Az Alluc Kodi kiegészítő telepítése: Biztonságos? Vannak alternatívák?

Kíváncsi, miért nem működik az Alluc kiegészítő? Ez az útmutató az Alluc Kodi-kiegészítő aktuális kérdéseiről és néhány alternatíváról szól azok számára, akik TV-műsorokat és filmeket keresnek.

Kodi Alluc kiegészítő

Ha telepíteni szeretné és szeretné használni a népszerű Alluc Kodi kiegészítőt, akkor van néhány sajnálatos hír az Ön számára. 2018. március 8-tól az Alluc hivatalosan bezárta ajtóit.

Az Alluc („minden, amit látsz”) kiejtése segített a felhasználóknak könnyebben hozzáférni több online tartalomhoz. Az Alluc azonban nem érhető el, mind Kodi-kiegészítőként, mind online szolgáltatásként. A felhasználók számára elküldött e-mailekben az Alluc fejlesztői kijelentették: „Ma az Alluc keresőmotorját leállítottuk ... Az Alluc 13 éve után úgy döntöttünk, hogy szünetet tartunk, és más projektekre összpontosítunk. Az elmúlt évtized során az Alluc összesen több mint egymilliárd egyedi felhasználót szolgált ki, és szeretnénk köszönetet mondani mindannyiunknak az évek során nyújtott támogatásáért! ”

Mostantól azok, akik az Alluc-ot Kodi-n akarják használni, kissé elveszik a szerencséjéből. Mégis, bár még mindig elérhető volt, az Allucon keresztüli tartalmakhoz való hozzáférés nem volt teljes vagy törvényes licence.

Ebben a cikkben elmagyarázzuk, mi volt az Alluc, hogyan működött, és hogyan konfigurálta, hogy csak hivatalos tartalmakat böngészjen. A magánélettel kapcsolatos problémákkal is foglalkozunk, amelyeket az összes Kodi-kiegészítő megoszt.

A közelmúltban sok vita folyt a Kodi-ról. Noha a Kodi használata teljesen legális, a kapott negatív figyelem nagy része bizonyos harmadik fél által készített kiegészítőknek köszönhető, amelyek korlátlan hozzáférést kínálnak a szerzői joggal védett tartalmakhoz. Ami az egyik helyen legális, a másikban nem lehet, ezért elengedhetetlen, hogy a Kodi-felhasználók feltárják az országuk törvényeit, mielőtt a Kodi-t felhasználnák az online tartalom streamingjére..

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Hogyan kell használni a Kodi-t biztonságosan és magántulajdonban?

Nincs olyan, mint áthatolhatatlan szoftver, ide értve a Kodi-t is. Míg a hivatalos kiegészítőket általában szigorú érvényesítési folyamatokkal hozzák létre és szigorúan tesztelik, a harmadik féltől származó kiegészítők nem nyújtanak ilyen garanciát. Ennek eredményeként olyan páratlan sebezhetőségeket tartalmazhatnak, amelyeket a hackerek felhasználhatnak a rendszeréhez való hozzáféréshez. Ha ez megtörténik, a támadó kézben tartja a merevlemez tartalmát, valamint az internetes böngészője által mentett információkat, például jelszavakat vagy hitelkártya-adatokat. Még a Man-in-the-Middle (MitM) támadást is felhasználhatják az online forgalom lehallgatására a támadás után.

Számos esetben az internetszolgáltatók (ISP) szándékában álltak elfogni az ügyfelek internetes sebességének korlátozását. Ez általában az, hogy elriassza ügyfeleiket a videók online streamingjétől, és ez megtörténhet, függetlenül attól, hogy mekkora sávszélességet fizet.

Egy jó VPN megvédi Önt mindkét fenyegetéstől. Titkosítva az összes forgalmat a számítógépére és a számítógépről, használhatatlanná teszi minden külső megfigyelő számára. A MitM támadást használó személyek nem tudják követni a tevékenységeidet, és mivel az internetszolgáltató sem tudta megtenni, kevésbé valószínű, hogy automatikusan fojtják a kapcsolatot. Ez segíthet elkerülni azokat a pufferelési és időtúllépési problémákat, amelyekkel egyes emberek szembesülnek.

A Kodi felhasználók számára az IPVanish az egyik legjobb választás. Több mint 50 országban vannak szerverek, és mivel ezeket maguk karbantartják, gyors és stabil kapcsolatot biztosíthat, amely lehetővé teszi a lehető legjobb streaming élményt..

Egyes VPN szolgáltatókkal ellentétben az IPVanish nem tart nyilvántartást a forgalmáról. Ez azt jelenti, hogy tevékenységei magántulajdonban maradhatnak, még a külső beavatkozás ellenére is. Ezenkívül az IPVanish minden tesztelt Kodi-kiegészítővel működik, és telepíthető egy Amazon Firestick-re, hogy védelme nélkül maradjon, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

Olvasó üzlet: akár 60% -ot spórolhat meg itt egy IPVanish-tervnél.

