A legjobb Stremio kiegészítők 2020-ra

Hogyan kell használni a Stremio-t?

Megpróbálja megtalálni a legjobb kiegészítőket a Stremio számára? Ebben a cikkben a legjobb Stremio kiegészítőket ismertetjük. Megmagyarázjuk, miért vannak ezek nagyon ajánlottak, és javasolunk néhány kiegészítőt is, amelyek elkerülhetők.

A Stremio nagyon korlátozott kiegészítőkkel rendelkezik, amelyek közül választhat. Ez hátránynak tűnhet, de álcázásként áldás lehet. Például az új Kodi kiegészítéseket gyakran hetente bocsátják ki, frissítik vagy helyezik át. Az új kiadásokról gyakran nagyon kevés információ áll rendelkezésre, különösen a népszerű kiegészítők és fejlesztőik legutóbbi eltávolítását követően. A Stremio többnyire hivatalos kiegészítőket kínál a jól megalapozott, jól dokumentált streaming platformokhoz.

A Stremio azonban azt a hibát követi el, hogy potenciálisan veszélyes peer-to-peer (P2P) kiegészítéseket tartalmaz ártalmatlanokhoz. Ez az útmutató elmagyarázza, hogy a Stremio melyik kiegészítőinek biztonságos használata, és miért kellene ezeket választania. Azt is megmutatjuk Önnek, hogyan telepítse ezeket a kiegészítőket, és elmagyarázza a harmadik fél által létrehozott kiegészítőkkel járó egyes kockázatokat.

A Stremio kiegészítéseinek túlnyomó része hivatalosan engedélyezett tartalmat kínál, de vannak olyanok is, amelyek nem. Javasoljuk olvasóinknak, hogy használják hivatalos forrásaikat és vizsgálják meg az ország streaming törvényeit, mielőtt megkísérelnék használni a Stremio-t erre a célra.

Mielőtt elkezdenénk

Egyesek virtuális magánhálózatokhoz (VPN) csatlakoznak, hogy elrejtsék az engedély nélküli streaming szolgáltatóikat (ISP). Ennek ellenére a VPN szoftvereknek sok legitim felhasználása van. A legtöbb ember részesülhet a VPN előnyeiből, még akkor is, ha csak a hivatalos forrásokból származó tartalmat közvetítik.

A VPN-k titkosítják a felhasználó hálózati forgalmát, így olvashatatlanná válnak minden külső megfigyelő számára. Ez magában foglalja a hackereket, akik megpróbálnak használni a Közép-ember támadást, de a saját internetszolgáltatóját is. A VPN megakadályozza, hogy az internetszolgáltató értékesítse adatait vagy böngészési szokásait felhasználja a hálózati sebesség csökkentésének indokolására.

A megfelelő VPN kiválasztása döntő jelentőségű. Egyesek lassítják a kapcsolatot a feltérképezéssel, míg mások rosszindulatú programokat tartalmazhatnak. Néhány VPN-szolgáltató akár részletes naplókat is vezet a forgalmáról, ezáltal jelentősen csökkenti az online névtelenségét.

Az IPVanish használatát javasoljuk. A legtöbb más VPN szolgáltatótól eltérően az IPVanish saját szervereket épít és karbantart, lehetővé téve a hálózati problémák gyors megoldását. Ez azt is biztosítja, hogy az IPVanish minimális mértékben befolyásolja az internetes sebességet. Végül, ez az egyik leghordozhatóbb VPN, dedikált Android, iOS és Amazon Firestick alkalmazásokkal.

OLVASÓ OLDAL: megtakarít 60% -ot egy IPVanish éves tervvel itt.

Mi az a Stremio??

stremio screenshot

A Stremio egy nagyon egyszerű médiaközpont-platform. Míg a riválisok, mint például a Kodi vagy a Plex, mélyre szabható tapasztalatokat kínálnak, a Stremio célja, hogy a lehető legkönnyebben használható legyen. Ez azt jelenti, hogy a Stremio-nak kevesebb konfigurálható opciója van, de biztosítja, hogy a számítógép telepítéséhez nem kell jónak lennie a számítógépeken.

