Adjunctul la Kodi nu funcționează sau nu se instalează? Iata de ce

Legământul și mai multe completări ca acesta au încetat să funcționeze brusc. În acest articol, vă explicăm de ce lipsește addon-ul Covenant și ce se întâmplă în continuare.

Depozitul Colossus este foarte cunoscut și conține mai multe addon-uri de streaming nelicidate, inclusiv Covenant, Bennu și SportsDevil. Pe 15 noiembrie, acest depozit a fost golit, făcând suplimentele sale inaccesibile dacă nu sunt deja instalate. Acest articol va analiza factorii care au determinat colosul să se deconecteze.

Am îndemnat constant cititorii noștri să folosească doar suplimente oficiale Kodi, dar considerăm că acum ar fi un moment bun pentru a reitera acest lucru. Componente adiționale oficiale prezintă mult mai puține vulnerabilități de securitate și nu riscă să fie scoase offline în mod neașteptat, cum ar fi Pactul.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Rețelele private virtuale (VPN) sunt adesea folosite de către persoanele care doresc să ascundă streamingul nelicențiat de la furnizorul de servicii de internet (ISP). În ciuda acestui fapt, există multe moduri în care un VPN poate beneficia de un utilizator Kodi, chiar dacă utilizează surse oficiale.

De exemplu, deoarece o VPN criptează traficul dvs. de rețea, acesta nu poate fi folosit pentru a justifica accelerarea conexiunii de către ISP. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că majoritatea atacurilor împotriva omului nu vor funcționa, ceea ce vă ajută să vă păstrați în siguranță informațiile personale.

Fiecare VPN îți va încetini conexiunea până la un anumit grad, iar unii furnizori VPN păstrează jurnalele detaliate ale activităților tale online. Acest lucru înfrânge scopul de a utiliza un VPN în primul rând, așa că plătește cercetarea diferiților furnizori până când veți găsi unul care să răspundă nevoilor dvs..

Vă recomandăm IPVanish. IPVanish nu ține evidența activităților dvs. și oferă conexiuni sigure și stabile în mai mult de 50 de țări diferite. Este, de asemenea, una dintre cele mai portabile VPN-uri, cu aplicații dedicate pentru Android, iOS și Amazon Firestick.

LECTURĂ DE CITITOR: economisiți 60% pe un plan anual IPVanish aici.

Ce s-a întâmplat cu Pactul?

Pe 15 noiembrie, Jsergio123, un dezvoltator Kodi responsabil pentru crearea suplimentului URLResolver, printre altele, a anunțat că al său va înceta activitatea asupra tuturor addonurilor lor. El a menționat, de asemenea, că echipa Colossus a fost de acord să facă același lucru. Inițial, au existat speculații cu privire la amenințările legale, dar amploarea situației nu a fost clarificată decât câteva ore mai târziu.

Dezvoltatorul Kodi din Marea Britanie, cunoscut sub numele de The_Alpha, a lucrat anterior la addonul Bennu și se zice că ar fi implicat în depozitul Colossus. La scurt timp după ce s-a rupt vestea despre pensionarea lui jsergio123, The_Alpha a primit o adresă scrisă de mână la adresa de domiciliu.

The_Alpha încetează și renunță la scrisoarea de la MPA

Această scrisoare s-a dovedit a fi un stop-and-desist trimis de reprezentanți legali ai Motion Picture Association (MPA), o organizație care include lovituri grele precum Disney, Paramount Pictures și Twentieth Century Fox. O copie a acestei scrisori a fost trimisă la TVAddons, o altă echipă de dezvoltare Kodi care se confruntă în prezent cu propriile probleme legale. La scurt timp, The_Alpha și-a dezactivat contul de Twitter.

