A VPN telepítése az Android TV vagy a Kodi Box eszközre

Android felállás: Rob Bulmahn, CC BY 2.0

A Kodi egy ingyenes, nyílt forráskódú szoftvercsomag, amely lehetővé teszi az otthoni médiaközpont gyors és egyszerű beállítását. Hihetetlenül sokoldalú, képes különféle eszközökön futtatni, beleértve a számítógépet, USB flash meghajtót, iPhone, Roku, Apple TV, Raspberry Pi, Amazon Fire TV és Firestick készülékeket. Ez a sokoldalúság és a könnyű telepítés ahhoz vezetett, hogy az előre konfigurált Kodi-telepítéseket (más néven Kodi-dobozokat) értékesítik.

Noha ezeket a mezőket egyszerűen be lehet állítani, nem tartják automatikusan az Ön böngészési szokásait privátként. Ma bemutatjuk Önnek, hogyan telepíthet virtuális magánhálózatot (VPN) az Android TV vagy a Kodi mezőbe. Ez lehetővé teszi a külső zavarásoktól mentes adatfolyamot.

A Kodi negatív sajtófigyelme és a legtöbb szokatlan streaming eszköz pedig a közelmúltban kaptak sokan azt gondolják, hogy a szoftver használata nem törvényes. Az igazság az, hogy míg a Kodi és az Android TV dobozok teljesen legálisak, egyes harmadik fél plug-inai korlátlan hozzáférést biztosítanak az engedélyezett tartalomhoz. Arra ösztönözzük olvasóinkat, hogy tanulmányozzák az ország streaming törvényeit, mielőtt megkísérelnék használni a Kodi vagy az Android TV dobozt.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy adatfolyamát továbbítja.

Melyik VPN-t kell használni?

Nem minden VPN jön létre egyenlőnek. Egyesek erősebb titkosítást használnak, mint mások, mások nem tartanak naplót az internetes forgalmi előzményekről, mások büszkék a nagy hálózati sebességre.

Nem javasoljuk az ingyenes VPN használatát. Néhányról ismert, hogy árnyékos módszereket használnak a pénzszerzéshez, az adatok harmadik félnek történő eladásáig, vagy még rosszabbá, a sávszélesség értékesítéséig, és potenciálisan befolyásolhatják a kibertámadásokba. A múltban számos népszerű ingyenes VPN-t találtak a Google Play áruházban rosszindulatú szoftverekkel kapcsolatban, ezért javasoljuk, hogy alaposan vizsgálja meg a VPN-t, mielőtt telepítené azt..

  Indigo Kodi Addon: จะติดตั้งอย่างไรและทำไมคุณจึงควรใช้งาน

Van néhány Kodi-kiegészítő, amelyek lehetővé teszik a VPN közvetlen telepítését. Ezeknek azonban számos saját problémájuk van. Először is csak a Kodi-n belül védnek téged, és nem teszik névtelenné a többi alkalmazás forgalmát. Másodszor, ehhez további szoftvert kell telepíteniük, amely nem biztos, hogy könnyen elérhető az Androidon.

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

Az IPVanish használatát javasoljuk. Ez egy olcsó VPN, amely minden olyan Kodi kiegészítéssel együtt működik, amelyet valaha teszteltünk, és egy dedikált Android alkalmazáshoz tartozik. Ezenkívül rendelkezik egy dedikált alkalmazással az Amazon Firestick és a Fire TV-khez, tehát az egyik legegyszerűbben telepíthető Android-eszközökre..

A legtöbb VPN-szolgáltatással ellentétben az IPVanish kiszolgálói egyenesen birtoklik. Ez lehetővé teszi a folyamatosan nagy sebesség elérését, amelyre a Kodi-on vagy az Android TV-n keresztül történő streaming élvezéséhez szüksége lesz. Az IPVanish az ügyfelek adatvédelmét is nagyon magasra értékeli, és nem tartja nyilván a böngészési előzmények naplóit.

