Adresa URL-ului Kodi lipsește sau nu se va descărca? Iata de ce

Rezolvarea URL lipsește sau nu funcționează

Dependența Koli URL Resolver a suferit unele modificări recent. Acest articol vă explică ce trebuie să faceți în cazul în care Resolver-ul URL lipsește, nu se descarcă sau nu funcționează.

Pe 15 noiembrie, mai mulți dezvoltatori Kodi addon au primit scrisori de la Motion Picture Association (MPA) și Alianța pentru Creativitate și Divertisment (ACE). Acest lucru a dus la eliminarea depozitului Colossus offline, luând cu el mai multe suplimente populare ale unor terțe părți precum Covenant, Bennu și Ares Wizard. Cu toate acestea, deoarece URL Resolver a fost dezvoltat de unul dintre acești indivizi, acesta a fost, de asemenea, eliminat. Acest articol vă va explica ce face URL Resolver și unde poate fi găsit care merge mai departe.

Singurii dezvoltatori vizați de aceste amenințări legale au fost cei care au creat suplimente de streaming nelicidate. Îi îndemnăm pe cititorii noștri să folosească doar surse oficiale; sunt mult mai sigure, oferă adesea acces la bibliotecile de conținut de dimensiuni similare și sunt complet legale de utilizat.

Avem aici detalii complete despre motivul pentru care nu se instalează Kodi Colossus și detalii aici despre motivul pentru care Kodi Bennu lipsește. Citiți mai multe despre Kodi Resolver URL.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Unele persoane folosesc o rețea privată virtuală (VPN) pentru a ascunde streamingul fără licență de la furnizorul de servicii de internet (ISP). Cu toate acestea, VPN-urile au și câteva utilizări complet legitime și vă pot ajuta să vă păstrați informațiile personale private.

VPN-urile funcționează prin criptarea întregului trafic de rețea care intră și iese. Aceasta înseamnă că niciun observator din exterior nu poate spune ce faceți online. Împiedică ISP-ul dvs. să vândă obiceiurile dvs. de navigare sau să le folosească drept justificare pentru a vă accelera conexiunea la internet. De asemenea, un VPN face ca majoritatea atacurilor Man-in-the-Middle să fie inutile, păstrând astfel informații sensibile, cum ar fi datele de autentificare sau e-mailurile sigure.

Alegerea VPN-ului potrivit este vitală. Unii îți vor încetini conexiunea la viteze aproape inutilizabile, în timp ce alții păstrează jurnalele detaliate ale istoricului de navigare. Acest lucru învinge punctul de utilizare a unui VPN și face mai ușor de urmărit activitatea dvs. online.

Vă recomandăm IPVanish. Are un impact minim asupra vitezei rețelei dvs. și oferă conexiuni stabile constant în mai mult de 50 de țări. De asemenea, este cel mai ușor VPN de instalat pe platforme mobile precum Android, iPhone și Amazon Firestick.

LECTURĂ DE CITITOR: Economisiți 60% pe un plan anual IPVanish aici.

Ce s-a întâmplat cu Resolver-ul URL?

Jsergio123, un dezvoltator Kodi care lucrase la mai multe addon-uri terțe, a fost primul care a anunțat că va înceta dezvoltarea pe addon-urile lor. Acestea includeau URL Resolver și Meta Handler, două dependențe pe care s-au bazat multe adnomuri neoficiale.

Dezvoltarea de renunțare a adresei URL a rezoluției URL a Jsergio123

Catalizatorul acestei decizii a fost o scrisoare legală pe care a primit-o de la MPA și ACE, o colaborare între titane din industria media ca Disney, Netflix, Paramount Pictures, Amazon și SKY UK.

