Безопасна ли е за употреба Project Cypher Kodi addon? Има ли по-добри алтернативи?

Project Cypher е много популярен добавка на Kodi. Има голямо разнообразие от съдържание, което може да се види през него: филми, телевизия на живо, концерти, дори документални филми. Може би се чудите дали е законно и безопасно да използвате добавката Project Cypher Kodi. Тази статия ще отговори на тези въпроси и ще проучи някои страхотни алтернативни добавки.

Проект Cypher Kodi addon

Какво е Коди?

Kodi е медиен плейър с отворен код. За да използвате Kodi, всичко, от което се нуждаете, е устройство, за да го стартирате. Работи на Windows компютри и Macs, Nvidia Shields, Android или iOS смартфони, Apple TV кутии, Amazon Fire Sticks, дори Roku кутии.

Kodi не е домакин на никакво съдържание. Той просто излъчва съдържание от който и да е източник, на който го насочите. Тази гъвкавост направи Kodi мощен инструмент за режещи кабели, които искат да интегрират своите поточни услуги в една платформа. Това обаче е направило Коди и спорен

защото мнозина го използват за стрийминг на нелицензирано съдържание. Отвореният характер на Kodi може също да доведе до рискове за сигурността и поверителността.

Въпреки този спор, Kodi има много законни приложения и рисковете за сигурността могат да бъдат сведени до минимум, като се вземат правилните предпазни мерки

Важно: Винаги използвайте VPN с Kodi

Някои потребители на Kodi използват добавки на трети страни за достъп до сайтове, които предават неофициално и нелицензирано съдържание. Тези потребители обикновено използват VPN, за да скрият дейностите си. Въпреки това потребителите на Kodi, които стриймират от само законни сайтове, ще намерят VPN и полезни.

Kodi addons са уязвими от хакерство, защото са създадени от малки, независими разработчици, които може да не могат да си позволят функциите за сигурност, които голяма компания би имала. Това прави добавките на Kodi податливи на атаки от човек в средата, където измамниците дискретно наблюдават активността на потребителите и крадат данни. Чрез криптиране на вашите данни, VPN може значително да намали шансовете това да ви се случи.

VPN може също така да помогне за предотвратяване на буфериране, причинено от скоростта на ISP за бързо спиране и може да отключи блокове с географско съдържание по време на пътуване.

За съжаление, много VPN мрежи са твърде бавни, за да се справят с поточно видео с висока разделителна способност. Ето защо препоръчваме IPVanish за всички потребители на Kodi. IPVanish излъчва 1080p видео без буфериране в нашите тестове. Той не съхранява регистрационни данни на клиентите, така че потребителите имат спокойствие, че информацията им няма да излезе на трети страни. Тя има родно приложение Amazon Fire Stick, което го прави лесен за инсталиране. Като цяло IPVanish е отличен VPN за потребители, които предават видео.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Нашите читатели могат да спестят изключително 60% от IPVanish планове тук.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Kodi, нито Comparitech не се застъпват за използването на Kodi за поверителност.

Какво е добавката Project Cypher Kodi?

Project Cypher е добавка на Kodi, създадена от Cypher Media. Позволява ви да гледате телевизия на живо, филми, събития на Legends Football League, документални филми за серийни убийци, концерти на живо и много други видове съдържание на вашата телевизия безплатно.

Поради голямото разнообразие от съдържание, което предоставя на разположение, Project Cypher е много популярен добавка на Kodi.

Съществуват обаче големи рискове от използването на Project Cypher за преглед на това съдържание. Project Cypher използва бази данни от сайтове като DirectD1, 1Movies и DiziGold, за да намери връзки към филми, които потребителят търси. Това са бази данни, за които се знае, че се използват главно за намиране на пиратски потоци. Следователно, повечето или вероятно цялото съдържание, което Project Cypher излъчва, е неоторизирано. В допълнение, няма процес на проверка, използван от тези бази данни за защита на потребителите от зловреден софтуер. Връзките им биха могли да доведат до всеки компютър в света. Те биха могли да доведат до несигурни сървъри, уязвими за хакване или дори до собствения компютър на създателя на злонамерен софтуер, създаден специално за примамване на жертви в безплатни филми.

Проект Cypher

Поради тези причини, не препоръчваме да инсталирате или използвате добавката Project Cypher Kodi. Вместо това препоръчваме да използвате алтернативите, изброени по-долу.

Алтернативи на проекта Cypher Kodi addon

Всяка от добавките, изброени по-долу, се разпространява от законни доставчици на съдържание, които спазват закона за авторското право. В резултат на това те са значително по-безопасни от Project Cypher.

