Az Elysium Kodi addon nem működik? Meg tudja oldani, és vannak-e alternatívák?

Kodi Elysium addon

Az Elysium Kodi addon működése leállt, és már nem érhető el a NoobsandNerds repóból. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, mi történt, és mit használhat ehelyett.

Az Elysium egy népszerű harmadik fél által gyártott Kodi-kiegészítő volt, amely kapcsolatokra kattintott az interneten tárolt tartalomra. A kiegészítést otthont adó NoobsandNerds repó azonban váratlanul offline állapotba került február 14-én. Mivel a ténylegesen történt események vegyes beszámolói vannak, alaposan megvizsgáltuk a napi eseményeket, és az alábbiakban bemutatjuk eredményeinket.

Meg kell jegyezni, hogy a NoobsandNerds tárház ismert volt a nem hivatalos forrásokat használó kiegészítők tárolásáról. Annak minimalizálása érdekében, hogy Ön milyen mértékben érinti a harmadik fél repójáratának leállításait, csak hivatalos források használatát javasoljuk, amikor internetes vagy Kodi-tartalommal streamálnak..

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Fontos: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Néhány Kodi-felhasználó csatlakozik egy virtuális magánhálózathoz (VPN), hogy elrejtse az engedély nélküli streaming szolgáltatóját (ISP). Ugyanakkor a VPN-k rendkívül előnyösek lehetnek a legtöbb ember számára, beleértve azokat is, akik csak a hivatalos forrásokból származó tartalmat közvetítik.

A VPN-k titkosítják a hálózati forgalmat, amely megakadályozza, hogy azt külső megfigyelők olvassa el. Ide tartoznak az internetszolgáltató és mindenki, aki Man-in-the-Middle (MitM) támadást használ. Mivel az internetszolgáltató nem tudja megmondani, hogy pontosan mit csinál, nem tudják eladni a böngészési szokásaikat, vagy ürügyként használni őket a kapcsolat sebességének csökkentésére..

Számos VPN-szolgáltatás közül lehet választani, de fontos választani az igényeinek leginkább megfelelőt. Például, ha HD tartalmat szeretne streamálni, akkor szüksége lesz egy olyan VPN-re, amely minimális hatással van a böngészési sebességre, és jó választást kínál a szerver helyéről.

Az IPVanish használatát javasoljuk. A legtöbb más VPN-szolgáltatótól eltérően az IPVanish szervereik egyenesen a birtokukban vannak. Ez lehetővé teszi számukra a problémák mielőbbi megoldását. Az IPVanish emellett gyors sebességet, hozzáférést biztosít a szerverhez az egész világon, és dedikált alkalmazásokat kínál Android, iOS és Amazon Fire TV készülékekhez..

KODI LEGJOBB VPN: Az IPVanish a legjobb választásunk. Nagy, túlterhelt szerverhálózattal rendelkezik, és jó sebességet ér el. Az erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások teszik az IPVanish-ot kedvencévé a Kodi és az Amazon Fire TV Stick felhasználók számára. Próbálja ki kockázatmentesen a 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Mi történt Elysium-del?

Az első jel, hogy valami nincs rendben, az volt, hogy a NoobsandNerds webhely offline állapotba került. Érdekes módon úgy tűnik, hogy a webhelyet nem a NoobsandNerds csapata, hanem a webtárhely szolgáltató választotta el. Feltételezve, hogy a tárhelyszámlák naprakészek voltak, ez azt sugallja, hogy valamilyen jogi személy felvette a kapcsolatot a házigazdával.

A NoobsandNerds webhely felfüggesztve

Az OpenELEQ, a NoobsandNerds egyik legismertebb fejlesztője, később megerősítette, hogy ez a helyzet, mondván, hogy a csapat abbahagyta a fejlesztést, nem pedig egy nehéz jogi csata ellen folytatott küzdelmet. A TorrentFreak egyik cikke később megerősítette, hogy a levél és az azt követő leállítás mögött a Kreativitás és Szórakozás Szövetsége (ACE) áll..

