Addon Kodi Bennu nu va instala sau lipsește? Iata de ce

Lipsește Kodi bennu - semne de întrebare

Aveți probleme să găsiți addonul Kodi Bennu sau ați găsit că nu funcționează? Primești o eroare 404 sau o declarație care spune „Colossal1 nu are încă niciun depozit public” ori de câte ori încerci să o instalezi? Motivul pentru care se întâmplă acest lucru se datorează faptului că depozitul Colossus care a adăpostit Bennu a fost închis. Dezvoltatorii care lucrează la aceasta au fost loviți de încetarea și abandonarea scrisorilor de la Motion Picture Association.

Drept urmare, Bennu nu mai este disponibil. Restul acestui articol va explica ce s-a întâmplat mai detaliat, împreună cu câteva recomandări pentru suplimente alternative care sunt încă disponibile.

Kodi este un player media video care permite utilizatorilor să transmită filme și emisiuni de oriunde pe web. Videoclipurile de la Kodi pot fi transmise la un Roku prin oglindirea ecranului unui telefon Android sau iOS. Poate fi, de asemenea, instalat direct pe un PC, Mac sau Apple TV.

Important: Utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Utilizatorii Bennu care transmit conținut licențiat utilizează, în general, un VPN pentru a împiedica ISP-urile lor să știe ce urmăresc. Cu toate acestea, toți utilizatorii Kodi ar trebui să utilizeze un VPN, indiferent de conținutul pe care îl urmăresc sau de la ce surse transmit.

Transmiterea videoclipurilor fără VPN expune utilizatorii la atacurile hackerilor și la tamponarea de la accelerarea vitezei ISP. De asemenea, permite serviciilor de streaming să blocheze conținutul în funcție de locația de la care utilizatorul accesează Internetul. O VPN criptează datele utilizatorului și împiedică citirea acestora de către hackeri, furnizorii de servicii de streaming sau ISP-ul utilizatorului..

În ciuda acestor beneficii, nu toate VPN-urile sunt la fel de eficiente. Unii păstrează jurnalele comportamentului utilizatorilor, permițând un nou risc de securitate în cazul în care cele vechi au fost eliminate. Unele VPN au, de asemenea, viteze lente datorită capacității limitate a serverului.

Iată motivele pentru care recomandăm IPVanish pentru toți utilizatorii Kodi. IPVanish are servere în peste 60 de țări, menținând viteze mari și fără buffer video. De asemenea, are o politică strictă „fără jurnale”. În plus, este ușor de instalat folosind aplicații native pentru Amazon FireStick și Nvidia Shield.

LECTURĂ DE CITITOR: Economisiți 60% pe IPVanish

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Vezi si: De ce nu funcționează Kodi Colossus?

De ce lipsește Bennu Kodi addon

Pe 15 noiembrie 2017, dezvoltatorul suplimentar Bennu, cunoscut sub numele de „TheAlphaP”, a primit o scrisoare de încetare și dezistare de la Motion Picture Association (MPA). Acest grup este format din unele companii media foarte mari, printre care Disney, Paramount, NetFlix, Amazon și 20th Century Fox. Scrisoarea a fost postată online de TVAddons. Acuză TheAlphaP că a creat suplimente care „oferă acces ilegal la opere protejate prin drepturi de autor”.

În aceeași zi, TheAlphaP a replicat că „lucrurile de caritate s-au terminat” și apoi și-au șters contul de twitter. Ulterior, un alt dezvoltator Colossus a replicat că „Eu opresc toată dezvoltarea urlresolver-ului, metahandler-ului și a celorlalte componente suplimentare ale mele ... Colossus a acceptat să șteargă și repo.” Acest dezvoltator, cunoscut sub numele de jsergio123, a mai declarat că nu va mai lucra Adăugări Kodi decât dacă erau 100% legale.

