A YouTube Kodi kiegészítő telepítése

A legtöbb streaming eszköz önálló YouTube alkalmazással rendelkezik, de a Kodi és egy másik alkalmazás közötti váltás kényelmetlen. A YouTube Kodi kiegészítő lehetővé teszi a YouTube-videók megtekintését anélkül, hogy el kellene lépnie a Kodi-ból, sőt, elkerülheti a Youtube bosszantó hirdetéseit is..

Mi az a Kodi??

A Kodi egy olyan streaming media app, amely csatlakozik a tv-hez vagy egy mobil eszközön fut. Kompatibilis minden nagyobb telefonnal, táblagéppel és streaming hardverrel. A Kodi kiváló megoldás, függetlenül attól, hogy HDMI-kábellel csatlakoztatta-e számítógépét a tv-hez, vagy szeretné felszabadítani a Firestick valódi erejét.

E cikk írása óta a Kodi legújabb stabil kiadása 17,4. A legfrissebb verzió letölthető itt.

Fontos: Hogyan kell biztonságosan használni a Kodi-t

Mielőtt elkezdené, nagyon ajánlom telepíteni egy VPN-t. A YouTube hírhedt, hogy korlátozza tartalmait annak alapján, hogy hol él. Ha az Egyesült Államokban tartózkodik, ez azt jelenti, hogy hiányzik a BBC, beleértve az összes sportlehetőséget és extrákat olyan népszerű műsorokból, mint Dr. Who.

Személy szerint aggodalmaim vannak az internetszolgáltatók streaming tartalmának figyelésével kapcsolatban. Úgy gondolom, hogy nyilvánvaló, hogy az internetszolgáltatók csak haldoklik a hálózatsemlegesség elleni jogalkotás elfogadására, így figyelmeztethetnek arra, hogy mekkora sávszélességet használnak a videó streamingjében -, majd külön díjat számítanak fel érte..

A VPN-hez való csatlakozás titkosítja ezt a forgalmat, így az internetszolgáltatónak fogalma sincs arról, hogy mit csinál az internetkapcsolatával, így kell lennie.

Az IPVanish az egyetlen tesztelt VPN, amely biztosítja a streaminghez szükséges sebességet, alacsony késleltetésű kapcsolatokkal a világ minden tájáról. Ez a készülék a legszélesebb körű eszközökkel is működik, beleértve a FireTV-t és a Firesticket is, amelyet jelenleg egyetlen VPN nem tud megtenni.

Nem kell módosítania a beállításokat, csak regisztrálnia kell az IPVanish szolgáltatást, telepítenie kell az ügyfelet az eszközére, és csatlakoznia kell egy szerverhez a világ bármely pontján. Néhány hónapja használtam az IPVanish alkalmazást, és azt hiszem, érdemes megfizetni a kényelem, a magánélet és a sebesség kérdését.

A YouTube Kodi kiegészítő telepítése

A YouTube Kodi addon letölthető a hivatalos Kodi addon lerakatból. A telepítéshez böngésznie kell a listában szereplő video-kiegészítők között. Itt van, hogyan kell csinálni.

YouTube Kodi Addon - 1. telepítés

Kattintson a gombra kiegészítések menüpont a Kodi fő képernyőjén. Lehet, hogy a menüben több bejegyzés található, mint én, mivel nagyon sokat elrejtettem, amelyeket nem használok a rendetlenség csökkentése érdekében. Ez általában a lista alján található.

YouTube Kodi Addon - 2. telepítés

Ezután kattintson a Letöltés menü tétel.

YouTube Kodi Addon - 3. telepítés

Keresse meg a Videó kiegészítők ikonra, majd rákattintva megnyissa a rendelkezésre álló video-kiegészítők listáját.

YouTube Kodi Addon - 4. telepítés

Ezután görgessen lefelé, amíg meg nem találja a Youtube menüpontot, és kattintson rá.

YouTube Kodi Addon - 5. telepítés

Ezután kattintson a Telepítés gombot a bal alsó sarokban a telepítési folyamat megkezdéséhez.

YouTube Kodi Addon - 6. telepítés

Amint a YouTube Kodi kiegészítő sikeresen megkezdi a letöltést, a lista ikonja megváltozik.

YouTube Kodi Addon - Telepítse a 7-et

Az ikon ellenőrzésre vált, amikor a YouTube Kodi kiegészítő telepítése befejeződik.

YouTube Kodi Addon - 8. telepítés

Most elindíthatja a YouTube-ot a addons menü.

A YouTube Kodi kiegészítő beállítása

A YouTube Kodi addon nem működik, de van néhány beállítás, amelyet a telepítés befejezése után át kell nézni.

A telepítővarázsló

A YouTube Kodi kiegészítő első alkalommal történő elindításakor a rendszer megkérdezi, szeretné-e futtatni a telepítővarázslót.

YouTube Kodi Addon - Telepítővarázsló

A varázsló futtatása nem kötelező, de szeretnék rákattintani a Igen gombot, és lépjen át rajta annak érdekében, hogy beállítsam a nyelvemet és az országomat. Ezeket a beállításokat később megváltoztathatja a YouTube Kodi kiegészítő beállításai menüben.

YouTube Kodi Addon - Telepítővarázsló

Válassza ki a nyelvet a listából, és kattintson rá, hogy folytassa a következő lépéssel.

YouTube Kodi Addon - Telepítővarázsló

Ezután válassza ki az országát, majd kattintson rá. Ez minden, ami a beállító varázslón van.

