Az USTVNow Kodi Addon telepítése és használata [Frissítve 2019-re]

ustvnow kodi addon


Keresi az USTVNow telepítésének használatát a Kodi-on? Az alábbiakban felsorolunk mindent, amit tudnod kell a USTVNow Kodi kiegészítés megszerzéséhez, beleértve a részletes telepítési útmutatót. Az USTVNow bármely országban működni fog, beleértve az Egyesült Államokat, Kanadát, az Egyesült Királyságot, Ausztráliát és más területeket.

USTVNow Kodi Addon telepítés és telepítés - Összegzés

Az USTVNow Kodi telepítéséhez és használatához a következőket kell tennie:

 1. Hozzon létre egy fiókot az USTVNow webhelyen
 2. Győződjön meg arról, hogy a helyes fiók létrehozási módszert követi (további részletek az alábbiakban)
 3. Töltse le és telepítse a Kodi-kiegészítőt a megfelelő forrásból (további részletek az alábbiakban)
 4. A kiegészítő telepítéséhez használja a fiókja adatait a kiegészítő beállításokban
 5. Élvezze ingyenes vagy fizetett USTVNow streaming fiókját a Kodi-en

Használjon VPN-t a Kodi-val

A VPN-k online elrejthetik személyazonosságát. Ezt úgy teszik, hogy átirányítják az internetkapcsolatot egy olyan kiszolgálón keresztül, amely eltér az aktuális tartózkodási helyétől.

Egyes internetszolgáltatók (ISP-k) blokkolhatják vagy fojthatják az adatfolyamot egyes Kodi-forrásokon keresztül. Ez azt jelentheti, hogy amikor online forrásokból, beleértve a Kodi kiegészítőket is folytat, akkor az internetszolgáltató megpróbálhatja lelassítani az internet-kapcsolatot, vagy akár teljesen le is tiltani..

A VPN használata elfedheti személyazonosságát az internetszolgáltatójától, azaz nem fogják tudni megmondani, milyen webhelyeket vagy alkalmazásokat használ a video streamingéhez. A VPN-k lehetővé teszik a geo-lock tartalom elérését is, amely egyébként nem elérhető az országában.

Több tesztet is elvégeztünk, és úgy találtuk, hogy az IPVanish működik az összes vizsgált Kodi-kiegészítéssel. Ha további lehetőségeket szeretne felfedezni, nyugodtan olvassa el az ajánlott Kodi VPN szolgáltatások listáját.

Deal figyelmeztetés: Olvasóink 60% -ot, vagy a havi előfizetés 25% -át spórolhatják meg az éves IPVanish-terv alapján.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Kodi v18 “Leia” a Kodi legújabb stabil változata, amely letölthető.

USTVNow Kodi Addon telepítési útmutató

Az alábbi útmutatónak segítenie kell az USTVNow on Kodi könnyű használatának megkezdésében.

Kezdeti lépések

 • Mielőtt elkezdené az alábbi lehetőségek egyikét, először regisztrálnia kell egy fiókot. Ne felejtsen el regisztrálni egy e-mail címmel, és ne a „Regisztráljon a Facebookon” opcióval.

ustvnow kodi addon regisztráció

 • Ezután lehetősége van választani az alapvető csatornatervet vagy a csatornát Minden csatorna terv. Válassza ki a kívánt lehetőséget.

ustvnow kodi addon regisztráció

 • Ezután lépjen a fizetési oldalra. Ha ingyenes fiókot használ, kattintson csak a „Fizetés folytatása” gombra. Nincs díj, ez csak egy alakiság.

ustvnow kodi addon regisztráció

 • Végül válassza ki és adja meg a fizetési módot. Az ingyenes verzióért szintén nincs díj; Az USTVNow összegyűjti a fizetési adatokat abban az esetben, ha később úgy dönt, hogy fizet egy számlára. Ezeket az információkat is felhasználja a tartózkodási helyének meghatározására.

Az első lépések elvégzése után nyissa meg a Kodi-t és kezdje meg a telepítési folyamatot.

Az USV Now telepítése a Kodi-on

Az USTVNow telepítése egyszerű, mivel a hivatalos Kodi addon lerakatban található, amely minden Kodi telepítéssel elérhető.

Az USTVNow Kodi telepítéséhez tegye a következőket

 1. Nyissa meg Kodi alkalmazását
 2. Menj Kiegészítői
 3. Kattintson a Csomag szimbólum
 4. Kattintson Telepítés a lerakatból
 5. Keresse meg és kattintson a hivatalosra Kodi addon lerakat
 6. Menj Videó kiegészítők
 7. Görgessen lefelé, amíg meg nem találja USTVNow, majd kattintson rá
 8. választ Telepítés
 9. Megtalálja az USTVNow Kodi kiegészítőt a video kiegészítők

USTVNow áttekintés

Miután telepítette az USTVNow programot a Kodire, itt az ideje, hogy megkapja. Az alábbiakban bemutatunk egy részletes áttekintést arról, hogyan lehet mindent beállítani, és mit fog találni belülről, amint elkezdi.

