A legjobb Kodi kábel TV-kiegészítések, amelyek valóban működnek

Legjobb Kodi kábeltévé-kiegészítések_ Kiegészítők a Kodi kábeltelevízióhoz

A Kodi egy rendkívül testreszabható médiaközpont alkalmazás. A közelmúltban növekedett a népszerűsége, részben annak köszönhetően, hogy könnyű telepíteni több platformon. A Kodi telepíthető a legnépszerűbb eszközökre, beleértve asztali számítógépeket, Android táblagépeket, Amazon Fire TV és USB flash meghajtókat. Mivel a Kodi mobil és asztali verziói között csak nagyon csekély különbségek vannak, valószínű, hogy a kiegészítők mindkét platformon működnek.

Sokan kábeltévé-előfizetéssel rendelkeznek, de a legtöbb nem veszi észre, hogy a Kodi-on keresztül nézhet. Ez a cikk kiemeli a kábeltelevíziós Kodi-kiegészítők legjobbjait, ismerteti az általuk kínált előnyöket, és bemutatja, hogyan kell telepíteni őket.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Fontos: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Egyesek virtuális magánhálózatokhoz (VPN) csatlakoznak, hogy elrejtsék az illetéktelen adatfolyamot az internetszolgáltatóktól (ISP). Ennek ellenére a VPN-eknek sok legitim felhasználása van, és azoknak is hasznára válhatnak, amelyek csak hivatalos forrásokból származnak.

A VPN-k titkosítják az internetes forgalmat, megakadályozva, hogy azt bármilyen külső megfigyelő olvassa. Ez megakadályozza a középtávú támadások többségét, és megakadályozza, hogy az internetszolgáltató eladja böngészési szokásait harmadik felek számára. Mivel az internetszolgáltató nem tudja megmondani, amit csinál, nem használhatják az Ön tevékenységeit a hálózati sebesség csökkentésének indokolására.

Nem minden VPN kínál azonos szintű szolgáltatást. Egyesek részletes naplót vezetnek a meglátogatott webhelyekről, megkönnyítve ezzel a tevékenységek visszakeresését. Mások tartalmazhatnak rosszindulatú programokat, vagy egyszerűen lelassíthatják a kapcsolatukat annyira, hogy az streaming megnehezül. Ezen okok miatt elengedhetetlen a megfelelő VPN-szolgáltató kiválasztása.

Az IPVanish használatát javasoljuk. Gyors, stabil kapcsolatot biztosít több mint 50 ország szervereivel. Ezenkívül az IPVanish az egyik legegyszerűbb VPN, amelyet több platformon lehet telepíteni dedikált iOS, Android és Amazon Fire Stick alkalmazásokkal..

NO FUSS STREAMING: Az IPVanish nagy sebességet, kiváló biztonsági funkciókat kínál, és nem tart naplót.

A legjobb kábel TV-kiegészítők a Kodi számára

Számos kábeltelevíziós szolgáltató elkezdett online platformokat létrehozni, ahol megnézheti azok tartalmát. A Kodi azonban megkönnyíti a tartalom böngészését, ha több kábeltévé-előfizetéssel rendelkezik. A hivatalos kiegészítők időnként nagyobb ellenőrzést kínálnak a tartalom felett is. Lehetséges, hogy hosszabb ideig maradhat bejelentkezve, vagy megváltoztathatja a keresés során megjelenő eredménytípust. A Kodi nagyobb ellenőrzést is kínál magának a videónak a felett, mint a legtöbb online lejátszó. Nagyíthat, megváltoztathatja a fényerőt, vagy akár 3D-ben is nézhet. Az alábbiakban felsoroltuk a rendelkezésre álló legjobb kábeltelevíziós Kodi-kiegészítőket.

USTVNow

USTVNow Kodi addon menü

Az USTVNow egy olyan streaming szolgáltatás, amelyet eredetileg arra terveztek, hogy az amerikai fegyveres erők tagjai tengerentúlon nézzék az amerikai tévét. Ennek ellenére nincs érvényben ellenőrző rendszer, és bárki regisztrálhat. Mivel az USTVNow-t az Egyesült Államokon kívüli használatra szánják, a stream-ek megtekintéséhez nincs szükség VPN-re.

