Adăugarea Bob Unlimited Kodi nu funcționează? Îl puteți repara și există alternative?

bob nelimitat nu funcționează 2Copia dvs. de completare Bob Unlimited Kodi nu funcționează? Nu puteți să-l instalați, deoarece lipsește din repoțiția NoobsandNerds? Acest articol va explica De ce Bob Unlimited nu funcționează, dacă poate fi remediat și dacă există alternative.

Ce este Kodi?

Kodi este un media player software open source de la fundația Kodi. Acesta permite utilizatorilor să integreze toate sursele lor video și audio într-o singură platformă. Kodi blochează și reclame de pe unele site-uri de streaming. Poate fi instalat pe un Apple TV, Nvidia Shield, Android sau telefon iOS, PC sau Mac.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

De ce ar trebui să utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Atunci când oamenii folosesc suplimente Kodi de la terți pentru a vizualiza conținut piratat, ei apelează adesea la rețele virtuale private (VPN) ca o modalitate de a-și ascunde activitățile de interzicerea ISP-urilor. Dar toți utilizatorii Kodi ar trebui să folosească un VPN, inclusiv utilizatorii care urmăresc doar videoclipuri din surse oficiale.

Dacă ISP-ul dvs. știe că transmiteți videoclipuri, chiar dacă videoclipul este complet legal, vă poate accelera viteza pentru a preveni congestionarea în rețea. Utilizarea unui VPN vă ajută să preveniți acest lucru nepermițând ISP-ului să știe ce faceți.

În plus, utilizarea unui VPN împiedică streamingul de site-uri video să știe unde vă aflați. Acest lucru vă ajută să vă protejați discriminarea prețurilor de către creatorii de conținut. De exemplu, vă ajută să împiedicați ca un studio de film să vă încarce un preț mai mare, deoarece vă aflați în S.U.A., în loc de U.K.

Nu toate VPN-urile sunt bune pentru utilizatorii Kodi. Majoritatea nu au aplicații care funcționează cu dispozitive TV precum Amazon Fire Stick. Deși toate VPN-urile încetinește viteza unora, multe sunt atât de lente încât fac imposibilă vizionarea video de înaltă definiție fără buffering. De asemenea, o mulțime de VPN păstrează jurnalele de comportare în flux a utilizatorilor, creând un risc inutil pentru confidențialitate.

Din aceste motive, recomandăm IPVanish pentru toți utilizatorii Kodi. IPVanish are o aplicație pentru Nvidia Shield, Amazon Fire TV și Amazon Fire Stick. În testarea noastră, am constatat că este suficient de rapid pentru a transmite videoclipuri 1080p fără buffering. De asemenea, are o politică strictă „fără log”.

LECTURĂ DE CITIRE: Economisiți 60% planuri IPVanish

De ce Bob Unlimited nu funcționează?

Bob Unlimited era un addon Kodi foarte popular datorită varietății mari de conținut oferit. Cu toate acestea, în februarie 2018 a fost eliminat din repoțiunea Noobsandnerds care o adăpostise anterior.

Există rapoarte contradictorii cu privire la motivul pentru care Bob Unlimited a fost eliminat. Unele rapoarte spun că dezvoltatorii de la Noobsandnerds au fost vizitați la casele lor și au fost amenințați cu acțiuni legale. Alții spun că au fost sesizați cu un proces prin poștă. Dar ceea ce este clar este că Noobsandnerds a intrat într-un fel de probleme legale din cauza legăturilor care încalcă drepturile de autor conținute în Bob Unlimited. Ca rezultat, Bob Unlimited a fost eliminat din repo și nu mai există copii oficiale. De-aceea Bob Unlimited nu mai funcționează.

În ciuda faptului că a fost eliminat din repo, pot exista în continuare copii ale Bob Unlimited care plutesc pe Internet. Cu toate acestea, instalarea uneia dintre aceste copii ar putea fi riscantă din punct de vedere al securității și confidențialității, deoarece acestea nu sunt copii oficiale și nu au fost verificate pentru a vă asigura că nu au malware. Nu există nici o modalitate de a repara Bob Unlimited, astfel încât să funcționeze corect. Nu vă recomandăm să încercați să instalați Bob Unlimited.

În schimb, vă recomandăm să instalați unul dintre suplimentele Kodi alternative listate mai jos. Toate aceste addon-uri provin din surse oficiale și funcționează la fel de bine din această scriere.

Cea mai bună alternativă la Bob Unlimited: Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Majoritatea utilizatorilor care încearcă să instaleze Bob Unlimited caută filme și TV gratuite, iar cel mai bun supliment Kodi în acest scop este Tubi TV. Are peste 50.000 de titluri și este una dintre cele mai mari colecții de conținut video-streaming în limba engleză din lume.

Acesta poartă filme Sundance, drame, anime, TV TV, clasice, filme de familie, filme indie, sci-fi & fantezie, thrillere și multe alte genuri de film și televiziune.

Adăugarea Tubi TV Kodi face parte din depozitul oficial Kodi. Citiți ghidul nostru pentru instalarea și utilizarea acestuia.