Problema aici este că Resolver-ul URL nu este folosit doar pentru suplimente de streaming nelicidate. Pur și simplu oferă o modalitate de a prelua conținut de pe o adresă URL, contabilizând verificarea CAPTCHA și diverse structuri de fișiere de site-uri web. Drept urmare, este folosit și de unele adaosuri oficiale. Pentru a înrăutăți, unele suplimente neoficiale, cum ar fi Bubbles, nu au nevoie nici măcar de URL Resolver, deoarece pot rezolva propriile lor legături sau pot folosi alte scripturi, precum NaN Scraper, care funcționează diferit, dar produc un rezultat similar..

Echipa TVAddons și-a luat scurt depozitul offline în august în așteptarea unei acțiuni legale, dar a revenit la scurt timp după eliminarea tuturor addon-urilor fără licență. URL Resolver a fost un element suplimentar care nu a fost eliminat, iar TVAddons a spus că vor prelua dezvoltarea pe viitor. Ei au remarcat, totuși, că actualizările pot avea un ritm mai lent ca urmare a pensionării lui jsergio123.

Ce se întâmplă în continuare?

Preluarea URL Resolver a lăsat un gol pentru ca atacatorii să poată exploata. De fapt, unele depozite precum Cerebro au început deja să găzduiască suplimentele eliminate și să lanseze actualizări. Fără o revizuire completă a codului, nu se spune ce vor face aceste actualizări, dacă există ceva. Ca atare, aceste actualizări ar trebui considerate nesigure până când sunt verificate de comunitatea Kodi în general.

Deși a existat un răspuns mixt la eliminarea suplimentelor terțe precum Covenant, consensul general dintre dezvoltatorii de addon Kodi este că URL Resolver este crucial. Acestea fiind spuse, preluarea dezvoltării acestei dependențe ar putea atrage atenția nedorită din partea AMM.

Mai mult decât probabil, URL Resolver va continua să funcționeze ca de obicei, deși versiunile actualizate vor trebui să fie instalate manual, cel puțin pe termen scurt. Chiar dacă URL Resolver a dispărut complet, majoritatea suplimentelor oficiale vor continua să funcționeze.

Cum să vă păstrați sistemul în siguranță

Amenințările legale ale MPA au trimis unde de șoc prin comunitatea Kodi. Au rezultat mai multe retrageri de repo și addon, inclusiv de la echipa de vrăjitori Ares, The_Alpha, jsergio123, Echo Coder, DandyMedia, Lucifer, Pulse și MuckyDuck.

Deoarece cel puțin un cont GitHub al unui dezvoltator a fost șters, acest nume de utilizator este acum gratuit pentru oricine. Acest lucru s-a întâmplat înainte și a fost folosit pentru a lansa o actualizare nesigură a exodului, deci nu există niciun motiv să credeți că nu se va mai întâmpla.

Din acest motiv, îndemnăm cititorii noștri să dezactiveze actualizările automate de adăugare. Acest lucru se poate face făcând clic pe butonul pictograma roții pe ecranul de pornire al lui Kodi. Apoi, faceți clic pe Setarile sistemului și selectați tasta Add-on-uri fila din partea stângă a ecranului. În caseta din dreapta, faceți clic pe butonul Actualizări setare. În cele din urmă, selectați Notificați, dar nu instalați actualizări. Acest lucru vă va anunța orice actualizări noi, astfel încât să le puteți cerceta și să aflați dacă au fost verificate de comunitate sau nu.

Dezactivați actualizările automate pasul 4

O regulă bună este să aștepți câteva săptămâni după ce o actualizare devine disponibilă, deoarece înainte de această dată, oamenii de obicei speculează cu privire la scopul unei actualizări..

TVAddons este o echipă de dezvoltare binecunoscută și, întrucât au spus că vor lansa actualizări ale URL Resolver, nu există niciun motiv să le descărcați din nicio altă sursă.

Recomandări oficiale de completare

Resolver-ul URL este folosit în mare parte (dar nu în întregime) pentru suplimente terțe. Ca atare, aceste modificări nu vor afecta majoritatea suplimentelor oficiale. Următoarele suplimente vor continua să funcționeze, sunt complet legale și oferă biblioteci de conținut cu dimensiuni similare cu cele ale celor mai populare suplimente terțe.