A NoobsandNerds Twitter fiókot szintén törölték. Láttuk már ezt korábban is, amikor az MPAA és az ACE fenyegette a Kodi addon fejlesztőitől származó külső fejlesztőket, amelyek a fejlesztőket a szerzői jogok megsértésének engedélyezésében vádolták. Valóban, nem sokkal azután, hogy a TVAddons arról számolt be, hogy a NoobsandNerds vezető fejlesztőjét otthonukba látogatták meg, bár nem világos, hogy melyik szervezet ténylegesen megjelent, vagy mit mondtak. Azonban egy Reddit-fiók, amely gyanúja szerint a TVAddons fejlesztõinek vagy társainak tartozik, azt javasolta, hogy a NaN fejlesztõi bocsássanak ki felhasználói adatbázisokat, egy vádot, amelyet korábban a TVA Adam Lackman ellen vettek fel a kihallgatási epizód után..

Még nincs arra utaló jel, hogy a NoobsandNerds csapatot egyszerűen peres fenyegette-e, vagy még van folyamatban; a végeredmény ugyanakkor ugyanaz: a NoobsandNerds webhely le van állítva, és nincs jele annak, hogy visszatér-e. Az OpenELEQ azt mondta, hogy GitHub fiókja továbbra is aktív marad annak megakadályozása érdekében, hogy harmadik fél megszerezze, mint a lewblack125 fióknál..

OpenELEQ nyilatkozat

A Kodi közösség feloszlott a TVAddons bejelentésén. Néhányan nehezteltek arra, hogy a TVAddons megragadta a lehetőséget, hogy sót dörzsölje a sebbe olyan megjegyzésekkel, mint „Bár a NaN egyes tagjai időről időre megtámadják a közösségünket, soha nem beszéltünk bennük róluk”, és „kisebb, nem hivatalos Kodi weboldalnak hívták őket. ”A TVAddons mindig erőteljes rivalizálást folytatott a NoobsandNerds-szel, ám kissé gyanúsnak tűnik az erkölcsi magas szint megtételére, amikor a TVAddons továbbra is saját jogi problémákkal néz szembe..

Hogyan lehet a rendszert biztonságban tartani?

Általában, amikor az adattárak offline állapotban vannak, javasoljuk az automatikus frissítések kikapcsolását, ha még nem tette meg. Ebben az esetben legalább a NoobsandNerds csapat tisztában van a GitHub eltérítés problémájával, és aktívan tartja oldalaikat annak megakadályozása érdekében. Az OpenELEQ, a Metalliq addon fejlesztője például kijelentette, hogy nyitva tartja a GitHub-ot, hogy elkerülje ezt a problémát. Nincs garancia arra, hogy minden fejlesztő követi példáját.

Kapcsolja ki az automatikus frissítést a 4. lépésben

Az automatikus frissítések kikapcsolásához a Kodi-ban kattintson a gombra fogaskerek ikon a kezdőképernyőn. Ezután válassza a Rendszerbeállítások opció az oldal jobb oldalán. választ kiegészítői a bal oldali listában, majd lépjen jobbra. Kattints a Frissítés lehetőséget, és válassza a lehetőséget Értesítse, de ne telepítse a frissítéseket. Ez az opció értesíti Önt, ha egy kiegészítés függőben van frissítéssel, így saját magának is kutathatja azt, és ellenőrizheti, hogy a telepítése biztonságos-e. Javasoljuk, hogy várjon körülbelül két hetet, hogy a közösség megfelelően ellenőrizze a frissítéseket. Ezután ellenőrizze a hivatalos és a harmadik féltől származó fórumokat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy kiadtak-e valamilyen problémát vagy figyelmeztetést.

Amikor egy magas szintű tároló vagy bővítmény lemerül, általában csak napok kérdése van, mielőtt valaki más állítja, hogy működő verziója áll rendelkezésre. A probléma az, hogy ezek a források nagyon ritkán kínálják azt, amit állítanak. A legjobb esetben van egy félig funkcionális kiegészítő, amely a jövőben nem fog frissítést kapni. A legrosszabb esetben az addon rosszindulatú programokat tartalmaz, és éppen most adtál hozzáférést a támadónak a rendszeréhez.

Az Elysium-kiegészítő alternatívái

Nem kell feladnia Kodi-t csak azért, mert Elysium eltűnt. Több tucat kiváló minőségű hivatalos kiegészítő található, amelyek összehasonlítható élményt nyújtanak. Sőt, még jobb, hogy mindegyikük teljesen legális felhasználású, és ezért nem áll fenn a veszélye, hogy levonják őket.

Tubi TV

Tubi_TV_main

A Tubi TV egy olyan streaming szolgáltatás, amely bármely online platformon a második legnagyobb könyvtárat kínálja. A Netflix könyvtára kissé nagyobb, de a Netflix-szel ellentétben a Tubi TV teljesen ingyenesen használható. A világ szinte bárhol megnézhető, bár nem minden országban érhető el minden tartalom.

