Ares Kodi repozitorij: Kako instalirati Ares čarobnjaka na Kodi

Čarobnjak Kodi Ares

Ažuriranje 22.11.2017 .: Ares Wizard ne radi? Ares Wizard Kodi addon nedavno je ugašen zbog pravne žalbe. Razmislite umjesto toga upotrijebiti alat Indigo za TVAddons. 

Stvaranje sustava kućnog kina nekada je bilo dugotrajno i monotono, ali zahvaljujući softveru koji se zove Kodi, to više nije slučaj. Kodi se može instalirati na širok raspon različitih uređaja i operativnih sustava. Njezin bogati format omogućava vam da provedete manje vremena tinkturirajući postavke i više vremena gledajući omiljeni sadržaj.

Postoje dva načina za pristup Kodi sadržaju. Prvi je spremanje sadržaja izravno na računalo i reproduciranje svega lokalno. Međutim, možete instalirati i dodatne softverske pakete koji se nazivaju dodaci. Obično su grupirani u zbirku koja je poznata i kao spremište. Iako Kodi dolazi sa službenim spremištem, ovo sadrži samo djelić svih dostupnih dodataka. Da biste pristupili drugima, morat ćete instalirati spremišta treće strane, bilo ručno ili putem alata kao što je Ares Wizard.

Treba biti svjestan da postoji razlika između službenih dodataka i dodataka trećih strana. Službeni dodaci su kreirani, temeljito testirani i isporučeni od strane legitimnih izvora. Suprotno tome, dodaci treće strane mogu imati više ranjivosti i sadržaja ako se nudi pristup možda i nije službeno licenciran. Molimo korisnike da temeljito istraže bilo koji dodatak prije nego što ga pokušaju instalirati.

Ares Wizard pruža pristup svim sadržajima koje je stvorio i domaćin razvojni tim poznat kao Ares Group. Jedna od prednosti korištenja ovog alata je ta što vam omogućava prebacivanje između "builds" - unaprijed konfiguriranih Kodi postavki koje dolaze s već instaliranim različitim dodacima.

Važno je, međutim, shvatiti da video dodaci kojima Ares pruža pristup nisu službeno licencirani. Sadrži i ostala spremišta trećih strana, od kojih neka sadrže potpuno zakonite izvore sadržaja. Ovaj vodič neće preporučiti određene dodatke koji se temelje na medijima, već će se jednostavno usredotočiti na to kako instalirati Ares Wizard.

Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje ograničenja autorskih prava, uključujući ilegalnu struju putem Kodi-ja. Kodi se može koristiti u brojne izvrsne, legalne svrhe strujanja putem Interneta. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, razmotrite zakon, žrtve i rizike piratstva.

Kako ostati siguran dok koristite Kodi

Postoje brojni rizici koji dolaze s upotrebom Kodi-ja, i doista, interneta u cjelini. Zlonamjerne treće strane mogu presresti vaše podatke jer se prenose korištenjem postupka zvanog napad čovjeka u sredini. To im omogućuje da ukradu bilo što iz vaše povijesti pregledavanja do bankovnih podataka, ali hakeri nisu jedini koji su zainteresirani da vide što namjeravate.

U stvari, postoji velika vjerojatnost da vaš vlastiti ISP pokušava paziti na svoje navike, čak i ako ne radite bilo što ilegalno. Oni mogu učiniti sve, od prodaje vaših podataka do namjernog usporavanja brzine vaše mreže kako bi obeshrabrili streaming.

Vidi također: Kako zaustaviti Kodi puferiranje.

Dobra vijest je da imate načina da zaštitite sebe i svoju privatnost kada koristite Kodi. Ako koristite virtualnu privatnu mrežu (VPN), vaše navike pregledavanja i mrežni promet su šifrirani, što ih čini beskorisnim za bilo koji vanjski promatrač.

Uz to, neke usluge poput Netflixa i BBC iPlayera blokiraju svoj sadržaj, što znači da je obično nedostupan izvan određene regije. Međutim, kako vam VPN omogućava povezivanje s poslužiteljima iz cijelog svijeta, moći ćete pristupiti bilo kojem mediju koji ima zaključavanje regije, bez obzira gdje se nalazite.

Otkrili smo da je IPVanish jedna od najboljih dostupnih VPN usluga. Za razliku od mnogih svojih konkurenata, on ne vodi evidenciju vaših navika pregledavanja i ne utječe negativno na brzinu vaše mreže. Možete ga čak i instalirati na Fire TV ili Fire Stick ako želite, tako da je to zaista neprocjenjiv alat.

Deo čitatelja: Ovdje možete uštedjeti do 60% na IPVanish planovima.

Instaliranje Kodija

Ako već niste, sada je vrijeme za instalaciju Kodi-ja. To je vrlo jednostavan postupak: jednostavno otvorite https://kodi.tv/download u svom pregledniku. Odavde, pomaknite se prema dolje i odaberite operativni sustav koji ćete koristiti, a zatim odaberite verziju koju želite. Ako već niste iskusili Kodi, preporučujemo vam da odaberete verziju izdanja preko one noći jer je ovo posljednja nepotpuna izvedba koja ne mora uvijek raditi onako kako treba..