GYORS, BIZTONSÁGOS SZELVELÉS: Az IPVanish egy gyors, biztonságtudatos VPN, több mint 1300 szerverrel több mint 60 országban. Nincsenek naplók, jó feloldási képessége, és akár 10 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz. Van egy 7 napos pénz-visszafizetési garancia is, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

Hogyan telepíthetünk VPN-t Android TV vagy Kodi dobozra

Jelenleg nincs egyszerű és hatékony módja a VPN telepítésének közvetlenül a Kodi-ból. Valójában viszont meglehetősen könnyű az eszköz védelme, ha az egyik népszerűbb VPN-szolgáltatás rendelkezik. Áttekintettük a Kodi 2023-es legjobb VPN-jét, és ha még nem rendelkezik ilyennel, biztosak vagyunk abban, hogy a cikk segíthet Önnek az Ön igényeinek megfelelő VPN megtalálásában.

Miután feliratkozott egy VPN-szolgáltatásra, telepítése egyszerű. Kezdje azzal, hogy felmegy a Google Play áruházba az Android TV vagy a Kodi dobozban. Keresse meg VPN-jét, ellenőrizze, hogy az eredmények jogszerűek-e, majd telepítse.

  Urmăriți fotbalul NCAA College de pe Kodi, care suplimentează cel mai bine

VPN telepítése az Android 1. lépésre

Ezután a rendszer kéri a VPN felhasználói fiókjának e-mail címét és jelszavát. Írja be ezeket, és eljut egy oldalra, ahol kiválaszthatja, hogy melyik szervert használja.

VPN telepítése az Android 2. lépésben

Innentől kiválaszthatja azt az országot vagy várost, amelyben kapcsolódni szeretne egy szerverhez. Csatlakozhat egy adott szerverhez is, attól függően, hogy melyik a legmegfelelőbb a pillanatnyi időben. Miután kiválasztotta a helyet, kattintson a következő gombra Csatlakozás. Ennyi – az eszköz összes internetes forgalma titkosítva van, és harmadik fél nem tudja elolvasni.

Nem kell feláldoznia magánéletét, csak azért, mert egy előre konfigurált Kodi vagy Android TV dobozt választott. Most, hogy tudja, hogyan csatlakoztathatja eszközét egy VPN-hez, és békében böngészhet a médiában, az internetszolgáltató szimatolása és fojtása nélkül. Ennél is fontosabb, hogy adatfolyamot folytathat, anélkül, hogy aggódnia kellene az emberek miatt, aki az Ön adatait saját személyes haszon érdekében használja fel.

Mi a VPN??

Lényegében a VPN titkosított alagúton keresztül a hálózati forgalmat az egész világon másutt működő kiszolgálóra vezet. A csatlakozás után senki és csak a VPN-szolgáltatója tudhatja meg, hogy mely webhelyeket látogatja meg, letöltötte a fájlokat vagy üzeneteinek tartalmát. Mivel az internetszolgáltatók (ISP) nem titkosítják ügyfeleik forgalmát, a VPN használatakor a forgalom jelentősen biztonságosabb..

IP-címe meglepő mennyiségű személyes információt fedhet fel, például hogy melyik városban él, és ki az internetszolgáltatója. Ugyanakkor a VPN-k biztonságban tartják Önt, amikor újabb ideiglenes IP-címet rendelnek hozzá. Egyes szolgáltatások tovább továbbfejlesztik ezt a koncepciót, és lehetővé teszik az IP-cím automatikus megváltoztatását rendszeres időközönként.

Miért használjon VPN-t??

Az online biztonság növelése érdekében

Van egy olyan technika, amelyet a hackerek használnak Man-in-the-Middle (MitM) támadásnak. Ez lehetővé teszi számukra, hogy megszakítsák az összes bejövő és kimenő forgalmat az Ön készülékéről. Ez olyan információkat tartalmaz, mint például a keresési előzmények és a bejelentkezési adatok. Lehetséges, hogy akár rosszindulatú programokat is telepíthetnek az eszközére, amelyek megfertőzhetik az otthoni hálózat többi számítógépét.