Aceștia sunt singurii doi beneficiari confirmați de amenințări din partea MPA, dar care nu i-a împiedicat pe alți dezvoltatori să ia măsuri de precauție suplimentare. Echo Coder, care lucrase anterior la Bennu, și-a șters contul de Twitter fără nicio explicație. În plus, repoziția Origin repo și Smash au fost scoase offline. În cazul lui Smash, depozitul a fost luat offline pentru a elimina suplimentele nou-moarte menționate mai sus. Contul de Twitter al Expertului Ares a fost deconectat, însă echipa a lăsat un mesaj în construirea lor Pulse CCM care le-a spus utilizatorilor „să stea bine”.

Jsergio123 Demisie Kodi

De atunci, Jsergio123 a confirmat pe Twitter că, dacă s-ar întoarce vreodată, va dezvolta doar suplimente legale. Caz Wallace, bărbatul din spatele repoziției Simply Caz, a spus același lucru, dezvăluind că și el a primit o scrisoare de la MPA.

Caz Wallace Legal Only Kodi Development

Echipa de repoziție a Gracie a oferit suplimente acum deplasate și a trecut la o nouă adresă URL. Echipa a spus că vechea adresă URL va fi offline în scurt timp, după care atât vechea repo, cât și suplimentele sale vor fi inaccesibile..

Lucifer, dezvoltatorul addon Kodi responsabil pentru suplimentele Cartoon Crazy și KissPanda, și-a anunțat retragerea și a postat dovezi că și-a șters contul GitHub. Cu toate acestea, unele dintre suplimentele lui Lucifer au fost preluate de alți dezvoltatori și rebrandate. De exemplu, Cartoon Crazy este acum Spinz Cartoon Crazy și va fi întreținută de Chris Spez, o nouă completare a echipei Noobsandnerds. Dandy Media, un alt dezvoltator destul de popular, și-a șters atât depozitul Kodi, cât și contul de Twitter.

Ce se întâmplă în continuare?

Nu este clar dacă Pactul va reveni online. Deși reîncărcarea sau căutarea Covenant-ului ar deschide dezvoltatorii până la repercusiuni legale similare cu care s-au confruntat The_Alpha și jsergio123, când Exodus a ieșit offline la începutul acestui an, a fost repede ridicat de alți dezvoltatori înainte ca Covenant să vină și să îl înlocuiască..

Trebuie menționat că singurele persoane care au primit amenințări legale au fost dezvoltatorii de addon-uri care asigură accesul fără licență la conținut. Ca atare, răspunsul dezvoltatorilor oficiali addon a fost mult mai restrâns, Gracie Green, creatorul repo-ului Gracie, a cerut calmul.

Întrucât suplimentul URLResolver are o utilizare în afara pirateriei, echipa TVAddons a decis să continue menținerea acesteia, deși menționează că fără jsergio123 să vă ajute, actualizările ar putea veni mai lent pentru o perioadă.

Cum să vă păstrați sistemul în siguranță

Deoarece cel puțin un dezvoltator Kodi și-a șters contul GitHub, acest nume este acum gratuit pentru oricine. Am văzut că se întâmplă înainte când un dezvoltator Exodus a renunțat, așa că este important să luăm măsuri.

În primul rând, luați în considerare suplimentele pe care le-ați instalat. Dacă aveți oricare dintre suplimentele din depozitele Colossus sau Alpha, poate doriți să luați în considerare dezinstalarea acestora. Chiar dacă aceste suplimente funcționează în prezent, nu există nicio garanție că vor continua să facă acest lucru și este puțin probabil să fie acceptate de acum înainte..

Întrucât situația este în desfășurare și nu avem o idee clară despre care dezvoltatorii au plecat de la bun sfârșit, este dificil să oferim sfaturi concrete. Acestea fiind spuse, sfătuim cu tărie tuturor utilizatorilor Kodi să oprească actualizările automate dacă nu au fost deja. Acest lucru se datorează faptului că dacă serverul sau contul GitHub al dezvoltatorului este compromis, un atacator poate instala actualizări rău intenționate fără confirmarea utilizatorului.