Nakon što preuzmete instalacijski program, otvorite ga i slijedite korake za instaliranje Kodi-ja.

Dopuštanje nepoznatih izvora

Prije nego što počnemo, Kodi mora prihvatiti instalacije iz nepoznatih izvora. To je prilično jednostavno i traje samo sekundu. Na početnom zaslonu kliknite ikonu zupčanika na lijevoj strani. Ovo će vas odvesti na zaslon s postavkama.

Čarobnjak za instaliranje aresa

Zatim kliknite krajnji desni gumb sustava postavki.

Kodi postavke

Na kraju, pronađite opciju Dodaci u izborniku na lijevoj strani stranice. Nakon što to odaberete, vidjet ćete nekoliko opcija na sredini stranice. Pogledajte onaj koji kaže Nepoznati izvori - ako je prekidač pored nje bijeli, Kodi već prihvaća instalacije koje dolaze iz nepoznatih izvora i ne morate ništa raditi. Ako je tamno siva boja, kliknite je i odaberite opciju Da u prozoru koji se pojavi.

Instaliranje skladišta Kodi Ares Project

Prije nego što uspijemo instalirati Ares Project repozitorij koji sadrži Ares Wizard-a, Kodiu se mora reći gdje ga pronaći. Možete ih preuzeti izravno s http://ares-repo.eu ili osigurati Kodi web adresu. Nijedna od ovih opcija inherentno je bolja od druge, ali unošenje URL-a u upravitelj datoteka obično je jednostavnije.

Ako odlučite preuzeti spremište, obavezno zabilježite gdje je spremljeno, jer ćemo uskoro morati unijeti njegovu lokaciju.

Na početnom zaslonu kliknite ikonu zupčanika, a zatim opciju Upravljanje datotekama u donjem desnom kutu na sljedećoj stranici.

Upravitelj datoteka Kodi

Sada ćete vidjeti popis svih izvora koje ste spremili. Pri dnu popisa s lijeve strane kliknite na opciju koja kaže Dodavanje izvora.

Ako ste spremište pohranili lokalno, kliknite gumb Pregledaj desno. Ovo će otvoriti alat za provjeru datoteka koji će vam omogućiti navigaciju do lokacije datoteke.

Ako repo niste spremili lokalno, kliknite okvir koji piše u prozoru koji će se prikazati. U ovaj tekstni okvir upišite "http://ares-repo.eu" bez navodnika.

Od vas će se tražiti da unesete ime izvora. Ovdje smo to nazvali "ares", ali možete ga zvati kako god želite.

Ares Wizard dodati izvor datoteke

Zatim se vratite na početni zaslon tako što ćete dvaput pritisnuti tipku za bijeg.

Instaliranje Ares Wizarda za Kodi

Sada kada smo dodali skladište Ares Project-a, jednostavna je stvar instalirati dodatak Ares Wizard. Kliknite na opciju Dodaci u izborniku početnog zaslona, ​​a na sljedećoj stranici kliknite na ikonu koja podsjeća na okvir koji se otvara. Ovo se nalazi u gornjem lijevom kutu zaslona.

Kodi dodaci

Ovo nas vodi do stranice preglednika dodataka. Odavde, kliknite na opciju koja kaže Install from zip file.

instalirati sa zip-a

Još jednom, vidjet ćete popis svih izvora u vašem upravitelju datoteka. Pomičite se dok ne pronađete naziv koji ste ranije postavili spremištu Ares, a zatim kliknite na njega. Ovdje je samo jedna datoteka, pa kliknite na nju kako biste instalirali spremište na svoje računalo.

Ares Kodi repozitorij: Kako instalirati Ares čarobnjaka na Kodi

Naći ćete se na zaslonu preglednika dodataka. Ovoga puta kliknite na Instaliraj iz spremišta. Na sljedećoj stranici pronađite repo pod nazivom "Ares Project" i odaberite ga.

Projekt Ares

Nakon što uđete u spremište, odaberite opciju Dodaci programa i kliknite Ares Wizard. U donjem desnom kutu nalazi se gumb Instaliraj. Kliknite ovo i dobit ćete obavijest da je dodatak instaliran. To možete dvostruko provjeriti vraćanjem na početni zaslon, odabirom programskih dodataka i pronalaskom Ares Wizarda na popisu.

AresTeam

Dodaci programa

Kada prvi put pokrenete dodatak Ares Wizard, otpakirat će se dodatne datoteke. To bi trajalo samo nekoliko sekundi, nakon čega će se prikazati zaslon za učitavanje. Nakon dovršetka učitavanja prikazat će vam se glavni zaslon dodatka na koji možete instalirati nove dodatke, isprobati nove sastavnice ili preuzeti dodatna spremišta.

instalirajte nove dodatke

Učitavanje Ares Wizarda

Zaslon dobrodošlice Ares Wizarda

To je sve što je potrebno za instaliranje dodatka Kodi Ares Wizard. Omogućuje brz i jednostavan pristup do nekoliko najpopularnijih spremišta Kodija, kao i nekih prilagođenih sastavaka koje vam omogućuju jednostavnije postavljanje prema uobičajenoj Kodi instalaciji.

Vidi također: Najbolji dodaci za gledanje filmova na Kodi-ju.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − 62 =

Adblock
detector