Ares Kodi-tárhely: Hogyan telepítsük az Ares-varázslót a Kodi-ra

Kodi Ares varázsló

Frissítés 2017.11.22. Az Ares varázsló nem működik? Az Ares varázsló, a Kodi-kiegészítő nemrégiben egy jogi panasz miatt leállt. Fontolja meg a TVAddons Indigo eszköz használatát. 

A házimozi rendszer létrehozása régen időigényes és monoton volt, de a Kodi nevű szoftvernek köszönhetően ez már nem így van. A Kodi számos különféle eszközre és operációs rendszerre telepíthető. A szolgáltatásban gazdag formátum lehetővé teszi, hogy kevesebb időt töltsön a beállítások megkönnyítésével, és több időt töltsön el kedvenc tartalmainak megtekintésével.

Kétféle módon érhető el a Kodi-tartalom. Az első a tartalom közvetlen mentése a számítógépre, és mindent helyben lejátszani. Telepíthet azonban további szoftvercsomagokat, úgynevezett kiegészítőket. Ezeket általában egy tárháznak nevezett gyűjteményben csoportosítják. Míg a Kodi hivatalos lerakattal érkezik, ez a rendelkezésre álló kiegészítőknek csak töredékét tartalmazza. A többiek eléréséhez harmadik féltől származó tárolókat kell telepítenie, manuálisan vagy segédprogramokon, például az Ares varázslón keresztül.

Tudnia kell, hogy különbséget kell tenni a hivatalos és a harmadik féltől származó kiegészítők között. A hivatalos kiegészítőket törvényes források készítik, alaposan tesztelik és szállítják. Ezzel szemben a harmadik féltől származó kiegészítőknek lehetnek több sebezhetősége és a tartalom, ha hozzáférési lehetőséget kínál, előfordulhat, hogy nincs hivatalosan engedélyezett. Javasoljuk a felhasználókat, hogy alaposan vizsgálják meg az összes kiegészítőt, mielőtt telepíteni próbálnák.

Az Ares varázsló hozzáférést biztosít az összes tartalomhoz, amelyet az Ares csoport néven egy fejlesztői csapat hozott létre és üzemeltetett. Ennek az eszköznek az egyik előnye, hogy lehetővé teszi a váltást az „építés” - előre konfigurált Kodi beállítások között, amelyekhez már telepítve vannak különféle kiegészítők.

Fontos azonban felismerni, hogy azok a videó kiegészítők, amelyekhez az Ares hozzáférést biztosít, nem vannak hivatalosan engedélyezettek. Más harmadik féltől származó adattárakat tartalmaz, amelyek közül néhány teljesen legitim tartalomforrásokat is tartalmaz. Ez az útmutató nem javasol konkrét médiaalapú kiegészítőket, hanem csak az Ares varázsló telepítésére összpontosít..

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy adatfolyamát továbbítja.

Hogyan lehet biztonságban maradni a Kodi használata közben?

Számos kockázatot jelent a Kodi, és valójában az internet egészének használata. Rosszindulatú harmadik felek elfoghatják az Ön adatait, amikor azokat egy közép-ember támadásnak nevezett folyamat segítségével továbbítják. Ez lehetővé teszi számukra, hogy ellophassanak bármit a böngészési előzményekből a bankszámlájáig, de a hackerek nem csak azok, akik érdeklődnek az iránt.

Valójában nagy esély van arra, hogy a saját internetszolgáltatója megpróbálja figyelemmel kísérni szokásait, még akkor is, ha nem illegálisan cselekszik. Bármit megtehetnek az Ön adatainak értékesítésétől a hálózati sebesség szándékos lecsökkentéséig, az adatfolyam elkerülése érdekében.

Lásd még: Hogyan lehet megállítani a Kodi pufferelését?.

A jó hír az, hogy megvan a lehetősége arra, hogy megvédje magát és magánéletét a Kodi használatakor. Ha virtuális magánhálózatot (VPN) használ, akkor a böngészési szokások és a hálózati forgalom titkosítva vannak, így használhatatlanná teszik őket minden külső megfigyelő számára..

Ezenkívül egyes szolgáltatások, mint például a Netflix és a BBC iPlayer, helyreállítják a tartalmukat, ami azt jelenti, hogy általában egy adott régió kívülről nem érhető el. Mivel azonban a VPN lehetővé teszi, hogy a világ minden tájáról kiszolgálókhoz csatlakozzon, bármilyen régiós zárolt médiumhoz hozzáférhet, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

Megállapítottuk, hogy az IPVanish az elérhető legjobb VPN-szolgáltatások. Számos versenytársától eltérően, nem vezet a böngészési szokásainak naplóira, és nem befolyásolja negatívan a hálózati sebességet. Telepítheti még Fire TV-re vagy Fire Stick-re, ha szeretné, tehát valóban felbecsülhetetlen értékű eszköz.

Olvasó üzlet: Itt akár 60% -ot takaríthat meg az IPVanish tervekkel.

A Kodi telepítése

Ha még nem tette meg, akkor itt az ideje a Kodi telepítéséhez. Ez egy nagyon egyszerű folyamat: nyissa meg a https://kodi.tv/download böngészőben. Innentől görgessen lefelé, válassza ki a használt operációs rendszert, majd válassza ki a kívánt verziót. Ha még nem tapasztaltad a Kodi-val, akkor azt javasoljuk, hogy az éjszakai változatra válassza a kiadási verziót, mivel ez utóbbi nem teljes, ami nem mindig működik úgy, ahogy kellene.

