Addy Elysium Kodi ne radi? Možete li to popraviti i postoje li alternative?

Elysium Kodi addon

Dodatak Elysium Kodi prestao je s radom i više nije dostupan od repo redakcije NoobsandNerds. U ovom ćemo članku objasniti što se dogodilo i što možete upotrebljavati umjesto toga.

Elysium je bio popularni dodatak za Kodi treće strane koji je strugao veze do sadržaja koji se nalazi putem interneta. Međutim, repo NoobsandNerds, koji je domaćin ovog dodatka, neočekivano je otišao van mreže 14. veljače. Kako postoje miješani izvještaji o tome što se zapravo dogodilo, detaljno smo istražili događaje dana i u nastavku ćemo predstaviti svoja otkrića.

Treba napomenuti da je skladište NoobsandNerds bilo poznato po hostingu dodataka koji su koristili neslužbene izvore. Da biste umanjili opseg na koji vas utječu obustave ponovnog isključivanja treće strane, preporučujemo upotrebu samo službenih izvora prilikom strujnog prijenosa sadržaja putem Interneta ili kodi Kodi.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Važno: Uz Kodi uvijek koristite VPN

Neki se Kodi korisnici povezuju s virtualnom privatnom mrežom (VPN) kako bi prikrili nelicencirano strujanje od svog davatelja internetskih usluga (ISP). U skladu s tim, VPN-ovi mogu biti vrlo povoljni za većinu ljudi, uključujući one koji samo struju prenose iz službenih izvora.

VPN-ovi kriptiraju vaš mrežni promet, što ga sprečava da ga pročisti bilo koji vanjski promatrač. To uključuje vaš ISP i svakoga tko koristi napad Man-in-the-Middle (MitM). Budući da vaš davatelj internetskih usluga ne može reći što točno radite, ne može prodati vaše navike pretraživanja niti ih koristiti kao izgovor za smanjivanje brzine veze..

Postoje brojne VPN usluge koje možete odabrati, ali važno je odabrati onu koja najbolje odgovara vašim potrebama. Na primjer, ako želite strujati HD sadržaj, trebat će vam VPN koji ima minimalan utjecaj na brzinu pregledavanja i dobar izbor lokacija poslužitelja.

Preporučujemo IPVanish. Za razliku od većine drugih VPN pružatelja usluga, IPVanish posjeduje svoje servere u potpunosti. To im omogućuje da riješe bilo koja pitanja što je brže moguće. Također, IPVanish nudi velike brzine, pristup poslužiteljima diljem svijeta te namjenske aplikacije za Android, iOS i Amazon Fire TV uređaje.

NAJBOLJI VPN ZA KODI: IPVanish je naš top izbor. Ima veliku nepropusnu mrežu poslužitelja i postiže dobre brzine. Snažne značajke zaštite i privatnosti čine IPVanish favoritom za korisnike Kodi i Amazon Fire TV Stick. Isprobajte bez rizika uz 7-dnevnu garanciju povrata novca.

Što se dogodilo s Elysium?

Prvi pokazatelj da išta nije bilo u redu jest da je web-lokacija NoobsandNerds otišla van mreže. Zanimljivo je da je mjesto preuzelo izvan mreže od strane web hosting tvrtke, a ne samog tima NoobsandNerds. Pod pretpostavkom da su računi za hosting plaćeni do sad plaćeni, to sugerira da je domaćina kontaktirala neka vrsta pravne osobe.

Web-lokacija NoobsandNerds obustavljena

OpenELEQ, jedan od najistaknutijih programera NoobsandNerds-a, kasnije je potvrdio da je to slučaj, rekavši da je tim prekinuo razvoj, a ne da se bori s teškom pravnom bitkom. Članak iz TorrentFreak kasnije je potvrdio da je iza pisma i kasnijeg ukidanja stao Savez za kreativnost i zabavu (ACE)..

