Adăugarea Planet MMA Kodi: Ar trebui să o instalați, este sigur?

Planeta MMA Kodi addon

Căutați suplimentul Planet MMA Kodi? Acest ghid aruncă o privire asupra addonului Planet MMA Kodi și a alternativelor sale.

Kodi este un pachet software gratuit care vă permite să configurați rapid și ușor un centru media casnic. Este sursa deschisă, sensibilă și, cel mai bine, toate, versatilă. Kodi poate fi instalat pe mai multe dintre cele mai des utilizate platforme, inclusiv Windows, Mac sau Linux PC-uri, iPhone, Apple TV, Roku, Amazon Fire TV, Firestick, Raspberry Pi sau chiar o simplă unitate flash USB.

Desigur, un centru media nu are niciun folos fără a conține vreun conținut. Kodi oferă două moduri de importare a materialelor media. Primul este prin a găsi orice fișiere video sau audio pe care le aveți în stocarea sistemului. Al doilea este prin instalarea de pluginuri suplimentare, numite și „addons”. Aceste suplimente găsesc link-uri către conținut găzduit online și livrându-le utilizatorului.  

Unul dintre aceste suplimente se numește Planet MMA (cunoscut anterior ca UFC Finest). În acest articol vom explica ce este addonul Planet MMA și cum funcționează. Vom aborda, de asemenea, unele dintre problemele de securitate și confidențialitate pe care le au toate funcțiile oficiale și terțe de la Kodi.

Kodi a fost recent la recepția multor prese negative, în ciuda faptului că a fost complet legal de utilizat. O mare parte din aceasta rezultă din faptul că unii suplimenti terți au oferit acces la conținuturi neautorizate cu drepturi de autor. Ceea ce este legal într-o locație este posibil să nu fie într-o alta și din acest motiv este obligatoriu să cercetați legile din țara dvs. înainte de a încerca să folosiți Kodi pentru a transmite conținut online.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune. Dețineți întotdeauna cercetarea înainte de a accesa orice addon, flux sau depozit Kodi.

Cum să folosiți Kodi în siguranță și în privat

Mulți utilizatori Kodi folosesc un VPN pentru a ascunde activitățile de streaming nelegitim, cu toate acestea, o VPN poate ajuta utilizatorii de adăugări Kodi legitime în mai multe moduri.

Fiecare adonament Kodi, oficial sau terț este vulnerabil la atac. Odată compromis, este foarte puțin ceea ce un terț rău intenționat nu poate face cu sistemul tău. Aceștia ar putea să vă intercepteze toate comunicațiile, să vă fure acreditările de conectare online sau chiar să instalați malware pe computer în speranța de a vă obliga să plătiți bani pentru eliminarea acesteia.

Hackerii nu sunt singurele persoane interesate de obiceiurile dvs. de navigare. Câțiva ISP-uri mari au recunoscut sau au fost surprinși limitând intenționat viteza rețelei clienților lor plătitori. Acest lucru se face adesea automat atunci când utilizatorul transmite video online și se poate întâmpla indiferent de câți bani plătiți.

Un VPN vă poate proteja împotriva acestor două amenințări prin criptarea întregului trafic către și de pe computer. Orice străin care caută ar vedea doar un șir fără sens de trafic criptat. Acest lucru vă protejează de hackerii care utilizează atacuri Man-in-the-Middle (MitM) și, deoarece ISP-ul dvs. nu poate fi sigur dacă transmiteți sau nu, este mai puțin probabil să vă accelereze automat viteza rețelei..

Vă recomandăm să utilizați IPVanish. Funcționează cu fiecare supliment Kodi pe care l-am testat vreodată și oferă o conexiune de rețea rapidă și stabilă. Acest lucru poate ajuta la reducerea problemelor de tamponare și bâlbâială, îmbunătățind astfel experiența dvs. de vizualizare.

IPVanish apreciază foarte mult confidențialitatea clienților lor, motiv pentru care nu păstrează jurnalele traficului sau istoricul navigării utilizatorilor lor. Puteți chiar să-l instalați pe un Firestick Amazon pentru a rămâne protejat în afara casei.

LECTURĂ DE CITITOR: Economisiți 60% pe un plan anual IPVanish aici.

Care este suplimentul Kodi Planet MMA?

Meniul Planet MMA

Planet MMA este un plugin Kodi terț care oferă acces la conținut legat de arte marțiale mixte (MMA). Este ceea ce este cunoscut sub numele de link scraper - un addon care adună link-uri la conținut din mai multe surse și le prezintă utilizatorului pentru un acces mai ușor.

Cea mai evidentă problemă cu acest addon este aceea că oferă acces la conținut fără licență, în special lupte cu plata pe vedere. Nu există nicio modalitate de a dezactiva sursele nelegitime și nici o modalitate de a vă autentifica la un furnizor oficial. Ca atare, acest supliment nu oferă nimic utilizatorilor Kodi care doresc să urmărească MMA în mod legitim.

Pentru a urmări oricare dintre evenimentele live, trebuie să instalați și să actualizați SportsDevil. Acesta este un alt addon de la terți, cu accent similar pe surse neoficiale. Fiecare supliment instalat crește ușor riscul ca unul dintre ei să fie deturnat și, deoarece există mai multe moduri oficiale de a urmări evenimente live, acest risc este în totalitate inutil..

În plus, deși este inclusă o funcție de căutare, aceasta nu pare să funcționeze. Deoarece lista luptătorilor conține doar opt intrări, utilizatorii sunt nevoiți să navigheze pe categorii. Aceste categorii sunt foarte neorganizate, cu o mare parte a conținutului care apare în mai multe locuri și foldere numite lucruri precum „Random MMA”. Acest lucru aruncă în discuție fiabilitatea întregului addon: chiar dacă Planet MMA a oferit o modalitate de a urmări conținutul din surse oficiale. , ar putea dura ceva timp pentru a găsi titlul pe care îl căutați.

Din motivele de mai sus, nu recomandăm utilizatorilor Kodi să instaleze sau să transmită flux de conținut cu Planet MMA.

Alternative la addonul Planet MMA

Majoritatea suplimentelor terțe au cel puțin o mică selecție de conținut legitim, dar Planet MMA nu oferă niciunul. Acest lucru îl face impropriu pentru persoanele care doresc să difuzeze conținut licențiat oficial. Aceasta nu înseamnă însă că nu există nicio modalitate de a urmări conținuturi sportive autorizate oficial pe Kodi. Există mai multe alternative oficiale care sunt nu numai mai sigure și mai fiabile, dar și complet legale.

UFC Fight Pass

UFC Fight Pass Kodi addon

UFC Fight Pass este serviciul oficial de abonament al UFC. Costă 5,99 lire sterline (7,94 USD) pe lună și oferă acces la peste 10 000 de lupte la cerere. În timp ce singurele lupte live disponibile sunt Prelimile de luptă UFC și lupte din ligi mai mici, evenimentele de plată UFC sunt adăugate la 30 de zile de la difuzare fără costuri suplimentare.

Addon UFC Fight Pass a fost creat de un dezvoltator numit Portse. Este nevoie de o adresă de e-mail și parolă UFC Fight Pass valabilă pentru a vizualiza cea mai mare parte a conținutului său, deși există o selecție foarte mică de videoclipuri gratuite pe care le puteți viziona fără abonament.

În timp ce vă puteți înscrie la UFC Fight Pass din afara SUA, o parte din conținutul său este blocat în regiune. Puteți evita acest lucru conectându-vă la unul dintre serverele americane ale VPN-ului dvs..

Suplimentul Kodi UFC Fight Pass poate fi găsit exclusiv în depozitul Portse.

Sportsnet Acum

Cum se instalează Sportsnet Now pe Kodi

Sportsnet Now este un serviciu de abonament care oferă acces la hochei live, baseball, baschet, fotbal, lupte și multe altele. Deși nu este concentrat în principal pe MMA, există o selecție limitată de conținut UFC disponibil, cu opțiunea de a plăti mai mult pentru a urmări luptele cu salariu în direct..

Acest addon nu oferă prea multe moduri de conținut la cerere. Singurele meciuri disponibile sunt din ziua precedentă, după care sunt eliminate. Ca atare, aceasta este mai concentrată către persoanele care nu au un abonament la televiziune prin cablu decât pe cineva care încearcă să ajungă la curent.

Deoarece Sportsnet este un serviciu bazat pe Canada, este posibil ca un anumit conținut să fie inaccesibil în țara dvs. Acest lucru poate fi ocolit cu ușurință prin conectarea VPN la un server canadian din regiunea echipei pe care doriți să o urmăriți.

Adăugarea Sportsnet Now Kodi poate fi găsită în depozitul oficial de addon Kodi.

Fox Sports Go

Fox Sports Go Kodi addon

Fox Sports Go este un serviciu de abonament care oferă acces la o gamă largă de evenimente sportive live și la cerere, inclusiv UFC și meciuri de box. Este inclus fără costuri suplimentare cu fiecare abonament Fox Sports.

În timp ce există aplicații Fox Sports Go pentru o multitudine de dispozitive diferite, adiționalul neoficial Kodi vă permite să extindeți acest lucru și mai departe și să urmăriți sporturi live în orice, de la un telefon mobil la un Raspberry Pi.

Componenta Fox Sports Go nu include conținut gratuit pentru a urmări și necesită să vă conectați înainte de afișarea videoclipurilor.

Fox este o rețea din SUA și, ca atare, cea mai mare parte a conținutului său nu este disponibil în alte țări. La fel ca în cazul celorlalte addonuri sportive oficiale, ocolirea acestui lucru este la fel de simplă ca conectarea VPN-ului la un server american.

Adaosul Fox Sports Go Kodi poate fi găsit în depozitul oficial de addon Kodi.

Prezentare generală și probleme de confidențialitate

Planet MMA are o selecție largă de conținut, dar niciunul nu este autorizat oficial. Dacă toată lumea a urmărit evenimentele de plată pe vizionare în mod gratuit, persoanele care creează acest conținut nu ar avea niciun stimulent să o facă, așa că, folosind un addon precum Planet MMA, este posibil să dăunați industriei în ansamblu.

Deoarece este un addon terț, Planet MMA este puțin probabil să fi fost creat cu aceleași procese stricte de asigurare a calității și proceduri de testare riguroase decât ar fi avut un addon oficial. Drept urmare, este posibil să existe un număr mai mare de vulnerabilități nepatrimate pe care un terț malintenționat le-ar putea exploata pentru a avea acces la sistemul dvs..

Am arătat că există mai multe suplimente oficiale disponibile care oferă acces mai fiabil la același conținut pe care îl face Planet MMA, dar cu un risc mult mai mic. De asemenea, nu există nicio șansă ca conținutul lor să poată fi eliminat printr-o reclamație privind drepturile de autor și niciun risc să nu te încalci singuri cu legile locale privind drepturile de autor. Din aceste motive, recomandăm utilizatorilor Kodi care caută conținut MMA să utilizeze una dintre alternativele legitime de mai sus în loc de Planet MMA.

Vezi si: Cum să urmăriți UFC pe Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 + = 44

Adblock
detector