Az öt legjobb Nascar Kodi kiegészítés és az egyik kerülendő

NASCAR Kodi kiegészítőkHa Ön nemrégiben átalakult a kábelvágó mozgalomra, akkor kíváncsi lehet arra, hogyan kell a NASCAR-ot kábel nélkül nézni. Ez a cikk azt vizsgálja meg, hogy miként lehet a Kodi-n keresztül online módon megtekinteni az előre rögzített vagy élő NASCAR versenysorozatokat, selejtezőket, gyakorlatokat és egyéb tartalmakat. Konkrétan az öt legjobb NASCAR Kodi kiegészítõt tárgyalja. Megvitatja továbbá egy NASCAR Kodi kiegészítést, amelyet véleményünk szerint kerülni kell.


Mi az a Kodi??

A Kodi a Kodi Alapítvány által kifejlesztett nyílt forrású médialejátszó. Az „addons” nevű alkalmazásokat futtatja, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy videókat játsszanak bárhol az interneten. A PC-n, okostelefonokon és TV-készülékeken tárolt fájlokat is képes lejátszani, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy összes médiaforrást egyetlen felületbe integrálják.

A Kodi telepíthető PC-re, Mac, Android vagy iOS okostelefonra, Nvidia Shieldre vagy Apple TV-re. Noha nem telepíthető egy Roku-ra, lehetséges egy megoldás, hogy videóit okostelefonon keresztül Roku-hoz játssza le.

Kodi a médiában néha társul az online kalózkodáshoz. A Kodi-nak azonban sok jogi felhasználása van, ideértve a cikkben ajánlott NASCAR-kiegészítőket is.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Miért kell mindig a VPN-t használni a Kodi-val

Az előre rögzített vagy élő videó streaming bizonyos adatvédelmi és biztonsági kockázatokat hordoz, és a Kodi felhasználók VPN használatával segíthetnek megvédeni magukat e kockázatokkal szemben..

Például egy internetszolgáltató sokféle okból kifolyhat a streaming video sebességgel. A felhasználók ezt időnként pufferelésnek tekintik, ami nagyon bosszantó probléma, amely tönkreteheti az embert az egyébként jó program élvezetéről. A VPN használata megakadályozza, hogy az internetszolgáltató tudja, hogy mely webhelyekről streaming, gyakran lehetővé téve ezzel a probléma elkerülését.

A streaming video-webhelyek a tartózkodási helyük alapján is blokkolhatják a tartalmat. A VPN segít megállítani ezt azáltal, hogy megakadályozza, hogy a webhely megtudja, hol tartózkodik. A VPN-k segítik a hackerek támadásainak megakadályozását is.

Néhány VPN azonban nem túl hatékony a Kodi felhasználók számára. Sokan nem rendelkeznek natív alkalmazásokkal az olyan streaming eszközökhöz, mint az Nvidia Shield vagy az Amazon Fire Stick. Néhányan túl lassúak a HD videó lejátszásához. Vannak olyan VPN-k is, amelyek naplókat vezetnek a felhasználók viselkedéséről, és ezzel adatvédelmi kockázatot jelentenek.

Javasoljuk az IPVanish alkalmazást a Kodi felhasználók számára. Ez egy natív alkalmazás az Amazon Fire és az Nvidia Shield TV eszközökhöz, elég gyors 1080p videó kezeléséhez, és szigorú „naplózhatatlan” politika.

OLVASÓ OLDAL: Mentse el az IPVanish 60% -át

További VPN-beállításokat a Kodi legjobb VPN-jeiről szóló cikkben talál.

Az Öt legjobb Nascar Kodi kiegészítő

A következő öt Kodi-kiegészítés mind a NASCAR, mind más tartalom-készítők által szankcionált hivatalos forrásokból származik. Kiváló képet és hangot nyújtanak, kevés vagy nem halott linkkel. Úgy gondoljuk, hogy ezek közül bármelyik jó választás lehetne legalább néhány NASCAR rajongó számára, akik Kodi felhasználók.

Felébredt

Revved Up Kodi addon

A Revved Up a NASCAR hivatalos YouTube oldaláról közvetíti a tartalmat. Ez a tartalom magában foglalja az összes Monster Energy Cup és Xfinity sorozat versenyének recap-ját, a NASCAR Tech Talk epizódjait, valamint az összes Xfinity sorozat és a Monster Energy Cup futam teljes visszajátszását a 2016 elejére, ha vasárnap dolgozik, és Ha elmulaszt egy versenyt, akkor általában a Revved Up használatával nézheti meg néhány napon vagy egy héten belül, miután a televízióban közvetítette.

