A PAC-12 Kodi kiegészítő telepítése és használata

PAC-12 Kodi addonHa egyetemi foci, kosárlabda, foci, röplabda és más egyetemi sportok rajongója, érdemes megfontolni a PAC-12 Kodi kiegészítő telepítését. A Pac-12 Kodi kiegészítés hét online TV-csatornát biztosít, amelyek teljes egészében a főiskolai atlétikának szólnak.

Amint a neve is sugallja, ez a kiegészítő játék a PAC-12 Konferencia csapatainak játékát közvetíti, beleértve az arizonai, kaliforniai, Colorado, Oregon, Utah és Washington csapatot..

Ez a cikk elmagyarázza, hogyan kell telepíteni és használni a PAC-12 kiegészítőt a Kodi számára. Ezenkívül néhány további kiegészítést is javasol, amelyek segítségével megnézheti a főiskolai sportokat.

A Kodi egy olyan streaming media player szoftver, amely ingyenesen letölthető. Telepíthető az Amazon FireStick-re, vagy tükrözhető egy Roku-hoz android vagy iOS telefon segítségével. Telepíthető PC-re vagy Mac-re is.

LÁSD MÉG: Hogyan kezdje el használni a Kodi-t?

Fontos: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

A videó streaming mindig magánélet és biztonság kockázatát hordozza, és a Kodi sem kivétel. Ha egy internetszolgáltató tudja, hogy egy felhasználó a nagy sávszélességet használó webhelyről streaming videót, lelassíthatja a felhasználó sebességét, ami a videó nem megfelelő lejátszását eredményezheti. Néhány streaming webhely a felhasználó helyének alapján korlátozza a felhasználó hozzáférését a tartalomhoz.

Ezen problémák miatt a Kodi-felhasználóknak mindenkor virtuális magánhálózatot (VPN) kell alkalmazniuk, amikor online TV-műsorokat vagy filmeket néznek. A VPN védi az Ön személyes adatait azáltal, hogy titkosítja az Ön és a streaming video szolgáltató között küldött adatokat. Ez megakadályozza, hogy az internetszolgáltató fojtsa a sebességet a választott webhelyek alapján, és megakadályozza, hogy a streaming-video szolgáltató tudja a helyét.

A VPN segítségével a felhasználók megkerülhetik a földrajzi tartalmi korlátozásokat is. A PAC-12 Kodi-kiegészítéshez vannak bizonyos földrajzi tartalmi korlátozások. A VPN segítségével teljes mértékben kihasználhatja ezt a kiegészítőt.

Sajnos sok VPN nem túl hatékony. Egyesek naplókat vezetnek a felhasználók tevékenységeiről, új adatvédelmi kockázatot jelentenek, amely még nem létezett. Mások túl lassúak a nagy felbontású videó kezeléséhez. Még másokat is nehéz telepíteni.

Ezért javasoljuk az IPVanish alkalmazást a Kodi felhasználók számára. Szerverei vannak több mint 60 országban, nagy sebességgel tartva így a felhasználók megszakítás nélkül nézhetik videóikat. Van egy app az Amazon Firestick és az Nvidia Shield számára. Szigorú „naplózási” politikája is van.

READER DEAL: Takarítson meg 60% -ot az IPVanish-on

Míg az IPVanish a legfontosabb ajánlásaink, különösen a Fire Stick felhasználók számára, itt található a Kodi számára ajánlott egyéb VPN-k listája..

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Hogyan telepítsük a PAC-12 Kodi kiegészítőt

A PAC-12 Kodi addon a BludHavenGrayson repo része. A telepítéshez kövesse az alábbi utasításokat:

 • Ugrás erre az URL-re, és keressen egy fájlt, amely kezdődik repository.BludHavenGrayson
 • Kattintson a fájlra, majd az OK gombra Letöltés. Emlékezzen a fájl mentésének helyére
 • A Kodi főmenüjében kattintson a fogaskerék ikonra a képernyő bal felső sarkában
 • Kodi fogaskerék ikonra
 • választ rendszerbeállítások
 • Kodi rendszerbeállítások
 • Vigye a kurzort a addons a képernyő bal oldalán
 • Ellenőrizze, hogy van-e ismeretlen források engedélyezve. Ha van, hagyja békén. Ha nem, kattintson az engedélyezéshez
 • A Kodi ismeretlen források engedélyezve
 • Menjen vissza a főmenübe és kattintson a gombra addons
 • kodi_select_addons
 • Kattintson a bal felső sarokban lévő nyitott doboz ikonra
 • Kodi nyitott doboz ikonra
 • kettyenés telepítés zip fájlból
 • Kodi telepítés zip fájlból
 • Keresse meg a repository.BludHavenGrayson a korábban mentett fájl
 • Keresse meg a BludHavenGrayson webhelyet
 • Kattintson a fájlra. A BludHavenGrayson repó néhány másodpercen belül települ
 • Miután a repó telepítése befejeződött, vissza kell térnie az addons telepítő képernyőjére. kettyenés telepítés a lerakatból
 • Kodi17 Krypton telepítés a lerakatból
 • választ BludHavenGrayson kiegészítők
 • Válassza a BludHavenGrayson repo lehetőséget
 • Válassza ki a video-kiegészítőket
 • Választ Pac-12 hálózat a kiegészítők listájából. Megjelenik az addon információs képernyője
 • Válassza a PAC-12 Kodi kiegészítőt
 • kettyenés telepítés
 • A PAC-12 Kodi kiegészítő telepítése és használata

Hogyan kell használni a PAC-12-et Kodi-hoz

A PAC-12 Kodi addon könnyen használható. A telepítés után megtalálható a Kodi főmenüjében, ha rákattint addons, ezt követi video kiegészítők. Kattintson a listáról PAC-12 hálózat a főmenü megnyitásához. Ekkor megjelenik a hét elérhető csatorna listája:

 • PAC-12 hálózat
 • PAC-12 Arizona
 • PAC-12 öbölterület
 • PAC-12 Los Angeles
 • PAC-12 hegy
 • PAC-12 Oregon
 • PAC-12 Washington

Látogasson el a PAC-12 webhelyére, hogy megtudja, milyen játékokat kínálnak az egyes csatornákon, vagy egyszerűen kattintson az egyes menüelemekre a „channel surf” lehetőséghez, amíg meg nem talál valamit, amit meg szeretne nézni. Ehhez csak a PAC-12 Kodi kiegészítő használatához van szükség.

Ha igazán élvezi a főiskolai sportokat, és még több programozni szeretne, nézd meg az alább felsorolt ​​kiegészítőket.

További Kodi kiegészítések az egyetemi sportok megtekintéséhez

Pluto.tv

Pluto.tv Kodi addon információs képernyő

A Pluto.tv egy ingyenes online TV-szolgáltatás, amely több mint 100 csatornát kínál. A legfontosabb az egyetemi sportok rajongói számára: hét csatornát hordoz az egyetemi atlétika számára: Big Sky konferencia, Portland állam, Kelet-Washington, Weber állam, Montana, Észak-Arizona és Észak-Dakota.

A PAC-12 hét csatornája és a Pluto.tv hét csatornája között általában egy jó játék, amelyet valahol meg lehet nézni.

Kapcsolódó cikk: A Pluto.tv telepítése a Kodi számára

USTVNow

USTVNow Kodi addon

A legnépszerűbb főiskolai labdarúgó-mérkőzések nézetei a nemzeti televízióban zajlanak, ezek közül sok a nagy hálózatokon zajlik: NBC, ABC, CBS és Fox. Ha el szeretné érni ezeket, anélkül, hogy előfizetési díjat kellene fizetnie, erre a legjobb módszer az USTVNow Kodi addon használata..

Az USTVNow egy olyan streaming szolgáltatás, amelyet a tengerentúlon élő amerikaiak számára terveztek, ideértve a katonai személyzetet is. De bárki feliratkozhat és felhasználhatja. Az összes nagy hálózatot ingyenesen kínálja. Ha hajlandó fizetni 19,99 dollárt, akkor nagyobb csomagot kínál, amely tartalmazza az ESPN-t és az ESPN2-t.

LÁSD MÉG: Az USTVNow telepítése a Kodi-on

PS Vue

PS Vue Kodi addon

Az USTVNow nagyszerűen működik, ha csak a nagy hálózatokat, vagy akár az ESPN-t akarja, de mi van, ha olyan játékot szeretne látni, amelyet a Fox Sports, az NBCSN, a SEC Network vagy más kábel sportcsatorna közvetít? Itt jön be a PS Vue Kodi kiegészítő.

A PS Vue egy online streaming szolgáltatás, amely kábelcsatornákat biztosít Önnek anélkül, hogy kábeldobozt bérelne, vagy a kábelszolgáltató önkényes szabályaival kellene foglalkoznia. Csomagjait kínálja 39,99 - 74,99 dollár között, attól függően, hogy milyen csatornákhoz kíván hozzáférni. A különféle csomagok tartalmaznak néhány népszerű sportcsatornát, például az NBCSN, az FS1 és az FS2, valamint a kizárólag az egyetemi sportoknak szentelt regionális csatornákat..

Olvass tovább: A 14 legjobb TV és film Kodi-kiegészítő

Következtetés

A PAC-12 Kodi addon egy nagyszerű lehetőség egyetemi sportesemények megfigyelésére. Ugyanakkor csak a PAC-12 játékokra összpontosít, a többi NCAA konferencia kizárásával. Az itt említett többi kiegészítés lehetővé teszi, hogy más konferenciák játékait is megnézhesse. Tehát ezen kiegészítések valamilyen kombinációjának lehetővé kell tennie, hogy megnézze a kívánt egyetemi játékokat.

Ha érdekli a hivatásos sport is, akkor olvassa el ezeket a további útmutatókat a Kodi sportpótlásokhoz.

A legjobb NFL Kodi kiegészítők

Az MLB.tv Kodi kiegészítő telepítése és használata

Nézze élőben a Kodi bokszát ezekkel a kiegészítőkkel

A legjobb kiegészítők az MLB nézéséhez a Kodi-n

Hogyan nézhetem az NBA-t online és Kodi-val

Hogyan nézhetem a Premier Ligát a Kodi-n

Nézze élőben a Kodi bokszát ezekkel a kiegészítőkkel

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − 28 =

Adblock
detector