Безопасен ли е Live Tube Kodi addon, законно ли е?

жива тръба kodi addon

Официалният добавка към YouTube ви позволява да гледате потоци на живо, но освен ако не знаете какво да търсите, може да бъде трудно да намерите нещо конкретно. Добавката за Live Tube показва само видеоклипове, които понастоящем са на живо в YouTube и ги подразделя по жанр, за да направи браузването възможно най-просто..

Какво е Коди

Kodi е безплатен софтуерен пакет за медиен център, който стана много популярен поради високото си ниво на персонализация. Kodi може да бъде инсталиран на почти всяко популярно устройство, включително Amazon Fire Sticks, таблети с Android и Apple TV. Тази преносимост го прави отличен за настройка на модерни системи за домашно кино при нисък бюджет. Също така Kodi запазва по-голямата част от своята функционалност на мобилни платформи. Това означава, че получавате постоянно изживяване, независимо от това кое устройство използвате.

Kodi не включва свое собствено съдържание. Има два метода за намиране на медия. Първият е да импортирате видео или аудио файлове от локалното хранилище на устройството си. Това работи добре на настолни компютри, тъй като те обикновено имат големи количества място за съхранение. За мобилни устройства обаче видео файловете могат бързо да изразходват цялото свободно пространство. Втората възможност е да инсталирате приставки, наречени добавки, които да изстъргват връзки към хоствано онлайн съдържание. Те заемат далеч по-малко място на самото устройство, но изискват връзка с интернет.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Важно: Винаги използвайте VPN с Kodi

Някои хора се свързват към виртуални частни мрежи (VPN), за да скрият неразрешено поточно предаване от своя доставчик на интернет услуги (ISP). Въпреки това VPN се предлагат с много предимства, които могат да бъдат от голяма полза дори за тези, които се предават само от официални източници.

Тъй като VPN криптира вашия интернет трафик, той не може да бъде прочетен от нито един външен наблюдател. Това предотвратява по-голямата част от атаките Man-in-the-Middle (MitM) и също така спира вашия интернет доставчик да продава навиците ви за сърфиране на трети страни. Тъй като вашият интернет доставчик не може да каже какво правите, той не може да използва вашите дейности, за да оправдае скоростта на мрежата.

Не всички VPN обаче са равни. В миналото някои VPN мрежи са били заразени да заразяват устройствата на своя потребител със злонамерен софтуер, да продават честотната лента на своя потребител и да създават родни мрежи. Освен това е възможно избраният от вас VPN просто да забави мрежата ви, докато не стане почти неизползваем за поточно предаване.

Препоръчваме IPVanish. Той осигурява бързи и стабилни връзки със сървъри по целия свят и сам ги поддържа за по-бързо разрешаване на проблеми. IPVanish е един от най-лесните VPN за инсталиране на множество платформи, тъй като има специални приложения за Android, iOS и Amazon Fire TV устройства.

БЕЗОПАСНА СТРАНА НА KODI: IPVanish е лек, бърз и сигурен, което означава, че е идеален за Kodi.

Какво е добавката на Live Tube Kodi?

менюто на живо тръба kodi addon

Addon Live Tube Kodi улеснява намирането и гледането на живо в YouTube. Основното му предимство пред официалния добавка в YouTube е, че той също показва минали и предстоящи потоци на живо. Не всяко видео в момента е на разположение - добавката на Live Tube само дърпа потоци от канала на YouTube на живо. Това гарантира, че потоците с нелицензирано съдържание няма да се показват в добавката на Live Tube.

Live Tube е много лесен за използване. Той има само две конфигурируеми опции; единият променя броя на резултатите на страница, а другият ви позволява да зададете минималния процент, преди видеоклипът да бъде маркиран като гледан.

Структурата на менюто е чиста и сбита. Потребителите могат да изберат да видят селекция от излъчващи се в момента потоци или да изберат една от деветте категории, за да прецизират допълнително тези резултати. За съжаление няма начин да се търси нещо конкретно. Като се има предвид склонността на стриймърите да използват неанглийски знаци в своите заглавия на видео, тази функция може да не е особено полезна. Можете да използвате вградената функция за търсене на Kodi, като щракнете върху икона на зъбно колело в долния ляв и избор Търсене. Това обаче ще трябва да се прави на всяка страница с резултати.

Как да инсталирате добавката Live Tube

Добавката Live Tube е достъпна от хранилището на TVAddons. Преди да започнем, ще трябва да активирате инсталацията от неизвестни източници. За да направите това, следвайте стъпките по-долу:

 1. Щракнете върху икона на зъбно колело горе вляво на основната страница на Kodi.
 2. След това щракнете Системни настройки и подчертайте Раздел „Добавки“ наляво.
 3. Преминете към списъка вдясно и щракнете върху Неизвестни източници опция. Ще бъдете помолени да потвърдите промяната, така че щракнете да.
 4. Върнете се на предишния екран. Този път изберете Файлов мениджър опция.
 5. Ще видите списък на всички източници, които сте добавили. Превъртете до края на списъка и щракнете Добавяне на източник.
 6. В полето за адреси въведете следното без кавички “http://fusion.tvaddons.co”.
 7. Дайте име на източника и щракнете върху Ок бутон.

добавяне на синтез като източник

Сега можем да инсталираме самия аддон:

 1. Върнете се на главната страница на Kodi и щракнете върху Раздел „Добавки“.
 2. Щракнете върху кутия икона в горния ляв ъгъл и изберете Инсталиране от zip файл на следващата страница.
 3. Намерете току що добавения източник и изберете Kodi-репо сделки, тогава Английски, тогава repository.xbmchub-3.0.0.zip.
 4. След това Kodi ще инсталира репото TVAddons.
 5. Ако всичко се инсталира правилно, ще видите изскачащ прозорец в горния десен ъгъл и ще бъдете върнати на екрана на браузъра с добавки. Този път изберете Инсталиране от хранилище.
 6. Ще видите хранилището на TVADDONS.CO Addons. Въведете го и изберете Видео добавки.
 7. Когато намерите добавката на Live Tube, изберете го и щракнете върху Бутон за инсталиране на следващата страница.

Ще забележите, че този адон също инсталира официалния добавка в YouTube. По принцип ние предупреждаваме за добавки, които изискват други добавки да функционират, но тъй като добавката в YouTube е в официалното репо за Kodi, има много малък риск. Първият път, когато опитате да гледате каквото и да е с добавката на Live Tube, ще бъдете попитани дали искате да го конфигурирате. Това ви позволява да промените предпочитания от вас език и регион, след което можете да гледате видео на живо към съдържанието на сърцето си.

заключение

Добавката на Live Tube Kodi предоставя по-лесен начин за гледане на видеоклипове в YouTube. Kodi обаче предлага много повече от YouTube. Можем да ви помогнем да намерите най-добрите добавки за гледане на филми и спорт (включително Super Bowl LII).

Имате проблеми с работата на Kodi? Може да се интересувате от нашите ръководства за отстраняване на най-често срещаните проблеми на Kodi, актуализиране на Kodi на Amazon Fire Stick или намаляване на количеството буфериране, което Kodi прави.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 − = 47

Adblock
detector