A legjobb WWE Kodi kiegészítők, amelyek valóban működnek

WWE a YouTube Kodi addonHa egy birkózó rajongó vagy a WWE Kodi kiegészítőket keresve, nehéz lehet megtalálni azokat, amelyek működnek. Számos addiszk, amelyek régen népszerűek voltak, kalóz hivatkozásokat hordoztak, és azokat pert indítottak. Mások legális forrásokból származnak, de csak hibaüzeneteket generálnak. Szóval hova mehet egy birkózó rajongó, hogy Kodi-n keresztül figyelje a WWE-t?

Ez a cikk felsorolja a Kodi-felhasználók számára a WWE megnézése érdekében létrehozott legjobb kiegészítőket. Ezenkívül felsorol néhány olyan WWE-kiegészítőt, amelyek véleményünk szerint kockázatosak és a legjobb, ha azokat egyedül hagyják.

Mi az a Kodi??

A Kodi egy ingyenes, letölthető médialejátszó a Kodi Alapítványtól. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára TV-műsorok és filmek online megtekintését PC, Mac, Android vagy iOS telefonok, Amazon Fire Stick eszközök vagy Apple TV streaming boxok segítségével. Kodit néha azzal vádolják, hogy online kalózkodásban használják. A Kodi-nak azonban számos törvényes kiegészítése van, ideértve a cikk által ajánlott WWE opciókat is.

Miért kell mindig a VPN-t használni a Kodi-val

A videó streaming bármikor használjon virtuális magánhálózatot (VPN) a magánélet és a biztonság védelme érdekében. Ha nem VPN-t használ, az internetszolgáltató könnyen megtudhatja, hogy mely webhelyekről streaming. Ez ahhoz vezethet, hogy lelassítja az internet sebességét, ha úgy gondolja, hogy a webhely túl sok sávszélességet használ. A video-streaming szolgáltatások emellett megakadályozhatják a tartalmat attól függően, hogy hol tartózkodnak, és a hackerek ellophatják személyes adatait a közép-középpont támadások révén, ha az nem titkosított..

A VPN segít megelőzni ezeket a problémákat az adatok titkosításával és a földrajzi helyzet elrejtésével az IP-cím megváltoztatásával. Ilyen módon az internetszolgáltató nem tudja, mely webhelyekről közvetít, a streaming webhelyek nem tudják, hol tartózkodnak, és a hackerek valószínűleg nem is tudnak semmit.

Sajnos nem minden VPN hatékony. Egyesek naplókat vezetnek az ügyfelek tevékenységeiről, így további adatok lophatók el. Másoknak nincs elég kiszolgálója elegendő országban, ami megnehezíti a geoblokkolt tartalom elérését. Legtöbbjüknek nincsenek natív alkalmazásai népszerű eszközökhöz, például az Amazon Fire Stickhez.

Javasoljuk az IPVanish alkalmazást a Kodi felhasználók számára. Nincsenek naplók, több mint 60 országban vannak szerverek, és natív alkalmazásával rendelkezik az Amazon Fire TV és a Fire Stick számára.

OLVASÓ OLDAL: Takarítson meg akár 60% -ot az IPVanish tervein itt

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

A legjobb WWE Kodi kiegészítők

Az összes alábbi kiegészítést mind tesztelték, és 2017. december 19-én működésbe hozták őket. Engedélyezett forrásokból származnak, lehetővé téve, hogy kiváló képet és hangot biztosítsanak, gyakorlatilag nincs holt kapcsolat. Emellett a magánélet szempontjából kevésbé kockázatosak, mint az engedély nélküli folyamokat biztosító kiegészítőkkel összehasonlítva. Úgy gondoljuk, hogy ezeknek a kiegészítéseknek nagyszerű kiegészítése lenne a WWE rajongói gyűjteményének.

WWE YouTube

WWE a YouTube Kodi addon

A WWE YouTube Kodi-kiegészítő a WWE hivatalos YouTube-csatornájáról közvetíti a tartalmat. Ez nagyszerű lehetőség a legfrissebb WWE hírek, interjúk készítésére a birkózókkal és más bónusz tartalmak megtalálására, amelyeket a rendes WWE adások nem tartalmaznak. Ugyanazt a tartalmat az alábbiakban említett szokásos YouTube-kiegészítővel is megszerezheti, de az addon menüpontjai nem olyan kényelmesek a hivatalos WWE-tartalom eléréséhez. Tehát a WWE YouTube-kiegészítő nagyon jó, ha már rendelkezik a YouTube-kiegészítővel.

A WWE YouTube-kiegészítő megtalálható a SuperRepo lerakatban. Nem szabad összetéveszteni egy másik, a „WWE a YouTube-on” nevű kiegészítővel, amely szintén megtalálható a SuperRepo-ban, de nem működik.

