A legjobb Kodi-tárolók, 6, amelyeket szeretünk, és néhányan óvatosak

6 A legjobb a Kodi Repos számára

Az egyik legjobb dolog a Kodi-nál a sokoldalúság. Könnyen telepíthető hatalmas számú eszközre, beleértve a PC-t, iPhone-ot, Android-ot, Nvidia Shield-et, Roku-t, az Amazon Fire TV-t, az Amazon Firestick-et, az Apple TV-t, és még egy USB flash meghajtót is. Mivel nincs különbség a platformok között, az összes repó, amelyről beszélünk, minden eszközön működni fog, amelyet használni szeretne.

Két szempontunk van a Kodi repók értékeléséhez. Először megvizsgáljuk, hogy a repóban vannak-e olyan kiegészítők, amelyek másutt nem érhetők el, majd megvizsgáljuk a repók által tartott kiegészítők népszerűségét. Amikor ezeket a tényezőket figyelembe veszik, egy adott lerakat értéke gyorsan világossá válik.

Meg kell jegyezni, hogy az alábbi lerakatok néhány olyan kiegészítőket tartalmaznak, amelyek korlátlan hozzáférést biztosítanak az engedélyezett tartalomhoz. Ezeket beépítettük népszerűségük miatt, de határozottan javasoljuk a hivatalos források használatát, ahol csak lehetséges. Ez lehetővé teszi az emberek és szervezetek támogatását, akik a tartalmat készítik, és csökkenti a jogi következmények kockázatát. A hivatalos adattárak használata jelentősen csökkenti a rosszindulatú programok vagy a rosszindulatúan megváltoztatott kiegészítők telepítésének kockázatát.

Mielőtt megkísérelte használni a Kodi-t, feltétlenül tanulmányozza országának törvényeit a tartalom online streamingjével kapcsolatban. Ha szeretne eltávolítani egy sértő harmadik fél által létrehozott kiegészítőt a repóból, kattintson jobb egérgombbal a kiegészítőre, lépjen az információs oldalra, és válassza az „Eltávolítás” gombot..

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Mielőtt elkezdenénk: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Néhány Kodi-felhasználó virtuális magánhálózaton (VPN) keresztül folyik, hogy tevékenységeit elrejtse az internetszolgáltatótól (ISP). Ennek ellenére számos módon élhetnek a törvényt engedelmes Kodi felhasználónak a VPN használatával.

Mivel egy VPN titkosítja a hálózati forgalmat, a külső megfigyelő nem látja, mit csinál. Ez megakadályozza a legtöbb közép-középső (MitM) támadást, és megakadályozza, hogy az internetszolgáltató fojtsa az internet sebességét.

Az összes VPN valamivel lelassítja az internetkapcsolatot, de néhányuk kisebb sebességcsökkentést kínál, mint mások. Ez a Kodi felhasználók számára különösen fontos, mivel a videó streamhez gyors sebességre van szükség. Néhány VPN-szolgáltató emellett naplót vezet az Ön tevékenységeiről, teljes mértékben meghiúsítva a szolgáltatás célját.

Az IPVanish használatát javasoljuk. Ez az egyik leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk, és stabil kapcsolatot biztosít több mint 50 ország szervereivel. Az IPVanish nem tárolja a forgalom naplóit, és könnyen telepíthető számos eszközre, beleértve az Amazon Firestick készüléket.

KODI LEGJOBB VPN: Az IPVanish a legjobb választásunk. Nagy, túlterhelt szerverhálózattal rendelkezik, és jó sebességet ér el. Az erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások teszik az IPVanish-ot kedvencévé a Kodi és az Amazon Fire TV Stick felhasználók számára. Próbálja ki kockázatmentesen a 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

  Уран Коди Аддон: Что такое Уран? Это безопасно и законно в использовании?

A legjobb Kodi-tárolók: 2023. június

Az alábbi tárolók többnyire hivatalos kiegészítőket tartalmaznak. Mivel a hivatalos kiegészítőket szigorúbb tesztelési és érvényesítési eljárásokkal hozzák létre, általában biztonságosabbak, mint a harmadik féltől származó kiegészítők. A hivatalos kiegészítők streaming video-t kapnak megfelelő licencű forrásokból, és mint ilyenek, tartalmuk vagy szabadon elérhető, vagy a megtekintéshez bejelentkezés szükséges.

Hivatalos Kodi Addon Repo

Kodi logó

A hivatalos Kodi-kiegészítés az egyetlen tároló, amely előre telepítve van a Kodi-val, és széles választékát kínálja a jogos kiegészítőket. A Kodi repo legnépszerűbb bővítményei között szerepel a YouTube, az iPlayer WWW és a PlayOn böngésző, de számos hasznos segédprogram is létezik, például a Trakt és a Kodi naplónézője..

Ez a lerakat nagyon jól dokumentált, és a Kodi csapata nagyon aktív a közösségi médiában. Ez azt jelenti, hogy ha valamelyik hivatalos repó kiegészítését eltérítik, számos megbízható információforrás található, és valószínűleg tudomásul veszi, mielőtt frissítené. Ennek ellenére nincs garancia arra, hogy a figyelmeztetést megkapja, mielőtt a kár megtörténik. a kapcsolat védelmének fontossá tétele és az automatikus addon kikapcsolása szintén frissíti a szükséges lépést..

Az eracknafóbia repója

Eracknafóbia repója

Az Eracknophobia repo számos sport-kiegészítővel és a Crackle Kodi-kiegészítő frissített verziójával foglalkozik. Ez a repo több sport-kiegészítőt tartalmaz, beleértve az MLB.TV, az NHL TV és az NBC Sports Live Extra kiegészítőket, amelyek videóik nagy részét elrejti a fizetőfal mögött, de a March Madness Live kiegészítő kiváló minőségű sporttartalmat kínál ingyenesen..

Bár a fejlesztő valójában nem használja a Twitter-fiókjukat, a repót gyakran karbantartják és frissítik. Mivel az Eracknaphobia elkötelezte magát a Kodi kalózkodás elleni politikája iránt, számos jó hírű információforrás létezik, ha nehézségekbe ütközik annak kiegészítőinek telepítése során..

Az Eracknafóbia repo itt található.

Kodinerds.net repo

Kodinerd repója

A Kodinerds.net repo elsősorban a német felhasználókra szól, de itt rengeteg a nem németül beszélők számára is. Vegyük például a YouTube Zene, a Dailymotion és az Eurosport kiegészítőket. Ezenkívül ez a repo széles választékot kínál az IPTV kiegészítők közül, ideértve a ZDF, ARD és 7TV készülékeket is.

Ennek a repo-nak saját dedikált fóruma és Twitter-fiókja van, azonban mindkettő németül készült. Ez azt jelenti, hogy ha a fejlesztők több nyelven nem tesznek közleményt, az angolul beszélő Kodi felhasználóknak megbízhatatlan fordítóeszközökre kell támaszkodniuk, ha a repo veszélybe kerül..

A Kodinerds.net repo itt található.

TVAddons repo

TVAddons repo

A TVAddons tároló számos hasznos kiegészítőt tartalmaz, beleértve a LiveTube, az USTVNow és az Indigo szolgáltatást. Az Indigo különösen hasznos, mivel lehetővé teszi karbantartást a Kodi telepítésén, visszaállíthatja a Kodi gyári beállításait és új tárolókat telepíthet közvetlenül a GitHub-tól, többek között.

A TVAddonsnak saját fóruma van, és a fejlesztőcsapat nagyon aktív a közösségi médiában, ezért számos módon megtudhatja, hogy az ezen repóban szereplő bármelyik kiegészítőt eltérítették-e.

A TVAddons repo itt található.

MetalChris tárolója

metalchris repo

Ha olyan rendkívül magas színvonalú kiegészítéseket keres, amelyekre eddig még nem is jött rá, hogy szüksége van rá, telepítse a MetalChris Repository, stat. Ez a repo több mint 30 egyedi kiegészítővel rendelkezik, amelyek közül néhányat határozottan meg akarsz vágyni.

  Cum să instalați și să folosiți addonul Chappa’ai Kodi

Az itt elérhető kiegészítők, amelyek leginkább érdekelnek minket, a következők BigStar filmek és TV, CBC Sports és CW TV hálózat.

