Ar trebui să instalați addonul 9anime Kodi? Este 9anime funcțional, sigur și legal de utilizat?

9AnimeDacă ați căutat o modalitate de a viziona anime-uri gratuite, probabil că ați auzit despre addon-ul 9Anime Kodi. Dar 9 încă mai funcționează? Și este sigur și legal de utilizat?

Începând cu mai 2018, am constatat că există mai multe probleme cu suplimentul 9Anime Kodi. În primul rând, addon-ul nu mai funcționează. Utilizatorii au raportat că 9Anime nu mai trage fluxuri în mod corespunzător. În afară de aceasta, însă, 9Anime nu accesează conținutul în mod legal, ceea ce face un risc și o problemă de utilizare.

Acest articol vă va explica care este adaosul 9Anime Kodi, care sunt riscurile pe care le puteți asuma instalând-o și câteva opțiuni disponibile dacă nu doriți să vă asumați aceste riscuri..

Ce este Kodi?

Kodi este un software gratuit, open-source player de media. Permite utilizatorilor să redea videoclipuri stocate pe un dispozitiv sau transmise în flux de pe Internet. Poate fi instalat pe Amazon Fire Stick, Nvidia Shield, Android sau iOS, telefon, PC sau Mac.

Kodi a obținut un rap rău în mass-media pentru că se presupune că a fost folosit în piraterie, dar există multe suplimente Kodi care provin din surse oficiale, inclusiv toate cele recomandate în acest articol.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Persoanele care transmit conținut fără licență folosesc adesea rețele virtuale private (VPN) pentru a-și ascunde activitatea de furnizorii de servicii de internet. Cu toate acestea, orice persoană care transmite video poate beneficia de un VPN.

VPN-urile ajută la protejarea utilizatorilor de video de protecție împotriva tamponării cauzate de accelerarea vitezei ISP și atacurile omului în mijlocul hackerilor. Acestea ajută, de asemenea, să ocoliți blocurile de conținut geografic impuse de site-urile de streaming.

Cu toate acestea, nu toate VPN-urile sunt ideale pentru streaming video. Majoritatea nu au aplicații pentru dispozitive TV populare, cum ar fi Amazon Fire Stick. În timp ce toate VPN-urile vor încetini oarecum viteza de conectare, multe sunt atât de lente încât se tamponează constant când se redă videoclipuri de înaltă rezoluție. Unele VPN-uri nu au servere în mai multe țări, limitând opțiunile utilizatorilor pentru a se deplasa prin geoblocuri. Unii păstrează și jurnalele de activitate ale utilizatorilor, creând un risc pentru confidențialitate.

Din aceste motive, recomandăm utilizatorilor Kodi să se bazeze pe IPVanish pentru a-și proteja confidențialitatea și securitatea. IPVanish nu păstrează jurnalele, nu are servere în peste 60 de țări și are o aplicație pentru Amazon Fire Stick și Nvidia Shield. În testarea noastră, am constatat că IPVanish a fost suficient de rapid pentru a transmite video de înaltă definiție, fără buffering.

LECTURĂ DE CITEȘTE: economisiți până la 60% planuri IPVanish aici.

Ce este 9Anime Kodi addon?

9Anime este un site web popular, care oferă în mare parte fluxuri de anime piratate neoficiale. Cu toate acestea, 9Anime Kodi addon nu are nicio legătură cu acest site decât să împărtășească numele său și să fie un mijloc de vizionare a anime-ului. În loc să difuzeze conținut de pe site-ul 9Anime, 9Anime Kodi adaugă link-uri către conținut de la mai multe platforme de stocare și partajare gratuite diferite, inclusiv G4, RapidVideo, MyCloud și OpenLoad.

Aceste platforme permit oricărui utilizator să le posteze videoclipuri. Clipurile video pot fi apoi transmise de către oricine din lume. Unele dintre videoclipurile disponibile prin intermediul suplimentului 9Anime Kodi pot fi fost postate inițial pe site-ul 9Anime. Altele pot fi provenite din site-uri complet diferite sau chiar au fost create de către utilizatorii RapidVideo, MyCloud, etc. Adaosul 9Anime Kodi permite pur și simplu utilizatorilor să caute aceste site-uri de partajare a fișierelor pentru titluri anime..

