére, hogy nincs keresési funkció, általában meglehetősen egyszerű megtalálni valamit érdekes megnézni..

A Snagfilms addon elérhető a hivatalos Kodi addon lerakatból.

A lekérhető TV-műsorok legjobb hivatalos alternatívái

Viewster

Kodi Viewster addon

A Viewster egy online streaming platform, amely sok versenytársától eltérően nem regenerálja tartalmát. A hivatalos Viewster-kiegészítés TV-műsorok és anime széles választékát tartalmazza, műfaj szerint kategorizálva. Különösen lenyűgöző, hogy a Viewster néhány címe (beleértve a kultikus klasszikusot is) Az ég hangja) nem érhető el más hivatalos online forrásból.

A Viewster addon elérhető a hivatalos Kodi addon lerakatból.

iPlayer WWW

A legjobb Exodus alternatívák a Kodi felhasználók számára

A BBC tartalmát az iPlayer streaming platformján keresztül teszi elérhetővé. Az iPlayer WWW Kodi kiegészítő rendszeresen frissített brit TV-műsorok gyűjteményét kínálja, bár a megtekintéshez érvényes brit TV-engedélyre van szükség..

Az epizódok hozzáadása csak néhány órával a megjelenés után történik, de az iPlayer lehetővé teszi, hogy élőben nézhesse, ha tetszik. Ezenkívül a BBC reteszeli tartalmát, így a külföldi felhasználóknak VPN-t kell csatlakoztatniuk az Egyesült Királyság szerveréhez.

Az iPlayer WWW addon a hivatalos Kodi addon lerakatból érhető el.

ITV

ITV Kodi addon

Az ITV Kodi addon hasonló az iPlayer WWW-hez. Hozzáférést biztosít az ITV műsorokhoz és az élő TV-közvetítésekhez. Hasonlóan a BBC-hez, az ITV régiói zárolják a tartalmukat, így brit IP-címre van szükség.

Nincs keresési funkció, bár a címeket műfaj szerint kategorizálják, majd ábécé sorrendben, így könnyű megtalálni valamit, amit meg lehet nézni. A kiegészítő tartalmának nagy része HD formátumban érhető el, néhány kivételtől eltekintve a régebbi címektől.

Az ITV-kiegészítő elérhető a noobsandnerds-lerakatban. Ez a repó számos harmadik féltől származó kiegészítőt tartalmaz, ezért nem javasoljuk a többi telepítését.

Crunchyroll

Hivatalos Crunchyroll Kodi addon

A Crunchyroll egy anime streaming platform, és a Crunchyroll hivatalos kiegészítője lehetővé teszi számlájának összekapcsolását és közvetlenül a Kodi-on keresztül történő figyelését..

Ez a kiegészítő több száz különböző anime sorozatot kínál új epizódokkal, ugyanazon a napon, amikor Japánban sugározzák. Érdemes megjegyezni, hogy a Crunchyroll címek túlnyomó része feliratozott, tehát ha érdekel a szinkronizált anime, akkor jobban szolgálhat a Funimation addon..

A Crunchyroll addon megtalálható a hivatalos Kodi addon lerakatban.

NBC Live Sports Extra

NBC Sports Live Extra Kodi kiegészítő

Az NBC Sports Live Extra kiegészítő nagyfelbontású sporttartalmak széles választékát kínálja a Kodi-hoz.

A kiemelt klipek és a kiemelt események ingyenesen megtekinthetők, de a teljes játékhoz NBC Sports Gold előfizetésre van szüksége. Az NBC Sports csak Amerikában nézhető meg, tehát ha tengerentúlon van, csatlakoznia kell egy amerikai szerverhez.

Az NBC Sports Live Extra megtalálható a hivatalos Kodi addon lerakatban.

Összefüggő: Az 5 legjobb Kodi Sports-kiegészítő 2017-ben

A legjobb hivatalos alternatívák az élő TV-hez

Az Exodus nem tartalmaz élő TV-streameket, de sok hasonló kiegészítés igen. A probléma az, hogy hivatkozásokat használnak a nem megbízható streaming webhelyekre. Számos legitim lehetőség áll rendelkezésre, amelyek jóval jobb minőségű videót kínálnak.

USTV most

USTV Most Kodi addon

Az USTV Now egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi a tengerentúli felhasználók számára az amerikai TV nézését. Három terve van elérhető, amelyek közül az egyik ingyenes és hét csatornát kínál. A fizetett tervek további 21 csatornát és DVR funkciót nyitnak meg.

Az USTV Now szerint szolgáltatásuk csak a tengerentúlon élő amerikaiak számára elérhető, de a hozzáférés megakadályozására nincs ellenőrzés. Ennek eredményeként bárki, bárhol is lehet a világon, vagy egy VPN-en keresztül csatlakozó amerikai lakosok használhatják.

Az USTV Now elérhető a hivatalos Kodi addon leraktárból.

FilmOn.TV

Telepítse a FilmOn for Kodi programot

A FilmOn.TV Kodi addon linkeket kínál több mint 600 élő TV-csatornához a világ minden tájáról. Egy ingyenes fiók lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy normál felbontással nézzék meg, de fizetős fiókok állnak rendelkezésre, amelyek növelik a videó minőségét és a kínált csatornák számát.

A streameket a származási ország és a műfaj szerint csoportosítják, így könnyű megtalálni a saját országa tartalmát anélkül, hogy több oldalra idegen nyelvi eredményeket átnézne..

A FilmOn.TV kiegészítő megtalálható a SuperRepo lerakatban.

PS Vue

PS Vue Kodi addon

A PS Vue olyan szolgáltatás, amelynek célja a kábel előfizetés helyettesítése. A tervek havi 39,99 USD-tól kezdődnek, és legalább 50 csatornát tartalmaznak, beleértve a Disney Channel, FX és ESPN.

A PS Vue Kodi addon használatához fiók szükséges, mivel nem tartalmaz ingyenes tartalmat. Noha vannak PS Vue alkalmazások különféle eszközökhöz, a Kodi addon lehetővé teszi, hogy még nagyobb eszközsorozaton nézzen, köztük a Raspberry Pi készüléket, és magasabb videó felett nagyobb irányítást (zoom, kontraszt, 3D támogatás) kínál..

A PS Vue addon a hivatalos Kodi addon lerakatból érhető el.

Következtetés

Az Exodus első pillantásra tűnhet vonzónak, ám számos problémával rendelkezik, ami miatt a Kodi-felhasználók számára a hivatalos licenccel rendelkező tartalmakat néző felhasználók számára nem megfelelő választás. Ez a cikk megmutatta, hogy számos megvalósítható alternatíva létezik. Ennél is jobb, ha ezek a kiegészítők nagy tartalomkönyvtárakkal rendelkeznek, miközben kevesebb az Exodus biztonsági rése.

Bármit is keres, legyen szó filmről, TV-műsorról, anime, sportról vagy élő TV-ről, van egy hivatalos kiegészítő, amely jobban megfelelne az Ön igényeinek.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 71 = 77

Adblock
detector