Elkezdeni

Amikor elkezded USTVNow Plus először kérjük, hogy jelentkezzen be fiókja adataival.

USTVNow fiók e-mail

A számla adatainak megadása után élvezheti az ingyenes csatornáit!

Jellemzők

Csatornák

Val vel USTVNow a Az alapterv megkapja az összes főbb amerikai földi földi állomást. Ezek ABC, CBS, CW, PBS és My 9.

Ha további csatornákat szeretne, akkor fizetős csomagokra kell frissítenie. A TELEUP terv a DVR-rel havonta 19 dollárba kerül, 18 csatornát kínál, míg az ALL CHANNELS opció 29 USD, és 25 csatornát tartalmaz..

Az USTVNow-nak néhány további terve is van, beleértve az ALL CHANNELS + DVR-t 39 dollárért havonta, az ALL CHANNELS + DVR-előfizetést 468 dollárért (magában foglalja az arányos visszatérítés lehetőségét) és hozzáférést 158 ​​népszerű filmhez 2,99 USD-ért..

Nézze meg az USTVNow csomagoldalát a fizetett csatornák teljes listájának megtekintéséhez.

Ha több prémium élményt szeretne élvezni több mint 200 csatornával, látogasson el a USTVNow webhely, ahol megtudhatja, hogyan. Az olyan csatornákat, mint a HBO és a Showtime, a prémium csomag tartalmazza, amely 99 dollárral kezdődik.

DVR képességek

A DVR-képességgel rendelkező terv megvásárlása segít abban, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ne hagyja ki a kedvenc műsorait. A felvételek 4 héten elérhetők lesznek, és annyi műsort rögzíthet, amennyit csak szeretne, miközben egy újat csuklás nélkül néz. A felvételeket távolról tárolja, tehát nem kell aggódnia, hogy készüléke csatlakozik az internethez, miután beállította a műsor felvételét.

Azt is meg kell jegyeznie, hogy noha a Kodi sokaság számára választható, a legtöbb webböngészővel rendelkező eszközről megnézheti az USTVNow alkalmazást. Van még egy USTVNow csatorna a Roku számára. Ha úgy tetszik, kiválaszthatja, hogy melyik eszköz megfelel a legjobban.

Az ösztönzőket azoknak az ügyfeleknek kínálják, akik barátaikhoz utalnak. Egyszerűen fogalmazva, az áttétel használatával hozzáférhet az ingyenes DVR szolgáltatáshoz.

USTVNow interfész

USTVnow_Interface

Az USTVNow interfész könnyen navigálható, és 9 részre bontható. Ez a kiegészítő számos különféle lehetőséget kínál a tartalom elérésére, attól függően, hogy mit keres abban az időben. Ez az élő TV-vel fontos, mivel segít gyorsan megtalálni a tartalmat anélkül, hogy hiányozna. Itt van egy áttekintés az egyes szakaszok nyújtotta lehetőségekről:

1. Élő

Alatt Élő, megtalálja az összes jelenleg közvetített csatornát, a jelenleg sugárzott műsor nevét, valamint a műsor időtartamát.

USTVNow_Live

2. Ütemtervek

Ha engedélyezte a DVR képességeit, itt megtekintheti az ütemezett felvételeket. Ez akkor kényelmes, ha egyszerűen emlékeztetőre van szüksége a felvételi ütemtervről.

3. Felvételek

Alatt felvételek, megnézheti a DVR-felvételeket.

4. Felállás

USTVNow_Lineup

Ez a kiegészítőben elérhető egyik hasznosabb lehetőség. Felsorolja a csatornák listáját, és a csatorna kiválasztásával legalább néhány órán keresztül megjelenik az aktuális és a közelgő műsorok listája..

USTVNow_Live

5. Filmek

Ez a szakasz megjeleníti azoknak a filmeknek a listáját, amelyek éppen sugároznak, vagy amelyek a következő órákban készülnek.

ustvnow_categories_movies

6. Kiemelések

Főbb lényegében megjeleníti a jelenleg sugárzott programozások listáját, vagy a közeljövőben kezdődik. amely jelenleg szellőzik, vagy amely a közeljövőben a rendelkezésre álló hálózatokon keresztül szellőzik.

USTVNow_highlights

7. Igény szerint

Bár ez a lehetőség jelenleg nem érhető el, lehetővé teszi az igény szerinti videó készítését.

8. Keresés

Ez a szakasz önmagát magyarázza, és segítséget nyújthat abban, hogy gyorsan navigáljon a kívánt területhez az addonon belül.

9. Útmutató

Ez egy TV-útmutató, akárcsak a hagyományos TV-műsorok megtekintésekor találhatná meg. Ezzel a lehetőséggel gyorsan megtudhatja, hogy mi szerepel a kedvenc csatornáin, és hogy mikor jelennek meg műsorok.

ustvnow_guide

USTVNow alternatívák

Az USTVNow nagy tartalomkönyvtárat kínál, de nem mindent tartalmaz. A következő legális streaming-alternatívák elősegíthetik a tévék és a filmek megtekintésének lehetőségeit.

PS Vue

A PlayStation-fiókkal rendelkezők számára érdemes lehet fontolóra vennie a Sony streaming platformját, a PSVue-t. Hozzáférést fog kapni olyan nagy névű hálózatokhoz, mint az ESPN, a SyFy, a TruTV és az USA. Ez azonban költséges lesz. A PS Vue használatával nem érhető el ingyenes csomag, és a rendelkezésre álló tartalmat a hely korlátozza. Tekintse meg a PlayStation webhelyet, hogy többet megtudjon az elérhető előfizetési csomagokról.

PS Vue Kodi addon

Ropogás

Hivatalos Crackle Kodi addon

A Crackle egy olyan kiegészítő, amely biztosítja a felhasználókat a Crackle Video on demand (VOD) szolgáltatás tartalmával. Bár a Crackle segítségével nem fog semmilyen élő TV-lehetőséget találni, gazdag tartalom érhető el, például a filmekhez hasonlóan A lány a sárkány tetoválás és Rossz Mikulás, valamint olyan TV-műsorok, mint a Választott és Dilbert. Emellett eredeti Crackle-tartalmat is találhat, például a Mad Families-t, amelyen Charlie Sheen szerepel. A Crackle elérése teljesen ingyenes.

Youtube

buborékok kodi kiegészítő

Hidd el vagy sem, a YouTube tartozik ebbe a listába. A TV-műsorok egyre növekvő tartalmat bocsátanak ki a YouTube-on keresztül, és mindig rendelkezésre állnak kiváló minőségű, élő rádió- és videofolyamok, amelyek a tartalom műfajának teljes skáláját fedik le. Adja hozzá ezt a VOD-tartalomhoz, amelyet elvárunk a YouTube-tól, és akkor teljes mértékben megértheti, miért szerepel ez a kiegészítő. Fontolja meg a YouTube Kodi hivatalos kiegészítésének kipróbálását.

Végső gondolatok

Az USTVNow ingyenes előfizetéssel hozzáférést biztosít 7 hálózathoz, ami vonzó választást jelent egy Élő TV-kiegészítő számára. Élő TV-t kínál, kábelcsatlakozás vagy műholdas antenna nélkül. Csak egy szabványos internetkapcsolatra van szüksége. Manapság nagyon gyakori, hogy a fogyasztók teljes mértékben úgy döntenek, hogy nem is zavarják a hagyományos TV-szolgáltatás megszerzését kábel vagy műholdas antennán keresztül. Ez az olyan szolgáltatás, mint az USTVNow, kiemelkedik, mivel nincs szükség kábel-előfizetésre és műholdas antennára. Ezekre nincs szükség.

Ezen felül, figyelembe véve a vállalat jövőbeli terveit, hogy a VOD-tartalmat a Kodi addon keresztül bérelhetővé tegye a közeljövőben, a USTVNow a közeljövőben még vonzóbbá teszi ezt a megoldást..

A szolgáltatás másik értékesítési pontja, hogy fizetett frissítéssel könnyen elérheti a DVR képességeit.

Nehéz legyőzni a 7 közismert hálózatot, amelyeket legálisan és ingyenesen elérhetővé tesznek az USTVNow ingyenes csomagján keresztül. Noha több lehetőség áll rendelkezésre a fizetett csomagokkal, érdemes megfontolni néhány alternatívát, például a PS Vue és a FilmOn Simple, amelyek hozzáférést biztosítanak a különféle tartalmakhoz. A Crackle kínálatában korlátozott, de a minőségi show-k rendelkezésre állnak. Ne becsülje alá a YouTube-ot sem mint minőségi, szórakoztató tartalom lehetőséget.

Attól függően, hogy mit keres, érdemes választania az alternatívák egyikét az USTVNow helyett. Azonban, amikor az összes leforr, egy nagyszerű lehetőség az USTVNow ingyenes verziójának telepítése, és annak funkcionalitásának kiegészítése az itt említett alternatívák valamelyikével..

Bármit is választ, ne feledje, hogy legyen óvatos az interneten, és vigyázzon a nem hivatalos, harmadik féltől származó kiegészítőkre. Ezen kiegészítők némelyike ​​hozzáférést biztosít a tartalomhoz anélkül, hogy ehhez megfelelő licenceket rendelkezne, ami jogi veszélyt jelenthet Önnek az Ön országától függően. Fokozottan fennáll annak a veszélye is, hogy egy harmadik fél által létrehozott kiegészítővel találkoznak, amelynek célja a felhasználók feltörése, amelyek a hivatalos kiegészítőkhöz képest rosszindulatú programokkal vannak fertőzve. Noha e kiegészítők ingyenes tartalmának ígérete vonzónak tűnhet, fontolja meg a kockázatokat, mielőtt döntést hozna az ilyen kiegészítők telepítéséről.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 1