LÁSD MÉG: A SuperRepo telepítése

Youtube

YouTube Kodi kiegészítő

Mint korábban megjegyeztük, a YouTube Kodi kiegészítő lehetővé teszi a tartalom elérését a WWE hivatalos YouTube oldaláról, de kevésbé kényelmes menüpontokkal. Ennek ellenére a YouTube fő kiegészítő használatával más csatornáktól is megnézheti tartalmakat, például a WrestleTalk TV podcastjait, Aaron Rift-t (a NoDQ.com-tól) és Noahmania. Ha szereted a WWE-t, akkor ezek a podcastok nagyon szórakoztatóak lehetnek. Emiatt a YouTube Kodi kiegészítő kiváló választás a birkózó rajongók számára.

Kapcsolódó cikk: A YouTube Kodi kiegészítő telepítése

USTVNow

USTVNow Kodi addon

Nyilvánvaló, hogy a bónusz tartalom és a podcastok nézése nem igazán kielégítő, ha valójában nem látszik néhány mérkőzés. Az USTVNow itt hasznos lehet. Az USTVNow online televíziós szolgáltatás az Egyesült Államok katonai tagjai számára, akik külföldön állnak és az amerikai emigránsok. De bárki feliratkozhat, még akkor is, ha USA-ban él, vagy egyáltalán nem áll kapcsolatban az USA-val..

Sok Kodi felhasználó szereti az USTVNow alkalmazást, mert ingyenesen biztosítja számukra a következő hálózati csatornákat: ABC, CBS, Fox, CW, PBS és My9. A cikk olvasóit valószínűleg inkább érdekli az a tény, hogy az USA hálózatot egy 24 csatornás csomag részeként is hordozza, amely 19,99 dollárba kerül. Ez lényegesen olcsóbb, mint a PS Vue vagy a DIRECTV MOST. Az USA az egyetlen csatorna, amely hordozza Hétfő este Nyers és Smackdown: Élő, így a WWE rajongók számára kötelező hozzáférni ehhez.

Az egyetlen nagy hátrány az USTVNow számára a birkózó rajongók számára, hogy nem hordozza az E-t! Hálózat, tehát nem használhatja nézni Összesen Divas vagy Teljes Bellas. Ha nagy rajongója vagy ezeknek a műsoroknak, akkor az USTVNow helyett az alábbi többi kiegészítést fogja használni..

Olvass tovább: Az USTVNow telepítése a Kodi-hoz

PS Vue

PS Vue Kodi addon

A PS Vue egy legnépszerűbb TV-szolgáltatás. 47 csatornás csomagot tartalmaz, 39,99 dollárért, amely tartalmazza mind az USA-t, mind az E-t! Hálózat. Ez lényegesen drágább, mint az USTVNow, tehát el kell döntenie, hogy érdemes-e extra pénzt megnézni Összesen Divas, Teljes Bellas, és az összes nem birkózó tartalom, amelyet kínál.

A PS Vue egyik bónuszjellemzője, amelyet szem előtt kell tartani, az lehetővé teszi, hogy műsorokat adjon a „kedvenc műsorok” listájához, és azokat automatikusan rögzítse az Ön számára, és tárolja a felhőben. Ez akkor hasznos, ha az ütemezése nem teszi lehetővé a nézést Nyers vagy Smackdown amikor elindul.

A PS Vue Kodi kiegészítő a hivatalos Kodi lerakatban található.

Kapcsolódó cikk: A legjobb élő TV Kodi kiegészítők

DIRECTV MOST és a PlayON

KÖZVETLEN MOST a PlayOn-n keresztül

A DIRECTV MOST a PS Vue-hez hasonló televíziós szolgáltatás. Ez azonban egy kissé olcsóbb, havi 35 dollárért 71 csatornán, beleértve az USA-t és az E-t! A DIRECTV MOST a Kodi felhasználók számára az egyik nagy probléma az, hogy nincs működő önálló Kodi kiegészítő. A DIRECTV MOST a Kodi-n keresztül történő nézésének egyetlen módja az, ha előfizetünk a PlayOn-ra 30 dollárért / év, és a PlayOn Kodi-kiegészítő felhasználásával TV-t nézünk..

A PlayOn egy online DVR szolgáltatás, amely lehetővé teszi a legális streaming szolgáltatások széles körű programjainak legális felvételét, beleértve a Netflix, a Hulu, az Amazon Prime Video, a DIRECTV MOST és még sok más szolgáltatást. Miután rögzítette ezeket a programokat, örökre megőrizheti őket, még akkor is, ha lemondja a streaming szolgáltatást vagy maga a PlayOn. Ha kedvenc birkózó műsorának állandó példányát szeretné, érdemes lehet a DIRECTV MOST / PlayOn kombinációt használni a PS Vue vagy az USTVNow helyett..

A PlayOn telepíthető a hivatalos Kodi addon lerakatból. A DIRECTV MOST menü belépve elérhető.

LÁSD MÉG: A legjobb sport Kodi kiegészítők

WWE Network Kodi addon?