A Revved Up legnagyobb problémája az, hogy ez nem egy megbízható módszer a NASCAR élő események közvetlen megfigyelésére. Noha a NASCAR a múltban élőben közvetítette néhány NASCAR versenyt YouTube csatornáján, még nem tett hivatalos politikát, amely szerint a jövőben továbbra is ezt fogja tenni. Ezenkívül a Revved Up főmenü azt mondja, hogy élő eseményei „hamarosan megjelennek”, tehát a fejlesztő nem tartja az élő versenyt az addon jelenlegi jellemzőjének..

A Revved Up másik problémája az, hogy nem használható kvalifikációs, gyakorlati és hírműsorok nézésére, mint például a NASCAR RaceDay vagy a NASCAR Victory Lane..

A Revved Up mindazonáltal széles körű ingyenes tartalmat kínál, amelyet sok NASCAR rajongó élvezhet.

LÁSD MÉG: A legjobb Kodi repók

USTVNow

USTVNow_Lineup

Az USTVNow egy olyan televíziós szolgáltatás, amely a tengerentúlon élő amerikai katonák és más amerikai lakosok felé irányul, akik az amerikai tévét szeretnék nézni. Bárki feliratkozhat rá. Alapszolgáltatást kínál, amely ingyenesen biztosítja a hálózati csatornákat: NBC, ABC, CBS, FOX, My9, The CW és PBS. Mivel a NASCAR Monster Energy Cup versenyének csaknem fele FOX vagy NBC versenyen zajlik, az USTVNow ingyenes verziója sok értéket jelenthet a NASCAR rajongók számára, akik nem akarnak fizetni prémium szolgáltatásért.

Sajnos az USTVNow nem kínál NBCSN-t vagy FS1-et, így a gyakorlat és a kvalifikáció nem látható rajta. Ezen felül csatornái csak szokásos felbontású módon érhetők el az ingyenes szolgáltatáson. Ha azonban havi 19,00 dollárra prémiumra váltunk, akkor legalább HD minőségű lesz az Ön számára.

Bővebben: Hogyan telepítsük az USTVNow Kodi kiegészítőt

PSVue

playstation vue

A PS Vue egy olyan streaming szolgáltatás, amelyet kábel- vagy műholdas TV cseréjére terveztek. Több mint 40 csatornát kínál 39,99 USD-ért, beleértve a FOX, NBC, FS1 és NBCSN csatornákat. Mivel mind a négy csatorna rendelkezik, lehetővé teszi minden Monster Energy, Xfinity és Camping World Truck Series verseny megtekintését, valamint a kvalifikációt, a gyakorlást és a NASCAR RaceDay műsorokat..

A PSVue lehetővé teszi bármilyen NASCAR sorozat hozzáadását a „kedvenc műsorok” listájához, és automatikusan rögzíti és tárolja a felhőben későbbi megtekintés céljából. Ez akkor hasznos, ha hétvégén dolgozik, vagy egyébként nem tud elkapni a versenyt, amikor az első levegőbe kerül.

A PS Vue Kodi addon a Kodi hivatalos lerakatában található. A telepítéshez indítsa el a Kodi főmenüjét és kattintson a gombra kiegészítők → letöltés → videó kiegészítők → PSVue → telepítés.

Olvass tovább: A hat legjobb élő TV-Kodi kiegészítő

Fox Sports Go

Fox Sports Go Kodi kiegészítő

A Fox Sports Go Kodi addon közvetíti a tartalmat a Fox Sports hivatalos streaming webhelyéről. A szezon első felében a legtöbb NASCAR gyakorlati ülés, selejtező verseny és verseny ideje alatt megtekinthető. Ennek a kiegészítőnek a használatához előfizetésre van szüksége a Fox csatornákra valamilyen TV-szolgáltatón keresztül, legyen az kábel- vagy műholdas szolgáltatás, vagy egy olyan over-the-top szolgáltatás, mint a PS Vue..