Pagina oficială de github pentru Colossus a început să afișeze un mesaj care spunea că „Colossal1 nu are încă niciun depozit public”. Alte site-uri care conțineau copii ale repo sau chiar instrucțiuni despre cum se instalează depozitul s-au redus, afișând 404 erori. Repoziția Colossus a fost singurul loc în care a găsit copii oficiale și actualizate ale lui Bennu. Așadar, deși pot exista copii vechi care plutesc pe undeva pe Internet, acum nu există nicio cale pentru utilizatori să știe dacă a fost modificată o copie pe care o găsesc. În plus, suplimentul va înceta în cele din urmă, deoarece legăturile sale către sursele de streaming devin învechite.

În ciuda faptului că Bennu a fost scos offline, există încă o mulțime de suplimente Kodi grozave disponibile care vă vor permite să transmiteți TV și filme din surse legale autorizate. Mai jos este o listă a câtorva dintre ele.

Alternative la Bennu

Iată câteva dintre cele mai bune suplimente legale Kodi pentru a transmite TV și filme.

Tubi TV

Addon Kodi Bennu nu va instala sau lipsește? Iata de ce

Tubi TV este un serviciu gratuit de streaming video plătit cu publicitate. Conține o bibliotecă uriașă de filme cu actori populari și creată de regizori și scriitori de top. De exemplu, Tubi TV poartă Brothers (cu Toby McGuire și Natalie Portman), Fata, cel mai probabil (de la creatorii din Splendor american), și Joe (cu rolul lui Nicholas cage și regia David Gordon Green). De asemenea, are emisiuni TV populare de genul Câine: vânătorul de recompense, Merlin, și Jud. Durham.

Adăugarea Tubi TV Kodi este disponibilă pe această pagină de github.

pârâi

Meniul filmului Crackle

Crackle este un alt serviciu de streaming video online plătit integral pentru publicitate. Acesta oferă rețele populare și emisiuni TV prin cablu de la câțiva ani în urmă, cum ar fi Eroii, Eroii renascuti, și Scutul, precum și filme majore de la Hollywood precum Jupiter: Ascendent, Informatica lui Stephen King, femeia Pisica, și Pește-spadă. Crackle produce, de asemenea, câteva spectacole originale notabile, cum ar fi Lansare.

Adăugarea Crackle Kodi este în repoziția lui eracknaphobia. Iată cum se instalează.

USTVNow

Meniul suplimentar USTVNow Kodi

USTVNow este un serviciu de înlocuire a cablurilor care se adresează expatriaților americani. Oferă gratuit TV live de la CBS, NBC, FOX, ABC, The CW și PBS. Pentru 19 dolari / lună, oferă alte 21 de canale, inclusiv BBC America, FOX News, Animal Planet și SyFy. Dacă sunteți dispus să plătiți un plus de 10 USD / lună, îl puteți utiliza și pentru a înregistra aceste canale.

Puteți afla cum să instalați și să folosiți addon-ul USTVNow Kodi aici.

Joacă la Kodi (addon browser)

juca la jocul Kodi acum

Jocul la Kodi nu este de fapt un addon Kodi, dar l-am inclus aici, deoarece se califică ca o alternativă la Bennu. Este un addon de browser web care vă permite să declanșați videoclipuri de pe web pentru a reda pe Kodi. Funcționează cu o varietate de site-uri de streaming, inclusiv Hulu, YouTube, Twitch, AnimeLab, DailyMotion și Facebook.

Play to Kodi poate fi instalat fie pe Chrome, fie pe Firefox, dar funcționează cel mai bine cu Firefox. Acesta poate fi găsit aici.

Concluzie

Depozitul care deține suplimentul Bennu Kodi a fost închis. Dezvoltatorul addon a primit documente legale de către MPA care susține că a încălcat legea ajutând utilizatorii să transmită filme și emisiuni piratate. Deocamdată, Bennu nu este disponibil.

Din fericire, există o mulțime de suplimente disponibile pentru Kodi care sunt încă online și complet legale. Urmați acest ghid pentru a le găsi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 + = 59

Adblock
detector