Mi volt a Kodi Alluc addon??

alluc 2

Az Alluc.ee olyan webhely volt, amely linkeket gyűjtött az interneten tárolt tartalmakhoz. Az Alluc-kiegészítő egyszerűen ezt a tartalmat a Kodi-n keresztül tette elérhetővé.

A Kodi Alluc bővítmény ugyanazokat a funkciókat biztosítja, mint az Alluc webhely. Ha rendelkezett Alluc-fiókkal, bejelentkezhet a beállítások menüben. Ez nem kötelező, de lehetővé tette, hogy megtekinthesse figyelési listáját, és elolvashassa az összes üzenetet, amelyet a többi felhasználótól kapott.

Ez a kiegészítő filmekhez és TV-műsorokhoz való hozzáférést kínál, de az élő tartalomhoz vagy a zenéhez nem. Linkek könyvtára meglehetősen jól szerveződött és kategóriák szerint csoportosítva volt. Az Alluc legnagyobb problémája az volt, hogy tartalmának túlnyomó többsége engedély nélküli volt. Lehetséges volt bizonyos források kikapcsolása, azonban tucatnyi nem hivatalos szolgáltató volt, és csak egy maroknyi hivatalos is. Mint ilyen, szignifikánsan kisebb médiakönyvtár volt elérhető azoknak a felhasználóknak, akik engedélyes tartalmat szeretnének nézni.

Itt zajlanak a dolgok: Noha ez egy hivatalos Alluc-kiegészítő volt, az engedély nélküli tartalommal való foglalkozása miatt harmadik fél Kodi-kiegészítőként kezelték. Most, hogy az Alluc megszűnt, szüksége lesz néhány alternatívára az azonos típusú tartalom eléréséhez, amelyet az Alluc szolgáltat

Alluc nem működik? Próbálja ki ezeket az alternatívákat az Alluc-kiegészítéshez

Bár az Alluc-kiegészítő legitim tartalmat kínál, először azt kell konfigurálnia, hogy eltávolítsa az összes kevésbé szigorú szolgáltatót. Számos hivatalos Kodi-kiegészítő van, amely megkerüli ezt a lépést azáltal, hogy elsősorban csak engedéllyel rendelkező tartalmakat szállít, és úgy gondoljuk, hogy a legtöbb felhasználót jobban szolgálnák ezek helyett az egyik.

TubiTV

Tubi TV Kodi addon

A TubiTV az egyik legjobb Kodi kiegészítő. Valójában ez az egyik legjobb elérhető streaming szolgáltatás, még akkor is, ha még mindig viszonylag ismeretlen. A TubiTV egy TV-műsorok és filmek ingyenesen történő megjelenítésére irányuló projekt most több mint 50 000 címet kínál, mindezt költség nélkül. A szolgáltatás reklámozottan támogatott, de még mindig több mint 600 filmje van frissnek, a Rotten Tomatoes-on.

Használhatja a TubiTV-t a Kodi-n, és megkerülheti a hirdetéseket. Ez teszi a Kodi-t a legjobb helynek a TubiTV-patakok nézésére. Ezenkívül valószínűleg VPN-t kíván használni a TubiTV-vel. A szolgáltatásnak van egy nagy tartalomkönyvtára, ám ennek a tartalomnak nagy része különféle földrajzi helyekre korlátozódik (Egyesült Államok, Egyesült Királyság és Kanada). Az olyan VPN, mint az IPVanish, segít megkerülni ezeket a földrajzi tartalmi korlátozásokat, lehetővé téve a teljes TubiTV könyvtár élvezetét.

További információt a kiegészítőről a TubiTV telepítési útmutatójában olvashat.

Ropogás

Hivatalos Crackle Kodi addon

A TubiTV-hez hasonlóan a Crackle hirdetések által támogatott, ingyenes streaming szolgáltatás is. És hasonlóan a TubiTV-hez, elkerülheti a hirdetéseket, ha a Crackle-t a Kodi-on keresztül közvetíti. A Crackle a Sony Entertainment projektje is. Ennek eredményeként az ezen a platformon elérhető TV-műsorok és filmek többsége a Sony saját tartalma. Ennek ellenére a rendelkezésre álló filmek és műsorok nagy része kiváló minőségű és magas színvonalú.

A Crackle egyetlen hátránya, hogy tartalmi könyvtára kicsit kicsi. Ahol a TubiTV több tízezer televíziós műsor epizódot és filmet tartalmaz, a Crackle alig mintegy 150-et tartalmaz. A minőségi, kissé régebbi filmeket és műsorokat kereső Crackle-t mégis kedvelik. A szolgáltatás jelenleg csak az Egyesült Államokban érhető el, így VPN-re lesz szüksége, ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodik..

Összefüggő: A legjobb VPN-k a Crackle-hez

A Crackle Kodi addon megtalálható a hivatalos Kodi addon lerakatban. A Crackle-ről további információkat olvashat az addon telepítési útmutatójában.

Youtube

buborékok kodi kiegészítő

A YouTube az első dolog, amire az emberek gondolkodnak, amikor „online videót” hallnak, és jó okkal: a legnagyobb az interneten elérhető licencelt tartalom könyvtára. Ez a könyvtár mindent tartalmaz a köztulajdonban lévő filmektől, mint például az 1963-as évek Színjáték kísérleti internetes TV-műsorokhoz. A hivatalos Kodi kiegészítő lehetővé teszi, hogy az összes eszközén elérhető legyen.

Ez a kiegészítő fenntartja a YouTube funkcióinak nagy részét is. A Kodi-en keresztül megtekintheti az előfizetett csatornáit, megnézheti az előzményeket, a lejátszási listákat, a tetszésnyilvánításokat és a nem kedveléseket. Még egy külön részét is tartalmazza az élő videotartalmakhoz, amit a YouTube a közelmúltban próbált ösztönözni a felhasználók számára.

Van néhány jó oka ennek a kiegészítőnek a használatára. Fontos szempont, hogy eltávolítja a hirdetéseket a videókból, ami segít élvezni őket, különösen, ha hosszú formájú tartalmak rajongója vagy. Ezen túlmenően, mivel a YouTube-ot a felhasználó moderálja, nagyon alacsony esélye van arra, hogy véletlenül megismerkedjen a szerzői joggal védett tartalommal..  

A YouTube Kodi-kiegészítő megtalálható a hivatalos Kodi-kiegészítő tárházban.

FilmOn.TV

filmon

A FilmOn.TV egy olyan webhely, amely hozzáférést biztosít számos TV élő TV és rádió közvetítéséhez. Ezeknek a patakoknak a nagy része szabadon nézhető és teljesen legitim. Vannak további csatornák, amelyekhez FilmOn előfizetés szükséges, de ez teljesen opcionális.

A FilmOn.TV Kodi kiegészítő nagyon egyszerűen megtalálja, amit keres. A tartalmat mind műfaj, mind származási ország szerint csoportosítják, így nagyszerűvé teszik az otthontól távol élő emberek számára. Nincs keresési funkció, de ha ismeri a keresett csatorna nevét, megtalálhatja azt az ábécé szerinti csatornalistában.

A FilmOn küzdelme az igény szerinti tartalom biztosítása. Van választás, bár meglehetősen korlátozott. Ennek ellenére elég sokféle van az élő közvetítések között, hogy soha ne maradjon hiányozni valami megnézhetővel.

A FilmOn.TV Kodi kiegészítő megtalálható a SuperRepo kategória videó lerakatában.

Lásd még: A legjobb Kodi filmek kiegészítői.

FilmRise - Youtube

filmrise

A FilmRise - A YouTube Kodi-kiegészítő közvetíti a FilmRise nevű független disztribútor YouTube-fiókjait, és lehetővé teszi, hogy a Kodi-on keresztül nézzék meg őket..

Ez a kiegészítő televíziós műsorok, dokumentumfilmek és filmek jó választékát kínálja. Mint várhatnánk, itt nincsenek filmek, de vannak olyan klasszikusok, mint az 1998-as A savház.

Sajnos nincs keresési funkció, de a tartalom néhány kivétellel meglehetősen jól van csoportosítva (vannak például „TV” és „Televízió” kategóriák is). A több epizódos TV-műsoroknak saját lejátszási listáik vannak, és vannak olyanok, amelyek több évszakot kínálnak.

A FilmRise - Youtube Kodi kiegészítő megtalálható az Indigo kiegészítő telepítőjében vagy a MetalChris lerakatban..

Áttekintés és adatvédelmi aggályok

Az Alluc Kodi kiegészítő nagy tartalomkönyvtárral rendelkezik, de elsősorban engedély nélküli TV-műsorokat és filmeket tartalmaz. Ennek eredményeként a Kodi-felhasználóknak, akik legitim médiaforrásokat keresnek, nem sok hasznuk van.

Harmadik fél kiegészítőként az Alluc nagyobb kockázattal jár, mint egy hivatalos alternatíva. Míg az Alluc.ee hivatalos Twitter oldallal rendelkezik, ez csak a weboldal állapotát tárgyalja, nem pedig a Kodi kiegészítőt. Mivel a legális Kodi fórumok nem engedik meg a harmadik féltől származó kiegészítők megbeszélését, ez azt jelenti, hogy ha a kiegészítőt eltérítenék, akkor nagyon kevés megbízható információforrás lenne. Nagyon nagy esély van arra, hogy a rendszer veszélybe kerül, még mielőtt megtudná, hogy probléma van.

Egyszerűen fogalmazva: ez a kiegészítő arra kényszeríti a törvényes Kodi-felhasználókat, hogy átugrani a karikat, miközben az engedély nélküli tartalmat kereső emberek számára sokkal egyszerűbb élményt kínálnak. Ez nem olyan gondolkodásmód, amelyet szeretünk, és figyelembe véve a teljesen legitim alternatívák számát, nem látjuk okát ennek a kiegészítőnek a használatára.  

Lásd még: Mi a legjobb VPN a Kodi számára?

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 1 =

Adblock
detector