Alte alternative la Bob Unlimited

pârâi

Adăugarea oficială a Crackle Kodi

Crackle este o altă alegere excelentă pentru filme și TV gratuite. Deși are o colecție mai mică decât Tubi TV, aceasta poartă multe titluri foarte apreciate și populare. Crackle poartă peste 50 de seriale TV și peste 100 de filme, inclusiv Lansare, Men In Black: Seria animată, Lista neagră: răscumpărare, Blade Runner: The Final Cut, Moment de pauza, și Once Upon A Time în Mexic, printre altii.

Adăugarea Crackle Kodi face parte din repozația lui eracknaphobia. Iată cum se instalează Crackle pentru Kodi.

USTVNow

USTVNow_Lineup

În timp ce Crackle și Tubi TV sunt alegeri excelente pentru a găsi filme și emisiuni pre-înregistrate, USTVNow este o modalitate excelentă de a vedea televiziunea în direct. Acesta transportă gratuit toate canalele de rețea: NBC, ABC, FOX, CBS, The CW, PBS și My9. Deoarece multe dintre cele mai apreciate emisiuni TV difuzate în prezent pe aceste canale, USTVNow este o modalitate fiabilă de a avea acces la cele mai bune emisiuni noi..

USTVNow face parte din depozitul oficial Kodi. Iată cum se instalează și se utilizează USTVNow pentru Kodi.

FilmRise - YouTube

Instalare FilmRise Kodi addon

FilmRise - YouTube Kodi addon este încă o sursă excelentă pentru filme gratuite. FilmRise este o companie de distribuție de filme care deține drepturile pentru mii de filme. A făcut multe dintre aceste filme disponibile pe o varietate de canale YouTube dedicate anumitor genuri.

De exemplu, există un canal YouTube FilmRise pentru crime reale, documentare, cinematografie, groază, subiecte paranormale, istorie și multe altele.

FilmRise - YouTube Kodi addon face parte din depozitul oficial Kodi addon. Pentru a o instala, selectați suplimente → descărcare → suplimente video → FilmRise - YouTube → instalare.

Internet Archive [Video]

video de arhivă internet

Dacă vă interesează filmele clasice din „epoca de aur a filmelor” (anii 1920-1960), Internet Archive Kodi addon este locul pentru a le găsi. IAM poartă sute de filme grozave din această epocă, inclusiv O stea se naște (1937), Alfred Hitchcock Cei 39 de pași (1935), și originalul Noaptea mortilor vii (1968).

Adăugarea Kodi Internet Archive se află în depozitul SuperRepo.

Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

Pe lângă USTVNow, Pluto.tv este o altă alegere excelentă pentru fluxurile de televiziune în direct gratuite. Poartă peste 100 de canale, inclusiv multe canale de știri populare precum CBS News, Bloomberg, Newsy și RT. Există, de asemenea, canale dedicate sportului, conținutului jocurilor video, bârfelor de celebritate, NASA, programării copiilor și a multor alte subiecte.

Pluto.tv poate fi găsit în depozitul oficial Kodi. Iată cum se instalează Pluto.tv pentru Kodi.

FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon

FilmOn este un alt serviciu gratuit de televiziune în direct, precum Pluto.tv. Poartă peste 600 de canale, inclusiv canale dedicate comediei, divertismentului, sporturilor extreme, religiei, documentarelor, vieții urbane și multe altele. Adăugarea FilmOn Simple Kodi se află în depozitul SuperRepo. Iată cum se instalează FilmOn Simple pentru Kodi.

YouTube

YouTube Kodi addon

În timp ce majoritatea oamenilor se gândesc la YouTube ca la un loc unde să găsească videoclipuri scurte, există și multe filme de film disponibile pe el. De exemplu, canalele YouTube de filme Maverick, Viewster și Filme clasice atemporane oferă toate o colecție de filme gratuite. Pentru a viziona aceste filme pe Kodi, trebuie doar să instalați addonul YouTube Kodi și să căutați aceste canale.

Adăugarea YouTube Kodi face parte din depozitul oficial. Citiți ghidul nostru despre cum să instalați și să folosiți YouTube pentru Kodi.

Concluzie

Acum știți de ce Bob Unlimited nu mai funcționează. Acesta a fost eliminat din repoțiția NoobsandNerds din cauza caracterului care a încălcat drepturile de autor a legăturilor pe care le conținea. Cu toate acestea, există încă multe suplimente Kodi care oferă filme și emisiuni TV gratuite, inclusiv Crackle, Tubi TV, USTVNow, FilmRise - YouTube și altele.

Sperăm că ați găsit informațiile din acest articol utile. Dacă doriți să aflați mai multe despre cele mai bune suplimente pentru Kodi, este posibil să doriți să citiți câteva dintre celelalte articole ale noastre despre acest subiect, inclusiv cum să vizionați documentare despre Kodi, cele mai bune suplimente Kodi pentru filmele Bollywood și cum să urmăriți lupta WWE pe Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =

Adblock
detector