Miután letöltötte a telepítőt, nyissa fel és kövesse a Kodi telepítéséhez szükséges lépéseket.

Ismeretlen források engedélyezése

Mielőtt elkezdenénk, Kodi-nak el kell fogadnia ismeretlen forrásokból származó telepítéseket. Ez meglehetősen egyértelmű, és csak egy percet vesz igénybe. A kezdőképernyőn kattintson a fogaskerék ikonra a bal oldalon. Ezzel eljut a beállítások képernyőre.

Az ares varázsló

Ezután kattintson a jobb oldali Rendszerbeállítások gombra.

Kodi beállítások

Végül keresse meg a Kiegészítők lehetőséget az oldal bal oldalán található menüben. Miután ezt kiválasztotta, az oldal közepén több lehetőséget fog látni. Nézze meg azt, amely az ismeretlen forrásokról szól - ha a mellette lévő váltógomb fehér, akkor Kodi már elfogadja az ismeretlen forrásokból származó telepítéseket, és nem kell tennie semmit. Ha sötét szürke színű, kattintson rá, és válassza a Yes (Igen) lehetőséget a felbukkanó ablakban.

A Kodi Ares Project lerakat telepítése

Mielőtt telepíthetnénk az Ares Project lerakatot, amely tartalmazza az Ares varázslót, Kodi-nak meg kell mondania, hol található. Választhat, hogy közvetlenül tölti le a http://ares-repo.eu webhelyről, vagy megadja a Kodi webcímét. Ezeknek a lehetőségeknek a tulajdonságai egyike sem jobb, mint a másik, de az URL beírása a fájlkezelőbe általában egyszerűbb.

Ha úgy dönt, hogy letölti a lerakatot, akkor ügyeljen rá, hogy mentse el, ahol ment, mivel hamarosan be kell írnunk a helyét.

A kezdőképernyőn kattintson a fogaskerék ikonra, majd a következő oldal jobb alsó sarkában található Fájlkezelő lehetőségre.

Kodi fájlkezelő

Most látni fogja az összes mentett forrás listáját. A bal oldali lista alján kattintson a Forrás hozzáadása opcióra.

Ha helyben mentette a lerakatot, kattintson a jobb oldalon a Tallózás gombra. Ez megnyit egy fájlkezelőt, amely lehetővé teszi a navigációt a fájl helyére.

Ha nem mentette el a repót helyben, kattintson a megjelenő ablakban látható mezőre. Ebben a szövegmezőben írja be az „http://ares-repo.eu” címet idézőjelek nélkül.

Arra is fel kell kérni a forrás nevét. Itt „arénak” neveztük, de bármilyen módon meghívhatja.

Ares varázsló hozzáadja a fájlforrást

Ezután térjen vissza a kezdőképernyőhöz, a kétszer megnyomásával.

Az Ares varázsló telepítése a Kodi számára

Most, hogy hozzáadtuk az Ares Project lerakatot, egyszerű feladat az Ares varázsló kiegészítő telepítése. Kattintson a kiegészítők lehetőségre a kezdőképernyő menüben, majd a következő oldalon kattintson az ikonra, amely hasonlóan egy kinyíló mezőhöz hasonlít. Ez a képernyő bal felső sarkában található.

Kodi kiegészítők

Ezzel eljutunk a kiegészítő böngésző oldalra. Innentől kattintson a telepítés ZIP-fájlból lehetőségre.

telepítés zip-ből

Megint látni fogja az összes forrás listáját a fájlkezelőben. Görgessen rajta, amíg meg nem találja a korábban az Ares tárháznak adott nevet, majd kattintson rá. Csak egy fájl van itt, tehát kattintson rá, hogy telepítse a lerakatot a számítógépére.

Ares Kodi-tárhely: Hogyan telepítsük az Ares-varázslót a Kodi-ra

Vissza fog térni a kiegészítő böngésző képernyőjére. Ezúttal kattintson a Telepítés a lerakatból elemre. A következő oldalon keresse meg a „Ares Project” nevű repot, és válassza ki.

Ares projekt

Miután belépett a lerakatba, válassza a Program-kiegészítők lehetőséget, majd kattintson az Ares varázsló elemre. A jobb alsó sarokban található a Telepítés gomb. Kattintson erre, és értesítést kap arról, hogy a kiegészítő telepítve van. Ezt megismételheti, ha visszatér a kezdőképernyőre, kiválasztja a Program-kiegészítőket, és megtalálja az Ares varázslót a listából.

AresTeam

Program kiegészítők

Az Ares varázsló kiegészítő első indításakor további fájlokat csomagol ki. Ennek csak néhány másodpercet kell igénybe vennie, amely után megjelenik egy betöltő képernyő. Miután befejezte a betöltést, megkapja a kiegészítő főképernyőjét, ahol új kiegészítőket telepíthet, új verziókat kipróbálhat vagy további adattárakat tölthet le..

új kiegészítők telepítése

Ares varázsló betöltése

Ares varázsló üdvözlőképernyője

Ehhez csak a Kodi Ares varázsló kiegészítő telepítéséhez van szükség. Gyors és egyszerű hozzáférést biztosít számos Kodi legnépszerűbb tárolóához, valamint néhány egyedi verzióhoz, amelyek lehetővé teszik, hogy könnyebben beállítson egy egyedi Kodi telepítést..

Lásd még: A legjobb kiegészítők filmek nézésére a Kodi-en.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 9 = 19

Adblock
detector