ABC Kodi addons: Как да гледате законно ABC на Kodi

abc vpn грешка

Kodi е приложение за медиен център с отворен код, безплатно за използване. Той предлага високи нива на персонализация, което го прави достъпен както за начинаещи, така и за експерти. Освен това Kodi може да бъде инсталиран на най-популярния хардуер, със специални приложения за iOS, Amazon Fire TV и Apple TV, между другото.

Има много добавки, които предлагат достъп до съдържанието на ABC, но по-голямата част от тях не използват лицензирани източници и като такива не са законни. Въпреки това, има няколко законни добавки, които предлагат ABC, две от които са безплатни за използване.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Важно: Винаги използвайте VPN с Kodi

Някои хора се свързват към виртуални частни мрежи (VPN), за да скрият нелицензирано поточно предаване от своя доставчик на интернет услуги (ISP) или мрежови администратори. Въпреки това, VPN мрежите имат няколко законни приложения и могат значително да увеличат вашата поверителност онлайн, дори и да предавате само от официални източници.

VPN мрежите работят чрез криптиране на вашия мрежов трафик, което не позволява на външни наблюдатели да го прочетат. Това обезсилва повечето видове атаки „Man-in-the-Middle“ и спира вашия интернет доставчик да продава подробности за вашите онлайн дейности на трети страни. Освен това ги спира да използват навиците ви за сърфиране като оправдание за ограничаване на връзката ви.

Всеки VPN е различен; някои са по-бързи от други, някои регистрират повече информация и за съжаление, някои дори идват в комплект с зловреден софтуер. Поради тези причини изборът на правилния VPN е от решаващо значение.

Препоръчваме IPVanish. Той осигурява бързи и постоянни връзки със самостоятелно поддържани сървъри по целия свят. Тази услуга не регистрира информация за вашите дейности. И накрая, IPVanish има отлична мултиплатформена поддръжка, с приложения за повечето платформи, включително Windows, Mac, iOS и Amazon Firestick.

STREAM SECURELY: IPVanish е съобразен с поверителността, сигурен и достатъчно бърз за безупречно HD стрийминг.

Най-добрите добавки на Kodi за гледане на ABC

По-долу ще изброим официалните добавки на Kodi, които предлагат ABC потоци. Всички следващи добавки използват официални източници, а най-доброто от тях е, че всички те са свободни за използване.

WABC програми

програми за wabc addon

Добавката за WABC програми е най-лесният начин да гледате съдържание по искане ABC. Той показва всяко налично заглавие на една страница, което улеснява използването на функцията за търсене на Kodi, за да намерите нещо конкретно. Няма опции за персонализиране, така че наистина е случай на „това, което виждате, е това, което получавате.“

Изглежда, че библиотеката е организирана по азбучен ред, но към дъното тя започва да става значително по-непроста. Има дублиращи се папки, видеоклипове със заглавия като „Vdka4087511“, и в един случай - непристъпна папка без име. Въпреки тези аномалии, първата половина на библиотеката работи както бихте очаквали, така че наистина не е необходимо да се стига до този списък на първо място.

Тук има добра комбинация от старо и ново съдържание, с класика Поглед в бъдещето и Най-смешните домашни видеоклипове в Америка заедно с по-модерни издания като Агентите на Щит на Marvel. Съдържанието се актуализира често, което се доказва от наличността на актуална информация Добро утро Америка епизоди. Това е така, защото съдържанието се бракува направо от официалния уебсайт на ABC.

Съдържанието на ABC е достъпно само от САЩ, така че ще ви трябва VPN, за да гледате от чужбина. Трябва да обърнете внимание, че IPVanish не работи в този случай, връщайки грешка, която гласи „Видеото не е налично в момента“. Заключването на региона на ABC обаче не е безпогрешно, тъй като NordVPN все още работи.

Добавката за WABC програми може да бъде намерена в официалното хранилище на добавки Kodi.

USTVNow

Kodi USTVNow Plus Addon Main

USTVNow е услуга, предназначена да позволи на членове на въоръжените сили на САЩ да гледат американска телевизия, докато са разположени на друго място. Услугата обаче не изисква никакво доказателство за самоличност и като такъв всеки може да се регистрира. USTVNow добавката просто предоставя съдържанието му достъпно от Kodi.

USTVNow има опция за безплатно членство, която се предлага със седем различни канала, включително ABC. Сега е важно да се отбележи, че този слой предлага само потоци на живо със стандартна дефиниция, а не съдържание по заявка. От плюс, поради естеството на USTVNow, всички гео ограничения се премахват. Това означава, че можете да гледате потоците му отвсякъде, без да използвате VPN.

Платените планове също предлагат възможности за DVR, за да можете да записвате любимите си предавания. Има вграден телевизионен пътеводител и функция за търсене, така че можете да видите какво е достъпно от пръв поглед. Потребителите на Premium също имат достъп до допълнителни 18 канала.

USTVNow е достъпен от официалното хранилище на добавки Kodi.

Добавки за избягване

За съжаление, не всички добавки използват официални източници за своите потоци. По-долу сме изброили някои от най-популярните добавки на Kodi от трети страни, които често се препоръчват на по-малко от реномирани форуми. Важно е да се отбележи, че това не е одобрение; може да е трудно да се определи дали добавката е легитимна или не, а списъкът по-долу има за цел да премахне всяко съмнение.

  1. Крайна IPTV
  2. Fido
  3. Platinum Smart IPTV
  4. Издигане на Нептун
  5. нахлуване
  6. Gaia

Подобряване на вашия опит

Тези добавки представляват част от напълно законното съдържание, достъпно на Kodi. Ако искате да разширите библиотеката си допълнително, защо да не разгледате нашите ръководства за най-добрите добавки за телевизия на живо, спорт, карикатури, аниме и филми?

Намирането на правилните добавки обаче е само началото. Kodi може да бъде сложен за използване, особено ако сте нов в него. Имайки това предвид, създадохме стъпка по стъпка ръководства за намаляване на буферирането, създаването на субтитри и решаването на проблеми, които може да срещнете..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − = 17

Adblock
detector