Az NBA 2018-2019 online nézése a Kodi segítségével – Streaming Guide

NBA_Game
A 2018–2019-es NBA-szezon teljes lendületben van. Győződjön meg róla, hogy készen áll az NBA élő közvetítésére a Kodi-en, amikor kedvenc csapata eltalálja a pályát.


Számos nagyszerű Kodi-kiegészítő van, de mások megpróbálják "önként" átadni magukat. Útmutatónk kifejezetten azokra a kiegészítőkre összpontosít, amelyek hivatalos közvetítést nyújtanak az NBA-játékokhoz. Tekintettel azonban számos harmadik féltől származó kiegészítő népszerűségére, áttekintést adtunk arról, hogy ezek a kiegészítők hogyan működnek, és miért gondoljuk, hogy a hivatalos kiegészítők jobb megoldás.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy adatfolyamát továbbítja.

Mielőtt elkezdenénk

Mind a hivatalos, mind a nem hivatalos Kodi kiegészítők ugyanazokat a kockázatokat viselik a Kodi felhasználók számára. Ezért javasoljuk a VPN használatát, amikor az NBA játékokat a Kodi-on keresztül közvetítik.

Ezen túlmenően azok számára, akik az NBA játékainak elérésére törekszenek az Egyesült Államokon kívülről, VPN-re lehet szükségük a földrajzi tartalom korábbi blokkolásának elkerülése érdekében. Különösen az olyan sportesemények esetében, mint az NBA, a sugárzási jogok általában korlátozzák az ilyen közvetítések közvetítésének helyét. A VPN azonban segíthet Önnek az ilyen földrajzi blokkok megkerülésében és a kívánt NBA adatfolyamok elérésében.

Még akkor is, amikor a Kodi-on keresztül hozzáfér a legális adatfolyamokhoz, az internetszolgáltató megpróbálhatja gátolni a streaming oldalakkal való kapcsolatát, ami sávszélességet jelenthet. Ez pufferelést és alacsonyabb minőségű videót eredményez. Ezenkívül a Kodi kiegészítők hackerek számára hozzáférést biztosítanak a rendszeréhez, ha nem vagy óvatos.

Egy jó VPN segít biztosítani a kapcsolatot, így az internetszolgáltató nem tudja beállítani a sebességet vagy látni a tevékenységet. Ha VPN-hez csatlakozik, akkor a fokozott adatvédelem előnyeit is élvezheti, amely elősegíti a hackerek által elkövetett néhány általános támadást.

Olvasó üzlet: Javasoljuk az IPVanish-t, egy minőségi VPN szolgáltatást, amely elég gyors streaminghez, és nem tart naplókat, így az Ön tevékenysége privát és biztonságos. Olvasóink 60% kedvezménnyel használhatják az IPVanish szoftvert.

2018-2019 NBA műsorszolgáltatók

A 2018–2019-es NBA-szezonra négy különböző hálózat osztja szét a sugárzási jogokat. Ez a megoszlás az alábbiakban látható:

ABC: 18 rendes szezon játék
ESPN: 84 alapszakasz játék
TNT: 66 alapszakasz játék
NBA TV: 107 alapszakasz játék

Ezen csatornák mindegyikében szerepel néhány további játék, de ez az általuk kínált termékek nagy részét képviseli. Ezt szem előtt tartva, a következő Kodi kiegészítők nyújtják a legjobb megtekintési lehetőségeket.

NBA hivatalos élő közvetítésű Kodi kiegészítői

Számos kiváló minőségű Kodi kiegészítő van, amelyek hozzáférést biztosítanak az NBA játékokhoz. Ezek a lehetőségek teljesen legális streaming módszerek, amelyek megkövetelhetik a szolgáltatás előfizetését. Csak annyit kell tennie, hogy létrehozza a fiókját, megragadja fiókadatait és belép a Kodi kiegészítőbe. Ezután a Kodi-n keresztül hozzáférhet ezekhez a fiókokhoz.

