Addon Time Popcorn Kodi: Ar trebui să folosiți Popcorn Time pe Kodi?

Vă interesează addon-ul Popcorn Time Kodi? În acest articol vom explora biblioteca de conținut, funcționalitatea și legitimitatea Popcorn Time pentru a afla dacă este potrivit pentru dvs..

Popcorn Time Kodi addon

Kodi este un software de centru media open source, care a devenit incredibil de popular datorită potențialului său multiplă platformă. Poate fi instalat cu ușurință pe aproape orice dispozitiv popular, inclusiv Apple TV, Roku și chiar USB pen drives. Mai bine, există o minimă diferență funcțională între platforme. Dacă un addon sau o funcție funcționează pe un computer desktop, probabil că va funcționa și pe dispozitive mobile.

Acest articol va examina suplimentul Kodi Popcorn Time. Vom evalua structura meniului, opțiunile de configurare, sursele și ușurința de utilizare pentru a determina dacă Popcorn Time este potrivit pentru majoritatea utilizatorilor Kodi să instaleze.

Kodi este complet legal de utilizat, dar a atras o acoperire negativă din cauza suplimentelor neoficiale care oferă acces la conținut nelicențiat. Încurajăm cu tărie cititorii noștri să utilizeze doar surse oficiale de conținut și să cerceteze legile din țara lor înainte de a utiliza Kodi pentru a face stream.

Acest articol evidențiază unele dintre riscurile posibile cu care se pot utiliza unele suplimente Kodi. Majoritatea dezvoltatorilor terți de addon Kodi sunt bine intenționați și își petrec timpul și resursele proprii pentru a construi suplimente excelente pentru comunitatea Kodi. Cu toate acestea, chiar și unele dintre cele mai populare suplimente terțe au fost folosite în trecut de către dezvoltatorii necinstiți. Merită să fiți conștienți de aceste riscuri dacă aveți în vedere instalarea oricărui supliment.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Rețelele private virtuale (VPN) sunt uneori folosite de către persoane care caută să ascundă streamingul fără licență de la furnizorul lor de servicii de internet (ISP) și sunt populare în rândul utilizatorilor Kodi și torrent. Acestea fiind spuse, există multe moduri în care un VPN poate beneficia de oameni care circulă doar în mod legal.

Un VPN criptează traficul dvs. de rețea și împiedică orice terță parte să vă vadă activitățile. Aceasta include nu doar hackerii, ci și ISP-ul dvs., care ar putea căuta să vândă istoricul de navigare sau să-l folosească pentru a justifica accelerarea vitezei rețelei..

Pentru a vă proteja, trebuie să găsiți un furnizor VPN care să poată avea încredere. Totuși, nu este atât de simplu pe cât pare. Unele VPN păstrează jurnalele detaliate ale activităților dvs. online, altele au utilizat lățimea de bandă a clienților lor pentru a crea botnete, iar altele doar încetinesc conexiunea dvs. până când este aproape inutilizabil..

Vă recomandăm IPVanish. Oferă conexiuni rapide și stabile la servere din mai mult de 50 de țări. Mai mult, este unul dintre cele mai ușoare VPN-uri de instalat pe mai multe platforme, cu aplicații dedicate pentru Android, iOS și Amazon Fire TV..

LECTURĂ DE CITIRE: aici economisiți 60% pe un plan IPVanish.

Care este addonul Popcorn Time?

Meniu filme Popcorn Time

Popcorn Time este un addon care permite utilizatorului să găsească și să descarce torrente din rețelele peer-to-peer (P2P). Aceasta înseamnă că, pe măsură ce descărcați un fișier, veți permite și altor utilizatori să descarce părțile pe care le aveți. Drept urmare, atunci când utilizați un addon P2P, permiteți computerelor externe să acceseze sistemul dvs., ceea ce compune riscul cu instalarea oricărui supliment Kodi.

Deși torrenting-ul nu este în mod ilegal în mod inerent, a devenit una dintre cele mai populare metode de a partaja conținut fără licență. O privire scurtă la secțiunea „Cele mai populare” Popcorn Time arată numeroase filme care nu au fost încă lansate pe mass-media de acasă. Acesta este un semn martor că suplimentul nu răspunde utilizatorilor care caută conținut licențiat corespunzător. Dacă nu există suficiente dovezi, numărul proceselor depuse împotriva Popcorn Time și a utilizatorilor săi ar trebui să demonstreze acest lucru dincolo de orice îndoială.