Dezactivați actualizările automate pasul 4

Pentru a dezactiva actualizările automate, faceți clic pe butonul pictograma roții pe pagina principală a lui Kodi. Apoi, faceți clic pe Setarile sistemului și defilați în jos spre Add-on-uri fila din stânga. În dreapta, selectați tasta Notificați, dar nu instalați actualizări opțiune. Acest lucru vă va anunța când o nouă actualizare este disponibilă, astfel încât să o puteți cerceta mai complet și să vedeți dacă este legitim sau nu.

Alternative la addon-ul Pactului

Nu uitați că Kodi are o gamă largă de suplimente complet legale din care să alegeți. Am mai acoperit cele mai bune depozite și chiar avem recomandări specifice pentru sport, filme și suplimente TV live.

pârâi

Adăugarea oficială a Crackle Kodi

Adăugarea Crackle permite utilizatorilor Kodi să acceseze conținut din platforma de streaming Crackle. În timp ce suplimentele similare oferă, de obicei, doar titluri puțin cunoscute, Crackle conține mai multe filme apreciate critic precum: iniţiere și Shutter Island.

Cel mai bun lucru despre Crackle este că este complet gratuit și legal de utilizat. Trebuie remarcat faptul că regiunea Crackle blochează conținutul lor, așa că va trebui să vă conectați la unul dintre serverele americane ale VPN-ului dvs. înainte de a putea urmări orice.

Adăugarea Crackle este disponibilă din depozitul Eracknaphobia.

Filme BigStar & televizor

Filme BigStar și TV Kodi addon

Filme BigStar & TV are o bibliotecă extinsă de filme și emisiuni TV gratuite. În timp ce versiunea bazată pe web cere utilizatorilor să înregistreze un card de credit, suplimentul Kodi nu. Acest lucru permite utilizatorilor să achiziționeze titluri specifice, dar, deoarece acest lucru nu se poate realiza prin Kodi, nu este nevoie.

Acest addon conține mii de titluri din care să alegeți. Deși majoritatea nu sunt cunoscuți, oferă și anotimpuri întregi de emisiuni TV Inbetweeners. Conținutul este grupat pe categorii și destul de bine organizat, așa că nu este niciodată dificil să găsești exact ceea ce cauți.

Filme BigStar & Televizorul este disponibil din depozitul MetalChris și puteți găsi mai multe suplimente pentru filme Kodi aici.

Browser PlayOn

Addion Playon Kodi

Browserul PlayOn vă permite să integrați conținutul de la alte câteva servicii de abonare în Kodi. În timp ce o versiune gratuită este disponibilă, aceasta include doar o serie de surse gratuite. Serviciul complet costă 2,50 USD pe lună și vă permite să vă conectați conturile Netflix, Hulu și Amazon Prime Video împreună cu multe altele.

Abonarea plătită deblochează, de asemenea, funcționalitatea DVR și abilitatea de a omite anunțurile, deci este cu siguranță o investiție demnă.

Addon-ul Browser PlayOn poate fi găsit în depozitul oficial de addonuri Kodi.

Snagfilms

SnagFilms Kodi addon

Snagfilms este un addon gratuit și legal Kodi cu o bibliotecă de peste 5000 de filme și documentare independente. Acestea sunt disponibile în 720p și sunt grupate în categorii pentru o navigare mai ușoară. Aceste categorii acoperă totul, de la sci-fi la politică, așa că suntem siguri că veți găsi ceva interesant de urmărit.

Nu există nicio funcționalitate de căutare, dar din moment ce Snagfilms se referă la titluri relativ necunoscute, este mai bine să găsiți conținut nou decât să urmăriți lucrurile pe care le-ați văzut deja.

Adăugarea Snagfilms poate fi găsită în depozitul oficial de addon Kodi.

Scena de dezvoltare a lui Kodi continuă să respire din aceste evoluții recente și, deocamdată, soarta streamingului fără licență pe Kodi este incertă. Acestea fiind spuse, vom continua să monitorizăm situația și vă vom ține la curent cu toate evoluțiile ulterioare pe măsură ce situația progresează.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 44 = 45

Adblock
detector