ABC Kodi kiegészítések: Hogyan lehet az ABC-t jogilag nézni a Kodi-en

abc vpn hiba

A Kodi egy ingyenesen használható, nyílt forrású médiaközpont alkalmazás. Magas szintű testreszabhatóságot kínál, így kezdőknek és szakértőknek egyaránt elérhető. Ezenkívül a Kodi telepíthető a legnépszerűbb hardverre, többek között iOS, Amazon Fire TV és Apple TV dedikált alkalmazásokkal..

Számos olyan kiegészítés kínál hozzáférést az ABC tartalmához, amelyek többsége nem használ engedéllyel rendelkező forrásokat, és mint ilyen, nem törvényes. Ennek ellenére van néhány jogos kiegészítő, amely az ABC-t kínálja, amelyek közül kettő szabadon használható.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Fontos: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Egyesek virtuális magánhálózatokhoz (VPN) csatlakoznak annak érdekében, hogy elrejtsék az engedély nélküli adatfolyamot az internetszolgáltatóktól (ISP) vagy a hálózati rendszergazdáktól. A VPN-eknek azonban számos legitim felhasználása van, és jelentősen növelhetik az online adatvédelmet, még akkor is, ha csak hivatalos forrásokból közvetít.

A VPN-k a hálózati forgalom titkosításával működnek, amely megakadályozza, hogy minden külső megfigyelő elolvassa azt. Ez semmisíti meg a Közép-ember támadásainak legtöbb típusát, és megakadályozza, hogy az Internet szolgáltatója eladja online tevékenységeinek részleteit harmadik felek számára. Ez azt is megakadályozza, hogy a böngészési szokásaikat indokolja a kapcsolat fojtására.

Minden VPN különbözik; Egyesek gyorsabbak, mint mások, mások naplóznak több információt, és sajnos néhányukba még rosszindulatú szoftvereket csomagolnak. Ezen okokból döntő fontosságú a megfelelő VPN kiválasztása.

Az IPVanish használatát javasoljuk. Gyors, konzisztens kapcsolatot biztosít az önfenntartott szerverekkel a világ minden tájáról. Ez a szolgáltatás nem naplózza az Ön tevékenységével kapcsolatos információkat. Végül, az IPVanish kiváló többplatformos támogatást nyújt, a legtöbb platformon, beleértve a Windows, Mac, iOS és az Amazon Firestick alkalmazásokat is..

STREAM BIZTONSÁGOSAN: Az IPVanish adatvédelmi szempontból tudatos, biztonságos és elég gyors a hibátlan HD streaminghez..

A legjobb Kodi kiegészítők az ABC nézéséhez

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a hivatalos Kodi-kiegészítőket, amelyek ABC-streameket kínálnak. A következő kiegészítők mindegyike hivatalos forrásokat használ, és ami a legjobb, mindegyik ingyenesen használható.

WABC programok

wabc programok addon

A WABC programok addon a legegyszerűbb módja az igény szerinti ABC tartalom megnézésének. Megjeleníti az összes elérhető címet egy oldalon, megkönnyítve ezzel a Kodi keresési funkció használatát valami konkrét megtalálásához. Nincsenek testreszabási lehetőségek, tehát valójában ez a helyzet: „amit látsz, azt kapsz”.

Úgy tűnik, hogy a könyvtár ábécé szerint van felépítve, de az alsó oldalán sokkal kevésbé egyértelművé válik. Vannak ismétlődő mappák, videók, amelyek címe például „Vdka4087511”, és egy esetben egy elérhetetlen mappa, amelynek nincs neve. Ezen rendellenességek ellenére a könyvtár első fele úgy működik, mint amire számíthattál, tehát valójában nem kell ilyen messzire menni a listán..

Itt jó keverék van a régi és az új tartalomhoz, olyan klasszikusokkal, mint a Jövő emlékei és Amerika legviccesebb otthoni videói a modern kiadások mellett, mint például A Marvel pajzsügynökei. A tartalmat gyakran frissítik, ezt a legfrissebb elérhetőség is bizonyítja Jó reggelt Amerika Epizódok. Ennek oka az, hogy a tartalmat közvetlenül az ABC hivatalos webhelyéről kapják le.

Az ABC tartalma csak az USA-ból érhető el, így VPN-re lesz szüksége a tengerentúli nézéshez. Felhívjuk figyelmét, hogy az IPVanish ebben az esetben nem működik, és visszaad egy olyan hibát, amely azt mondja: „A videó jelenleg nem érhető el.” Az ABC regionális zárolása azonban nem tévedhetetlen, mivel a NordVPN továbbra is működik.

A WABC programok addonja megtalálható a hivatalos Kodi addon-lerakatban.

USTVNow

Kodi USTVNow Plus Addon Main

Az USTVNow egy olyan szolgáltatás, amelynek célja, hogy az amerikai fegyveres erők tagjai nézzék az amerikai tévét, miközben máshol állnak. A szolgáltatás azonban nem igényel személyazonosság igazolását, és mint ilyen, bárki regisztrálhat. Az USTVNow addon tartalmát egyszerűen a Kodi-on teszi elérhetővé.

Az USTVNow ingyenes tagsági opcióval rendelkezik, amely hét különböző csatornával érkezik, beleértve az ABC-t. Fontos megjegyeznünk, hogy ez a szint csak a normál felbontású élő streameket kínálja, nem pedig az igény szerinti tartalmat. Plusz oldalról az USTVNow jellege miatt az összes földrajzi korlátozás megszűnik. Ez azt jelenti, hogy bárhol megnézheti streamét VPN nélkül.

A fizetett tervek DVR képességeket is kínálnak, így rögzítheti kedvenc műsorait. Van egy beépített TV-útmutató és egy keresési funkció, így egy pillanat alatt megnézheti, mi elérhető. A prémium felhasználók további 18 csatornát is elérhetnek.

Az USTVNow elérhető a hivatalos Kodi addon leraktárból.

Kiegészítők elkerülése érdekében

Sajnos nem minden addon használ hivatalos forrásokat streamjeire. Az alábbiakban felsoroltuk a legnépszerűbb harmadik fél által gyártott Kodi kiegészítőket, amelyeket gyakran ajánlunk kevésbé megbízható fórumokon. Fontos megjegyezni, hogy ez nem támogatást jelent; nehéz lehet megmondani, hogy egy kiegészítés jogszerű-e vagy sem, és az alábbi lista célja a kétségek kiküszöbölése.

  1. Végső IPTV
  2. Fido
  3. Platinum Smart IPTV
  4. Neptunusz emelkedik
  5. betörés
  6. Gaia

A tapasztalatok javítása

Ezek a kiegészítők a Kodi-on elérhető teljesen legális tartalom töredékét képviselik. Ha tovább szeretné kibővíteni a könyvtárat, akkor miért ne nézd meg az útmutatókat a legjobb TV-műsorok, sport, rajzfilmek, anime és filmek kiegészítéséhez?

A megfelelő kiegészítők megtalálása azonban még csak a kezdet. A Kodi trükkös lehet használni, különösen, ha még nem ismeri a jelentését. Ezt szem előtt tartva, lépésről lépésre készítettünk útmutatásokat a pufferelés csökkentésére, a feliratok beállítására és az esetlegesen felmerülő problémák megoldására..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 + = 62

Adblock
detector