пукане

Пропуснете Коди аддон

За безплатни филми и телевизия не можете да сбъркате с Crackle. Има популярни телевизионни предавания като The Tick, The Shield, Huff и Heroes Reborn, както и класически филми като Шон от мъртвите, Страх и отвращение в Лас Вегас, и Кабелният човек. Услугата се заплаща с реклама.

Crackle е в официалното хранилище на добавки Kodi.

Pluto.tv

Безопасна ли е за употреба Project Cypher Kodi addon? Има ли по-добри алтернативи?

Когато става въпрос за безплатно на живо телевизия, Pluto.tv може да предложи много. Той има високо оценени новинарски канали като CNBC, Al-Jazeera, CBSN и Cheddar. Освен това има канали, посветени на спорт в колежа, аниме, видео игри, клюки за знаменитости и много други теми. Като цяло Pluto.tv има над 100 напълно безплатни канала. Без значение какво обичате да гледате, вероятно има нещо, което можете да намерите в Pluto.tv

Pluto.tv е в официалното хранилище на добавки Kodi.

YouTube

YouTube добавка Kodi

Ако сте привлечени от секцията за концерти на живо Project Cypher, ще се насладите на многото изпълнения на живо, предлагани от артисти безплатно в YouTube. Повечето популярни изпълнители имат своя собствена канала на канал Vevo, пълна с изпълнения на живо на най-популярните им песни. Дори по-малките, по-независими музиканти обикновено имат свой официален канал и понякога ще споделят видеоклипове на техните концерти, публикувани от феновете. Можете да получите много часове музикално забавление на живо от YouTube.

Youtube добавката Kodi е в официалното хранилище на Kodi addon.

BBC iPlayer

BBC iPlayer Kodi addon

Първоначално Project Cypher е разработен в САЩ и много ранни осиновители го направиха, за да гледат програми на BBC чрез Kodi. С BBC iPlayer можете да гледате всички любими предавания на BBC като Доктор Кой, мистификация, и засенчено, но без всички рискове на Project Cypher.

Ако живеете в САЩ и искате да използвате BBC iPlayer Kodi addon, ще ви е необходим телевизионен лиценз, който струва около £ 145.50 / година. BBC iPlayer не е достъпен за хора, които живеят извън САЩ. Ако живеете в САЩ и пътувате извън него, ще трябва да използвате VPN, за да отключите гео блокиране на него.

Този адон се намира в хранилището noobsandnerds.

PS Vue

PS Vue Kodi addon

Ако опциите за телевизия на живо и при поискване на други добавки не ви дават желаното съдържание, може да помислите да се абонирате за телевизионна услуга срещу заплащане като PS Vue. Той предлага всички обичайни канали, които бихте получили, ако разполагате с кабел, но без да се налага да наемате кабелна кутия. За 39,99 долара PS Vue предлага всички канали, изброени под „достъп“ на тази страница. С тези канали можете да видите каквото съдържание искате: филми, спорт, ситкоми, драми и др. Има по нещо за всеки.

Добавката PS Vue Kodi е в официалното хранилище на Kodi addon.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: 105-те най-добри добавки за Kodi.

Проект Cypher Kodi addon: Преглед и опасения за поверителност

Добавката Project Cypher Kodi предлага много съдържание за потребителите на Kodi. Рисковете за сигурността и поверителността на използването му обаче са значителни. Като само един пример за това какво може да се случи с някой, който разпространява пиратско съдържание с помощта на един от тези добавки, помислете какво се е случило с Exodus. В продължение на няколко години Exodus беше една от най-популярните добавки наоколо. Непрекъснато се обновяваше с нови функции и източници и привличаше нови потребители.

Създателят на Exodus се появи на форуми под кодовото име "Lambda". Тъй като никой не знаеше самоличността му, притежателите на авторски права не можаха да заведат дело срещу него. Въпреки това в крайна сметка той разви врагове, които заплашиха публично да пуснат истинското му име. В отговор на това той тайно добави код към своя аддон, който след това автоматично се изтегля от повечето потребители на Kodi, които са го инсталирали. Този нов код превърна устройствата на неговите потребители в ботнети, които участваха в DDoS атаки срещу неговите врагове. Повечето потребители на Kodi нямаха представа, че това се случва.

За щастие новият код всъщност не навреди на компютрите на потребителите, освен да ги забави малко. Този пример обаче показва колко рисковано е използването на нарушаващи добавки на трети страни.

Cypher Media също не е напълно надежден разработчик на добавки. Програмистът често взема други популярни добавки и залепва името си върху тях. Не знаем какво е направено с тези добавки.

Предвид тези рискове, Project Cypher Kodi addon вероятно не е най-добрият начин за гледане на телевизия или филми на Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − 52 =

Adblock
detector