Popcorn Time are un set destul de aprofundat de opțiuni de configurare a torrentului, dar nu există nicio modalitate de a vedea sursele pe care le folosește pentru a găsi torrenturi. De asemenea, am căutat mai multe titluri de domeniu public (1968) Noaptea mortilor vii, 1960 Micul magazin al ororilor, 1963 Dementa 13) pentru a vedea dacă a existat un caz pentru utilizarea Popcorn Time în mod legitim. Cu toate acestea, niciunul dintre filme nu a fost găsit.

Din motivele de mai sus, nu recomandăm utilizatorilor Kodi să instaleze addon-ul Popcorn Time sau să-l folosească pentru streaming.

Cea mai bună alternativă pentru popcorn: Tubi TV

Popcorn Time oferă o selecție mare de filme lansate recent, dar nu utilizează surse oficiale și prezintă un risc semnificativ pentru sistemul dvs. Cu toate acestea, există multe suplimente oficiale Kodi care oferă conținut de calitate superioară și sunt complet legitime.

Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Tubi TV este o platformă de streaming care oferă peste 50.000 de emisiuni TV și filme. De fapt, susține că are cea mai mare bibliotecă de conținut a oricărui serviciu de streaming, cu excepția Netflix. Spre deosebire de Netflix, totuși, Tubi TV este liber de utilizat. Adăugarea Kodi blochează anunțurile afișate în aplicația web player sau telefon, astfel încât nu există nimic care să te oprească să urmărești titlurile tale favorite ori de câte ori vrei.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre acest addon este acela că are loc o blocare minimă a regiunii. Este posibil ca anumite titluri să nu fie disponibile în țara dvs., dar majoritatea sunt. De asemenea, dacă există un titlu pe care vreți să-l urmăriți, puteți conecta VPN-ul dvs. la un server american.

Tubi TV este foarte simplu și ușor de utilizat. Nu există opțiuni de configurare, deci ceea ce vedeți este ceea ce obțineți. Conținutul este împărțit în unul dintre cele 24 de genuri diferite și toate rezultatele sunt afișate pe o singură pagină. Acest lucru vă permite să utilizați instrumentele de căutare și sortare încorporate ale lui Kodi pentru a vedea rapid dacă un anumit titlu este disponibil sau nu.

Adăugarea Tubi TV Kodi poate fi găsită în depozitul BG.

Alternative suplimentare la Creșterea Neptunului

Căutați o soluție mai simplă? Următoarele suplimente oferă și biblioteci extinse de filme și emisiuni TV de înaltă calitate.

Browser PlayOn

Browserul PlayOn Kodi addon

Browserul PlayOn este diferit de majoritatea suplimentelor de streaming Kodi, prin faptul că nu oferă niciun conținut propriu. În schimb, browserul PlayOn permite utilizatorului să conecteze conturi ale diferitelor platforme de streaming. Puteți urmări apoi întregul conținut disponibil într-un singur loc.

Acest lucru este util în special din două motive. În primul rând, nu există funcții oficiale Netflix, Amazon Prime Video sau Hulu pentru Kodi 17 sau mai jos. Acest lucru face ca browserul PlayOn să fie cel mai simplu și mai sigur mod de a accesa conținutul lor. În al doilea rând, elimină necesitatea de a urmări care suplimente au un titlu specific.

Există o versiune gratuită a PlayOn disponibilă, dar restricționează accesul la toate, cu excepția unei surse de surse gratuite pentru a urmări. Plătind 2,50 USD pe lună, utilizatorul deblochează toate cele 50 de surse, precum și funcționalitatea DVR și posibilitatea de a omite anunțurile. Deoarece PlayOn funcționează acum cu DIRECTV ACUM, puteți chiar înregistra fluxuri TV în direct pentru redarea ulterioară.

Browserul PlayOn poate fi găsit în depozitul oficial Kodi addon.

Viewster

Informații despre Kodi Viewster

Addsterul Viewster are o mare bibliotecă de filme clasice și una dintre cele mai largi selecții de anime-uri gratuite și accesibile legal. Există clasici de cult cum ar fi Zile de școală dar și anotimpurile complete ale unor emisiuni recent lansate ca. Nici un joc nici o viata și Flip Flappers.