A BigStar Filmek és TV közvetlenül a BigStar-hoz vezet, egy ausztráliai igény szerinti streaming webhelyhez. A BigStar nagyon hasonló az ingyenes lekérhető szolgáltatásokhoz, mint például a Tubi TV, a Yahoo View, a Viewster és a Crackle. Rengeteg ingyenes tartalommal rendelkezik, amelyek közül néhány jól megfontolt és magasan besorolt.

A CBC Sports egy kanadai sportcsatorna, amely a tartalmak hatalmas választékát kínálja, beleértve az atlétikát, a lóversenyt és a focit. A CW TV Network hozzáférést biztosít a CW műsorok teljes epizódjaihoz, például a Arrow, a Flash és az iZombie, így mindig van valami, amit megnézhet.

A MetalChris Repository-ban található összes tartalom szabadon elérhető. Ennek ellenére némelyike ​​régióhoz kötött, vagyis VPN-re lesz szüksége a külföldön történő megfigyeléshez. Töltse le és telepítse a MetalChris Repository alkalmazást a githubból.

Egyszerűen Caz repo

Egyszerűen Caz repo

Ez a leraktár számos olyan kiegészítést tartalmazott, amelyek a nem hivatalos forrásokból lebontották a tartalmat, de miután az MPA fenyegette, az alkotó úgy döntött, hogy eltávolítja az összes ilyen tartalmat. A Simply Caz repo most már csak olyan hivatalos kiegészítőket tartalmaz, mint a FilmOn Simple, az USTV Catchup és a YouTube.

A legjobb nem hivatalos Kodi addon-adattárak, amelyek elkerülhetők

Az alábbi adattárak többnyire nem hivatalos kiegészítőket tartalmaznak, és mint mindig, azt tanácsoljuk olvasóinknak, hogy mindenhol találjanak hivatalos forrásokat. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a repó jelenléte ebben a listában nem jelenti annak jóváhagyását. Inkább szerepelnek a listán, mert népszerűek a Kodi közösségben, jobb vagy rosszabb szempontból.

LazyKodi

A LazyKodi repóban Exodus Redux, 13 Bohócok és Rising Tides házigazdák találhatók, amelyek többek között a legnépszerűbb engedély nélküli streaming kiegészítők. Ezenkívül a fejlesztőknek nincs külön közösségi médiafiókjuk, ami azt jelenti, hogy nem lehet biztosan tudni, hogy a repót a jövőben eltérítették-e. Ezért nem javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók telepítsék a LazyKodi repót.

Kodi Bae

A Kodi Bae repo Indigó-kiegészítőt tartalmaz, de számos illegális forrást kínál filmekhez és TV-műsorokhoz. Ezek között vannak a hírhedt Yoda, Exodus és SportsDevil kiegészítők. Ez egyértelművé teszi, hogy a Kodi Bae repo nem célja a hivatalos forrásokat kereső Kodi felhasználók számára.

Kodil / Kodisrael

A Kodil (Kodi Israel) repo több mint 500 kiegészítőt tartalmaz, ideértve a FilmOn.TV, ITV és Indigót. Ugyanakkor számos olyan kiegészítőt is üzemeltet, amelyek nem kaparják meg a megfelelően licencelt szolgáltatók linkeit. Ide tartoznak a Goodfellas 2.0, az Egyesült Királyság Turks Playlists és a Planet MMA.

Az ebben a repóban szereplő kiegészítők többsége már nem működik, és figyelembe véve, hogy a fejlesztő Twitter-fiókja héberül van, és 2016 óta nem használták fel, a legtöbb Kodi-felhasználó számára ez nem lesz hasznos. A fenti okok miatt nem ajánljuk a Kodi felhasználóknak a Kodil repo telepítését.

9Anime repó

Számos lerakat tartalmaz a 9Anime kiegészítőt, ám az egyetlen működő verzióval rendelkezik a 9Anime repo által, amelyet a DxCx készített. Ez a repo csak a 9Anime-t tartalmazza, egy olyan kiegészítést, amely több engedély nélküli forrásból származó linkeket lekapar.

  Hogyan nézhetünk dokumentumfilmeket a Kodi-ról és a legjobb kiegészítőket

Mivel úgy tűnik, hogy egyetlen fejlesztő létezik, ennek a kiegészítőnek nagyobb a kockázata az eltérítés, mint másoknak. Ezenkívül a fejlesztő Twitter-fiókját 2023. július óta nem tette közzé. Mivel nincs más közösségi média jelenléte, és figyelembe véve a 9Anime kiegészítő sokféle változatát, nagyon nehéz lehet megtalálni a verziójához vagy a repóhoz kapcsolódó információkat. Ezen okok miatt nem javasoljuk olvasóinknak a 9Anime repo telepítését.

Jézus doboz

A Jesus Box repo volt a hivatalos YouTube-kiegészítő újabb forrása. Ugyanakkor számos kiegészítést tartalmazott, amelyek összegyűjtötték a hivatkozásokat a nem hivatalos szolgáltatóktól. Ezek között volt a FlixNet, a Jesus Box IPTV és a hírhedt Genesis Reborn. A repo népszerűsége ellenére fejlesztője 2023-ban bejelentette, hogy véglegesen offline állapotba kerül, valószínűleg az MPA jogi fenyegetése miatt..

Ares projekt

Az Ares Project repo számos hasznos kiegészítőt tartalmaz, mint például az Ares varázsló, a Plexus és a YouTube. Számos olyan kiegészítőt is üzemeltet, amelyek nem hivatalos forrásokat használnak, például a SportsDevil és a Planet MMA.

Az Ares varázsló akkor hasznos, ha érdekli a Kodi telepítésének megjavítása, de sokkal jobb alternatívák vannak. A fenti okokból azt javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók kerüljék az Ares Project repóját, kivéve, ha ez kizárólag az Ares varázslóra vonatkozik.

Mucky Ducks

A Mucky Ducks repo a Mucky Ducks varázsló otthona, egy kiegészítő a Kodi telepítésének telepítéséhez és karbantartásához. Ezenkívül tucatnyi szerzői jogokat megsértő kiegészítőt tartalmaz, köztük nincs legitim forrás.

Tekintettel arra, hogy az Ares varázsló és az Indigo hasonló funkciókkal rendelkezik, és adattáraik legalább egy hivatalos kiegészítőt tartalmaznak, ez a repo nagyon kevés kínálhat. A fenti okok miatt nem javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók telepítsék a Mucky Ducks repo-t.

Szeretettel rendelkező tárolók, amelyek már nem aktívak

Gracie’s Repo

Gracie repója

frissítés: Sajnos a Gracie’s Repo már nem aktív. Ez sajnálatos, mivel ebben a tárolóban nagyon sok minőségi darab volt benne, de sajnos Gracie úgy döntött, hogy bezárja az üzletet.

A Gracie repóját nem nagyon ismerték, ami szégyen, mert számos kiváló kiegészítést tartalmaz. Vannak fantasztikus vadállatok, a HammerTime és a Polaris, ha szereti a dokumentumfilmeket, az Arany Mozi, a Tempus Filmek és a Délben a film kedvelői, a Kidz Corner pedig a klasszikus rajzfilmeket. Meg kell jegyezni, hogy néhány olyan kiegészítés, mint például a Serendipity, engedély nélküli tartalmat kínál, ezért azt javasoljuk, hogy kerülje el ezeket, és csak a legálisokat használja fel..

Noobsandnerds repo

Noobsandnerds repo

frissítés: A jogi nyomás miatt a Noobsandnerds mögött álló csapat úgy döntött, hogy bezárja az üzletet. Ez határozottan tragikus veszteség volt. Noha a Noobsandnerds-nek volt néhány népszerű, jogsértő kiegészítő, számos jogszerű lehetőséget is kínáltak, és kulcsszerepet játszottak abban, hogy segítsék az újonnan érkezőket a Python kódolásában.. 

Legyen egyértelmű: a Noobsandnerds repo számos olyan kiegészítőt tartalmaz, mint például az Elysium, amelyek jogosulatlan hozzáférést biztosítanak az engedélyezett tartalmakhoz. Ugyanakkor számos legitim kiegészítővel rendelkezik, mint például az ITV, valamint az iPlayer és a FilmOn alternatív verziói.

Érdemes megjegyezni, hogy az ilyen repóban szereplő jogellenes kiegészítők száma miatt sok Kodi fórum nem engedélyezi a felhasználók számára, hogy megvitassák. Mivel ez egy ilyen népszerű repó, rengeteg támogatás elérhető a nem hivatalos fórumokon.