Ne feledje, hogy ezek a beállítások csak a látott javasolt videókat és a YouTube felület nyelvét szabályozzák. Ha más országok YouTube-tartalmához szeretne hozzáférni, akkor továbbra is telepítenie kell egy VPN-t annak ellenőrzéséhez, hogy melyik tartalmat engedheted meg..

YouTube-fiók összekapcsolása

A legtöbb ember meg akarja kapcsolni meglévő fiókját a YouTube Kodi kiegészítővel. Miután összekapcsolta fiókját, böngészhet a feliratkozott csatornáin, hozzáférhet a kedvenceihez és megnézheti a már készített lejátszási listákat..

YouTube Kodi Addon - Link-fiók

Kezdje a Bejelentkezés menüpont a főmenü tetején.

YouTube Kodi Addon - Link-fiók

Figyelmeztetjük Önt, hogy ezt a folyamatot kétszer meg kell ismételnie. Ez normális, és elég könnyű megtenni. Kattints a Rendben gombot a következő lépéshez lépéshez.

YouTube Kodi Addon - Link-fiók

Ezután megjelenik egy képernyő, amely megadja a megerősítő kódot, és megjeleníti a folyamatjelző sávot. Be kell jelentkeznie a YouTube-ra, és minden egyes kódot meg kell erősítenie, mielőtt a folyamatjelző sáv kitöltődik. Kicsit több, mint 5 perc alatt telnek el a teljes kitöltések, tehát sok idő áll rendelkezésére.

YouTube Kodi Addon - Link-fiók

Kezdje a https://www.youtube.com/activate megnyitásával és a megerősítő kód megadásával, majd kattintson a Következő gomb.

YouTube Kodi Addon - Link-fiók

Akkor kattintson a Lehetővé teszi gombra kattintva összekapcsolhatja YouTube-fiókját a YouTube Kodi kiegészítővel.

YouTube Kodi Addon - Link-fiók

Ne feledje, hogy ezt a lépést meg kell ismételnie a fiók teljes összekapcsolása érdekében. Miután ezt megtette, hozzáférhet előfizetéseihez és egyéb, a YouTube-fiókodhoz kapcsolódó információkhoz.

Egyéb beállitások

Van néhány egyéb beállítás is, amelyeket javasolnék, hogy változtasson meg, vagy legalább vessen egy pillantást erre. Szeretem beállítani a felbontást és megváltoztatni az alapértelmezés szerint melyik mappát.

YouTube Kodi Addon - Egyéb beállítások

A YouTube Kodi-kiegészítő beállítások menüjéhez a lista végére tallózva, majd a -ra kattintva érheti el Beállítások menü tétel.

YouTube Kodi Addon - Egyéb beállítások

A YouTube Kodi kiegészítő nem fogja automatikusan kiválasztani a videó minőségét, ezért állítsa be a kívánt helyre. Inkább a 720p-ot részesítem a képernyőn, de vannak olyan opciók is, amelyek 1080p-ra vonatkoznak egészen 240p-ig.

YouTube Kodi Addon - Egyéb beállítások

Ezután kattintson a mappák menü bal oldalán, és nézd meg, mi jelenik meg alapértelmezés szerint. Véleményem szerint a megjelenített elemek listája túl hosszú. Legalább szeretem letiltani a show-t Nem tetszett videók mert valószínűleg egy okból rákattintottam a nem tetszésemre.

Ezenkívül vegye figyelembe a Karbantartás menü. Ha bármilyen problémája van a YouTube Kodi-kiegészítő lassú futásával vagy összeomlásával, törölje a gyorsítótárat ebből a menüből.

Streaming videók a YouTube-ról

A YouTube-kiegészítő telepítése és konfigurálása után a videók streamingje a YouTube-ról egyszerű. A YouTube böngészéséhez először indítsa el a kiegészítőt a kiegészítések menü a Kodi fő képernyőjén.

YouTube Kodi Addon - streaming

Láthatja a tartalmat az előfizetései alapján, megnézheti a webhely trendjeit, és videókat kereshet.

YouTube Kodi Addon - streaming

A YouTube Kodi kiegészítő megjeleníti a videó összes metaadatát a bal oldalon. Ha talál valamit, amit meg szeretne nézni, kattintson a videóra annak megnyitásához, és kezdje meg a nézést.

YouTube Kodi Addon - streaming

Miután a videó megkezdődött a streaming, az addon vezérlőelemeivel szüneteltetheti vagy átugorhatja a feliratokat, engedélyezheti a feliratokat, és a szokásos módon megváltoztathatja a lejátszási felbontást..

Most a YouTube-on van a Kodi-n

Ehhez csak a YouTube Kodi kiegészítő telepítéséhez és konfigurálásához van szükség. Nagyon örülök annak, hogy kényelmesen nézhetem meg a YouTube-videókat anélkül, hogy el kellett volna lépnem a Kodi-tól, és el kellett indítanom egy másik alkalmazást, tehát azt tapasztaltam, hogy sokat használtam fel ezt a kiegészítőt.

Nem tagadhatjuk, hogy az interneten a legjobb streaming tartalom a YouTube-on található. Függetlenül attól, hogy VEVO zenei videókat néz, kedvenc Let’s Playerét nézi, vagy új filmelőzeteseket szeretne nézni - nagyon kényelmes, ha a YouTube-ot a tévében szeretné futtatni.

Lásd még: A legjobb Kodi élő TV-kiegészítők

Népszerű: A legjobb Kodi film-kiegészítők és a Kodi telepítése a Firestick-en.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =

Adblock
detector