Van még egy alapvető különbség a Stremio működésében. A Kodi-val az add-ok közvetlenül a felhasználó számítógépére kerülnek telepítésre. Ha egy támadó veszélyezteti a kiegészítőt, akkor a rosszindulatú szoftverek a következő frissítés alkalmával telepíthetők. A Stremio azonban technikailag nem telepít kiegészítőket. Ehelyett csak lehetővé teszi egy kiegészítő kód futtatását egy webszerveren. Ez javítja a biztonságot, mivel a kiegészítők nem férnek hozzá a felhasználó számítógépéhez, de megkönnyíti az új kiegészítők létrehozását.

Az egyszerűség ellenére a Stremio számos olyan funkciót tartalmaz, amelyekkel Kodi nem rendelkezik. Például egy meglehetősen robusztus naptárrendszerrel érkezik, amely tudatja Önnel, hogy bizonyos műsorok mikor indulnak. Azt is megmondhatja a felhasználónak, hogy hol vásárolhat olyan címeket, amelyek ingyen nem érhetők el.

A Stremio legjobb kiegészítői

A következő kiegészítések a legjobbak, amelyeket Stremio kínálhat. Ezek mindegyike hivatalos forrásokból származó, megfelelően licencelt tartalmat biztosít, és bármilyen kockázat nélkül felhasználható. A kiegészítők telepítése nagyon egyszerű: egyszerűen kattintson a kirakós játék darab ikonra a jobb felső sarokban keresse meg a kívánt kiegészítőt, majd kattintson a gombra Telepítés.

1. YouTube

YouTube Stremio addon

A YouTube a világ legnagyobb streaming platformja, így nem meglepő, hogy a Stremio-on látjuk. A YouTube az utóbbi években sokat változott; nemcsak a vírusos videók megtekintésére szolgál. Több millió óra tartalom van, amely minden elképzelhető témát lefedi. A YouTube mindent tartalmaz, a filmkritikától kezdve az oktatóprogramok kódolásáig, új szinte minden másodpercig.

Vannak azonban bizonyos korlátok. Például a YouTube-kiegészítő nem jelenít meg élő streaming tartalmat, és nem engedi a felhasználónak, hogy kommentáljon videókat. ugyanakkor lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy közvetlenül a Stremio-ból nézze meg ahelyett, hogy átirányítja őket a weboldalra, mint más források esetén.

2. Twitch

Twitch Stremio addon

Ha elmész az eSportban, akkor valószínűleg már tud is a Twitchről. A versenyképes játékok otthona, de a közelmúltban más típusú tartalmakba is elágaztak. Nagyobb események, mint például az E3 és a Overwatch A világkupát élőben közvetítik a Twitch-en, tehát ha a játékvilág legújabb fejleményeit szeretné megismerni, akkor ez a platform szinte szükségszerű.

A YouTube-bővítménnyel ellentétben a Stremio Twitch-kiegészítő lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy mind igény szerint, mind élő tartalmat nézhessen. A videókat a Stremio-n belül is meg lehet nézni, és nincs szükség bejelentkezésre.

3. Netflix

Netflix Stremio addon

A Netflix az elérhető legjobb streaming-platformok, és ellentétben a Kodi-val, a Stremio-nak van egy hivatalos melléklete. Ingyenesen böngészhet a Netflix tartalmában, de továbbra is előfizetésre van szüksége. Ezenkívül a felhasználót átirányítják a Netflix oldalra, miután kiválasztott egy címet, így nem kell a Stremio-ban megbíznod a bejelentkezési adataival..

Nagyon kicsi probléma van a Netflix addonnal. Amikor a felhasználó egy adott filmet keres, akkor ez akkor is megjelenhet, ha a Netflix még nem tette elérhetővé a felhasználót a felhasználó régiójában. Ez frusztráló lehet, különös tekintettel a Netflix szokására, hogy megakadályozza a VPN-régiók hamisítását. A legtöbb felhasználó azonban továbbra is hozzáférhet több ezer filmhez és a szolgáltatás díjnyertes eredeti tartalmához.

4. Vodo

A Vodo kiegészítő indie filmek kis választékát kínálja, amelyek olyan témákra szólnak, mint a megfigyelés és a horror. Érdekes módon a Stremio addon keresztül elérhető tartalom csupán egy apró részét képviseli a weboldalon szabadon elérhető tartalomnak. Nincsenek elérhető sorozatcím címek, de ha érdekli a réstől független filmek, érdekes lehet, hogy megtalálja a Vodo tartalomkönyvtárát ízlése szerint.

Stremio kiegészítők elkerülése érdekében

A Stremio számos kiegészítővel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a legtöbb felhasználó számára, hogy hivatalos forrásokból könnyen megtaláljon érdekes, jó minőségű tartalmat. Van azonban néhány olyan felsorolás a közösségi kiegészítők listájában, amelyeket nem ajánlunk telepíteni.

FilmOn.TV-VOD

Valójában két FilmOn.TV kiegészítő van a Stremio, a FilmOn.TV és a FilmOn.TV-VOD számára. Ezek valóban teljesen legálisak, és a múltban sokszor javasoltuk a Kodi kiegészítéseket. Június óta azonban a FilmOn Stremio verziói már nem működnek. A Stremio továbbra is megjeleníti ezeknek a kiegészítőknek az eredményeit, de egyikük sem játszik le.

RARBG

A RARBG egy olyan oldal, amelyben a The Pirate Bayhez hasonló tornyok találhatók. Noha a torzítás nem önmagában illegális, az ilyen típusú webhelyek hírhedtek, mivel lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy szerzői joggal védett tartalmat töltsenek le. Ugyanakkor a P2P-hálózatok jellege miatt, amikor ezt a kiegészítőt filmek letöltésére használja, megengedi, hogy valaki más is letölthesse tőled. E folyamat során az Ön IP-címét bárki láthatja, akit keres.

Az ön és a rendszer kockázatának minimalizálása érdekében nem javasoljuk a RARBG kiegészítő telepítését.

Juan Carlos 2

A Juan Carlos 2 egy további kiegészítő, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy torrent hivatkozásokat adjunk a különféle nem hivatalos forrásokból. Ugyanazokkal a kockázatokkal jár, mint a RARBG kiegészítés, és a Stremio felhasználóit jobban kiszolgálná a fent felsorolt ​​egyik hivatalos kiegészítés. Ezek a hivatalos kiegészítések lehetővé teszik, hogy támogassa azokat az embereket, akik elsősorban elérhetővé tették a kedvenc tartalmat, ezzel növelve annak valószínűségét, hogy hasonló videókat készítenek a jövőben is.

Pattogatott kukorica idő

Noha nem érhető el közvetlenül a Stremio kiegészítőinek oldalán, a Popcorn Time egy népszerű kiegészítő. Ennek ellenére két fő probléma van. Először is, a Popcorn Időnek színes jogi története volt a szerzői jogokat sértő tartalom hangsúlyozása miatt. E kiegészítő használatával megfosztja a tartalom alkotóit az alapokból, amelyekre szükségük van a munka folytatásához.

Másodszor, a Stremio számára a Popcorn Time addon nem található a webhelyen, helyileg a felhasználó rendszerében kell lennie. Ehhez a Node.js, például a Node.js keretrendszerek mélyreható megértésére van szükség, amely nélkül a felhasználó megnyitja magát a létrehozott rosszindulatú szkriptek számára. a megbízhatatlan fórumok felhasználói.

Következtetés

A Stremio mindenekelőtt a könnyű használatot részesíti előnyben. Csak egyetlen kattintással lehetővé teszi a felhasználók számára a világ legnagyobb hivatalos videókönyvtárainak elérését. A kínált legitim tartalom sokfélesége miatt nincs szükség a néhány harmadik fél által létrehozott kiegészítő használatára..

Amikor figyelembe vesszük, milyen könnyű telepíteni és milyen fejlett funkciókkal rendelkezik, egyértelművé válik, hogy a Stremio-nak sok potenciálja van. Ha nincs ideje vagy energiája a házimozi beállításának minden egyes aspektusának konfigurálására, a Stremio lehet pontosan az, amire szüksége van.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 + = 67

Adblock
detector