Deși addonul Crunchyroll oferă mai multe opțiuni, Viewster nu necesită înregistrare, este liber de utilizat și poate fi vizualizat din orice parte a lumii. De asemenea, spre deosebire de multe suplimente anime neoficiale, conținutul lui Viewster este licențiat corespunzător, majoritatea fiind disponibilă în format HD.

Deși acest addon are o funcție de căutare, nu funcționează de fapt. Acestea fiind spuse, este ușor să găsești un titlu specific. Conținutul este grupat pe gen și subdivizat în funcție de faptul că este un film sau o emisiune TV. Există câteva probleme de organizare foarte ușoare (genuri duplicate, foldere cu nume ambigue). Cu toate acestea, acestea nu influențează capacitatea de utilizare a addonului și pot fi trecute cu ușurință cu vederea.

Adăugarea Viewster poate fi găsită în depozitul oficial Kodi addon.

PopcornFlix

Popcornflix Kodi addon

PopcornFlix este un addon Kodi care oferă emisiuni TV și filme, atât noi, cât și vechi. Acestea sunt separate în funcție de gen, însă nu există nicio funcție de căutare și nici o modalitate de a vizualiza doar emisiuni TV. În schimb, utilizatorul trebuie să caute într-o categorie dată pentru a vedea dacă titlul pe care îl dorește este disponibil.

Există foarte puține adonamente Kodi oficiale care se ocupă de vorbitorii de spaniolă, iar PopcornFlix este unul dintre cele mai bune. Există un întreg dosar care conține filme cu subtitrare hard-codate în spaniolă. Acest lucru elimină necesitatea de a configura manual subtitrări și face ușor să vizionați filme, chiar dacă nu sunteți special analizați.

Trebuie menționat că PopcornFlix este disponibil numai în SUA și Canada. Utilizatorii din alte locații pot căuta în continuare titluri disponibile. Cu toate acestea, va trebui să vă conectați prin VPN la un server din America de Nord înainte de a putea urmări efectiv orice.

Adaosul PopcornFlix poate fi găsit în depozitul oficial de addon Kodi.

pârâi

Crackle Kodi addon

Crackle este un supliment de bază Kodi pentru găsirea de filme și emisiuni TV. Fiecare tip de conținut are un singur folder și nu există nicio funcție de căutare. Cu toate acestea, ca și în cazul Tubi TV, toate rezultatele sunt afișate pe o singură pagină. Acest lucru face ușor să căutați un anumit titlu sau să sortați rezultatele în ordine alfabetică.

În timp ce unii suplimente se concentrează asupra cantității asupra calității, Crackle oferă o selecție mai mică de titluri cunoscute, cum ar fi Beetlejuice, Eroii, și Strălucirea. Cele mai multe dintre acestea sunt destul de vechi, dar există și emisiuni TV încă din 2015. Având în vedere că Crackle este liber de utilizat și nu necesită înregistrare, lipsa noilor versiuni este de înțeles.

Acest addon are doar trei setări schimbabile. Primul vă permite să modificați raportul de aspect. Puteți să-l pentru a evita extinderea filmelor vechi la ecranele panoramice moderne. Al doilea activează comentarii audio cu privire la titlurile care îl acceptă, iar al treilea este folosit pentru deautorizarea dispozitivului curent. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor vor fi interesați de cele mai recente titluri și pot ignora în totalitate meniul de opțiuni.

Adăugarea Crackle poate fi găsită în depozitul eracknophobia.

Concluzie

Popcorn Time nu oferă nimic utilizatorilor Kodi care caută conținut licențiat corespunzător. Cu toate acestea, suplimentele de mai sus dovedesc că există opțiuni mai bune și mai sigure. De fapt, există un supliment care să se potrivească aproape cu orice gust, fie că sunteți în căutarea de a viziona filme, desene animate pentru copii, TV în direct sau chiar Super Bowl.

Acestea fiind spuse, găsirea unui addon care vă place este doar începutul. Vă putem ajuta să instalați un VPN pentru a rămâne protejat în timp ce urmăriți, să urmăriți automat consumul de media și să rezolvați problemele pe care le puteți avea cu Kodi. Kodi prezintă o lume a posibilităților, deci de ce să nu o utilizăm la potențialul său maxim?

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 + = 33

Adblock
detector