A legjobb Kodi-kiegészítők Mac-hez és a Kodi telepítése Mac-re

Kodi for MacHa szeretsz filmeket és TV-műsorokat nézni a Mac számítógépen, akkor azon tűnődhet, hogy a Kodi kiegészítők nyújtják-e a legkülönfélébb tartalmat a magánélet és a biztonság veszélyeztetése nélkül. Ha igen, ez a cikk az Ön számára készült. Elmagyarázzuk a Mac felhasználók számára a legjobb Kodi-kiegészítőket, amelyek ingyenes filmeket és igény szerinti műsorokat biztosítanak, valamint azt, hogy mely kiegészítőkkel prémium tartalmat szerezhet. Azt is javasoljuk néhány Kodi-kiegészítést, hogy távol maradjanak a magánélet és a biztonság kockázata miatt.

Mi az a Kodi??

A Kodi egy ingyenes szoftver médialejátszó. Használhatja videóinak vagy zenéinek lejátszásához, amelyeket a készüléken tárolt, vagy az internetről gyakorlatilag bárhol át lehet közvetíteni. A cikkben leírtak szerint könnyű telepíteni Mac-re. Telepíthető az Apple TV-re, az Nvidia Shield-re, az Amazon Fire TV-re, a Windows vagy a Linux PC-re.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Ha a Kodi-t használja a videó streamingéhez, akkor mindig használjon VPN-t a magánélet védelme érdekében. Az internetszolgáltatók gyakran fojtják a videó stream-jének felhasználói internet-sebességét, bosszantó pufferelést okozva. Ezt megteszik a hálózat torlódásának megakadályozása érdekében, mivel az internetszolgáltatók a videocsatornákat gyakran „hogging” sávszélességnek tekintik. A VPN használata segíthet megakadályozni ezt a pufferelést, mivel megakadályozza, hogy az internetszolgáltató tudja, hogy videót néz.

A VPN használata megvédheti a felhasználókat a hackerek támadásaitól is. Ezenkívül elrejtheti az Ön IP-címét, így a streaming video-webhelyek nem tudják megakadályozni, hogy kizárólag a tartózkodási helyed alapján megtekintsék a tartalmat..

Ugyanakkor nem minden VPN jó a Kodi felhasználók számára. A legtöbb országban nincs alkalmazás Kodi-kompatibilis TV-készülékekhez, például az Amazon Fire Stickhez. Bár az összes VPN valamivel lelassítja a sebességet, sokan nem is elég gyorsak ahhoz, hogy pufferolás nélkül továbbítsák a HD videókat. Egyes VPN-k naplókat is vezetnek, és ezzel új adatvédelmi kockázatot jelentenek a régi helyett.

Ezen okok miatt a Comparitechnél az IPVanish alkalmazást ajánljuk a Kodi felhasználók számára. Tesztelésünk során azt tapasztaltuk, hogy 1080p-es videó pufferelés nélkül továbbítja. Ez egy natív alkalmazás az Amazon Fire TV és az Nvidia Shield számára. A szolgáltatás szigorú „nincs naplózás” politikát folytat a maximális adatvédelem és biztonság érdekében az adatfolyam folyamán.

KODI LEGJOBB VPN: Az IPVanish a legjobb választásunk. Nagy, túlterhelt szerverhálózattal rendelkezik, és jó sebességet ér el. Az erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások teszik az IPVanish-ot kedvencévé a Kodi és az Amazon Fire TV Stick felhasználók számára. Próbálja ki kockázatmentesen a 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

A Kodi telepítése Mac-re

Ha még nem tette meg, telepítenie kell a Kodi alkalmazást a Mac-re. Így lehet ezt megtenni.

 • Nyissa meg a Kodi hivatalos letöltési oldalát
 • Görgessen le és kattintson a Mac operációs rendszer ikon
 • Nyomja meg a telepítő gomb
 • Amikor a fájl befejezi a letöltést, kattintson rá duplán
 • Amikor a rendszer kéri, húzza át a Kodi fájlt az alkalmazás mappájába. Most már készen áll a Kodi betöltésére

A Kodi első betöltésekor üzenetet kaphat arról, hogy nem nyithat alkalmazásokat ismeretlen fejlesztőktől. Ha igen, kattintson az Apple ikonra, majd válassza a lehetőséget rendszerbeállítások → biztonság és adatvédelem → feloldás → a bárhonnan letöltött alkalmazások engedélyezése. Most már képes lesz betölteni Kodi-t.

Összefüggő: A Kodi telepítése iPad vagy iPhone készülékre

A legjobb ingyenes Kodi kiegészítők Mac-hez: igény szerint filmek és show-k

Ha a Kodi segítségével ingyenes filmeket és műsorokat szeretne látni, akkor itt találja meg a legjobb kiegészítőket.

Tubi TV

TubiTV Kodi addon

A Tubi TV-nek a Netflix mögött az interneten található streaming címek második legnagyobb katalógusa van. Ez egy teljesen ingyenes webhely, és a Kodi addon blokkolja azokat a hirdetéseket, amelyek általában lejátszódnak, ha egy böngészőn keresztül szeretné megtekinteni. A Tubi TV sokféle játékfilmet hordoz, beleértve horror filmeket, drámákat, romantikus komédiákat és egyéb műfajokat. Számos népszerű televíziós műsor is szerepel.

A Tubi TV a Kodi1 repo része. Miután telepítette a Kodi-t a Mac-re, kövesse ezeket az utasításokat a Tubi TV letöltéséhez és használatához a Kodi-on.

Popcornflix

Kodi Popcornflix addon main

A Popcornflix egy újabb nagyszerű kiegészítő az ingyenes filmekhez és show-khoz. Maga a webhely megállapodást kötött a Screen Media független forgalmazójával, hozzáférést biztosítva ezzel a cég számos címéhez. Több mint 50 TV-műsorot tart, beleértve A furcsa Al show, Városi legendák, Zelda legendája, Élő a New York Comedy Club-ban, és több. Száz játékfilmet is hordoz, köztük A Nemzeti Lámpa ígéretét, Sleepaway tábor, A legkeresettebb ember, Far Cry, és mások.

A Popcornflix a hivatalos Kodi lerakatban található. Így telepítheti a Popcornflix szoftvert a Kodi-on, miután telepítette a Kodi-t a Mac-re.

Big Star filmek

Big Star filmek Kodi

A Big Star Movies ingyenes on-line filmeket és műsorokat biztosít független filmes stúdiók rajongói számára. Akció- és kalandfilmeket, életrajzokat, díjnyertes drámákat, dokumentumfilmeket, film noir, sci-fi és fantasy filmeket és sok más filmfajtát hordoz. Néhány TV-sorozatot is hordoz, beleértve a Doodles vitorlázás, Piros alvás, Underbelly, Szégyentelen U.K., és Queer as Folk, többek között.

A Big Star Movies a MetalChris addon repo része. A telepítéshez nyisson meg egy böngészőt a Mac számítógépen, és keresse meg a hivatalos MetalChris repóoldalt. kettyenés klón vagy letöltés, ezt követi Töltse le a ZIP fájlt.

Ha ez megtörtént, töltse be a Kodi-t, és kattintson a gombra addons, majd kattintson a csomagtelepítő (nyitott doboz) ikonra. Innentől válassza a lehetőséget telepítés ZIP fájlból. Keresse meg azt a helyet, ahol a fájlt mentette, és kattintson rá. Ez telepíti a MetalChris repót. Most kattintson a gombra telepítés a lerakatból → MetalChris repo → videó kiegészítők → Big Star Filmek → telepítés.

Lásd még: A legjobb Kodi kiegészítők filmekhez

FilmRise

A FilmRise Kodi addon telepítése

A FilmRise egy független film- és TV-terjesztő cég, több ezer címhez fűződő jogokkal. E címek százát ingyenesen kínálja különféle YouTube csatornákon, ideértve a FilmRise Filmeket, az Orvosdetektíveket, a FilmRise Horrorot, a FilmRise True Crime, a FilmRise History és másokban. A FilmRise Kodi addon hozzáférést biztosít ehhez a tartalomhoz egy egyszerű menürendszer segítségével.

Kövesse ezt az útmutatót, hogy a FilmRise for Kodi programot megkapja a Mac számítógépen.

Youtube

YouTube Kodi kiegészítő

A YouTube-ról elsősorban a használati videók, vicces macska videók és más rövid tartalmak ismertek. De nagy játékfilmekkel is rendelkezik. Ezek olyan csatornákon találhatók, mint a Kings of Horror, a Maverick Filmek, a Classic Movies Channel, a Film Tube és más YouTube-csatornák, amelyek nagyszerű filmeket kínálnak..

A YouTube a Kodi hivatalos lerakatának része. A Mac-re történő telepítéshez kattintson a gombra kiegészítők → letöltés → videó kiegészítők → YouTube → telepítés, kezdve a Kodi főmenüjéből.

Ropogás

Hivatalos Crackle Kodi addon

A Crackle egy ingyenes televíziós és filmhely, amelyet a Sony birtokol. Sok népszerű filmet hordoz, köztük Barátság extrákkal, Az üvegház, Szálló: III. Rész, Bőrnyakúak, Lakó gonosz: Megtorlás, és még sok más. Crackle eredeti sorozatokat is hordoz, mint például Üzembe helyezés és Tisztító, valamint olyan műsorokat, mint a Heroes és Seinfeld.

A pattogás az epnapofóbia repójában van. A Crackle for Kodi telepítéséhez a Mac rendszerre kövesse ezt az útmutatót.

WNBC programok Kodi addon

WNBC programok Kodi addon

A WNBC Kodi kiegészítő hozzáférést biztosít az NBC.com ingyenes tartalmaihoz. Ide tartoznak a népszerű televíziós műsorok legújabb epizódjai, mint például Chicago Fire és A feketelista, valamint a klasszikus NBC sorozatok Battlestar Galactica és Knight Rider.

A WNBC Kodi kiegészítő a hivatalos Kodi lerakatban található. A telepítéshez töltse be a Kodi-t a Mac-re, majd kattintson a gombra kiegészítők → letöltés → videó kiegészítők → WNBC programok → telepítés.

A legjobb Kodi kiegészítők a Mac-hez, hogy ingyenes élő TV-t kaphassanak

Ha azt akarja, hogy a Kodi segítségével élő TV-t jelenítsen meg a Mac-en ingyen, az alábbiakban olvashatjuk a legjobb kiegészítőket.

Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

A Pluto.tv több mint 100 ingyenes, élő televíziós csatornát kínál. Ez magában foglalja a játékra, a hírességek pletykálására, a sportra, a filmekre és sok egyéb érdeklődésre összpontosító csatornákat. A Pluto.tv hírcsatornáiról, például az RT America, a CBS News, a Newsy, az MSNBC, a Cheddar TV és a Bloomberg híreiről ismert..

A Pluto.tv a hivatalos Kodi adattár része. A Pluto.tv Kodi kiegészítő telepítésének és használatának teljes útmutatójához kattintson ide.

USTVnow

Kodi USTVNow Plus Addon Main

Az USTVnow egy olyan televíziós szolgáltatás, amely a tengerentúli katonai állomáson működik. Ingyenes közvetítést kínál az összes amerikai hálózat csatornájáról, beleértve az NBC, ABC, FOX, The CW, CBS, PBS és a My 9.

Az USTVnow a hivatalos Kodi addon repóban van. Itt található egy teljes útmutató az USTVnow for Kodi telepítéséhez és használatához.

FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon

A FilmOn egy ingyenes over-the-top TV szolgáltatás, több ezer csatorna közül lehet választani. Csatornái vannak autóknak, hírességeknek, vallásnak, klasszikus show-knak és filmeknek, oktatásnak, görög TV-nek, orosz TV-nek, ételekhez és borokhoz, gyerekműsorokhoz és még sok minden máshoz.

A FilmOn Kodi addon neve „FilmOn Simple”. Itt található a teljes útmutató a FilmOn Simple for Kodi telepítéséhez..

A legjobb Kodi kiegészítők a Mac-hez, hogy prémium tartalmat szerezzenek

Noha a fenti kiegészítők teljesen ingyenes forrásokból származnak, néha érdemes megnéznie az előfizetést igénylő tartalmat. Íme néhány a Kodi-kiegészítők közül, amelyek prémium tartalmat közvetítenek.

PS Vue

PSVue Kodi addon

A Playstation Vue egy olyan over-the-top TV szolgáltatás, amelynek célja a kábel TV teljes helyettesítése. Alapcsomagot kínál 39,99 dollárért, amely több mint 40 csatornából áll, köztük olyan népszerű kábeltelevíziós csatornákkal, mint a Discovery, a Disney Jr., a Fox Sports, az NBCSN, a HLN és a TBS. Magasabb szintű csomagok is elérhetők, amelyek több sportcsatornát vagy filmcsatornát kínálnak, mint például a HBO és a Showtime.

A Playstation Vue hét napon keresztül ingyenes próbaverziót kínál hivatalos weboldalán. Ha úgy dönt, hogy feliratkozik, akkor az összes csatornát a PS Vue Kodi addon keresztül nézheti meg.

A PS Vue Kodi addon a Kodi addon hivatalos repójában található. A telepítéshez kattintson a gombra kiegészítők → letöltés → videó kiegészítők → PS Vue → telepítés. A telepítés befejezése után kattintson a jobb gombbal a kiegészítőre, és válassza a lehetőséget beállítások a felhasználóneved és jelszó megadásához.