Az USTVNow Kodi addon jó hír-, sport- és szórakoztató csatornákat kínál. Ingyenes tagság érhető el, de ez csak hat csatornát biztosít (ABC, PBS, CW, Fox, My9 és CBS). A fizetett tervek havi 19 USD-tól indulnak, és további 18 csatornát nyitnak meg. Ezenkívül lehetővé teszik a HD streamek megtekintését és a DVR funkcióinak használatát.

Az USTVNow addon megtalálható a SuperRepo lerakatban.

iPlayer WWW

iplayer bob kodi kiegészítő

Az iPlayer a BBC online streaming platformja. Több BBC-csatorna élő és igény szerinti tartalmat kínál, új tartalommal pár órával a megjelenés után. Az iPlayer szabadon használható, amíg érvényes brit TV-engedélyed van, azonban VPN szükséges, ha az Egyesült Királyságon kívül tartózkodsz.

A telepítés után az iPlayer WWW videó és zenei kiegészítőként jelenik meg. Ennek oka az, hogy hozzáférést biztosít az élő rádióhoz, valamint a TV-patakokhoz. A tartalom jól szervezett, kereshető és HD formátumban megtekinthető.

Az iPlayer WWW addon megtalálható a hivatalos Kodi addon lerakatban.

Fox Sports Go

Fox Sports Go Kodi kiegészítő

Ha előfizetéssel rendelkezik, és kap egy vagy több Fox Sports csatornát, akkor a Fox Sports Go addon segítségével nézheti meg a Kodi-en keresztül.

Meg kell jegyezni, hogy nincs ingyenes tartalomnézési lehetőség, de ha bejelentkezik, akkor megtekintheti a legfrissebb lefedettséget a sport széles választéka számára. Bizonyos játékokat regionális áramszünetek vetnek alá, és a megfelelő terület IP-címe nélkül nem tekinthetők meg.

Mint a CBS-kiegészítés, a Fox Sports Go lehetővé teszi a kívánt adatminőség kiválasztását. Lehetőség van arra is, hogy bekapcsolja vagy kikapcsolja a Fox Deportes programokat abban az esetben, ha nem beszél spanyolul.

A Fox Sports Go kiegészítő a Kodi addon hivatalos lerakatából érhető el.

NBC Sports Live Extra

nbc extra sport

Az NBC Sports Live Extra Kodi kiegészítő lehetővé teszi az élő sportok nézését az NBC sportcsatornáitól. Kis méretű ingyenesen megtekinthető tartalom található, beleértve visszajátszásokat, kiemeléseket és kiemelt klipeket, de az élő játékok megtekintéséhez be kell jelentkeznie a kábelszolgáltató adataival..

Ez a kiegészítő átlag feletti testreszabható. Ez lehetővé teszi csak az ingyenes tartalom megtekintését, a stream-ek minőségének megváltoztatását és bizonyos sportok kizárását a teljes megjelenítésből.

Az NBC Sports Live Extra elérhető a hivatalos Kodi addon leraktárból.

Kábeltelevíziós Kodi-kiegészítők elkerülése érdekében

Néhány harmadik féltől származó Kodi-kiegészítő ingyenesen hozzáférhet több száz élő streaming TV-csatornához. Első pillantásra ez csábítónak tűnhet, de ha valami túl jónak tűnik, hogy igaz legyen, általában az. Az alábbi kiegészítők nem engedélyezett adatfolyamokat használnak, amelyek kevésbé megbízhatók és általában alacsonyabb minőségűek, mint a hivatalos kiegészítők. Mint ilyen, az alábbi kiegészítéseket minden áron el kell kerülni.

Bennu

Végzet

Kanadai IPTV

Halow Live TV

PAC 12 Pro

Ítélet IPTV

Következtetés

A Kodi minden eddiginél könnyebben nézheti meg a kábel TV-t útközben. Ha igény szerint tartalmat szeretne nézni, akkor érdekli a filmek, rajzfilmek vagy anime legjobb kiegészítőinek útmutatója..

Kodi-t használ egy Amazon Fire Stick-en? Megmutathatjuk Önnek, hogyan lehet egy épületet más eszközökről átvinni, telepíteni a Kodi villákat és frissíteni a Kodi szoftvert. Ha Kodi nem működik megfelelően, olvassa el útmutatásainkat az Amazon Fire Stick sebességének növelésére és a problémák megoldására.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 + = 90

Adblock
detector