Az Exodus for Kodi törvényes és biztonságos-e használni? A Covenant kiegészítő törvényes?

A Kodi Exodus biztonságos-e

Az Exodus az egyik legnépszerűbb és rugalmasabb video streaming kiegészítő a Kodi számára. Noha az Exodust számos Kodi-felhasználó használja, ez teljesen nem hivatalos. Ezt a kiegészítőt nem fogja találni a Hivatalos Kodi kiegészítő tárolóban. Ez azt jelenti, hogy az Exoduson keresztül élő TV-műsorok és filmek többsége, de nem minden, nem hivatalos.

Amikor azt kérdezzük, hogy az Exodushoz hasonló kiegészítő - e jogszerű-e, először tisztáznunk kell, hogy melyik fél kér. A legtöbb esetben azt feltételezzük, hogy a kérdést kérő személy meg akarja tudni, hogy jogi problémákba kerülhetnek-e az Exoduson való videókat nézve.

Lehetséges-e videókat közvetíteni az Exodus-on?

Az Exodus némi jogi tartalmat kínál, de nem sok. Lehet, hogy olyan TV-műsorokat és filmeket talál, amelyek egyszerűen ingyenesek vagy a nyilvánosság részei, ám jelenleg nincs lehetőség az illegális források kiszűrésére, az egyes szolgáltatók kikapcsolására a beállításokban. Pontosan tudnia kell azonban, hogy a több mint 100 leselejtezett webhely közül melyik kínál illegális tartalmat, és még akkor is, ha az általuk nyújtott tartalom köztulajdonban lévő, kalóz TV-k és filmek keveréke. Az Exodus tartalmának döntő többsége kalóz.

Európa nagy részében, beleértve az Egyesült Királyságot is, a kalóz video streaming illegális. Az ez év elején meghozott bírósági határozat kimondta, hogy az eszközön videolejátszó streaming segítségével létrehozott ideiglenes fájlok nem mentesülnek a szerzői jogi törvények alól.

Az Egyesült Államokban a szabályok kevésbé egyértelműek. Az USA-ban nincs ilyen bírósági precedens a video streaming számára, bár a teljes fájlok letöltése feltétlenül illegális. Nem egyértelmű, hogy a video streaming az internetről ugyanazon szabályok alá tartozik-e, mint egy videofájlok torrentálása, mint például a torrent.

Néhány ország (nevezetesen India) kifejezetten engedélyezi az emberek számára a kalóz tartalom közvetítését. Az indiai Exodus-felhasználóknak nem szabad semmi miatt aggódniuk, amikor TV-műsorokat és filmeket néznek a Kodi-on; ez azonban etikailag nem helyes.

Sok országban egyszerűen nincs törvény vagy bírósági precedens a könyvben, amikor a kalózkodásról és / vagy a kalózforrásokból történő adatfolyamról van szó. Javasoljuk, hogy ellenőrizze a helyi törvényeket és rendeleteket, mielőtt felhasználná az Exodus alkalmazást.

Ennek ellenére nem vagyunk jogi szakértők. Az Exodus jogszerűségével kapcsolatban az itt kifejtett vélemények pusztán e cikk szerzője kutatásain alapulnak. Ha több hitelesített információra van szüksége arról, hogy az Exodus törvényes-e az Ön országában, kérjük, végezzen alapos gondosságot annak kutatásában, hogy a törvények hogyan működnek az Ön régiójában.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy patakba helyezi.

A Kodi kiegészítők biztonságos használata

Amíg mi ne javasoljuk az Exodus alkalmazását a Kodi felhasználók számára, mind a nem hivatalos kiegészítők, mint például az Exodus, mind a hivatalos kiegészítők egyedi adatvédelmi és biztonsági kockázatokkal járnak, amelyek miatt a VPN szinte mindig szükséges.

Noha a VPN használata népszerű azoknak a Kodi-felhasználóknak, akik a kalóz tartalom streamingje közben megpróbálják elkerülni az észlelést, ezen túlmenően más okok miatt a VPN szükséges. Az Exodus és az ahhoz hasonló kiegészítők bizonyos adatvédelmi kockázatokkal járnak. Bármely harmadik féltől származó kiegészítőt eltéríthetünk, és kémkedhetünk webes tevékenységeinket a középtávú támadások segítségével. Ezenkívül maga az Exodus egy ponton egy DDoS botnet létrehozására szolgált a gyanútlan felhasználók számára.

Az Exodus és a források, ahonnan videókat közvetít, legalább az IP-címhez hozzáférhetnek. Az IP-cím, bár nem képez identitást, felhasználható a tevékenység visszavezetésére az eszközre, és a helymeghatározáshoz. Például egy szerzői jogi troll kezében ez az információ felhasználható pénzkibocsátáshoz tőled. Használható arra is, hogy eszközét hirdetésekkel, spammel és rosszindulatú programokkal célozza meg.