Filme Bigstar & televizor

Filme BigStar și TV Kodi addon

Filme Bigstar & TV este o platformă de streaming online care oferă mii de titluri din care să alegeți. Biblioteca sa media este separată în categorii destul de specifice și niciun conținut nu este blocat în regiune. Aceasta înseamnă că poate fi urmărită indiferent de locul în care vă aflați.

Există o funcție de căutare pentru a vă ajuta să găsiți ceva specific, iar în timp ce majoritatea filmelor disponibile sunt destul de necunoscute, există mai multe filme premiate și emisiuni TV, inclusiv anotimpurile complete ale clasicului cult britanic., Cinescop.

Cele mai mari filme & Adăugarea TV poate fi găsită în depozitul MetalChris.

YouTube

YouTube Kodi addon

YouTube este cea mai mare platformă de streaming video din lume și are o bibliotecă media care ar putea dura mii de ani pentru vizionare. Principalul avantaj pe care YouTube îl are asupra concurenților este gama largă de conținut; există videoclipuri care acoperă totul, de la critica literară până la bricolaj. Aceasta înseamnă că întotdeauna va fi ceva ce vi se pare interesant.

Componenta YouTube Kodi menține cea mai mare parte a funcționalității site-ului. Utilizatorii pot adăuga videoclipuri la playlist-uri, vizualiza abonamentele lor și pot crea o coadă video. Cu toate că nu puteți comenta sau utiliza funcțiile de mesagerie YouTube, acestea nu sunt deosebit de utile în Kodi, așa că este ușor de observat de ce această funcționalitate a fost eliminată.

Adaosul YouTube poate fi găsit în depozitul oficial de addonuri Kodi.

Browser PlayOn

Addion Playon Kodi

Browserul PlayOn permite utilizatorilor Kodi să își integreze conturile de pe diverse platforme de streaming online și să urmărească conținutul lor într-o singură locație. Având în vedere că nu există suplimente oficiale pentru Netflix sau Amazon Prime Video, Browserul PlayOn este cel mai simplu și mai sigur mod de a accesa bibliotecile media din Kodi.

Calitatea de membru premium costă 2,50 USD pe lună și nu numai că extinde gama de surse care pot fi conectate, dar, de asemenea, deblochează capacitatea de a omite reclame și de a înregistra videoclipuri în spațiul de stocare local. Deoarece versiunea gratuită oferă doar o mică selecție de conținut gratuit pentru vizionare, cu siguranță este preferabilă abonarea.

Addon-ul Browser PlayOn poate fi găsit în depozitul oficial de addonuri Kodi.

FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon

Un lucru de legătură și suplimente similare oferite rar este capacitatea de a viziona fluxuri TV live. FilmOn Simple oferă sute de canale TV în direct din întreaga lume și, în timp ce există abonamente plătite disponibile, majoritatea acestora pot fi urmărite gratuit.

Există o ușoară schimbare în sensul că fluxurile gratuite sunt disponibile doar în definiție standard, dar având în vedere că nu există nicio blocare a regiunii și există fluxuri din numeroase țări, în mai multe limbi diferite, aceasta nu este o problemă uriașă.

Adăugarea FilmOn Simple poate fi găsită în depozitul TVAddons.

Resolver-ul URL este o dependență importantă de Kodi, dar nu este vital dacă utilizați doar suplimente oficiale. Există o mulțime de suplimente de înaltă calitate care nu vor fi afectate, indiferent dacă căutați acoperire sportivă, filme, emisiuni TV sau fluxuri live. De asemenea, merită să remarcăm faptul că problemele pe care le întâmpinați nu pot avea legătură cu Resolver-ul URL, așa că consultați ghidul nostru pentru depanarea unora dintre problemele Kodi mai frecvente..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 − = 47

Adblock
detector