A Fox Sports GO különösen hasznos a NASCAR rajongók számára, akik feliratkoztak a DIRECTV MOST, Sling TV vagy FuboTV csatornákra. Ezeknek a szolgáltatásoknak nincs működőképes Kodi-kiegészítői, tehát a Fox Sports GO az egyetlen módja annak, hogy a Daytona 500 és más téli és tavaszi NASCAR versenyeket a Kodi-n keresztül figyeljék, ha ebbe a kategóriába tartozol..

A Fox Sports Go Kodi kiegészítő megtalálható a hivatalos Kodi lerakatban. A telepítéshez indítsa el a Kodi főmenüjét és kattintson a gombra kiegészítők → letöltés → videó kiegészítők → Fox Sports Go → telepítés.

LÁSD MÉG: Az öt legjobb Kodi sport-kiegészítő

NBC Sports Live Extra

NBC Sports Live Extra Kodi kiegészítő

Az NBC Sports Live Extra az NBC hivatalos streaming szolgáltatása. Az ezzel a névvel ellátott Kodi-kiegészítő felhasználható a legtöbb NASCAR-tartalom megnézésére a szezon második felében, ideértve a NASCAR rájátszását és a bajnokságversenyt is. A kiegészítő használatához valamilyen TV szolgáltatón keresztül előfizetnie kell az NBC csatornákat. Mint a fentebb említett Fox Sports GO kiegészítővel, az NBC Live Extra különösen hasznos azoknak az előfizetőknek, akik olyan csúcstechnikai TV-szolgáltatók előfizetői számára rendelkeznek, amelyek nem rendelkeznek működőképes Kodi-kiegészítővel..

Az NBC Sports Live Extra Kodi kiegészítő a hivatalos Kodi lerakatban található. A telepítéshez indítsa el a Kodi főmenüjét és kattintson a gombra kiegészítők → letöltés → videó kiegészítők → NBC Sports Live Extra → telepítés.

Olvass tovább: A 109 legjobb Kodi-kiegészítés

SportsDevil: NASCAR kiegészítő, amely távol tartózkodik tőle

Noha az összes fent említett kiegészítő kiváló képet és hangot nyújt, viszonylag kevés adatvédelmi és biztonsági kockázattal jár, van egy kiegészítő, amelyet megemlítenek más olyan webhelyeken is, amelyeket nem ajánlunk: SportsDevil.

A SportsDevil egy Kodi-kiegészítő, amely P2P-hálózatokat használ az élő sporttartalom kalózfolyamának megtalálására. A múltban néhány linket tartalmazott a NASCAR verseny nem hivatalos patakjaihoz, és ez tette szükségessé néhány NASCAR rajongó körében, akik a Kodi-felhasználók. A SportsDevil NASCAR tartalma azonban mindig viszonylag vékony volt, összehasonlítva azzal, ami a fent említett jogi kiegészítőkből elérhető..

Ezenkívül vannak nagyon nagy biztonsági kockázatok a SportsDevil használatával kapcsolatban. A P2P funkcióinak használatához meg kell osztania adatait és helyét más felhasználókkal. A rosszindulatú programozók ezt könnyen felhasználhatják a rosszindulatú programok telepítésére az eszközre.

A rendelkezésre álló vékony tartalom, a kapcsolódó biztonsági kockázatok és az a tény, hogy kalóz adatfolyamokat biztosítanak, nem javasoljuk a SportsDevil Kodi kiegészítést.

Kapcsolódó cikk: A SportsDevil Kodi addon biztonságos? Vannak-e jobb alternatívák??

Következtetés

Ha Ön egy NASCAR rajongó, aki a Kodi-on keresztül szeretné megnézni a versenyt, számos lehetőség áll rendelkezésre. A Revved Up felhasználható a teljes versenylejátszások, recap-ek és egyéb tartalmak megtekintésére. Az USTVNow felhasználható a Monster Energy Cup versenyek megtekintésére. A PS Vue, a Fox Sports Go és az NBC Sports Live Extra felhasználható az összes fontosabb NASCAR sorozat megtekintésére, valamint a gyakorlatra, a selejtezésre és a hírekre..

Ha tetszett ez a cikk, és szeretne többet megtudni arról, hogyan lehet a legtöbbet kihozni a Kodi-tól, akkor nézzen meg néhány másik útmutatónkban, például a HD filmek nézésében, az ingyenes filmek megtekintésében vagy az öt legjobb Kodi távirányítóban..

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

About the author

Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =