A TVCatchup Kodi kiegészítő biztonságos és törvényes telepítése és használata

TVCatchup Kodi addon


Érdekli a TVCatchup Kodi kiegészítő? Ez a cikk a TVCatchup funkcionalitását, médiakönyvtárát és jogszerűségét vizsgálja meg, hogy eldönthesse, megfelel-e az Ön igényeinek.

A TVCatchup egy Kodi-kiegészítő, amely élő TV-stream-ek választékát kínálja. Ez a cikk lépésről lépésre bemutatja a TVCatchup telepítésének folyamatát. Azt is megvizsgáljuk, hogy a TVCatchup miként hasonlít össze hasonló kiegészítőkkel, mint például a FilmOn.TV és az iPlayer WWW..

Mi az a Kodi??

A Kodi nyílt forráskódú médiaközpont-szoftver. Nagyon népszerűvé vált részben a magas hordozhatóság és a rendelkezésre álló kiegészítők száma miatt. A Kodi könnyen telepíthető számos platformon, beleértve a PC-t, Android-eszközöket, iPhone-okat, iPad-eket, sőt az egységi számítógépekhez, például a Raspberry Pi-hez. Még jobb, ha a platformok között minimális a funkcionális eltérés. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb kiegészítő működni fog, függetlenül a Kodi operációs rendszerre telepített verziójától.

A Kodi valójában nem tartalmaz tartalmat. A felhasználók dönthetnek úgy, hogy importálnak video- és audiofájlokat, amelyeket helyileg tárolnak, vagy telepíthetnek Kodi pluginokat, úgynevezett kiegészítőket. Az addonok összegyűjtik az interneten tárolt tartalmakat, így bár működésükhöz internetkapcsolat szükséges, sokkal kevesebb helyet foglalnak el a felhasználó merevlemezén.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Fontos: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

A virtuális magánhálózatokat (VPN-ket) időnként az emberek használják, akik elrejtik a nem hivatalos adatfolyamot az internetszolgáltatóktól (ISP). A VPN-eknek azonban számos legitim felhasználása van, és a legtöbb ember számára rendkívül előnyösek lehetnek, még azok számára is, amelyek csak hivatalos tartalmat közvetítenek.

A VPN-k titkosítják a felhasználó hálózati forgalmát, és a visszafejtési kulcs nélkül bárki számára olvashatatlanná teszik. Ez megakadályozza, hogy az internetszolgáltató értékesítse az Ön adatait, vagy felhasználja azokat a hálózati sebesség csökkentésének igazolására. Ezenkívül ez a titkosítás megakadályozza a Man-in-the-Middle (MitM) támadások legtöbb típusát.

A VPN-ek minőségi szempontból nagyban különböznek. Néhányan befolyásolják a kapcsolat sebességét, amíg a napi böngészés nehézzé válik, míg mások részletes naplót vezetnek az online tevékenységekről. Ezért fontos olyan VPN-t választani, amelyben megbízható lehet az érzékeny személyes adatai.

Az IPVanish használatát javasoljuk. Ez a rendelkezésre álló egyik leghordozhatóbb VPN, és könnyen telepíthető a legnépszerűbb platformokra, beleértve a Raspberry Pi, az NVIDIA Shield és az összes Amazon Fire TV készüléket. Az IPVanish az egyik leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk, és stabil kapcsolatot biztosít több mint 50 különböző ország szervereivel..

OLVASÓ OLDAL: megtakaríthat 60% -ot egy IPVanish éves tervvel itt.

Ha az IPVanish nem az Ön számára, akkor a Kodi legjobb VPN-jeinek teljes körét 2018-ban itt találhatjuk meg..

Mi a TVCatchup Kodi kiegészítő?

TVCatchup csatornák a Kodi-n

A TVCatchup egy olyan webhely, amely élő közvetítést kínál 33 különféle, szabadon megtekinthető TV-állomás számára. A hivatalos TVCatchup addon teszi ezeket az adatfolyamokat Kodi-ról nézhetővé. A webes verzió megmutatja a hirdetéseket, mielőtt a stream megjelenne, de ezek nem jelennek meg a Kodi addonban.

A TVCatchup használata legális, de van egy figyelmeztetés. Mivel a BBC élő közvetítéseket kínál, a felhasználóknak érvényes brit televíziós engedélyre van szükségük a nézéshez. Sem a TVCatchup bővítmény, sem a webhely nem teszi ezt nyilvánvalóvá, de a fejlesztők ezt megerősítik a GYIK oldalon.

Ezenkívül a 2013. évi határozat miatt az ITV, a Channel 4 és a Channel 5 élő közvetítéseket a mobil szélessávú felhasználók nem tekinthetik meg. Jelenleg ezek a csatornák továbbra is megjelennek a weboldal mobil verziójában, de csak egy végtelen hirdetések listáját jelenítik meg. A Kodi-n keresztül továbbra is megnézheti őket mobil internet segítségével.