Također je izbrisan i račun NoobsandNerds na Twitteru. Vidjeli smo to prije, kada su MPAA i ACE, organizacije koje su optužile programere za omogućavanje kršenja autorskih prava, prijetili trećim programerima Kodi addon. Svakako, ubrzo nakon toga, TVAddons je izvijestio da je vodeći programer NoobsandNerds bio posjećen u njihovoj kući, iako nije jasno koja se organizacija zapravo pojavila ili što su rekli. No, jedan Reddit račun za koji se sumnja da pripada programerima ili suradnicima TVAddonsa sugerirao je da su NaN-ovi programeri podijelili korisničke baze podataka, optužbe koje su prethodno bacili na Adama Lackmana TVA nakon njegove epizode ispitivanja.

Još nema naznaka je li tim NoobsandNerds jednostavno prijetio tužbom ili je li jedan u tijeku; međutim, krajnji rezultat je isti: stranica NoobsandNerds je srušena i nema naznaka hoće li se vratiti. OpenELEQ je rekao da će njegov GitHub račun ostati aktivan kako bi se spriječilo da ga stekne treća strana, kao što je to slučaj s računom lewblack125.

Izjava OpenELEQ

Kodi zajednica je podijeljena na najavu TVAddonsa. Neki su mu zamjerili što su TVAddons iskoristili priliku da trljaju sol u ranu s komentarima poput „Iako bi određeni članovi NaN-a povremeno napadali našu zajednicu, o njima nikada nismo govorili loše“, nazivajući ih „manjom neslužbenom web stranicom Kodi-ja. “TVAddons je uvijek imao snažno rivalstvo s NoobsandNerdsom, no čini se malo sumnjivim da se zauzme moralni vrhunac kada se TVAddons i dalje suočavaju s vlastitim pravnim problemima..

Kako čuvati svoj sustav

Kad skladišta odu izvan mreže, preporučujemo da isključite automatska ažuriranja ako već niste. U ovom su slučaju barem neki od članova NoobsandNerds svjesni problema otmice GitHub-a i drže svoje stranice aktivnim kako bi se to spriječilo. OpenELEQ, razvojni dodatak Metalliq, na primjer, izjavio je da će držati svoj GitHub otvoren kako bi izbjegao ovaj problem. Međutim, ne postoji jamstvo da će svi programeri slijediti upute.

Isključite automatski ažuriranja korak 4

Da biste isključili automatska ažuriranja u Kodi, kliknite gumb ikona zupčanika na početnom zaslonu. Zatim odaberite opciju Postavke sustava opcija na desnoj strani stranice. Odaberi dodatke na popisu s lijeve strane, a zatim prijeđite desno. Kliknite gumb nadopune opciju i odaberite Obavijestite, ali nemojte instalirati ažuriranja. Ova će vam opcija obavijestiti svaki put kada dodatak ima ažuriranje na čekanju, tako da ga možete sami istražiti i provjeriti je li sigurna za instaliranje. Preporučujemo da pričekate oko dva tjedna kako bi zajednica ispravno pregledala bilo kakva ažuriranja. Zatim provjerite službene forume i treće strane da biste vidjeli jesu li izdana bilo kakva pitanja ili upozorenja.

Kad god se spremi visokopozicionirano spremište ili addon, obično je samo nekoliko dana prije nego što netko drugi tvrdi da je na raspolaganju radna verzija. Problem je što ti izvori vrlo rijetko nude ono za što tvrde. U najboljem slučaju imate polufunkcionalni dodatak koji ubuduće neće primati nikakve nadogradnje. U najgorem slučaju dodatak sadrži zlonamjerni softver i upravo ste odobrili napadaču pristup vašem sustavu.

Alternativa dodatku Elysium

Ne treba odustati od Kodija samo zato što Elysium više nema. Postoje deseci visokokvalitetnih službenih dodataka koji pružaju uporedivo iskustvo. Još bolje, svi su legalni za upotrebu i, stoga, ne prijeti opasnost da ih se uništi.

Tubi TV

Tubi_TV_main

Tubi TV je streaming usluga koja nudi drugu najveću biblioteku bilo koje internetske platforme. Netflixova knjižnica je nešto veća, ali za razliku od Netflixa, Tubi TV je potpuno besplatna za upotrebu. Možete ga gledati s gotovo bilo kojeg mjesta na svijetu, iako nije sav sadržaj dostupan u svakoj zemlji.

Za razliku od većine ostalih usluga besplatnog streaminga, Tubi TV ima jak izbor poznatih naslova, uključujući Inbetweeneri, Hard Candy, i Bilješka o smrti. Sadržaj je također uredno organiziran u kategorije, tako da je lako pronaći nešto za gledati.

Tubi TV dostupan je u Kanadi, Sjedinjenim Državama i Velikoj Britaniji, a zapošljava geografsko blokiranje sadržaja i ima različite biblioteke sadržaja u svakoj zemlji. Kao i kod Netflixa, ako želite pristupiti punoj biblioteci naslova (preko 50 000 filmova i TV epizoda s više od 600 naslova s ​​ocjenom "Svježe" na Rotten Tomatoes), morat ćete koristiti VPN da biste zaobišli ta ograničenja. Srećom, Tubi TV ne blokira proxyje pa će VPN raditi.

Dodatak Tubi TV Kodi možete pronaći u spremištu SuperRepo.

Filmovi o velikim zvijezdama & televizor

Filmovi BigStar i dodatak za TV Kodi

Big Star Movies još jedna je platforma za strujanje, nalik Tubi TV-u. Premda web stranica Big Star-a omogućava vam iznajmljivanje filmova koji nisu dostupni besplatno, dodatak ne. To znači da možete pregledati sav sadržaj Addon-a odmah i nema šanse da napadač dobije pristup vašim podacima o plaćanju.

Većina filmova Big Star-a nije osobito poznata. Međutim, ovaj je dodatak izvrsno mjesto za gledanje TV emisija. Postoje klasici poput Peep Show, Usluga usana, i Queer kao narod, plus mnoštvo specijaliziranih emisija. Tu je i funkcija pretraživanja za slučaj da tražite nešto specifično.

Filmovi o velikim zvijezdama & TV addon možete pronaći u MetalChris repozitoriju.

Pucketanje

Službeni Crackle Kodi addon

Crackle je usluga struje s jednom glavnom razlikom: ona je u vlasništvu Sonyja, tvrtke koja ima sredstva potrebna za osiguranje poznatih naslova. Crackle koristi oglase za ostvarivanje prihoda, ali kako su oglasi na svoj način blokirani na Kodi, ti podaci nisu prisutni u Kodi dodatku. Ništa vas ne može zaustaviti da bez ometanja gledate na sadržaj svog srca.

Iako nema onoliko naslova kao neke druge usluge, oni koji ga imaju prepoznatljiviji su. Na primjer, postoje Heroji, Kuća letećih bodeža, i Strah i odbojnost u Las Vegasu. Doduše, većina Crackelovog sadržaja stara je nekoliko godina, ali s obzirom na to da je to besplatna usluga, teško je žaliti se.

Crackle Kodi addon nalazi se u skladištu eracknaphobia.

SnagFilms

SnagFilms Kodi addon

SnagFilms nudi kolekciju više od 5000 besplatnih za gledanje neovisnih filmova. Većina njegovog sadržaja dostupna je u visokoj razlučivosti. Naslovi su grupirani po žanru, a kategorije su detaljnije nego što ih obično nalazite. Ovaj organizacijski sustav pomaže nadoknaditi nedostatak funkcije pretraživanja.

Snagfilms nema mogućnosti konfiguriranja. To znači da je vrlo jednostavan za upotrebu; samo ga instalirajte i započnite strujanje. S druge strane, budući da ova usluga ne može ostvariti prihod putem oglasa na Kodi-ju, njezina je funkcionalnost prilično osnovna.

Snagfilms dodatak dostupan je iz službenog skladišta Kodi adona.

Zaključak

Nedavno smo vidjeli porast broja trećih proizvođača Kodi addon koji primaju primirje i odustaju od pisama. Elysium je možda jedan od najnovijih dodataka, ali gotovo sigurno nije zadnji.

Ako želite osigurati da na tim Kodi media centrom ne utječu ta uklanjanja, možda biste trebali razmotriti korištenje samo službenih dodataka. Pisali smo vodiče s najboljim dodacima za filmove, sportove i dječje emisije koji će vam pomoći da započnete.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 1 =

Adblock
detector