A Live Tube Kodi addon biztonságos, törvényes?

élő cső kodi addon

A hivatalos YouTube-kiegészítő lehetővé teszi az élő közvetítések megtekintését, de ha nem tudja, mit kell keresnie, nehéz lehet valami konkrét megtalálása. A Live Tube addon csak azokat a videókat jeleníti meg, amelyek jelenleg a YouTube-on vannak élőben, és ezeket műfaj szerint felosszák, hogy a böngészés a lehető legegyszerűbb legyen..

Mi az a Kodi?

A Kodi egy ingyenes médiaközpont-szoftvercsomag, amely a testreszabhatóság magas szintje miatt nagyon népszerűvé vált. A Kodi szinte bármilyen népszerű eszközre telepíthető, beleértve az Amazon Fire Sticks, az Android táblagépeket és az Apple TV-t. Ez a hordozhatóság kiválóan segíti a fejlett házimozi rendszerek alacsony költségkerettel történő felállítását. Ezenkívül a Kodi funkcióinak nagy részét megőrzi a mobil platformon. Ez azt jelenti, hogy következetes élményt kap, függetlenül attól, hogy melyik készüléket használja.

A Kodi nem tartalmaz saját tartalmat. Kétféle módszer létezik a média megtalálására. Az első a video- vagy audiofájlok importálása az eszköz helyi tárolójából. Ez jól működik az asztali számítógépeken, mivel általában nagy mennyiségű tárhelyet igényelnek. A mobil eszközök esetében a videofájlok azonban gyorsan felhasználhatják az összes szabad helyet. A második lehetőség az addonoknak nevezett pluginek telepítése, amelyek az online tárolt tartalomra mutató linkeket lekaparják. Ezek sokkal kevesebb helyet foglalnak el az eszközön, de használatához internetkapcsolat szükséges.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Fontos: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Egyesek virtuális magánhálózatokhoz (VPN) csatlakoznak, hogy elrejtsék az illetéktelen adatfolyamot az internetszolgáltatóktól (ISP). Ennek ellenére a VPN-knek számos előnye van, amelyek nagyban részesülhetnek azokban is, amelyek csak hivatalos forrásokból származnak.

Mivel egy VPN titkosítja az Ön internetes forgalmát, azt nem tudja megfigyelni egyetlen külső megfigyelő sem. Ez megakadályozza a középtávú (MitM) támadások többségét, és megakadályozza azt is, hogy az internetszolgáltató eladja böngészési szokásait harmadik felek számára. Mivel az internetszolgáltató nem tudja megmondani, amit csinál, nem használhatják az Ön tevékenységeit a hálózati sebesség csökkentésének indokolására.

De nem minden VPN azonos. A múltban néhány VPN-t megfigyeltek arra, hogy megfertőzzék felhasználói eszközeiket rosszindulatú szoftverekkel, eladják a felhasználó sávszélességét és robotokat hozzanak létre. Ezenkívül előfordulhat, hogy a választott VPN egyszerűen lelassítja a hálózatot, amíg szinte használhatatlan a streaminghez.

Az IPVanish használatát javasoljuk. Gyors, stabil kapcsolatot biztosít a kiszolgálókkal az egész világon, és fenntartja őket a probléma gyorsabb megoldása érdekében. Az IPVanish az egyik legegyszerűbb VPN, amely több platformon telepíthető, mert rendelkezik dedikált alkalmazásokkal Android, iOS és Amazon Fire TV eszközökhöz..

A KODI BIZTONSÁGOS FELTÉTELE: Az IPVanish könnyű, gyors és biztonságos, azaz ideális a Kodi számára.

Mi a Live Tube Kodi addon??

élő cső kodi addon menü

A Live Tube Kodi addon megkönnyíti az élő streaming YouTube-tartalom megtalálását és megtekintését. Fő előnye a hivatalos YouTube-kiegészítővel szemben, hogy megjeleníti a múlt és a közelgő élő közvetítéseket is. Nem minden jelenleg elérhető videó érhető el - a Live Tube bővítmény csak a YouTube Live csatorna streamjeit vonja le. Ez biztosítja, hogy az engedély nélküli tartalmú patakok nem jelennek meg a Live Tube addonban.