A TVCatchup tartalma szempontjából az iPlayer WWW és a FilmOn.TV kiegészítők között helyezkedik el. Csatornái a tartalom szélesebb változatát fedik le, mint az iPlayer, de sokkal kevesebb a választási lehetősége, mint a FilmOn esetében. A TVCatchup csak a legalapvetőbb TV-útmutatót kínálja; megmutatja annak a nevét, amely jelenleg játszik, de semmi mást. Annak ellenére, hogy ez a szolgáltatás egyszerű, az egyik, amelyet sem az iPlayer WWW, sem a FilmOn.TV kiegészítők nem kínálnak.

A TVCatchup legtöbb csatornája 540p felbontással jelenik meg. Ez kissé javult a FilmOn 480p-hez képest, ám ez mégis egy lépés az iPlayer teljes HD tartalmától. Mindazonáltal olyan csatornákkal, mint a VIVA, amelyek nem találhatók a népszerűbb élő TV-kiegészítőkben, a TVCatchup érdemes megnézni.

A TVCatchup kiegészítő telepítése

A TVCatchup kiegészítő telepítése meglehetősen vonzó, de csak néhány percet vehet igénybe. Az első lépés az ismeretlen forrásokból származó kiegészítők telepítése. Ehhez kattintson a fogaskerek ikon a Kodi főoldalán. Ezután válassza ki a Rendszerbeállítások opció a jobb oldalon. Ha az egérmutatót a Kiegészítői fül a bal oldalon, egy menü jelenik meg. Kattints a Ismeretlen források választási lehetőség. A mellette levő gombnak jobbra kell csúsznia, és fehéren kell válnia. Ha ez most szürke, kattintson újra.

Visszalépés az előző oldalra a Rendszerbeállítások szöveg a bal felső sarokban. Ezúttal írja be a Fájl kezelő. Megjelenik az összes jelenleg telepített forrás listája. Görgessen le az aljára, és kattintson duplán az utolsó opcióra, Forrás hozzáadása. A felső mezőbe írja be az alábbiakat idézőjelek nélkül: „http://fusion.tvaddons.co”

kodi_add_source

Írja be a forrás nevét az alsó mezőbe („fúziót” használtunk), majd kattintson a gombra rendben gombot a hozzáadásához.

Az Indigo telepítése

Visszatérés Kodi főoldalára. Kattints a Kiegészítői fül a bal oldalon, majd kattintson a doboz ikonra a következő képernyő bal felső sarkában. választ Telepítés zip fájlból, majd keresse meg a listában az éppen hozzáadott forrást. Kattintson rá, majd válassza a lehetőséget kodi-repo, angol, és repository.xbmchub-3.0.0.zip. Meg kell jegyezni, hogy a végén lévő számok a repo verziószámára utalnak, és eltérőek lehetnek, ha megpróbálják telepíteni.

Kodi_17_Krypton_addons_install_from_repository_Comparitech

Ezután visszatér a kiegészítő böngésző képernyőjére. Ezúttal válassza Telepítés a lerakatból. Találd meg TVADDONS.CO kiegészítő tároló és írja be a Program kiegészítők menü. Telepítse a Indigó addon kattintással és kiválasztva Telepítés a következő oldalon. A jobb felső sarokban értesítést kell látnia, ha az megfelelően lett telepítve.

A TVCatchup telepítése

Visszatérés Kodi főoldalára. Kattints a Kiegészítők lap, azután Program kiegészítők. Nyissa meg az Indigót (ez körülbelül egy percet is igénybe vehet) és válassza a lehetőséget Addon Installer. választ Videó kiegészítők. Most dönthet úgy, hogy ábécé szerint rendezve látja el a kiegészítőket. Válaszd a T mappa és keresse meg a neve neve TVCatchup.com. A rendszer megerősítést kér, ezért kattintson Telepítés. Ezután megjelenik egy felugró ablak, amely megkérdezi, szeretné-e újraindítani a Kodi-t. Választ Újrakezd. Amikor Kodi megnyílik, képesnek kell lennie arra, hogy az élő TV-t böngészje a szíve tartalma alapján.

Következtetés

Lehet, hogy a TVCatchup nem a végső élő TV Kodi kiegészítő, de minden bizonnyal elegendő választási lehetőséget kínál azok számára, akik nem tudják, mit akarnak nézni. Tekintettel arra, hogy ingyenes és legális, nem áll fenn a kockázata, bár fontos, hogy mielőtt kipróbálná, érvényes brit TV engedélyével kell rendelkeznie..

Problémái vannak a Kodi munkába állításával? Érdekelhet a Kodi leggyakoribb kérdéseinek rögzítésére vonatkozó útmutatónk. Még olyan cikkeink is vannak, amelyek segíthetnek, ha a Kodi folytatja az újraindítást, vagy ha VPN-t próbál telepíteni először.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

About the author

Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =