Bob Korlátlan Kodi addon nem működik? Meg tudja javítani, és vannak-e alternatívák?

bob korlátlanul nem működik 2Nem működik a Bob Unlimited Kodi kiegészítő példánya? Nem tudja telepíteni, mert hiányzik a NoobsandNerds repóból? Ez a cikk magyarázza miért A Bob Unlimited nem működik, ha javítható, és vannak-e alternatívák.

Mi az a Kodi??

A Kodi a Kodi Alapítvány nyílt forráskódú szoftver-médialejátszója. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy összes video- és audioforrást egyetlen platformon integrálják. A Kodi blokkolja egyes streaming oldalak hirdetéseit is. Telepíthető Apple TV-re, Nvidia Shield, Android vagy iOS telefonra, PC-re vagy Mac-re.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Miért használjon mindig VPN-t a Kodi-val?

Amikor az emberek harmadik féltől származó Kodi kiegészítőket használnak kalóz tartalom megtekintésére, gyakran virtuális magánhálózatokhoz (VPN) fordulnak, hogy elrejtsék tevékenységüket az internetszolgáltatók szimatolása ellen. De minden Kodi-felhasználónak VPN-t kell alkalmaznia, beleértve azokat a felhasználókat is, akik csak a hivatalos forrásokból néznek videókat.

Ha az internetszolgáltató tudja, hogy videót közvetít, akkor is, ha a videó teljesen legális, csökkentheti a sebességet a hálózat torlódásának elkerülése érdekében. A VPN használata segít megelőzni ezt azáltal, hogy nem engedi az internetszolgáltatónak tudni, hogy mit csinál.

Ezenkívül a VPN használata megakadályozza, hogy a video streaming webhelyek tudják, hol található. Ez segít megvédeni Öntől ár-diszkrimináció a tartalom készítői által. Például segít megakadályozni, hogy a filmstúdió magasabb árat számítson fel Önnek, mert az Egyesült Államokban található, nem pedig az Egyesült Királyságban..

Ugyanakkor nem minden VPN jó a Kodi felhasználók számára. Legtöbbjük nem rendelkezik olyan TV-eszközökkel működő alkalmazásokkal, mint az Amazon Fire Stick. Bár az összes VPN lassú a hálózati sebességnél, sokan olyan lassúak, hogy lehetetlenné teszik a nagyfelbontású videókat pufferolás nélkül. A VPN-ek nagy része naplózza a felhasználók adatfolyam-viselkedését, szükségtelen adatvédelmi kockázatot okozva.

Ezen okok miatt, ajánljuk az IPVanish alkalmazást minden Kodi felhasználó számára. Az IPVanish rendelkezik egy alkalmazással az Nvidia Shield, az Amazon Fire TV és az Amazon Fire Stick számára. Tesztelésünk során azt találtuk, hogy elég gyors az 1080p-os videó stream továbbítása pufferolás nélkül. Szigorú „bejelentkezési” politikája is van.

OLVASÓ OLDAL: Mentse el az IPVanish 60% -át

Miért nem működik a Bob Unlimited??

A Bob Unlimited korábban nagyon népszerű Kodi-kiegészítő volt a kínált tartalom sokfélesége miatt. 2018 februárjában azonban eltávolították a Noobsandnerds repóból, amely korábban ott volt.

Ellentmondó jelentések vannak arról, hogy pontosan miért távolították el a Bob Unlimited-t. Egyes jelentések szerint a Noobsandnerds fejlesztőit otthonukban látogatták meg, és jogi lépésekkel fenyegetették őket. Mások azt mondják, hogy peres úton kézbesítették őket. De az egyértelmű, hogy a Noobsandnerds valamilyen jogi problémába ütközött a Bob Unlimitedben található szerzői jogokat sértő linkek miatt. Ennek eredményeként, A Bob Unlimited eltávolításra került a repo-ból, és nincsenek hivatalos példányok. Ez az oka A Bob Unlimited már nem működik.

Annak ellenére, hogy eltávolították a repo-ból, előfordulhat, hogy a Bob Unlimited példányai lebegnek az interneten. Az ilyen példányok egyikének telepítése biztonsági és adatvédelmi szempontból kockázatos lenne, mivel ezek nem hivatalos másolatok, és nem ellenőrizték őket annak ellenőrzése érdekében, hogy mentesek-e rosszindulatú programoktól. A Bob Unlimited nem javítható úgy, hogy az megfelelően működjön. Nem javasoljuk a Bob Unlimited telepítését.

Ehelyett javasoljuk az alább felsorolt ​​Kodi kiegészítők telepítését. Mindezek a kiegészítők hivatalos forrásokból származnak, és a cikk írása óta tökéletesen működnek.

A legjobb alternatíva a Bob Unlimited-hez: Tubi TV

TubiTV Kodi addon

A legtöbb felhasználó, aki megpróbálja telepíteni a Bob Unlimited szoftvert, ingyenes filmeket és TV-t keres, és erre a célra a legjobb Kodi kiegészítő a Tubi TV. Több mint 50 000 címmel rendelkezik, és az angol nyelvű streaming-video tartalom egyik legnagyobb gyűjteménye a világon.

Hordozza a Sundance filmeket, drámákat, anime filmeket, bűnöző TV-t, klasszikusokat, családi filmeket, indie filmeket, sci-fi-t & fantasy, thrillerek és sok más film és televízió műfaja.

A Tubi TV Kodi addon a Kodi hivatalos lerakat része. Olvassa el telepítési és használati útmutatónkat.

A Bob Unlimited egyéb alternatívái

Ropogás

Hivatalos Crackle Kodi addon

A Crackle egy újabb nagyszerű választás ingyenes filmekhez és TV-hez. Noha kisebb gyűjteménye van, mint a Tubi TV-nek, sok hírnevet és népszerű címet viselt. A Crackle több mint 50 TV-sorozatot és több mint 100 filmet hordoz, beleértve Üzembe helyezés, Férfiak fekete: Az animációs sorozat, A feketelista: Megváltás, Blade Runner: A végső vágás, Holtpont, és Egyszer volt, hol nem volt Mexikóban, többek között.

A Crackle Kodi addon az eracknaphobia repójának része. Így telepítheti a Crackle for Kodi szoftvert.

USTVNow

USTVNow_Lineup

Míg a Crackle és a Tubi TV kiváló választás az előre rögzített filmek és show-k keresésére, az USTVNow kiváló módja az élő televíziózás megtekintésének. Az összes hálózati csatornát ingyenesen hordozza: NBC, ABC, FOX, CBS, The CW, PBS és My9. Mivel a legtöbb jelenleg legjobban besorolt ​​TV-műsor ezen a csatornán van, az USTVNow megbízható módszer a legjobb új műsorokhoz való hozzáférésre.

Az USTVNow a Kodi hivatalos lerakatának része. Az USTVNow telepítése és használata a Kodi számára itt található:.

FilmRise - YouTube

A FilmRise Kodi addon telepítése

A FilmRise - A YouTube Kodi kiegészítő még egy nagyszerű forrás az ingyenes filmek számára. A FilmRise egy filmterjesztő cég, amely több ezer filmhez fűződik a jogokkal. E filmek közül sokat elérhetővé vált a különféle műfajoknak szentelt YouTube-csatornákon.

Például van egy FilmRise YouTube-csatorna a valódi bűnözéshez, a dokumentumfilmekhez, a queer mozihoz, a horrorhoz, a paranormális témákhoz, a történelemhez és még sokan másokhoz.

A FilmRise - A YouTube Kodi addon a Kodi addon hivatalos lerakatának része. A telepítéshez válassza a lehetőséget kiegészítők → letöltés → videó kiegészítők → FilmRise - YouTube → telepítés.

Internetes archívum [Videó]

internetes archív videó

Ha érdekli a „filmek arany korszakának” (1920–60-as évek) klasszikus filmei, akkor az Internetes Archívum Kodi addon találja meg őket. Az IAM ebből a korszakból származó nagyszerű filmek százaival készíti, többek között a csillag születik (1937), Alfred Hitchcock A 39 lépés (1935) és az eredeti Az élő halottak éjszaka (1968).

Az Internet Archive Kodi addon a SuperRepo lerakatban található.

Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

Az USTVNow mellett a Pluto.tv egy másik nagyszerű választás az ingyenes élő televíziós közvetítésekhez. Több mint 100 csatornát hordoz, köztük sok olyan népszerű hírcsatornát, mint a CBS News, a Bloomberg, a Newsy és az RT. Vannak olyan csatornák is, amelyek a sportra, a videojáték-tartalomra, a hírességek pletykálására, a NASA-ra, a gyermekek programozására és még sok más témára szólnak..

A Pluto.tv megtalálható a hivatalos Kodi lerakatban. Így telepítheti a Pluto.tv fájlt a Kodi számára.

FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon

A FilmOn egy másik ingyenes élő TV-szolgáltatás, például a Pluto.tv. Több mint 600 csatornát hordoz, köztük a komédia, szórakozás, extrém sportok, vallás, dokumentumfilmek, városi élet és más csatornákat. A FilmOn Simple Kodi addon a SuperRepo lerakatban található. Így telepítheti a FilmOn Simple for Kodi szoftvert.

Youtube

YouTube Kodi kiegészítő

Noha a legtöbb ember a YouTube-ról úgy gondolja, mint a rövid videók megtalálásának helyéről, sok játékfilm is elérhető rajta. Például a Maverick Filmek, a Viewster és az Időtlen Klasszikus Filmek YouTube-csatornái ingyenes játékfilmek gyűjteményét biztosítják. Annak érdekében, hogy ezeket a filmeket a Kodi-on nézhesse, telepítse a YouTube Kodi-kiegészítőt, és keresse meg ezeket a csatornákat.

A YouTube Kodi kiegészítő a hivatalos lerakat része. Olvassa el a YouTube telepítésére és használatára vonatkozó útmutatót.

Következtetés

Most már tudja, hogy a Bob Unlimited miért nem működik tovább. A linkek szerzői jogokat sértő jellege miatt eltávolítottuk a NoobsandNerds repóból. Még mindig van sok Kodi-kiegészítő, amely ingyenes filmeket és TV-műsorokat biztosít, ideértve a Crackle, a Tubi TV, az USTVNow, a FilmRise - YouTube és mások.

Reméljük, hogy hasznosnak találta a cikkben szereplő információkat. Ha többet szeretne megtudni a Kodi legjobb kiegészítéseiről, akkor érdemes elolvasnia néhány, a témával kapcsolatos cikkünket is, ideértve a Kodi dokumentumfilmeinek megtekintését, a legjobb Kodi kiegészítőket a Bollywood filmekhez és a WWE birkózásának megtekintését Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =

Adblock
detector