NBA League Pass

NBA bajnokság
Az alapszakasz nagy részét az NBA League Pass online streaming előfizetési szolgáltatásán keresztül lehet megtekinteni. Az NBA League Pass bővítmény elérhető a hivatalos Kodi kiegészítő tárolóból. A telepítéshez nyissa meg a Kodi-t, és lépjen a következő oldalra Kiegészítői> Csomag szimbóluma > Telepítés a lerakatból > Kodi kiegészítő tároló > Videó kiegészítők > NBA League Pass > Telepítés.

A League Pass előfizetés 200 dollárba kerül a teljes rendes szezonban.

Ha az USA-n kívül él, akkor VPN-re lesz szüksége a League Pass hatályos földrajzi korlátozásainak megkerülésére. Csak csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Államokban, mielőtt betölti a patak. A VPN elősegítheti a regionális áramszünetek megkerülését is azáltal, hogy egy VPN-hez kapcsolódik valahol az áramkimaradási régió kívül.

Sajnos a League Pass előfizetői csak a rájátszás és a döntők audio streamjeit kapják. A videó megtekintéséhez kábel előfizetésre van szüksége, vagy kipróbálhatja az alábbi Kodi kiegészítők egyikét.

USTV most

kodi_ustvnow_install
Az USTV Now Kodi kiegészítő az egyik legjobb, legális lehetőség, amelyet meg fog találni. A kiegészítő az USATV Now tartalmát a Kodi-on keresztül továbbítja. Csak annyit kell tennie, hogy hozzon létre egy fiókot az USTV Now webhelyen, majd töltse le az alkalmazást a Hivatalos Kodi kiegészítő tárolóban. Miután megkapta a fiókadatait, egyszerűen csatlakoztathatja azokat a kiegészítőhöz, és megkezdheti a streaming-t.

Az USTV Now 7 csatornát kínál ingyenesen, és 29 csatornát havonta 19,99 dollárért. Ezt a kiegészítőt kifejezetten az Egyesült Államok katonai tengerentúli területeire fejlesztették ki, de senki más ellen, aki ezt a szolgáltatást használja, nincs valódi blokk, mindaddig, amíg VPN-t használ..

Az ABC a 7 ingyenes csatorna között található, ami azt jelenti, hogy néhány játékhoz ingyenes opcióval férhet hozzá, bár nem ilyen sok. A 29 csatornás előfizetéssel ESPN-t is kapsz, amely szélesebb lehetőségeket nyit meg.

Az USTV Now telepítéséhez Kodi-ban megy a  Kiegészítői> Csomag szimbóluma > Telepítés a lerakatból > Kodi kiegészítő tároló > Videó kiegészítők > USTVnow > Telepítés.

Sportsnet most

NBA a kodi sportsnet-en
Ha van Sportsnet-fiókja, akkor a Kodi-n keresztül férhet hozzá. Sportsnet számlát is megvásárolhat 24,99 USD / hónap értéken (19,78 USD). A Sportsnet egy kanadai hálózat, amely streaming jogokkal rendelkezik több mint 40 rendes szezonbeli játék számára, bár csak a Toronto Raptors-ra korlátozódhat.

Ez a szolgáltatás azonban nagy előnyt jelent, ha általában sport rajongó is vagy, hiszen nagyszámú MLB-játékot nézhet a Kodi-on, számos NHL-játékot, és több mint 100 Premier League játékok.

A többi fizetett szolgáltatáshoz hasonlóan fiókja adatait hozzáadhatja a kiegészítőhöz, miután létrehozott egy fiókot, és tovább folytatta. A Sportsnet Now bővítményt a következő lépések végrehajtásával telepítheti a Kodi menüben:  Kiegészítői> Csomag szimbóluma > Telepítés a lerakatból > Kodi kiegészítő tároló > Videó kiegészítők > Sportsnet most > Telepítés.

PS Vue

PS_Vue_Main

A PS Vue egy élő TV-streaming szolgáltatás a Sony Playstation-től. Az árak havi 39,99 USD-tól kezdődnek, és hozzáférést biztosít több mint 40 csatornához, és lehetővé teszi a műsorok rögzítését, hogy később nézhessék meg őket. A választható filmek és TV-műsorok is megtalálhatók a csomagban, így nem korlátozódhat csak a sportra.

