Ar trebui să instalați suplimentul Maverick Kodi? Este Maverick TV legal și sigur de utilizat?

Kodi Maverick Addon Main

Dacă sunteți familiarizat cu Kodi, este posibil să fi auzit despre addon Maverick Kodi și poate fi curios să știți mai multe despre asta. În acest articol vom aborda întrebări legate de siguranța și legalitatea sa înainte de a decide să instalați Maverick pe Kodi, precum și să analizăm unele alternative posibile..

Ce este Kodi?

Kodi este un player multimedia cu mai multe caracteristici, open source. Kodi permite redarea conținutului audio și video din surse diferite. Conținutul poate fi redat din stocare locală, stocare externă și / sau din surse online. Kodi este disponibil pe o serie de platforme, cum ar fi Windows PC-uri, computere Mac, televizoare Amazon Fire și sticks Fire, scutul câștigător Nvidia, dispozitive Android și iPhone.

Utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Vă recomandăm să utilizați o rețea virtuală virtuală (VPN) pentru streaming cu Kodi. Un VPN de încredere va oferi beneficii de confidențialitate și securitate. Deși este posibil să utilizați un VPN pentru a ascunde fluxul de conținut piratat de la un furnizor de servicii Internet (ISP), utilizările pozitive nu ar trebui ignorate.

VPN-urile pot ajuta la prevenirea unor atacuri între oameni. Acest tip de atac permite unui hacker să vă intercepteze datele, făcându-vă susceptibil de a vă fi furate și manipulate datele. În plus, chiar dacă transmiteți surse online legitime, unii furnizori de servicii Internet vă vor accelera conexiunea dacă consideră că aspirați lățimea de bandă. VPN-urile pot permite, de asemenea, accesul la conținut care este de obicei limitat la anumite locații geografice.

Transmiterea videoclipurilor prin Kodi sau orice alt suport necesită multă lățime de bandă. Toate VPN-urile vor încetini viteza internetului într-o oarecare măsură, deși unele servicii vă vor lăsa lățimea de bandă, ceea ce va face ca difuzarea fără a se tampona mai dificil. Veți avea nevoie de un VPN care să încetinească conexiunea dvs. cât mai puțin atunci când transmiteți cu Kodi.

Vă recomandăm să utilizați IPVanish. Oferă o conexiune rapidă, permițându-vă să transmiteți în mod eficient videoclipuri. De asemenea, este compatibil cu mai multe gadgeturi, cum ar fi dispozitive iOS, dispozitive Android și computere Linux.

Cea mai bună VPN PENTRU KODI: IPVanish este alegerea noastră de top. Are o rețea mare de servere necongestionate și atinge viteze bune. Funcțiile puternice de securitate și confidențialitate fac din IPVanish un favorit pentru utilizatorii Kodi și Amazon Fire TV Stick. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor de 7 zile.

Ce este Kodi Maverick TV Addon? Dacă instalați Maverick?

Kodi Maverick Addon Main

Maverick TV este un addon Kodi de la o terță parte care oferă filme, emisiuni TV, TV în direct, sport și documentare. Unele videoclipuri sunt chiar disponibile în Ultra High Definition (UHD).

Cu toate acestea, Maverick TV oferă acces la mass-media prin fluxuri piratate, care sunt ilegale în multe țări. Din acest motiv, nu recomandăm să folosiți Maverick TV și nu vă sugerăm să luați în considerare unele alternative oficiale.

Alternative la Maverick TV

Deși majoritatea suplimentelor terțe sunt inofensive, unii dezvoltatori au folosit aceste suplimente din motive rău intenționate în trecut. Prin urmare, ar trebui să aveți grijă dacă alegeți să instalați unul și să verificați dacă curge în mod ilegal. Dacă se pare că ar trebui plătit conținutul pe care îl oferă, este posibil să ofere acces la mass-media oferite ilegal..

Acestea fiind spuse, să ne uităm la unele alternative de televiziune Maverick.