Fox Sports Go

Fox Sports Go Kodi kiegészítő

A Fox Sports Go Kodi addon sporteseményeket kínál a Fox különféle sportcsatornáitól. Tartalmának nagy része nem tekinthető meg ezen csatornák előfizetése nélkül, ezért használatához Playstation Vue-ra, Sling TV-re vagy kábel- vagy műholdas szolgáltatásra van szüksége..

Miután hozzáférést kapott ezekhez a csatornákhoz, telepítheti a Fox Sports Go Kodi kiegészítőt a hivatalos Kodi lerakatból. Ehhez kattintson a gombra kiegészítők → letöltés → videó kiegészítők → Fox Sports Go → telepítés. Amikor először megpróbál egy videót lejátszani az addon segítségével, felkérést fog nyitni egy böngészőre, és jelentkezzen be a TV-szolgáltatóba, hogy regisztrálja a Mac-ét a kiegészítő használatához. Ezt követően az összes kiegészítő tartalomnak elérhetőnek kell lennie.

NBC Sports Live Extra

nbc extra sport

Az NBC Sports Kodi addon hozzáférést biztosít az NBC csatornák által vezetett sporteseményekhez. Használatához előfizetésre van szüksége ezekre a csatornákra egy over-the-top TV szolgáltatón vagy kábel / műholdas TV szolgáltatón keresztül..

Miután feliratkozott ezekre a csatornákra, megtalálhatja az NBC Sports Live Extra alkalmazást a hivatalos Kodi lerakatban. A telepítéshez kattintson a gombra kiegészítők → letöltés → videó kiegészítők → NBC Sports Live Extra → telepítés. Miután megpróbált videót lejátszani, átirányítja Önt az NBC.com webhelyre, hogy beírjon egy kódot és bejelentkezzen a TV-szolgáltatóra.

Játszani

PlayOn böngésző Kodi addon

A PlayOn egy olyan DVR szolgáltatás, amely lehetővé teszi a műsorok és filmek törvényes rögzítését a számítógépére, és örökre megőrizni őket. Évente 30 dollárba kerül. Ezenkívül a PlayOn csak akkor működik prémium csatornákon, ha Ön előfizetésre kerül ezekre a csatornákra is.

A PlayOn Kodi kiegészítő lehetővé teszi a Kodi-on keresztül bármilyen csatorna vagy szolgáltatás közvetítését, amelyet a PlayOn fedez, beleértve a Netflix, Hulu, HBO, Showtime, NBC, Fox és még sokan mást..

A PlayOn Kodi addon a Kodi addon hivatalos lerakatában található. A Mac-re telepítéséhez kövesse ezeket az utasításokat.

Kodi kiegészítések a Mac felhasználók számára, hogy távol maradjanak tőle

Bár javasoljuk az összes fenti Kodi kiegészítést legalább néhány Kodi felhasználó számára, a következő Kodi kiegészítések nem ajánlottak.

Ismert, hogy ezeknek a kiegészítőknek linkei vannak a műsorok és filmek kalózfolyamaival. Ezen túlmenően ezeknek a kiegészítőknek a repóiból származik, amelyeket jogi úton lezártak vagy titokzatosan offline állapotba váltottak. Noha ezeknek a kiegészítőknek néhány példánya továbbra is elérhető, ártalmas kódot tartalmazhatnak. Azokat a kiegészítőket itt soroljuk fel, hogy tudatja Önnel, hogy mit kell elkerülni.

 • 9Anime
 • Független
 • Joshua
 • Kivonulás
 • Ccloud
 • Openload
 • Megváltás
 • Uránusz
 • Elízium
 • Bob korlátlan
 • Pattogatott kukorica idő
 • Animetoon
 • Pelisalacarta
 • FilmCube
 • Bennu
 • 1Channel
 • Farkasfalka
 • DeathStreams
 • Projekt Cypher
 • SportsAccess
 • SportsMania
 • Pro Sport
 • Kitaszított
 • MMA Streams
 • Sportvilág
 • MMA bolygó
 • Őrült rajzfilm
 • A piramis
 • Fölény
 • Smoothstreams

Reméljük, hogy tetszett neki ez a útmutató a Macintosh számítógépekhez készült Kodi kiegészítőkhöz. Ha további információra van szüksége a TV-műsorok, filmek, élő sportok és egyéb tartalmak legjobb kiegészítőinek megtalálásáról, nézze meg néhány további Kodi útmutatót, köztük a Legjobb 114 Kodi-kiegészítőt, az Öt legjobb sport-Kodi-kiegészítőt, A legjobb Kodi kiegészítők a rajzfilmekhez és másokhoz.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =

Adblock
detector