A PS Vue Kodi addon nagyszerű választás az NBA figyelésére, mivel ez az egyetlen hivatalos kiegészítő, amely TNT élő közvetítést kínál. Az ESPN szintén elérhető, tehát az eseményeket közvetítő három műsorszolgáltató közül kettőre vonatkozik, hiányzik az ABC.

A PS Vue addon a hivatalos Kodi addon lerakatból érhető el.

ESPN Player

ESPN Player

Az NBA League Pass-hoz hasonlóan, az ESPN Player Kodi addon élő és kíváncsi sportokkal egyaránt büszkélkedhet. Iratkozzon fel egy fiókra, hogy megnézhesse. Az árak havi 10 dollár körül kezdődnek, és 7 napos egynapos bérlet szintén elérhető.

Vegye figyelembe, hogy ez csak az ESPN által sugárzott játékokat fogja kapni, és nem a TNT vagy az ABC. Mint ilyen, ez a kiegészítő nem nyújt ugyanolyan értéket, mint a többi, amit ajánlottunk. Ennek ellenére, ha minden eseményt a Kodi-n keresztül szeretne nézni, és nem akar fizetni a PS Vue tagságért, akkor az ESPN Player addon elengedhetetlen.

Az ESPN Player addon megtalálható a hivatalos Kodi addon lerakatban.

Hogyan kezdjük el a Kodi-val?

A Kodi ingyenes és nyílt forráskódú házimozi-szoftver, amely médiaforrásokat kínál sokféle forrásból - akár élő kosárlabda játékokból is. Kompatibilis a Windows, a Mac OSX, az Android és a Linux rendszerrel, a Kodi kibővíthető, hogy szinte bármit az internetről közvetítsen harmadik féltől származó kiegészítők segítségével. Ide tartoznak az Android alapú streaming eszközök, például a Chromecast, a Roku és az Amazon Fire TV. Az Amazon Fire TV telepítési útmutatója a Kodi-hoz itt található.

Töltse le és telepítse a Kodi-t innen. Ha ez megtörtént, választhat a legjobb kiegészítők listájából az élő NBA játékok közvetítéséhez a Kodi-en, mind ingyenes, mind fizetős módon. Tanulja meg, hogyan telepítheti a Kodi kiegészítőket és adattárakat az oktatóprogramunk segítségével.

Nem hivatalos Kodi kiegészítők az NBA élő közvetítéséhez

Ezek az ingyenes Kodi kiegészítők általában az OTA (OTA) és kábel NBA adásokat élő online stream-ekké konvertálják. Míg ezeknek a műsoroknak az OTA-hálózatokon keresztül vagy fizetett kábel-előfizetéssel történő szabadon történő nyújtása történik, az engedély nélküli újraküldés az Egyesült Államokban és néhány más országban nem törvényes.. Nem javasoljuk, vagy elbánjuk a felhasználókat, hogy a következő lehetőségek bármelyikét használják, amelyeket mind nem hivatalosnak, mind az XBMC Alapítvány jóvá nem hagytak.

Megkapja azt, amit fizet, ezért ne várjon csodákat, amikor ingyenes élő közvetítést keres. Sok link nem fog működni. A legtöbb átlagos vagy alacsony minőségű lesz. Lehet, hogy kivágják a játék közepén.

Lehet, hogy az alábbiakban felsorolt ​​kiegészítők némelyikét jó lehetőségekként reklámozza más Kodi-oldalakon. Alig ismertettük, hogy milyen tartalmat nyújtanak ezek a kiegészítők, és miért kellene elkerülni őket.

SportsDevil

sportsdevil
Mi az? A SportsDevil lehet a legismertebb ingyenes élő közvetítésű sport-kiegészítő Kodi számára. A felhasználók általában számos, az OTA játékokat továbbító, itt működő stream-et találnak, számos különböző streaming site opcióval.