Következtetés

A legjobb Kodi kiegészítések megtalálásához először meg kell találnia a legjobb tárolókat. Ez a cikk megmutatta, hogy rengeteg kiváló minőségű repo található, amelyek hivatalos tartalomforrásokat kínálnak. Ez cáfolja azt az elképzelést, hogy a Kodi gyenge streaming platform, és kiemeli a jövőbeni streaming szolgáltatások potenciálját..

About the author

Comments

  1. t tartalmaznak, amelyek könnyen telepíthetők és biztonságosak a használatra. Az egyik legjobb dolog a Kodi-nál a sokoldalúság, amely lehetővé teszi a telepítést számos eszközre, beleértve a PC-t, iPhone-ot, Android-ot, Nvidia Shield-et, Roku-t, az Amazon Fire TV-t, az Amazon Firestick-et, az Apple TV-t, és még egy USB flash meghajtót is. Azonban fontos megjegyezni, hogy a tartalom online streamingjével kapcsolatban mindenki tanulmányozza országának törvényeit, és mindig használjon VPN-t a Kodi-val. A Kodi repók értékelésekor fontos szempont a kiegészítők népszerűsége és az, hogy tartalmaznak-e olyan kiegészítőket, amelyek másutt nem érhetők el. A hivatalos adattárak használata jelentősen csökkenti a rosszindulatú programok vagy a rosszindulatúan megváltoztatott kiegészítők telepítésének kockázatát. A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Az IPVanish VPN használata javasolt a Kodi felhasználók számára, mivel biztonságos és gyors kapcsolatot biztosít. Az alábbiakban felsorolt tárolók közül a hivatalos Kodi Addon Repo és a TVAddons repo a legnépszerűbbek és a legbiztonságosabbak. Azonban a nem hivatalos adattárak használata elkerülendő, mivel tartalmazhatnak sértő kiegészítőket. Mindig legyen óvatos és használjon VPN-t a Kodi-val.

  2. tartalmaznak, amelyek könnyen telepíthetők számos eszközre, beleértve a PC-t, iPhone-ot, Android-ot, Nvidia Shield-et, Roku-t, az Amazon Fire TV-t, az Amazon Firestick-et, az Apple TV-t, és még egy USB flash meghajtót is. Az összes repó, amelyről beszélünk, minden eszközön működni fog, amelyet használni szeretne. Azonban fontos megjegyezni, hogy a Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Mindig használjon VPN-t a Kodi-val, hogy elrejtse tevékenységeit az internetszolgáltatótól és megakadályozza a jogi következményeket. A hivatalos adattárak használata jelentősen csökkenti a rosszindulatú programok vagy a rosszindulatúan megváltoztatott kiegészítők telepítésének kockázatát. A Kodi repók értékelésekor először megvizsgáljuk, hogy a repóban vannak-e olyan kiegészítők, amelyek másutt nem érhetők el, majd megvizsgáljuk a repók által tartott kiegészítők népszerűségét. Ha szeretne eltávolítani egy sértő harmadik fél által létrehozott kiegészítőt a repóból, kattintson jobb egérgombbal a kiegészítőre, lépjen az információs oldalra, és válassza az „Eltávolítás” gombot. Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb Kodi-tárolókat, amelyeket érdemes kipróbálni.

  3. kozásosak és biztonságosak, és számos kiegészítőt tartalmaznak, amelyeket másutt nem találhat meg. Azonban fontos megjegyezni, hogy a Kodi csak törvényes tartalomhoz használható, és mindig használjon VPN-t a tevékenységei elrejtéséhez. Az IPVanish a legjobb választás a Kodi felhasználók számára, mivel gyors és biztonságos kapcsolatot biztosít, és nem vezet naplót. A hivatalos adattárak használata javasolt, mivel csökkenti a rosszindulatú programok vagy kiegészítők telepítésének kockázatát, és támogatja azokat az embereket és szervezeteket, akik a tartalmat készítik. Ha eltávolítana egy sértő kiegészítőt a repóból, kattintson jobb egérgombbal a kiegészítőre, lépjen az információs oldalra, és válassza az „Eltávolítás” gombot. A Kodi sokoldalúsága és a sok eszközön való könnyű telepítése miatt az egyik legjobb médialejátszó alkalmazás.

Comments are closed.