În ciuda numelui său înșelător, 9Anime Kodi addon a devenit foarte popular în rândul fanilor anime datorită catalogului mare pe care le oferă utilizatorilor acces la.

Vezi si: Cele mai bune 15 piele Kodi

Riscuri de securitate și confidențialitate cu suplimentul 9Anime Kodi

Deși suplimentul 9Anime oferă acces la o mulțime de titluri anime, există, de asemenea, o mulțime de riscuri de securitate și confidențialitate pentru instalarea acestuia. Acest addon este creat de un dezvoltator care poartă numele de „DxCx”. DxCx nu are prezență în social media și nimeni nu știe cine este el sau ea cu adevărat.

Cu toate că nu există raporturi de malware sau probleme de securitate cu addon-ul 9Anime în acest moment, addon-ul ar putea fi actualizat în viitor pentru a conține cod rău intenționat. Acest lucru ar fi în special un risc pentru un utilizator care are „actualizări automate” activate din Kodi. Dar acest lucru s-ar putea întâmpla cu un utilizator care actualizează manual și completări.

Adăugarea 9Anime este de asemenea stocată pe o pagină Github și a existat cel puțin o instanță în trecut când pagina Github a unui dezvoltator Kodi a fost preluată de un impostor. Această problemă apare deoarece noii utilizatori Github pot crea conturi folosind nume ale utilizatorilor vechi ale căror conturi au fost șterse. Drept urmare, chiar dacă DxCx nu ar insera niciodată cod rău în acest addon, el sau ea ar putea șterge contul și poate fi recreat de cineva care ar face acest lucru.

În concluzie, DxCx este un dezvoltator anonim relativ necunoscut, fără prezență în social media. Acest lucru face ca instalarea suplimentară 9Anime să fie riscantă.

Pe lângă acest risc de securitate și confidențialitate, există și probleme de ordin juridic și etic, care pot face unii utilizatori inconfortabili cu instalarea addonului 9Anime Kodi. Deși pot exista link-uri către unele anime-uri de domeniu public pe acest addon, cea mai mare parte a conținutului este fluxuri neautorizate de opere protejate de drepturi de autor. Deci, dacă căutați conținut oficial, legal, 9Anime nu este locul în care să îl găsiți.

Din aceste motive, noi la Comparitech nu vă recomandăm să instalați 9Anime Kodi addon. În schimb, vă recomandăm alternativele legale și relativ sigure enumerate mai jos.

Cea mai bună alternativă la 9Anime: Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Dacă sunteți în căutarea fluxurilor de anime gratuite, cea mai bună alternativă la addon 9Anime Kodi este suplimentul Tubi TV Kodi. Acest addon transmite de la Tubitv.com, un site de streaming video gratuit care are o colecție uriașă de emisiuni TV, filme și multe alte tipuri de conținut, inclusiv anime.

Tubi TV are peste 150 de titluri de anime, inclusiv seriale populare precum Atac pe Titan (doar primul sezon), Panică metalică completă, Poveste, și Death Note. Deși utilizatorii se pot înregistra la site pentru a obține unele avantaje suplimentare, nu este necesară înregistrarea pentru a viziona videoclipurile Tubi TV.

Deși Tubi TV este acceptat de anunțuri, streamingul Kodi blochează reclame video. Acest lucru face ca streamingul Tubi TV prin Kodi să fie o soluție optimă.

Adăugarea Tubi TV Kodi se află în depozitul oficial. Iată cum se instalează și se folosește Tubi TV pentru Kodi.

Alte alternative la 9Anime

Viewster

kodi_viewster

La fel ca Tubi TV, Viewster este de asemenea un site gratuit pentru filme și TV. Poartă peste 30 de titluri de anime, inclusiv Pumnul The Northstar, Galaxy Express 999, și Cheia: Metal Idol. Nu este necesară înregistrarea pentru a urmări conținutul Viewster.

Addsterul Viewster Kodi se află în depozitul oficial Kodi. Iată cum se instalează și se utilizează Viewster pentru Kodi.

pârâi

Adăugarea oficială a Crackle Kodi

Crackle este un alt site de streaming video gratuit care poartă o mână de titluri anime, pe lângă alte conținuturi. Poartă 9 seriale TV anime și 8 filme anime, inclusiv titluri populare precum Liceul Cromartie, Sword Art Online, și Street Fighter II: Filmul animat. Nu este necesară înregistrarea pentru a viziona videoclipurile lui Crackle.

Adăugarea Crackle Kodi face parte din repozația lui eracknaphobia. Citiți cum să instalați și să folosiți Crackle pentru Kodi.

FUNIMATIE acum

Funimation Acum Kodi addon

Funimation este unul dintre cei mai mari producători de anime-uri cu dublă engleză din America de Nord. Funimation Now este numele serviciului lor de streaming video. Un abonament costă 5,99 USD / lună și vă oferă acces la peste 450 de titluri, inclusiv Dragon Ball Z, Atac pe Titan (serie completă), O bucată, Cowboy Bebop, și multe altele. Toate spectacolele și filmele sunt în definiție înaltă. Noile episoade din serialele care se difuzează în prezent în Japonia sunt lansate în fiecare săptămână.

Dacă nu sunteți sigur dacă doriți să plătiți pentru un abonament, vă puteți înscrie la un proces gratuit timp de 14 zile. Dacă anulați înainte de expirarea celor 14 zile, veți trece la un cont gratuit care vă oferă o selecție mai limitată de anime. Kodi addon funcționează atât cu versiunile premium, cât și gratuite ale Funimation Now.

Spre deosebire de Crunchyroll (menționată mai jos), Funimation Now se concentrează pe anime-ul cu dublă engleză, cu acțiune vocală și regie de înaltă calitate. Dacă preferați să vizionați anime-ul în japoneza originală cu subtitrare în engleză, este posibil ca acest addon Kodi să nu vă fie foarte util.

Adăugarea FunimationNow Kodi se află în depozitul oficial de addonuri Kodi. Pentru instalare, încărcați Kodi, apoi faceți clic pe addon-uri → descărcare → suplimente video → FunimationNow → instalare.

Citeste mai mult: Cele mai bune suplimente Kodi pentru anime și unele de evitat

Crunchyroll

Crunchyroll Kodi addon

Crunchyroll este un serviciu de streaming video axat pe anime și drama din Asia de Est. Poartă cel mai mare catalog al oricărui site animat legal, cu peste 900 de titluri din care să alegeți, toate în definiție înaltă. Serviciul costă 6,95 USD / lună și oferă un proces gratuit timp de 14 zile. Dacă anulați înainte de expirarea celor 14 zile, sunteți schimbat la o versiune gratuită care se joacă doar în definiție standard și afișează reclame dacă este vizualizată folosind un browser web.

Adăugarea Crunchyroll Kodi funcționează numai cu versiunea plătită a serviciului, deci nu există o modalitate cunoscută de a bloca reclame pe versiunea gratuită a Crunchyroll.

Adăugarea Crunchyroll Kodi face parte din depozitul oficial Kodi. Iată cum se instalează și se folosește.

Concluzie

Adăugarea 9Anime Kodi este o modalitate populară pentru utilizatorii Kodi de a avea acces la titluri anime gratuite. Cu toate acestea, există o mulțime de riscuri pentru securitate și confidențialitate pentru instalarea acesteia, și există probleme de ordin etic și juridic care pot cauza îngrijorarea unor utilizatori. Cu toate acestea, există și multe alternative sigure și legale care permit totuși utilizatorilor Kodi să urmărească anime gratuit sau cu o taxă relativ mică. Acestea includ Tubi TV, Viewster, Crackle, FunimationNow și Crunchyroll.

Sperăm că ați găsit acest ghid pentru 9Anime Kodi addon pentru a fi util. Dacă doriți să citiți mai multe despre cum puteți viziona televiziunile și filmele prin Kodi, poate doriți să citiți și alte articole noastre legate de Kodi, inclusiv cum să vizionați filme Bollywood pe Kodi, Utilizare Play to Kodi pentru laboratorul Kodi Anime și altele , și 14 excelenți filme Kodi și televizoare.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =

Adblock
detector