A Live Tube nagyon egyszerűen használható. Csak két konfigurálható opcióval rendelkezik; az egyik megváltoztatja az oldalankénti találatok számát, a másik lehetővé teszi a minimális százalékos érték beállítását, mielőtt a videót megfigyelhetőként meg lehet jelölni.

A menü felépítése tiszta és tömör. A felhasználók dönthetnek úgy, hogy megtekintették a jelenleg sugárzott adatfolyamok kiválasztását, vagy kiválaszthatják a kilenc kategória egyikét az eredmények további finomításához. Sajnos nincs mód arra, hogy valami konkrétat keressünk. Tekintettel arra, hogy a szerpesztők hajlandók nem angol karaktereket használni a videó címeiben, ez a szolgáltatás lehet, hogy nem különösebben hasznos. Használhatja a Kodi beépített keresési funkcióját a fogaskerek ikon a bal alsó sarokban, és kiválasztja Keresés. Ezt azonban az eredmény minden oldalán meg kell tenni.

A Live Tube kiegészítő telepítése

A Live Tube kiegészítő elérhető a TVAddons lerakatból. Mielőtt elkezdenénk, engedélyeznie kell az ismeretlen forrásokból történő telepítést. Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket:

 1. Kattints a fogaskerek ikon a Kodi főoldalának bal felső sarkában.
 2. Ezután kattintson a gombra Rendszerbeállítások és jelölje ki a Kiegészítők lap bal oldalon.
 3. Lépjen a jobb oldali listára, és kattintson a gombra Ismeretlen források választási lehetőség. A rendszer kéri a módosítás megerősítését, így kattintson Igen.
 4. Visszalépés az előző képernyőre. Ezúttal válassza a Fájl kezelő választási lehetőség.
 5. Megjelenik az összes hozzáadott forrás listája. Görgessen a lista aljára és kattintson a gombra Forrás hozzáadása.
 6. A címsorba írja be az alábbiakat idézőjelek nélkül: „http://fusion.tvaddons.co”.
 7. Adjon nevet a forrásnak, majd kattintson a gombra OK gombra.

fúzió hozzáadása forrásként

Most telepíthetjük maga a kiegészítőt:

 1. Térjen vissza Kodi főoldalára, és kattintson a Kiegészítők lap.
 2. Kattints a doboz ikonra a bal felső sarokban, és válassza a lehetőséget Telepítés zip fájlból a következő oldalon.
 3. Keresse meg az éppen hozzáadott forrást, és válassza ki kodi-repo, azután angol, azután repository.xbmchub-3.0.0.zip.
 4. Ezután a Kodi telepíti a TVAddons repo-t.
 5. Ha minden helyesen települ, akkor a jobb felső sarokban megjelenik egy felugró ablak, és visszatér a Bővítő böngésző képernyőjére. Ezúttal válassza Telepítés a lerakatból.
 6. Látni fogja a TVADDONS.CO Addons tárolót. Írja be, és válassza a lehetőséget Videó kiegészítők.
 7. Amikor megtalálta a Live Tube kiegészítőt, válassza ki azt, majd kattintson a gombra Telepítés gomb a következő oldalon.

Észre fogja venni, hogy ez a kiegészítő telepíti a hivatalos YouTube-kiegészítőt is. Általában figyelmeztetünk olyan kiegészítőkkel szemben, amelyek működéséhez más kiegészítők szükségesek, de mivel a YouTube-kiegészítő a hivatalos Kodi repo-ban található, nagyon kevés a kockázata. Amikor először próbál valamit megnézni a Live Tube bővítménnyel, akkor megkérdezi, szeretné-e beállítani. Ez lehetővé teszi, hogy megváltoztassa a kívánt nyelvet és régiót, ezután élő videókat nézhet meg a szíve tartalma alapján.

Következtetés

A Live Tube Kodi addon könnyebben megnézheti az élő YouTube-videókat. A Kodi azonban sokkal többet kínál, mint a YouTube. Segítünk megtalálni a legjobb kiegészítőket a filmek és a sportok megtekintéséhez (beleértve a Super Bowl LII-t).

Nehézségei vannak Kodi munkájával? Érdeklődhet a Kodi leggyakoribb problémáinak kijavítására vonatkozó útmutatóinkban, a Kodi frissítésében az Amazon Fire Stick alkalmazásban, vagy a Kodi által végzett pufferoldat csökkentésében.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − 59 =

Adblock
detector