  Kodi Popcorn Време addon: Трябва ли да използвате Popcorn Time на Kodi?

Egy jó VPN megakadályozza az ilyen típusú támadások előfordulását, de még akkor is, ha a Kodi dobozod veszélybe kerül, a támadó nem tudja elolvasni a titkosított forgalmi jelentéseket. Még egy nagyon nagy teljesítményű rendszernél is ez a titkosítás több ezer évig tarthat a törés előtt.

Az ISP fojtásának elkerülése érdekében

A hackerek azonban nem az egyetlen ember, akit érdekli az internetes forgalom. A világ legnagyobb internetszolgáltatóinak egy részét elfogták korlátozni fizető ügyfeleik internetes sebességét, hogy megpróbálják elriasztani őket a videó online streamingjétől. Ez nagy részét képviseli a nettó semlegességről szóló vita – nincs ok, amiért az internetszolgáltatóknak el kell tudniuk dönteni, hogy hogyan töltik az idejét.

Internetszolgáltatója tudni fogja, hogy csatlakozott egy VPN-hez. Nem tudják azonban megmondani, hogy mit csinálsz egy adott webhelyen, így nehezebben igazolják a sebesség csökkentését. Mivel a sebesség nem korlátozott, a videó valószínűbb, hogy hosszú ideig dadog vagy pufferol. Ebben a tekintetben egy VPN valóban javíthatja a Kodi megtekintési élményét.

A webszűrés megkerülése

Sok ország korlátozza a hozzáférést bizonyos weboldalakhoz. Ezt meg lehet tenni bizonyos típusú káros anyagokhoz való hozzáférés korlátozása érdekében, de az olyan országokban, mint Egyiptom, azt is arra használják, hogy megakadályozzák a polgárokat olyan hírek elolvasásában, amelyek rossz kormányzati helyzetben mutatják a kormányt. Mivel a VPN lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy csatlakozzanak egy másik országbeli szerverhez, felhasználható az összes kormányzati webhelyblokk megkerülésére a felhasználó helyén.

A VPN-k felhasználhatók a földrajzilag korlátozott tartalom elérésére is anélkül, hogy valóban a kívánt helyen lennének. Csak az Egyesült Királyságban elérhető tartalom eléréséhez csak csatlakoznia kell a VPN egyik szerveréhez az Egyesült Királyságban.

About the author

Comments

  1. A Kodi egy fantasztikus szoftvercsomag, amely lehetővé teszi az otthoni médiaközpont egyszerű és gyors beállítását. Nagyon sokoldalú, és számos eszközön futtatható, beleértve a számítógépet, USB flash meghajtót, iPhone-t, Roku-t, Apple TV-t, Raspberry Pi-t, Amazon Fire TV-t és Firestick-et. Azonban fontos megjegyezni, hogy bár a Kodi és az Android TV dobozok teljesen legálisak, egyes harmadik fél plug-inai korlátlan hozzáférést biztosítanak az engedélyezett tartalomhoz. Ezért javasoljuk, hogy tanulmányozza az ország streaming törvényeit, mielőtt megkísérelné használni a Kodi vagy az Android TV dobozt. A VPN telepítése az Android TV vagy a Kodi mezőbe lehetővé teszi a külső zavarásoktól mentes adatfolyamot, és növeli az online biztonságot. Az IPVanish egy nagyszerű VPN-szolgáltatás, amely minden olyan Kodi kiegészítéssel együtt működik, amelyet valaha teszteltünk, és egy dedikált Android alkalmazáshoz tartozik. Az IPVanish kiszolgálói egyenesen birtokolják, ami lehetővé teszi a folyamatosan nagy sebesség elérését, amelyre a Kodi-on vagy az Android TV-n keresztül történő streaming élvezéséhez szüksége lesz. Az IPVanish az ügyfelek adatvédelmét is nagyon magasra értékeli, és nem tartja nyilván a böngészési előzmények naplóit. Az IPVanish használatát javasoljuk mindenkinek, aki biztonságos és gyors VPN-szolgáltatást keres.

Comments are closed.