Ares Kodi Repository: Как да инсталирате Ares Wizard на Kodi

Магьосник Коди Арес

Актуализиране на 22.11.2017: Ares Wizard не работи? Наскоро добавката на Ares Wizard Kodi спря поради правна жалба. Помислете вместо това да използвате инструмента Indigo за TVAddons. 

Създаването на система за домашно кино беше отнемащо време и монотонно, но благодарение на софтуер на име Kodi, това вече не е така. Kodi може да бъде инсталиран на голямо разнообразие от различни устройства и операционни системи. Неговият богат на функции формат ви позволява да прекарвате по-малко време, занимавайки се с настройки и повече време, гледайки любимото си съдържание.

Има два начина за достъп до съдържанието на Kodi. Първото е да запишете съдържание директно на вашия компютър и да възпроизведете всичко на място. Можете обаче да инсталирате и допълнителни софтуерни пакети, наречени добавки. Те обикновено са групирани в колекция, известна като хранилище. Докато Kodi се предлага с официално хранилище, това съдържа само част от всички налични добавки. За достъп до другите, ще трябва да инсталирате хранилища на трети страни, ръчно или чрез помощни програми като съветника Ares.

Трябва да знаете, че трябва да се прави разлика между официални и добавки на трети страни. Официалните добавки са създадени, щателно тествани и доставени от законни източници. Обратно, добавките на трети страни може да имат повече уязвими места и съдържанието, ако предлаганият достъп до тях може да не е официално лицензиран. Призоваваме потребителите да проучат задълбочено всяка добавка, преди да се опитат да я инсталират.

Ares Wizard предоставя достъп до цялото съдържание, създадено и хоствано от екип за разработка, известен като Ares Group. Едно от предимствата на използването на този инструмент е, че той ви позволява да превключвате между „изграждания“ - предварително конфигурирани настройки на Kodi, които се предлагат с вече инсталирани различни добавки.

Важно е да се признае обаче, че видео добавките, до които Ares предоставя достъп, не са официално лицензирани. Той съдържа други хранилища на трети страни, някои от които включват напълно законни източници на съдържание. Това ръководство няма да препоръчва конкретни добавки, базирани на медии, а просто да се съсредоточи върху това как да инсталирате Ares Wizard.

Comparitech не оправдава и не насърчава нарушения на ограниченията на авторските права, включително незаконно предаване чрез Kodi. Kodi може да се използва за много отлични, легални онлайн поточни цели. Моля, помислете за закона, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтеглите или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение.

Как да останете в безопасност, докато използвате Kodi

Съществуват редица рискове, които са свързани с използването на Kodi и всъщност интернет като цяло. Зловредните трети страни могат да прихванат вашите данни, тъй като те се прехвърлят с помощта на процес, наречен атака "човек в средата". Това им позволява да откраднат каквото и да било от историята на сърфирането ви до банковите ви данни, но хакерите не са единствените хора, които се интересуват да видят какво правите.

Всъщност има голяма вероятност вашият собствен интернет доставчик да се опитва да следи навиците ви, дори и да не правите нещо незаконно. Те могат да направят всичко - от продажбата на вашите данни до умишленото забавяне на скоростта на мрежата ви, за да се обезсърчи поточното предаване.

Вижте също: Как да спрем буферирането на Kodi.

Добрата новина е, че имате начин да защитите себе си и поверителността си, когато използвате Kodi. Ако използвате виртуална частна мрежа (VPN), вашите навици на сърфиране и мрежовият трафик са кодирани, което ги прави безполезни за външен наблюдател.

Освен това, някои услуги като Netflix и BBC iPlayer геолокират съдържанието си, което означава, че обикновено е недостъпно извън определен регион. Въпреки това, тъй като VPN ви позволява да се свързвате със сървъри от цял ​​свят, вие ще имате достъп до всякакви заключени за региона медии, независимо от това къде се намирате.

Открихме, че IPVanish е една от най-добрите налични VPN услуги. За разлика от много от неговите конкуренти, той не води дневниците на навиците си за сърфиране и не влияе негативно на скоростите на мрежата ви. Можете дори да го инсталирате на Fire TV или Fire Stick, ако желаете, така че наистина е безценен инструмент.

Сделка за четене: Можете да спестите до 60% от IPVanish планове тук.

Инсталиране на Kodi

Ако още не сте го направили, сега е моментът да инсталирате Kodi. Това е много прост процес: просто отворете https://kodi.tv/download във вашия браузър. Оттук превъртете надолу и изберете операционната система, която ще използвате, след което изберете коя версия искате. Освен ако вече не сте имали опит с Kodi, препоръчваме да изберете версията за издаване през нощта, тъй като последната от тях е непълна конструкция, която не винаги може да работи както трябва.

След като изтеглите инсталатора, отворете го и следвайте стъпките за инсталиране на Kodi.

Разрешаване на неизвестни източници

Преди да започнем, Kodi трябва да приеме инсталации от неизвестни източници. Това е доста просто и отнема само секунда. На началния екран щракнете върху иконата на зъбно колело от лявата страна. Това ще ви отведе до екрана с настройки.

Помощник за инсталиране на ares

След това щракнете върху бутона Настройки на системата вдясно вдясно.

Настройки на Kodi

Накрая, намерете опцията Добавки в менюто от лявата страна на страницата. След като изберете това, в средата на страницата ще видите няколко опции. Вижте този, който казва Неизвестни източници - ако бутонът за превключване до него е бял, тогава Kodi вече приема инсталации, които идват от неизвестни източници и не е нужно да правите нищо. Ако е тъмносив цвят, щракнете върху него и изберете опцията Да в прозореца, който се появява.

Инсталиране на хранилището на Kodi Ares Project

Преди да успеем да инсталираме хранилището на Ares Project, което съдържа Ares Wizard, Kodi трябва да бъде казано къде да го намерим. Имате избор да го изтеглите директно от http://ares-repo.eu или да предоставите на Kodi уеб адреса. Нито една от тези опции по своята същност не е по-добра от другата, но въвеждането на URL адреса в файловия мениджър обикновено е по-просто.

Ако решите да изтеглите хранилището, не забравяйте да отбележите къде е записано, тъй като скоро ще трябва да въведем неговото местоположение.

От началния екран щракнете върху иконата на зъбно колело, след това опцията File Manager в долния десен ъгъл на следващата страница.

Файлов мениджър на Kodi

Сега ще видите списък на всички запазени източници. В долната част на списъка отляво кликнете върху опцията, която казва Добавяне на източник.

Ако сте запазили хранилището локално, щракнете върху бутона Преглед вдясно. Това ще отвори програма за разглеждане на файлове, която ще ви позволи да отидете до местоположението на файла.

Ако не сте запазили репото на място, щракнете върху полето, което се казва в прозореца, който се показва. В това текстово поле въведете „http://ares-repo.eu“ без кавичките.

Ще бъдете помолени да въведете име за източника. Ето, ние го кръстихме „ares“, но можете да го наречете каквото искате.

Ares Wizard добавете източник на файлове

След това се върнете на началния екран, като натиснете клавиша за бягство два пъти.

Инсталиране на Ares Wizard за Kodi

Сега, когато добавихме хранилището на проекта Ares, просто е да инсталирате добавката Ares Wizard. Щракнете върху опцията Добавки в менюто на началния екран, а на следващата страница щракнете върху иконата, която наподобява кутия, която се отваря. Това е в горния ляв ъгъл на екрана.

Коди добавки

Това ни отвежда до страницата на браузъра за добавки. Оттук щракнете върху опцията, която казва Инсталиране от zip файл.

инсталирайте от цип

За пореден път ще видите списък на всички източници във вашия файлов мениджър. Превъртете през него, докато намерите името, което сте дали на хранилището Ares по-рано, след което щракнете върху него. Тук има само един файл, така че кликнете върху него, за да инсталирате хранилището на вашия компютър.

Ares Kodi Repository: Как да инсталирате Ares Wizard на Kodi

Ще се върнете към екрана на браузъра за добавки. Този път кликнете върху Инсталиране от хранилището. На следващата страница намерете репо име „Проект Арес“ и го изберете.

Проект Арес

След като влезете в хранилището, изберете опцията за програмни добавки и щракнете върху Ares Wizard. В долния десен ъгъл има бутон Install. Кликнете върху това и ще бъдете уведомени, че добавката е инсталирана. Можете да проверите двойно това, като се върнете на началния екран, изберете добавки на програмата и намерете Ares Wizard в списъка.

AresTeam

Програмни добавки

Първият път, когато стартирате добавката Ares Wizard, тя ще разопакова допълнителни файлове. Това трябва да отнеме само няколко секунди, след което ще видите зареждащ екран. След като приключи зареждането, ще бъдете представени с главния екран на добавката, където можете да инсталирате нови добавки, да изпробвате нови компилации или да изтеглите допълнителни хранилища.

инсталирайте нови добавки

Зареждане на Ares Wizard

Екран за посрещане на съветника Ares

Това е всичко, което е възможно да инсталирате добавката Kodi Ares Wizard. Той осигурява бърз и лесен достъп до няколко от най-популярните хранилища на Kodi, както и до някои персонализирани конструкции, които ви позволяват по-лесно да настроите индивидуална инсталация на Kodi.

Вижте също: Най-добрите добавки за гледане на филми на Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − = 79

Adblock
detector