Addonuri ABC Kodi: Cum să urmărești ABC pe Kodi în mod legal

eroare abc vpn

Kodi este o aplicație free-to-open, open media center. Oferă niveluri ridicate de personalizare, făcând-o accesibilă atât pentru începători cât și pentru experți. În plus, Kodi poate fi instalat pe cele mai populare hardware, cu aplicații dedicate pentru iOS, Amazon Fire TV și Apple TV, printre altele.

Există multe suplimente care oferă acces la conținutul ABC, dar majoritatea nu utilizează surse licențiate și, ca atare, nu sunt legale. Acestea fiind spuse, există câteva suplimente legitime care oferă ABC, dintre care două sunt gratuite.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Unele persoane se conectează la rețelele private virtuale (VPN) pentru a ascunde streamingul fără licență de la furnizorul de servicii de internet (ISP) sau administratorii rețelei. Cu toate acestea, VPN-urile au mai multe utilizări legitime și vă pot crește în mod semnificativ confidențialitatea online, chiar dacă vă transmiteți doar din surse oficiale.

VPN-urile funcționează prin criptarea traficului de rețea, ceea ce împiedică observatorii externi să-l citească. Acest lucru anulează cele mai multe tipuri de atacuri Man-in-the-Middle și împiedică ISP-ul dvs. să vândă detalii despre activitățile dvs. online către terți. De asemenea, îi împiedică să folosească obiceiurile dvs. de navigare ca justificare pentru accelerarea conexiunii.

Fiecare VPN este diferit; unele sunt mai rapide decât altele, unele înregistrează mai multe informații și, din păcate, unele chiar vin pachet cu malware. Din aceste motive, alegerea VPN potrivită este crucială.

Vă recomandăm IPVanish. Oferă conexiuni rapide și consistente la serverele auto-întreținute din întreaga lume. Acest serviciu nu înregistrează nicio informație despre activitățile dvs. În cele din urmă, IPVanish are un suport excelent pentru mai multe platforme, cu aplicații pentru majoritatea platformelor, inclusiv Windows, Mac, iOS și Amazon Firestick.

STREAM SECURELY: IPVanish este conștient de confidențialitate, sigur și suficient de rapid pentru streaming HD fără cusur.

Cele mai bune suplimente Kodi pentru vizionarea ABC

Mai jos, vom enumera suplimente oficiale Kodi care oferă fluxuri ABC. Toate suplimentele următoare folosesc surse oficiale și, cel mai bine, toate sunt libere.

Programe WABC

programe wabc addon

Programul WABC addon este cel mai simplu mod de a urmări conținut ABC la cerere. Afișează fiecare titlu disponibil pe o singură pagină, ușurând utilizarea funcției de căutare a lui Kodi pentru a găsi ceva specific. Nu există opțiuni de personalizare, așa că este într-adevăr un caz „ceea ce vedeți este ceea ce obțineți.”

Biblioteca pare să fie organizată alfabetic, dar spre partea de jos, începe să devină considerabil mai puțin simplă. Există foldere duplicat, videoclipuri cu titluri precum „Vdka4087511” și, într-un caz, un folder inaccesibil fără nume. În ciuda acestor anomalii, prima jumătate a bibliotecii funcționează așa cum vă așteptați, așa că nu este nevoie să mergeți atât de departe pe listă, în primul rând.

Există aici un amestec bun de conținut vechi și nou, cu clasice FlashForward și Cele mai frumoase videoclipuri de acasă din America alături de versiuni mai moderne, cum ar fi Agenții scutului Marvel. Conținutul este actualizat frecvent, fapt dovedit de disponibilitatea actualizată Bună dimineața America episoade. Acest lucru se datorează faptului că conținutul este razuit chiar de pe site-ul oficial al ABC.

Conținutul ABC este disponibil numai din S.U.A., așa că veți avea nevoie de un VPN pentru a viziona din străinătate. Ar trebui să rețineți că IPVanish nu funcționează în acest caz, întorcând o eroare care spune „Video nu este disponibil în acest moment.” Blocarea regiunii ABC nu este infailibilă, deoarece NordVPN funcționează în continuare..

Addon-ul Programelor WABC poate fi găsit în depozitul oficial de addonuri Kodi.

USTVNow

Kodi USTVNow Plus Addon Main

USTVNow este un serviciu conceput pentru a permite membrilor forțelor armate ale SUA să privească televiziunea americană în timp ce sunt staționate în altă parte. Cu toate acestea, serviciul nu necesită nicio dovadă de identitate și, ca atare, oricine se poate înscrie. Adăugarea USTVNow face pur și simplu conținutul său disponibil din Kodi.

USTVNow are o opțiune gratuită de membru, care vine cu șapte canale diferite, inclusiv ABC. Acum, este important de reținut că acest nivel oferă doar fluxuri live definite standard, nu și conținut la cerere. Pe partea de plus, datorită naturii USTVNow, toate geore restricțiile sunt eliminate. Acest lucru înseamnă că puteți urmări fluxurile sale de oriunde fără a utiliza un VPN.

Planurile plătite oferă, de asemenea, funcții DVR, astfel încât să puteți înregistra emisiunile dvs. preferate. Există un ghid TV încorporat și o funcție de căutare, astfel încât să puteți vedea ce este disponibil dintr-o singură privire. Utilizatorii premium pot accesa, de asemenea, 18 canale suplimentare.

USTVNow este disponibil din depozitul oficial Kodi addon.

Adaosuri de evitat

Din păcate, nu toți utilizatorii utilizează surse oficiale pentru fluxurile lor. Mai jos, am enumerat unele dintre cele mai populare suplimente Kodi terțe părți, care sunt recomandate frecvent pe forumuri mai puțin de renume. Este important să rețineți că aceasta nu este o aprobare; poate fi dificil de spus dacă un addon este legitim sau nu, iar lista de mai jos are scopul de a elimina orice îndoială.

  1. IPTV final
  2. Fido
  3. IPTV Platinum Smart
  4. Creșterea Neptunului
  5. Incursiune
  6. Gaia

Îmbunătățirea experienței tale

Aceste suplimente reprezintă o parte din conținutul complet legal disponibil pe Kodi. Dacă doriți să vă extindeți biblioteca în continuare, de ce nu consultați ghidurile noastre cu cele mai bune suplimente pentru TV live, sport, desene animate, anime și filme?

Găsirea suplimentelor corecte este doar începutul. Kodi poate fi dificil de utilizat, mai ales dacă ești nou. În acest sens, am creat tutoriale pas cu pas pentru reducerea bufferării, configurarea subtitrărilor și rezolvarea oricăror probleme pe care le puteți întâmpina..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

Adblock
detector