A Project Cypher Kodi addon biztonságosan használható? Vannak-e jobb alternatívák?

A Project Cypher egy nagyon népszerű Kodi kiegészítő. Nagyon sokféle tartalom látható rajta: filmek, élő TV, koncertek, akár dokumentumfilmek. Lehetséges azonban, hogy jogszerű és biztonságos-ea Kodi Project Cypher kiegészítő használata. Ez a cikk válaszol ezekre a kérdésekre, és felfedez néhány remek alternatív kiegészítőt.

Kodi projekt Cypher addon

Mi az a Kodi??

A Kodi egy nyílt forrású szoftver-médialejátszó. A Kodi használatához csak egy eszközre van szüksége a futtatásához. Windows PC-ken és Mac számítógépeken, Nvidia Shield, Android vagy iOS okostelefonokon, Apple TV dobozokon, Amazon Fire Sticks, még Roku dobozokon is működik..

A Kodi maga nem üzemeltet semmilyen tartalmat. A tartalom egyszerűen csak bármilyen forrásból folyik, amelyre mutat. Ez a rugalmasság a Kodi-t hatékony eszközzé tette a kábelvágók számára, akik streaming szolgáltatásaikat egy platformon szeretnék integrálni. Ugyanakkor a Kodi ellentmondásos is volt

mert sokan felhasználják az engedély nélküli tartalmak streamingjére. A Kodi nyílt forrású jellege biztonsági és adatvédelmi kockázatokat is felvethet.

Ennek az ellentmondásnak ellenére a Kodi-nak számos jogszerű felhasználása van, és a megfelelő biztonsági óvintézkedésekkel a biztonsági kockázatok minimalizálhatók.

Fontos: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Néhány Kodi-felhasználó harmadik féltől származó bővítményeket alkalmaz a nem hivatalos és nem engedélyezett tartalmakat közvetítő webhelyek elérésére. Ezek a felhasználók általában VPN-t használnak tevékenységeik elrejtésére. Azonban a Kodi felhasználók számára, akik csak legális webhelyekről érkeznek adatfolyamokra, a VPN-k is hasznosak lesznek.

A Kodi kiegészítéseket veszélyezteti a hackelés, mivel kicsi, független fejlesztők készítik őket, amelyek esetleg nem engedhetik meg maguknak a nagyvállalatok számára nyújtott biztonsági funkciókat. Ez teszi a Kodi-kiegészítőket érzékenynek a középtávú támadásokra, ahol a csalók diszkréten figyelik a felhasználói tevékenységeket és ellopják az adatokat. Az adatok titkosításával a VPN jelentősen csökkentheti ennek valószínűségét.

A VPN segíthet megakadályozni az ISP sebességcsökkentés által okozott pufferelést is, és feloldhatja a földrajzi tartalmi blokkokat utazáskor.

Sajnos sok VPN túl lassú a nagyfelbontású video streaming kezeléséhez. Ezért ajánljuk az IPVanish alkalmazást minden Kodi felhasználó számára. Az IPVanish 1080p-es videókat sugározott pufferolás nélkül a teszteinkben. Nem tart nyilván az ügyfelek adatait, így a felhasználók nyugodtan bánnak azzal, hogy információik nem kerülnek harmadik felek rendelkezésére. Ez egy natív Amazon Fire Stick alkalmazással rendelkezik, amely megkönnyíti a telepítést. Összességében az IPVanish kiváló VPN azok számára, akik videókat továbbítanak.

OLVASÓ OLDAL: Olvasóink kizárólag 60% -ot spórolhatnak meg itt az IPVanish tervekkel.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi használatát a magánélet védelme érdekében.

Mi a KYP projekt Cypher addon??

A Cypher Project egy Kodi addon, amelyet a Cypher Media hozott létre. Ez lehetővé teszi, hogy élő TV-t, filmeket, a Legends Football League eseményeket, sorozatgyilkos dokumentumfilmeket, élő koncerteket és sok más típusú tartalmat nézzen a televízión ingyen..

Mivel a széles körű tartalom elérhetővé válik, a Project Cypher nagyon népszerű Kodi kiegészítő.

Van azonban néhány nagy kockázat, ha a Project Cypher ezt a tartalmat megtekinti. A Project Cypher a DirectD1, az 1Movies és a DiziGold webhelyek adatbázisaival keresi linkeket a felhasználó által keresett filmekhez. Ezek olyan adatbázisok, amelyekről ismert, hogy elsősorban kalóz adatfolyamok keresésére használják. Ezért a Project Cypher által közvetített tartalom nagy része, vagy esetleg az összes tartalma jogosulatlan. Ezen túlmenően ezekben az adatbázisokban nincs olyan ellenőrzési eljárás, amely a felhasználókat megvédi a rosszindulatú programoktól. Linkeik a világ bármely számítógépéhez vezethetnek. Ez olyan biztonságos kiszolgálókat eredményezhet, amelyek veszélyeztetik a hackelést, vagy akár egy rosszindulatú programok készítőjének saját számítógépéhez is, amelyet kifejezetten az ingyenes filmek áldozatainak csalására készítettek..

Projekt Cypher

Ezen okok miatt, nem javasoljuk a Project Cypher Kodi kiegészítő telepítését vagy használatát. Ehelyett javasoljuk az alább felsorolt ​​alternatívák használatát.

Alternatívák a projekt Cypher Kodi kiegészítéséhez

Az alább felsorolt ​​összes kiegészítés a szerzői jogokat tiszteletben tartó legitim tartalomszolgáltatóktól származik. Ennek eredményeként ezek jelentősen biztonságosabbak, mint a Project Cypher.

Ropogás

Crackle Kodi addon

Ingyenes filmek és televízió esetén a Crackle nem hibázhat. Népszerű TV-műsorai vannak, mint például a Tick, a pajzs, a Huff és a Hősök újjászületése, valamint a klasszikus filmek, mint például A holtak Shaunja, Félelem és reszketés Las Vegasban, és A kábel srác. A szolgáltatásért hirdetéssel kell fizetni.

A Crackle a Kodi addon hivatalos lerakatában található.

Pluto.tv

A Project Cypher Kodi addon biztonságosan használható? Vannak-e jobb alternatívák?

Amikor ingyenes élő Televízió, a Pluto.tv sok mindent kínál. Magasra értékelt hírcsatornái, mint például a CNBC, az Al-Jazeera, a CBSN és a Cheddar. Csatornáival is rendelkezik, amelyeket főiskolai sportok, anime, videojátékok, hírességek pletykáinak és sok más témának szentelnek. Összességében a Pluto.tv több mint 100 teljesen ingyenes csatornával rendelkezik. Nem számít, mit nézel, valószínűleg van valami, amit a Pluto.tv oldalon talál

A Pluto.tv a Kodi addon hivatalos lerakatában található.

Youtube

YouTube Kodi kiegészítő

Ha vonzza a Project Cypher élő koncertrészlete, élvezheti a művészek által a YouTube-on ingyenes élő előadásokat. A legnépszerűbb művészeknek saját Vevo csatornájuk van, amely tele van a legnépszerűbb dalok élő előadásaival. Még a kisebb, függetlenebb zenészeknek is van saját hivatalos csatornájuk, és néha megosztják a rajongók által közzétett videóikat koncertekről. Sok órányi élő zenei szórakozást szerezhet a YouTube-on.

A Youtube Kodi addon a Kodi addon hivatalos lerakatában található.

BBC iPlayer

BBC iPlayer Kodi kiegészítő

A Cypher projektet eredetileg az Egyesült Királyságban fejlesztették ki, és sok korai alkalmazója ezt tette annak érdekében, hogy a BBC-programokat Kodi-n keresztül nézzék. A BBC iPlayer segítségével megnézheti az összes kedvenc BBC műsorát Ki vagy doki, Megtréfál, és Háttérbeszorult, de a Project Cypher összes kockázata nélkül.

Ha Egyesült Királyságban él, és használni akarja a BBC iPlayer Kodi kiegészítőt, akkor TV-licencre van szüksége, amely évente kb. 145,50 fontba kerül. A BBC iPlayer nem érhető el az Egyesült Királyságon kívül élő emberek számára. Ha az Egyesült Királyságban él, és azon kívül utazik, akkor VPN-t kell használnia a geo-blokkolás feloldásához..

Ez a kiegészítő a noobsandnerds lerakatban található.

PS Vue

PS Vue Kodi addon

Ha más kiegészítők élő és lekérhető TV-opciói nem adják meg a kívánt tartalmat, érdemes fontolóra vennie egy fizetős TV-szolgáltatás előfizetését, például a PS Vue szolgáltatást. Az összes olyan szokásos csatornát kínálja, amelyeket akkor kapna, ha kábel lenne, de nem kellene bérelnie kábeldobozt. 39,99 dollárért a PS Vue az oldalon az „elérés” alatt felsorolt ​​összes csatornát kínálja. Ezekkel a csatornákkal bármilyen tartalmat megtekinthet: filmeket, sportokat, kompozíciós filmeket, drámákat és még sok minden mást. Van mindenkinek valami.

A PS Vue Kodi addon a Kodi addon hivatalos lerakatában található.

OLVASS TOVÁBB: A Kodi 105 legjobb kiegészítője.

Kodi projekt Cypher addon: Áttekintés és adatvédelmi problémák

A Project Cypher Kodi addon sok tartalmat kínál a Kodi felhasználók számára. Ennek használatával kapcsolatos biztonsági és adatvédelmi kockázatok azonban jelentősek. Csak egy példa lehet arra, hogy mi történhet valakivel, aki kalóz tartalmat továbbad ezeknek a kiegészítőknek az egyikével, vegye figyelembe, mi történt az Exodus-szal. Több éven át az Exodus volt az egyik legnépszerűbb kiegészítő. Ezt folyamatosan frissítették új funkciókkal és forrásokkal, és új felhasználókat vonzottak.

Az Exodus alkotója a „Lambda” kódnéven jelent meg a fórumokon. Mivel senki sem ismerte a személyazonosságát, a szerzői jog tulajdonosai nem tudtak pert indítani ellene. Végül azonban ellenségeket fejlesztett ki, akik azzal fenyegettek, hogy nyilvánosan kiadják valódi nevét. Megtorolva ezt titokban adta hozzá a kiegészítőhez, amelyet automatikusan letöltött a legtöbb telepített Kodi-felhasználó. Ez az új kód a felhasználó eszközeit olyan botnetekké változtatta meg, amelyek ellenségeik ellen DDoS támadásokat folytattak. A legtöbb Kodi-felhasználónak fogalma sem volt arról, hogy ez történik.

Szerencsére az új kód valójában nem károsította a felhasználók számítógépeit, csak egy kicsit lelassította. Ez a példa azonban megmutatja, mennyire kockázatos lehet a jogsértő harmadik fél kiegészítőinek használata.

A Cypher Media szintén nem teljesen megbízható kiegészítő fejlesztő. A fejlesztő gyakran vesz más népszerű kiegészítőket, és rájuk ragasztja nevét. Nem tudjuk, mi történt ezekkel a kiegészítőkkel.

Figyelembe véve ezeket a kockázatokat, a KYP projekt Cypher addonja valószínűleg nem a legjobb módja a tévék vagy filmek nézésének a Kodi-on.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 − 50 =

Adblock
detector