Cea mai bună alternativă TV Maverick: FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon
FilmOn Simple este un addon oficial al depozitului Kodi care are o mare varietate de conținut. Puteți găsi TV live, filme, emisiuni TV și documentare prin FilmOn Simple. În plus, suplimentul permite accesul la serviciul TV FilmOn prin Kodi.

Cu FilmOn Simple veți avea acces la canale TV live, cum ar fi Stiri CCTV și FilmOn tenis dacă sunteți în tenis și în sport, filme cum ar fi Marilyn Monroe și Karate Kill, și documentare de genul Bob Marley - Drumul libertății. Veți putea chiar să vizualizați titluri animate.

Există mai multe oferte gratuite, care sunt în mare parte în definiție standard (SD). Dacă doriți să vizualizați o selecție mai largă de conținut, precum și posibilitatea de a vizualiza conținut de calitate HD, atunci este necesar un abonament la FilmOn TV..

Alte alternative TV Maverick

Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Tubi TV este un serviciu de streaming online cu o mare bibliotecă legală de conținut disponibil gratuit, pe care îl puteți accesa prin adăugarea sa oficială Kodi. Deși uneori serviciile gratuite ne aduc în minte emisiuni de calitate slabă și plictisitoare, acesta nu este cazul Tubi TV. Veți găsi titluri populare cum ar fi Inbetweeners și Poveste printre alții. Unele dintre emisiuni sunt chiar în HD.

Puteți găsi orice, de la emisiuni TV la documentare pe Tubi TV, dar nu există opțiuni TV live.

Există câteva mii de titluri disponibile, dar unele dintre ele sunt geolocate. Cu toate acestea, utilizarea unui VPN vă poate ajuta să ocoliți acest bloc și să accesați biblioteca Tubi TV completă.

Veți găsi Tubi TV în depozitul oficial Kodi addon.

pârâi

Tubi_TV_main

Crackle este un serviciu gratuit care conține mai multe filme și emisiuni TV pe care le puteți accesa prin intermediul addonului oficial Kodi. Nu veți găsi la fel de multe titluri cu Tub iTV, dar există spectacole de calitate disponibile, cum ar fi Bazin cu rechini și filme de genul Interviul.

Nu veți putea să capturați niciun televizor în direct cu Crackle, dar selecția disponibilă merită verificată. Există și câteva titluri animate disponibile.

Crackle poate fi găsit în depozitul oficial Kodi addon.

USTVcatchup

Kodi USTVcatchup addon principal

USTVcatchup vă permite, după cum sugerează și numele, să fiți la curent cu emisiunile dvs. TV preferate din rețelele din S.U.Asta înseamnă că puteți găsi emisiuni de genul Cele mai frumoase videoclipuri de acasă din America, Voi & Graţie, și Quantico, precum și spectacole de la Cooking Channel, Food Channel și multe altele.

Acest supliment la cerere TV oferă acces la conținut prin fluxuri legale. În unele cazuri, este cel mai bine să vă conectați la un server american printr-o VPN, astfel încât să puteți profita din plin de spectacolele disponibile prin intermediul addon.

Puteți găsi USTVcatcup în depozitul suplimentar TVADDONS.CO.

iPlayer WWW

iplayer www

BBC iPlayer oferă conținut de televiziune și radio live și la cerere de la BBC. Vă puteți bucura de acest serviciu prin codul addon iPlayer WWW.

Aceasta este o opțiune excelentă pentru a fi la curent cu spectacole precum EastEnders sau pur și simplu pentru acordarea în direct la TV sau radio BBC.

Pentru a vă bucura de conținut de la BBC iPlayer prin iPlayer WWW, veți avea nevoie de o licență valabilă pentru Marea Britanie TV și de un VPN adecvat, deoarece iPlayer este geolocat către U.K.

Puteți găsi iPlayer WWW în depozitul oficial Kodi addon.

TVCatchup

Adăugarea principală Kodi TVCatchup

O altă opțiune de a accesa legal conținutul TV live este prin adăugarea TVCatchup Kodi care oferă acces la servicii de la TVCatchup.

Cu TVCatchup veți putea viziona 32 de posturi TV gratuite în mod legal. Există canale britanice, precum cele disponibile prin ITV și câteva oferte BBC, QVC și Al Jazeera.

Puteți găsi suplimentul TVCatchup în depozitul de addonuri TVADDONS.CO.

Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

Pluto.tv este un serviciu gratuit de televiziune care oferă o bibliotecă mare de canale, precum și filme la cerere și emisiuni TV. Vă puteți bucura de Pluto.tv prin adonarea sa oficială Kodi.

Veți avea acces la canale unice pe care le veți găsi doar pe Pluto.tv IGN și Anime toată ziua și mai multe canale tradiționale, cum ar fi Bloomberg și NBC News. Videoclipuri la cerere din surse precum CNET și Geek și Sundry sunt de asemenea disponibile.

Browserul Pluto este disponibil în depozitul oficial Kodi addon.

Filme cu Big Star & televizor

Filme cu Big Star Kodi

Filme Big Star este o altă opțiune de platformă de streaming disponibilă. Are un addon kodi disponibil prin intermediul depozitului MetalChris.

Se pare că există multe titluri mainstream disponibile prin Big Star, dar Mind City Terror și În Cușcă sunt două dintre numeroasele filme interesante disponibile. De asemenea, puteți găsi o mare varietate de documentare care acoperă subiecte de la mașini până la muzică. Puteți găsi episoade TV de emisiuni de genul Inbetweeners și Fata Shinobi de asemenea.

Nu există opțiuni de televiziune live, dar există o mulțime pentru a vă menține ocupat.

USTVNow Plus

Kodi USTVNow Plus Addon Main

USTVNow este un serviciu TV live care transmite principalele rețele TV din SUA. Funcționalitatea sa este disponibilă prin intermediul addonului USTVNow Plus disponibil din depozitul oficial Kodi. Înscrierea la pachetul gratuit vă permite să vizionați ABC, CBS, CW, FOX, NBC, PBS și My 9.

Actualizarea la un pachet plătit oferă acces la mai multe canale, precum și la capabilități DVR. USTVNow este o opțiune excelentă dacă sunteți interesat (ă) doar să obțineți TV în direct.

PopcornFlix

Kodi Popcornflix addon principal

PopcornFlix este orientat în principal către filme și poate fi găsit în depozitul oficial Kodi addon.

Accesarea filmelor este gratuită și acestea sunt disponibile în mai multe categorii. Tu vei gasi Sci-Fi, familie și Mister filme pentru a numi câteva și unele emisiuni TV. Deși conținutul este oferit gratuit, veți găsi titluri principale cum ar fi The Last Airbender și Insigne de furie pe PopcornFlix.

Trebuie remarcat faptul că PopcornFlix este disponibil în prezent doar în SUA și Canada, dar puteți evita această georestrucție prin conectarea la un server dintr-una din cele două țări cu un VPN.

Filme documentare de top

Kodi Top Filme documentare addon principal

Documentarele sunt resursa educațională. Dacă doar căutați o soluție documentară, ar trebui să obțineți filme documentare de top din depozitul oficial Kodi addon.

Puteți găsi documentare precum Starea de supraveghere a HBO cu Edward Snowden din 2016 prin addon precum și Nemuritor din 2018.

Filme documentare de top sunt disponibile în depozitul oficial Kodi addon.

Ce alternativă Maverick TV alegeți?

FilmOn Simple acoperă toate bazele pe care le oferă Maverick TV prin faptul că oferă TV în direct, documentare, filme, sporturi și documentare. Cu toate acestea, trebuie menționat că este posibil să nu găsiți toate aceleași tipuri de conținut prin intermediul acestei completări.

În timp ce celelalte alternative menționate nu acoperă toate aceste categorii de conținut, poate fi necesar să completați FilmOn Simple cu una sau mai multe dintre ele pentru a crește cantitatea de conținut disponibilă..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 + = 49

Adblock
detector