Ezen okok miatt javasoljuk, hogy mindig alkalmazzon jó hírű VPN-t a Kodi használatakor. A VPN vagy a virtuális magánhálózat titkosítja az eszköz internetes forgalmát, és egy kiszolgálón keresztül továbbítja azt az Ön által választott helyre. Az olyan jó VPN-k, mint az IPVanish, megakadályozzák, hogy a kiegészítők és a források látják az Ön valós IP-címét, amelyet ehelyett a VPN-kiszolgáló IP-címe maszkol..

Még akkor is, ha az Exodus használata nem szigorúan ellentétes az ön lakóhelye szerinti törvényekkel, az internetszolgáltató összevonhatja a homlokát az ilyen tevékenységekkel, gátolhatja vagy felfüggesztheti a szolgáltatást a Kodi-felhasználók megrovására. A VPN megőrzi tevékenységét az internetszolgáltatójától. Az a további hatása, hogy megakadályozza az internetszolgáltatót és a többi felet az online tevékenység nyomon követésében, mivel az adatfolyamok tartalma rejtve van a titkosított alagútban..

Javaslatunk az IPVanish, egy gyors és megbízható VPN-szolgáltató, jó hírnévvel és szigorú bejelentkezési tilalmakkal. Az IPVanishnek van egy Kodi-barát felülete is, amely jól működik az eszközökkel, amelyek távirányítókat használnak billentyűzet és egerek helyett, például az Amazon Fire TV Stick-et. Az IPVanish az összes tesztelt Kodi-kiegészítővel működik. Ha a lehetőségek szélesebb körét szeretné megnézni, lépjen a Kodi legjobb VPN-jeinek listájához.

Az Exodus és más hasonló kiegészítők esetén a VPN elősegíti az adatvédelmet azáltal, hogy adatait homályossá teszi, és a legtöbb esetben megakadályozza a hackerek kémkedését, különösen a MITM támadásokat. A víruskereső szoftverek valószínűleg szintén jó ötlet, hogy megakadályozzák a rosszindulatú szoftverekkel eltérített kiegészítők letöltését.

Olvasó üzlet: Takarítson meg akár 60% -ot az IPVanish webhelyen itt.

Az Exodus hivatalos Kodi-alternatívái

Ebben a szakaszban a Kodi Hivatalos Kiegészítő-tárház kiegészítőit vizsgáljuk meg. Ezek közül néhány olyan tartalomgyűjteményt tartalmaz, amely verseng vagy akár meghaladja az Exodusét. Ennél is jobb, ha teljesen törvényesek, és hivatalos szervezet hozta létre és hagyta jóvá őket.

iPlayer WWW

iPlayer

Ha Egyesült Királyságban él, akkor nagy esély van, hogy már ismeri a BBC iPlayer-et. Bármelyik tartalmának legális megtekintéséhez TV-licencre van szüksége. Nagyon sok TV-műsor, film, rádiótartalom és még élő műsor is elérhető. A tartalom méltányos része csak az Egyesült Királyságban érhető el, ezért ne felejtse el beállítani a VPN-t egy brit városba, mielőtt a kiegészítőt betölti..

Az iPlayer WWW megtalálható a Hivatalos Kodi kiegészítő tárolóban.

Youtube

Youtube

Jelentős számú ember vonzza a hagyományos televíziót az online szórakozás kedvéért. Ha ez úgy hangzik, akkor érdekli a YouTube-kiegészítő telepítése. Bármit is érdekel, a hosszú formájú játéktartalmaktól kezdve a sportig vagy akár az oktatóprogramok készítéséig, a YouTube kínál majd valamit. A készüléket párosítani kell, mielőtt valóban használni tudja a kiegészítőt, de ez csak egy pillanatot vesz igénybe.

A YouTube ingyenes, legális, és több ezer évbe telik, amíg az összes tárolt tartalmát megnézem. Ha ezeket a tényeket figyelembe veszi, gyorsan világossá válik, hogy a Youtube az egyik legjobb hivatalos kiegészítő.

A YouTube elérhető a Hivatalos Kodi-kiegészítő tárházban és a legtöbb más kiegészítő tárolótáblában, amelyek igény szerint streaming kiegészítőket tartalmaznak..

ESPN Player

ESPN Player

Ha sportrajongó vagy, kevés hivatalos kiegészítő van jobb, mint az ESPN-lejátszó. Előfizetésre van szükség, de a három csomag közül választhat az érdeklődő sportok alapján. Lehetőség van arra is, hogy a kiegészítő alatt elrejtse azokat a csatornákat, amelyeket az előfizetése nem fed le. A patakok nagy felbontásúak, de ennek ellenére hajlamosak elég gyorsan betölteni. A YouTube-kiegészítőhöz hasonlóan a felhasználás előtt meg kell hitelesítenie, de ez egyértelmű és nem lehet több, mint egy perc..