Mielőtt megvitatnánk a szükséges kiegészítők listáját nem Ha telepíteni szeretnénk, akkor először meg kell vizsgálnunk a legutóbbi állításokat, amelyek szerint a WWE Network Kodi addon van. Ha lenne ilyen kiegészítés, nagy előnye lenne a Kodi-t használó birkózó rajongóknak. A WWE Network messze a legális WWE-tartalmat biztosítja bármely legális video streaming szolgáltatáshoz. Nagyszerű lenne, ha a felhasználók a Kodi-n keresztül férhetnek hozzá ehhez a tartalomhoz.

Nincs azonban olyan működő Kodi addon, amelyet fel lehetne használni a WWE hálózat eléréséhez. Bár van egy kiegészítő a mjpbaywolf repo amely állítólag WWE hálózati hozzáférést biztosít az előfizetőknek, a saját tesztelésem egy próba előfizetéssel azt állapította meg, hogy csak “egy vagy több elem nem játszott le” hibákat okozott.

Remélhetőleg néhány jövőbeli fejlesztő megoldja ezt a problémát. Időközben a fent felsorolt ​​kiegészítők továbbra is az egyetlen, amelyeket a WWE tartalom megtekintésére javasolunk.

WWE kiegészítők, hogy távol maradjon

A következő kiegészítéseket gyakran javasolják más webhelyeken. Mindazonáltal hozzáférést biztosítanak a kalóz tartalmakhoz, és magánélet és biztonság szempontjából kockázatosak. Nem javasoljuk ezeket a WWE kiegészítőket. Ne feledje, hogy bár a Kodi legális, a kalóz tartalmakhoz való hozzáférés a legtöbb országban illegális.

WWE igény szerint

A WWE on Demand 2017. november előtt népszerű Kodi-kiegészítő volt. Ez sokuk számára lehetővé tette a hozzáférést a kalóz patakokhoz WWE Raw és Smackdown epizódok és rengeteg pay-per-view esemény. Néhány birkózó rajongó is tetszett neki, mert a WWE logók feltűnő háttérképei.

A WWE on Demand azonban része volt az Ares repónak, amelyet a közelmúltban jogi lépésekkel lezártak. Az Ares repo hivatalos példányai már nem állnak rendelkezésre. Ez azt jelenti, hogy az interneten található WWE on Demand bármilyen másolatát megtámadhatták, és biztonsági kockázatnak kell tekinteni.

Nem javasoljuk a WWE telepítését a Demand Kodi addon.

AllWrestling

Az AllWrestling egy népszerű kiegészítő volt, amely linkeket nyújtott a WWE, TNC, RoH és más birkózó ligák nem hivatalos patakjaihoz, valamint néhány UFC eseményhez. Ez a régi fusion.tvaddons.ag repo részét képezte, amelyet 2017 nyarán állítottak le, miután a TVAddons-t a hollywoodi szerzői jogtulajdonosok pereljék..

A TVAddons az AllWrestling és az összes többi jogsértő kiegészítő megtisztítása után azóta új webhelyet készített a TVAddons.co webhelyen. Az AllWrestling programot már nem frissítik, és telepítése kockázatos. Nem javasoljuk az AllWrestling Kodi kiegészítő telepítését.

Phoenix és Bennu

A Phoenix egy Kodi-kiegészítő volt, amely engedély nélküli folyamokat biztosított sok különböző sportágból. Még akkor is, amikor még frissítették, gyakran tartalmazott linkeket a WWE pay-per-view eseményekhez. Amikor azonban a régi TVAddons repót leállították 2017 nyarán, a fejlesztő leállította a frissítést, és abbahagyta a működését.

A fejlesztő ezután létrehozott egy új kiegészítőt, melynek neve „Bennu”, amelynek célja a Phoenix pótlása volt. A Bennu-t a Colossus repo-ban tartották a TVAddons helyett. Azt is leállították, amikor a Colossus repo-t a Mozgóképszövetség szüneteltetési és lemondási levele sújtotta.

Noha a Phoenix és a Bennu régi példányai továbbra is megtalálhatók az interneten, azokat már nem frissítik, és valószínűleg megsértették őket.. A Phoenix és a Bennu Kodi kiegészítők telepítése nem ajánlott.

Következtetés

A WWE birkózás rajongói számos lehetőséget kínálnak a WWE tartalom Kodi-on történő megfigyelésére, ideértve az interjúkat és a WWE - YouTube híreket, podcastokat a YouTube-ról és Nyers és Smackdown a USTVNow, a PS Vue vagy a DIRECTV MOST / PlayOn. Van is Összesen Divas és Teljes Bellas, amelyet meg lehet nézni a PS Vue vagy a DIRECTV MOST / PlayOn csatornán is.

Sajnos jelenleg nincs törvényes vagy biztonságos módja a Wodi Hálózat tartalmának a Kodi-on történő megnézésére, ideértve a WWE fizetős eseményeket, mint például Royal Rumble és WrestleMania.

Ha hasznosnak találta az ebben a cikkben található információkat, érdemes elolvasni a Kodi-tartalomra vonatkozó egyéb útmutatásainkat, például az NFL játékok Kodi-n történő nézése, az MLB játékok Kodi-n történő nézése és a Kodi legjobb anime-kiegészítői..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − = 16

Adblock
detector