Miért kellene elkerülni?? Noha ettől a kiegészítőhöz történő befektetés bizonyos jogszerű tartalmakat fedezhet fel, minden bizonnyal rengeteg olyan tartalom található, amely a szerzői jogi törvény és az internetszolgáltatók elutasításának rossz oldalára esik. Noha rendkívül népszerű, nem javasoljuk a SportsDevil alkalmazást az NBA streaminghez. Ehelyett azt javasoljuk, hogy a felhasználók tartsák be az ebben a cikkben felsorolt ​​jóváhagyott kiegészítőket.

Egyesült Királyság török ​​listák

UK Turk
Mi az? Az Egyesült Királyság török ​​listája hatalmas, ám ez elsősorban kalóz patakokból áll. Az Egyesült Királyság Turk Playlistái számos adatfolyamot biztosítanak különféle országokból, nagy hangsúlyt fektetve az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság tartalmára. Ez a kiegészítő gyakran is megváltoztatja a lerakat helyeit, általában az észlelés elkerülése érdekében.

Miért kellene elkerülni?? Az Egyesült Királyságban szereplő török ​​lejátszási listák kissé hírhedtek azzal, hogy mekkora kalóztartalmat kínálnak. Az itt megadott patakok egyike sem törvényes. Noha ezt a tartalmat ingyenesen kínálja, a tartalomszolgáltatók engedélyével nem teszi meg. Nem ajánljuk az UK Turk lejátszási listákat semmilyen tartalom streaminghez, különösen az NBA játékokat illetően. Javasoljuk, hogy tartsa be a cikkben felsorolt ​​legálisabb forrásokat.

cCloud TV

ccloud TV
Mi az? A cCloud TV-nek több ezer csatornája van a világ minden tájáról. Ezek közül sok kalóz, de sok, különösen sok nemzetközi adatfolyam, legális hozzáférést biztosít számodra. Itt valószínűleg megtalálja az ABC-közvetített játékokat, de akkor is találhat néhány legálisan közvetített NBA-játékot a nemzetközi TV-hálózatokon, ha elég keménynek látszik. A többi lehetőséghez hasonlóan ügyeljen arra, hogy kerülje az illegális, kalóz adatfolyamokat.

Miért kellene elkerülni?? A cCloud TV itt valószínűleg az egyik legkevésbé sértő szolgáltatás, mivel némi legitim tartalmat kínál. Ha azonban az Egyesült Államokból vagy az Egyesült Királyságból származó adatfolyamokat keres, és különösen az NBA-val kapcsolatos tartalmat, akkor valószínűtlen, hogy olyan helyeket keres, amelyek nem kalóz tartalom. Nem javasoljuk a cCloud TV használatát az NBA streaminghez, mert kalóz tartalma van. Arra biztatjuk a felhasználókat, hogy tartsák be az ebben a cikkben szereplő jogszerű lehetőségeket, hogy elkerüljék az NBA stream-ek kalózkodását a cCloud TV-n keresztül.

Hogyan telepítsünk egy NBA streaming Kodi kiegészítőt és nézhessük élőben

Ahhoz, hogy kiegészítőt telepítsen a Kodi-ra, először telepítenie kell a lerakatát. A tároló olyan, mint egy olyan könyvtár, amely tele van kiegészítőkkel, amelyek közül választhat. Miután a lerakat telepítve van, manuálisan telepítheti a kiegészítőket is, vagy használhat kiegészítő telepítőt.

Az oktatóanyagunkban részletesebb, lépésről lépésre található képek és képek találhatók a Kodi kiegészítők és tárolók telepítéséről. A legegyszerűbb módszer egy kiegészítő telepítőjének használata, és keresse meg a kiegészítő nevét.

Néhány kiegészítő közvetlenül letölthető és ZIP-fájlból telepíthető. Ebben az esetben nincs szüksége tárhelyre.

„Fotó a játékról a Boston Celtics és a Miami Heat között”, a ReneS által a CC BY 2.0 alapján engedélyezett

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4