Az ESPN-lejátszónak van némi nemzetközi támogatása, azonban vannak olyan országok (például az Egyesült Királyság és Franciaország), amelyek nem férhetnek hozzá tartalmához. Ha véletlenül ezen országok egyikében él, akkor csak annyit kell tennie, hogy a VPN-t a támogatott helyek egyikére állítja, és minden probléma nélkül figyelheti az összes kedvenc sportát..

Az ESPN Player megtalálható a Hivatalos Kodi kiegészítő tárházban.

PlayOn böngésző

Játszani

A PlayOn egy előfizetési szolgáltatás, amely több különböző előfizetési szolgáltatást gyűjt össze egy helyen a könnyű megtekintés érdekében. Mivel nincs hivatalos Netflix vagy Amazon Video kiegészítő, a PlayOn felbecsülhetetlen értékű. Noha vannak olyan források, amelyeket ingyenesen nézhet, mint például a VH1 és a YouTube, a PlayOn valóban akkor jön létre, amikor további előfizetési alapú szolgáltatások kapcsolódnak hozzá..

A PlayOn megtalálható a Hivatalos Kodi kiegészítő tárházban.

Az Exodushoz hasonló nem hivatalos Kodi kiegészítők

A kockázatok ellenére néhány Kodi-felhasználó hajlamos a nem hivatalos Kodi-kiegészítőkre, amelyek jellemzően kalóz tartalmat nyújtanak. Nem javasoljuk ezeket a kiegészítőket a Kodi felhasználók számára. Az alábbiakban bemutatunk néhány kiegészítőt, amelyek felsorolhatók más helyeken, amelyek hasonlóak az Exodushoz, és hozzáférést kínálnak a kalóz tartalmakhoz. Bizonyos alapvető információkat adtunk arról, hogyan működnek ezek a kiegészítők, hogyan kalózkodnak a tartalom, és miért javasolunk hivatalosabb alternatívákat. 

Szövetség

Kodi szövetségi kiegészítő

Mi az? A Covenant a hírhedt Exodus kiegészítő újonnan kiadott villája. Alapvetően különféle streaming webhelyeket látogat meg, lekapcsolja a linkeket, és továbbítja azokat a felhasználó számára. Ez azt jelenti, hogy a felhasználó hozzáférhet a média nagyon széles skálájához, amely nem korlátozódik csupán egy adott résre.

Miért kellene elkerülni?? A Szövetség elkerülésének legkézenfekvőbb oka az, hogy a hozzáférhető tartalom nagy része illegális. Mivel az ilyen jellegű tartalmat tároló webhelyekre DMCA eltávolítási kérelmek vonatkoznak, nagy a esélye, hogy a megadott linkek a jövőben működésbe lépjenek. Ez a fajta tartalom gyakran rossz minőségű is - a filmek gyakran idegen nyelvű felirattal fedik el a videót, és nagyon alacsony felbontással készülnek. Ha kiváló minőségű tévét és filmet keres, akkor jobban felkínálja Önt a fent említett PlayOn böngésző kiegészítő használatával..

Patak összes forrása

sók kodi addon

Mi az? Az összes forrás (vagy a SALTS) egy további kiegészítő, amely elsősorban a kalóz tartalomhoz való hozzáférés biztosítására összpontosít. Ez az egyik legnépszerűbb harmadik fél kiegészítő, és a Covenanthoz hasonlóan működik, mivel elsősorban linkkapcsoló.

Miért kellene elkerülni?? Noha igaz, hogy van néhány nyilvános tartalom, addig kevés és messze van. Ha ez a fajta tartalom, amelyet keres, akkor sokkal jobb szolgáltatást nyújt Önnek a YouTube használatával, mivel sokkal nagyobb felhasználói bázissal és beépített szerzői jogi megjelölési rendszerrel rendelkezik. Akár olyan klasszikus filmeket keres, mint például Az élő halottak éjszaka vagy csak régi dokumentumfilmeket szeretne nézni, a YouTube szinte minden tekintetben meghaladja a SALTS-ot.

Bővebben itt olvashat a Kodi SALTS kiegészítőn.

Noha az Exodus az egyik legismertebb Kodi-kiegészítő volt, rengeteg olyan versenyen vehet részt. Ebben a cikkben azonosítottuk a legjobb hivatalos és harmadik féltől származó kiegészítőket, így Ön dönti el. Van egy jó hivatalos kiegészítő, amelyről tud valamit? Ha igen, tudassa velünk a megjegyzésekben, és kipróbáljuk.

Lásd még: a Kodi biztonságos és törvényesen használható?

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 + = 64

Adblock
detector