A legtöbb más ingyenes streaming szolgáltatással ellentétben a Tubi TV a jól ismert címek széles választékával büszkélkedhet, beleértve a A Közvetítők, Keménycukor, és Halállista. Tartalma szépen kategóriákba is van rendezve, így könnyű megtalálni valamit, amit meg lehet nézni.

A Tubi TV Kanadában, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban érhető el. Földrajzi tartalom blokkolást végez, és az egyes országokban különböző tartalomkönyvtárak vannak. A Netflixhez hasonlóan, ha hozzáférni szeretne a teljes könyvtárhoz (több mint 50 000 film és TV-epizód több mint 600 címmel „Friss” névvel a Rotten Tomatoes-on), akkor VPN-t kell használnia ezen korlátozások megkerülésére. Szerencsére a Tubi TV nem blokkolja a proxykat, így a VPN működni fog.

A Tubi TV Kodi addon a SuperRepo lerakatban található.

Big Star filmek & tévé

BigStar Filmek és TV Kodi kiegészítő

A Big Star Movies egy másik streaming platform, hasonló a Tubi TV-hez. Noha a Big Star webhelye lehetővé teszi olyan filmek kölcsönzését, amelyek nem érhetők el ingyenesen, addig nem. Ez azt jelenti, hogy az összes kiegészítő tartalma azonnal megnézhető, és nincs esély arra, hogy a támadó hozzáférjen a fizetési adataihoz..

A Big Star filmjeinek többsége nem különösebben ismert. Ez a kiegészítő azonban kiváló hely TV-műsorok nézésére. Vannak olyan klasszikusok, mint a Kukucskáló panoráma, Lip Service, és Queer as Folk, plusz számos különleges érdeklődésű show. Van egy keresési funkció is arra az esetre, ha valami különlegeset keres.

A nagy csillag filmei & A TV-kiegészítő megtalálható a MetalChris lerakatban.

Ropogás

Hivatalos Crackle Kodi addon

A Crackle streaming szolgáltatás, amelynek egyik fő különbsége: a Sony tulajdonában van, amely a jól ismert címek biztosításához szükséges pénzeszközökkel rendelkezik. A Crackle hirdetéseket használ a bevétel generálására, de mivel a hirdetéseket a Kodi-en alapvetően blokkolják, ezek nem jelennek meg a Kodi-kiegészítőben. Semmi sem akadályozhatja meg, hogy megszakítás nélkül figyelje a szíve tartalmát.

Noha nem rendelkezik annyi címmel, mint néhány más szolgáltatással, azok, amelyek rendelkeznek, jobban felismerhetők. Például vannak Hősök, a Repülő Tőrök Háza, és Félelem és reszketés Las Vegasban. A Crackle tartalmának legnagyobb része néhány év, de mivel ingyenes szolgáltatásról van szó, nehéz panaszt tenni.

A Crackle Kodi addon megtalálható az eracknaphobia lerakatban.

SnagFilms

SnagFilms Kodi addon

A SnagFilms több mint 5000 ingyenesen megtekinthető független film gyűjteményét kínálja. Tartalmának nagy része nagyfelbontású formában érhető el. A címeket műfaj szerint csoportosítják, és a kategóriák mélyebbek, mint általában. Ez a szervezeti rendszer segít ellensúlyozni a keresési funkció hiányát.

A Snagfilms nem konfigurálható lehetőségeket. Ez azt jelenti, hogy nagyon egyszerű használni; csak telepítse és indítsa el a streaming-t. Másrészt, mivel ez a szolgáltatás nem hozhat jövedelmet a Kodi-on szereplő hirdetések révén, annak funkcionalitása nagyon alapvető.

A Snagfilms addon elérhető a hivatalos Kodi addon lerakatból.

Következtetés

Nemrégiben megnőtt a Kodi addon fejlesztőinek száma, amelyek a szüneteltetési és lemondási leveleket kapnak. Lehet, hogy az Elysium az egyik legújabb bővítmény, de szinte biztos, hogy nem az utolsó.

Ha azt szeretné biztosítani, hogy a Kodi médiaközpontot ne érintse meg ezek az eltávolítások, érdemes megfontolnia csak a hivatalos kiegészítők használatát. Írtunk útmutatókat a filmek, sport- és gyerekbemutatók legjobb kiegészítőihez, amelyek segítenek az indulásban.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector